Den perfekta hybridlösningen

Du kanske har märkt att många använder molnhotell och VPS (Virtual Private Server) som är värd nästan utbytbart. Men de skiljer sig mycket från varandra.


Med VPS-hosting kan du använda flera servrar för att arbeta tillsammans som en server.

Du kanske fortfarande måste dela minne och CPU-tid, men en del av servern och resurserna är reserverade enbart för dig.

Cloud hosting är å andra sidan relativt likt VPS men det ger resurser on-demand. Du kan dra från ett obegränsat antal servrar för att snabbt och automatiskt öka dina resurser.

Den perfekta hybridlösningen

Men en gång har vi satt de två koncepten samman. Cloud hosting och VPS hosting för att göra Cloud VPS hosting, det kan bli ännu mer förvirrande.

På ytan är Cloud VPS och traditionella VPS mycket lika, men det finns några viktiga skillnader som vi kommer att diskutera nedan. Cloud VPS skiljer sig mycket från de konventionella värdplattformarna.

Fördelar med Cloud VPS Hosting

Cloud VPS är en VPS som är konfigurerad i en molnmiljö. Det betyder att du inte gör det’t bara fördelarna med en VPS-server, men du får också undvika alla VPS-serverns begränsningar.

Självläkande. En av de viktigaste fördelarna med moln VPS är deras självhelande programvara. Om du har problem med hårdvaran flyttar värden din webbplats automatiskt till en annan nod eller server.

Det kan vara nere utan att slösa bort din tid eller dina resurser. Du kommer också att uppleva ingen driftstopp och ingen förlust av service.

Central lagring

Cloud VPS kommer med SAN, en centralt hanterad lagringslösning som är extremt säker. Tack vare SAN-lagring kan du upprätthålla närmare kontroll över dina data, få snabbare bandbredd för säkerhetskopiering och enkelt komma åt viktiga data från nästan var som helst i världen.

Dessutom gör det ditt lagringsutrymme skalbart så att du kan lägga till fler resurser efter behov.

Lastbalansering

Förhoppningsvis kommer din webbplats att fortsätta växa, vilket innebär att du kommer att se en högre trafiknivå över tid. Med moln VPS kan din server hantera alla ökade arbetsbelastningar som trafikspikar, SSL-förfrågningar eller databasfrågor som servrarna distribuerar dem jämnt, vilket hjälper till att ge varje resurs en förbättrad prestanda.

Gränslös skalbarhet

Cloud VPS-webbhotell gör att du direkt kan skala upp eller ner resurserna du vill använda. Det inkluderar diskutrymme, bandbredd, CPU, RAM. Det gör din server ännu kraftfullare och kan vara ett bra sätt att hantera en ökad trafiknivå.

Hög säkerhetsnivå

Jämfört med billigare delad värd är Cloud VPS-värd mycket säkrare. Den använder dedikerad RAM, CPU etc. Den har också vanligtvis ett inbyggt säkerhetssystem med flera nivåer som kan skydda servern och din webbplats från all skadlig programvara eller hacker’s attacker.

Snabbare webbplatser

Att ha en webbplats med långsam laddning kan allvarligt skada ditt företag! Forskning har visat att besökarna vann’t vänta mer än två sekunder innan du lämnar en sida. Med Cloud VPS är en långsam webbsida aldrig ett problem eftersom det finns andra servrar tillgängliga om det finns några hårdvaruproblem, och du kan skala upp resurser vid behov.

Bättre samarbete

Du kan lagra alla dina data på ett ställe på molnet. Den här centrala platsen gör det enkelt att arbeta med teammedlemmar på ett projekt eller ett dokument. Det kan underlätta arbetet och spara tid på att samordna.

Nackdelen med Cloud VPS Hosting

Bedrägligt varumärke

“Molnet” är ett av de buzzwords som människor här och automatiskt tror att de får något bättre eller mer avancerat. Men om du är’Om du gör din forskning på rätt sätt kanske du upptäcker att en låg kostnadsleverantör som erbjuder Cloud VPS bara tillhandahåller standard VPS-tjänsten med solid state-enheter och timfakturering.

Skillnader mellan Cloud VPS Hosting och VPS Hosting

I allmänhet tenderar traditionell VPS-värd att använda en hårddisk (HDD) för lagring snarare än den snabbare solid state-enheten (SSD), även om traditionella VPS rör sig mot SSD mer och mer.

Cloud VPS-hosting kommer vanligtvis att använda en SSD eftersom den är mer pålitlig och kan hantera ett stort antal ingångs- / utgångsoperationer samtidigt.

I en traditionell VPS och SSD VPS kommer ett hårdvarufel att påverka varje klient som är värd på den specifika datorn.

Men med Cloud VPS finns det ett extra lager av tillförlitlighet, vilket gör att webbplatser kan uppleva nästan ingen driftstopp även om leverantören tar bort en server från molnklustret.

I en traditionell VPS-värdplan får du betalt varje månad och kostnaderna förblir fasta. De kommer dock att variera beroende på olika funktioner du vill lägga till, till exempel CPU, minne och säkerhetskopior.

Med den här typen av tjänster ser du en fakturering med fast kostnad, vilket gör det lättare för företag och människor att känna till månadskostnaden.

Men med moln VPS-värd fungerar faktureringen mer som molnet medan du får en månatlig faktura baserad på din användning av tjänster. Du kan omedelbart skala dina Cloud VPS-resurser baserat på trafik eller resurser som behövs.

Du kommer troligtvis att få en månatlig faktura för tjänsterna, men du måste betala med minut eller timme alla applikationer och resurser du använder under månaden.

De bästa Cloud VPS-värdleverantörerna

De bästa Cloud VPS-värdleverantörerna

Startpris:
$ 0.00


Pålitlighet
9,1


Prissättning
9,3


Användarvänlig
9,1


Stöd
9,0


Funktioner
9,1

Läs recensioner

Besök InterServer

De bästa Cloud VPS-värdleverantörerna

Startpris:
$ 15.00


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,0


Användarvänlig
9,3


Stöd
9,3


Funktioner
9,3

Läs recensioner

Besök A2 Hosting

De bästa Cloud VPS-värdleverantörerna

Startpris:
$ 59,95


Pålitlighet
9,7


Prissättning
9,5


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,7


Funktioner
9,6

Läs recensioner

Besök FastComet

De bästa Cloud VPS-värdleverantörerna

Startpris:
$ 110,98


Pålitlighet
9,3


Prissättning
8,7


Användarvänlig
9,2


Stöd
9,1


Funktioner
9,2

Läs recensioner

Besök Liquid Web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me