Liquid Web är inte den billigaste webbhotellen där, men du får det du betalar för med Liquid Web, en tjänst som specialiserat sig på fullt hanterade moln VPS-värd.


Företaget har funnits sedan 1997 och har mer än 30 000 kunder i över 130 länder. För närvarande har de mer än en halv miljon webbplatser under förvaltning anslutna av sina fem globala datacenter.

Liquid Web har mer än 25 000 + servrar på sina privatägda och drivna koddatacenter. De har tre centra belägna i Michigan, Arizona och Amsterdam. Deras flera generatorer har N + 1 redundans, och deras generatorer laddas bankad två gånger per år.

Företaget har ett brett utbud av tjänster inklusive moln, dedikerad, återförsäljare, virtuell privat server (VPS) och WordPress-serverpaket. Liquid Web tillåter dig att vara flexibel och är tillräckligt kraftfull för att vara betrodda kritiska projekt för ledande märken som National Geographic, FedEx, Bic och Motorola.
Fart

En studie av prestationsanalytiker Cloud Spectator fann att Liquid Web slog sina konkurrenter Amazon, Rackspace och DigitalOcean i förhållande till hastighetsprestanda. Liquid Web använder virtuella maskiner (VM) som kan bearbeta snabbare och utföra fler transaktioner per sekund.

Garantier för upptid

De “Flytande webblöfte” är deras 100% nätverk och kraftlöfte. Den här garantin anger att alla större routningsapparater i vårt nätverk kommer att vara online 100% av tiden. Om din webbplats när som helst är nere och din webbplats inte uppfyller 100% -garantin, kommer Liquid Web att kreditera de drabbade kunderna 10x driftsstoppbeloppet.

Kundsupport

Många gånger när du ringer till en kundtjänstpersonal så gör de inte det’t har rätt svar, eller så tar de evigt att svara. Det verkar som om ett annat område som Liquid Web levererar på är deras fantastiska kundtjänstteam. De hänvisar till sitt stödsystem som “heroiskt stöd” och “de mest hjälpsamma människorna i värd.”

Om du når ut till deras telefon- eller chattsupport säger de på sin webbplats att du kan få hjälp inom några minuter. De finns tillgängliga 24/7/365, så du vet att de alltid finns där för dig. Dessutom får deras tekniker 300+ timmar utbildning så att de kan hjälpa dig snabbt med dina problem.

Dessutom har de ett sonarövervakningsteam, vars enda syfte är att identifiera problem på servrarna innan de orsakar ännu en sekund av driftstopp. Om din webbplats genererar intäkter är det mycket lugnande att ha ett supportteam som detta på din sida.

En del av deras Liquid Web Promise inkluderar också en hög kundtjänst. När kunder ringer in eller meddelar på chatt, kommer Liquid Web att svara inom 59 sekunder. De svarar också på alla supportbiljetter inom 30 minuter.

Fullt hanterad

Liquid Web kommer att hantera allt åt dig så att du kan vara fullständig. Det betyder att de kan hantera alla programuppdateringar, regelbundna säkerhetskopior och hantera säkerhet åt dig. Nackdelen är dock att det finns mindre flexibilitet än andra värdplaner eftersom du vann’t kunna välja vilka applikationer eller programvara som ska användas. Om du behöver personlig anpassning kan bristen på flexibilitet vara en nackdel.

Gratis webbplatsmigrering

Migrering kan vara en huvudvärk om du är Liquid Web erbjuder gratis migrering till flera webbplatser på alla planer när du migrerar från cPanel eller Plesk.

Om du kommer från WordPress är det enkelt att migrera din webbplats till Liquid Web plugin. När du aktiverar plugin, kommer plugin dirigerar dig till en migreringsformulär för att begära en webbplatsmigrering. Efter dig’När du har fyllt i det flyttar teamet för flytande webb migration allt eller dig.

Bra säkerhet

Liquid Web är välutrustat med många olika säkerhetsfunktioner. Företaget använder brandväggar, virtuella privata nätverk (VPN), skanning och borttagning av skadlig programvara och mer!

De har en stark nivå av DDoS-skydd för din server som ingår gratis på alla planer. Volumetriska attacker från 250 Mbps till 2 Gbps i storlek mildras automatiskt. De erbjuder också två servicenivåer för att skydda dig mot större DDoS-attacker.

Som ett tillägg kan du anställa CloudFlears nätverk för att fungera som en buffert mot skadlig trafik. Du kan också

Endast deras hanterade WordPress-planer har en gratis SSL, vilket är avgörande om du vill kryptera dina besökares data. Med alla andra planer måste du köpa SSL-certifikat separat, vilket kommer att vara en extra kostnad.

Nackdelar med flytande webben

No Shared Hosting. En av få saker som Liquid Web inte erbjuder är delad webbhotell. Om du är ett mindre företag eller en individ måste du leta någon annanstans efter dina behov.

Ingen webbplatsbyggare. Liquid Web erbjuder inte en webbplatsbyggare, vilket ofta är viktigt för människor som inte gör det’t har någon kodningsupplevelse eller inte’t vill betala för en webbutvecklare.

Dyr. Flytande webben är inte billig. Deras billigaste Cloud VPS-värdplan börjar på $ 59, men de erbjuder mycket för sina högre priser.

Sammanfattning

Liquid Web är inte för den genomsnittliga användaren. Om du är ett stort företag som behöver ett företag som alltid finns där för dig och som alltid är online kan Liquid Web vara ett idealiskt alternativ för dig och din webbplats om du har plats i din budget för deras tjänster. Om du vill ha mer flexibilitet och anpassningsbarhet kanske du vill gå med någon annan.

Liquid Web är verkligen fullständigt hanterad webbhotell, så om du vill ha en hanterad webbhotell som tar hand om alla bakom kulisserna logistik för att köra en server kan de vara ett bra alternativ. Du kommer att behöva betala mer än med andra tjänster, men du får en högsta servicenivå.

Sammanfattning

Startpris:
$ 19.99


Pålitlighet
9,3


Prissättning
8,7


Användarvänlig
9,2


Stöd
9,1


Funktioner
9,2

Läs recensioner

Besök Liquid Web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me