Enterprise Cloud Hosting-lösningar för publicering, media, & E-handel

Många av världens största webbhotellföretag använder OpenStack för att hantera sina datacenter och erbjuder molnlösningar till klienter baserade på virtualiseringshypervisorer som KVM, Hyper-V, Xen, & VMware. Korsplattformskompatibilitet är en stor fördel för OpenStack, eftersom den fungerar som ett elastiskt molnoperativsystem vid lansering och hantering av virtuella webbserverinstanser för de mest krävande webbplatserna, mobilappar, & affärskommunikation. OpenStack erbjuder en basmjukvarukonfiguration i en modulär arkitektur som kan användas av webbhotellföretag, samt ett antal avancerade plattformsfördelningar från stora IT-företag som tillhandahåller molnlösningar för forskning, myndigheter, biomedicinsk, e-handel, & medieindustrier. OpenStacks popularitet inom IT-företag har lett till skapandet av tusentals nya jobb för programmerare, systemadministratörer och nätverksingenjörer medan de bearbetar miljontals dollar i online-transaktioner för finanssektorn & e-handel butiker.


Enterprise Cloud Hosting-lösningar för publicering, media och e-handel

OpenStack – Original Partnership Between Rackspace & NASA

OpenStack-projektet inleddes som ett gemensamt partnerskap mellan NASA och Rackspace under 2010, varvid koden öppnades 2012 för att placeras under ledning av OpenStack Foundation under förbehåll för Apache-programvarulicensen. OpenStack installeras som ett lager mellan hypervisorn och virtuella maskiner i en datacentermiljö, vilket gör det möjligt för systemadministratörer att skapa anpassade konfigurationer av hårdvara och mjukvara enligt kraven i deras projekt eller företag..

Det finns OpenStack-installationer som är inriktade på webbhotell, support för webbapplikationer, IT-krav för företag, offentliga och privata molnätverk. OpenStack-programvaran innehåller en instrumentpanel som kan användas för att hantera alla beräknings-, lagrings- och nätverksresurser i ett datacenter, med möjligheter att ytterligare utvidgas genom ett API för att integreras med många leverantörslösningar från tredje part..

 • Webbapplikationer – OpenStack används för att köra lastbalanserade webbservrar för de största webbplatserna på internet i elastiska molninstallationer (Overstock.com, Ancestry.com, AT&T, Time-Warner)
 • Big Data – OpenStack utvecklades av NASA, som används av CERN för kvantfysikforskning, och förtroende av företag som Comcast, Bloomberg, & Walmart för "Big Data" krav.
 • e-handel – OpenStack används för att hantera datacenterna på eBay, PayPal, BestBuy, Staples, & Nike vars samtidiga användargrupper online kan skala till miljoner kunder i taget.
 • Videobehandling och innehållsleverans – OpenStack kan användas för att starta elastiska molnservernätverk för strömmande musik- och videoprogram som behöver avancerat plattformsstöd.
 • Hög kapacitetsberäkning – OpenStack används av CERN för att bearbeta data relaterade till Large Hadron Collider och distribueras i datacenter för att skala till 100 000+ samtidiga noder.
 • Behållare optimerad – OpenStack integreras sömlöst med Docker, Kubernetes, & Apache Mesos för containerhantering som möjliggör kraftfull flexibilitet i systemadministration.
 • Webbhotell – OpenStack används av GoDaddy, Rackspace, DreamHost och andra stora webbhotellföretag för att lansera innovativa nya molnhotelltjänster till webbutvecklare.
 • Offentligt moln – OpenStack används av China Mobile för att driva mer än 100 datacenter med 200 000 rackmonterade servrar och av Kinas Postal Savings Bank för att stödja 490 miljoner användare.
 • Beräkna startpaket – OpenStack erbjuder startpaketet som ett enkelt sätt för människor att installera och lära sig om plattformen på en enda server för att testa olika moduler och verktyg.
 • DBaaS – OpenStack kan användas för att distribuera databas som serviceprodukter för molnprogramvarulösningar som CRM eller e-handelsportaler baserade på MySQL / MSSQL / NoSQL ramar.

OpenStack erbjuder anpassade basmjukvarukonfigurationer för vart och ett av dessa huvudsakliga scenarier för användningsfall som kan installeras och sedan utvidgas ytterligare med tredjepartsmoduler. OpenStack Marketplace innehåller ett antal distributioner från IT-företag som har utvecklat ytterligare programvarulösningar baserade på OpenStack-kärnkodsbasen, samt en lista över företag som tillhandahåller webbhotell och konsulttjänster. OpenStack är en av de mest populära mjukvaruplattformarna som finns tillgängliga för att hantera offentliga och privata molnservernätverk. OpenStacks elastiska molnätverksplattform är också populär inom akademisk forskning för att skala till avancerade nivåer av superdatorstyrka.

OpenStack – introduktionsvideo

OpenStack 101 – Vad är OpenStack? – "OpenStack är ett open source molnoperativsystem och community grundat av Rackspace och NASA 2010." Följ OpenStack på Twitter.


OpenStack – Cloud Web Hosting & Datacenterhantering

Många av de stora webbhotellföretagen har distribuerat OpenStack för att utveckla anpassade molnlösningar för kunder som kan säljas som "Plattform som en tjänst" (PaaS) produkter. Den nya molnberäkningsplattformen på GoDaddy inkluderar integration med Bitnami för extremt snabba fullstack virtuella serverinstallationer som kan sparas och överföras enkelt genom snapshots. DreamHosts molnberäkningsplattform är baserad på OpenStack med objektlagring, CDN-integration och uppmätt faktureringsavgift. Rackspaces administrerade offentliga och privata molntjänster som implementerar OpenStack erkänns som bäst i branschen. Rackspaces företagsomvandling för att utveckla en tonvikt på konsulttjänster för företagets IT-kunder illustrerar några av de många sätt som företag använder OpenStack för att lägga ut datacenterkrav till fjärrmolnspecialister för långsiktigt stöd. Möjligheten att utveckla anpassade lösningar baserade på OpenStacks modulära mjukvaruarkitektur har lett till många konkurrerande distributioner för webbhotellföretag tillgängliga på marknaden.

Enterprise Cloud Hosting-lösningar för publicering, media och e-handel

OpenStack-programvara – OpenStack använder en modulär arkitektur som kan distribueras i olika konfigurationer för flera krav i molnserverhantering. Läs mer om OpenStack.


OpenStack – Open Source & Distribution av egen plattform

OpenStack Marketplace innehåller både open source och proprietär mjukvarulösningar från några av de största IT-företagen, mest populära Linux-distributioner, & nya molnuppstartningsföretag. De stora IT-företagen erbjuder i allmänhet anpassade versioner av OpenStack med inbyggd integration med deras huvudsakliga programvara och databasprodukter för att främja kompletta lösningar för kunderna. I många fall tillhandahåller OpenStack-distributionerna som erbjuds av de stora IT-företagen alla liknande tjänster men med unik anpassad kod för stöd för märkesplattformtjänstprodukter. Linux-distributionerna möjliggör enkel nätverkshantering med KVM-virtualisering & Ceph-lagring. Uppstartande molnföretag som bygger på OpenStack-plattformen erbjuder vanligtvis en kombination av helt nya mjukvarulösningar, API-integrationer och konsultationstjänster.

 • Enterprise IT-företag – Oracle, Cisco, VMware, Dell, Rackspace, Fujitsu, IBM, & HP
 • Linux-distributioner – Debian, Ubuntu, Red Hat, & SUSE
 • Uppstart av moln – Mirantis, AWcloud, Aqorn, Platform9, StratoScale, EasyStack, SwiftStack, UnitedStack, Bright OpenStack, Ultimum, Hyper-C, & Breqwatr

Fördelarna med att använda en anpassad OpenStack-distribution bestäms av kraven för ett webbhotellprojekt eller affärs-IT-behov främst. Det kan spara mycket tid, energi och utvecklingskostnader att distribuera en tredjeparts PaaS-produkt jämfört med kostnaden för anpassad kodning av samma lösningar individuellt. Samma princip gäller för OpenStack-konsultation, där det kan vara billigare för företag att anställa avlägsna erfarna experter på kontraktsbasis än att anställa och utbilda lokala anställda eller underhålla intern hårdvara för webbhotell och e-handelskrav. OpenStack erbjuder också företag en möjlighet att modernisera äldre databasapplikationer som körs på VMware-virtualisering för att skala mer effektivt och samtidigt behålla anpassade krav på konfigurationsprogramvara.

OpenStack – Instruktionsvideo

OpenStack Horizon – "Delta i OpenStack-toppmötet Boston, 8-11 maj 2017, för att lära dig mer om blandningen av öppen teknik som bygger den moderna infrastrukturstacken." Läs mer om OpenStack Summit.

OpenStack Marketplace – Public & Private Cloud Management Services

Offentliga moln, hanterade privata moln, betalt konsulttjänster och integrationstjänster är aspekter av OpenStack Marketplace med webbhotellplattformar, IT-företag och molntillväxtföretag som alla konkurrerar om verksamheten. Det finns över 50 olika projekt från tredje parts utvecklingsgrupper som ligger ovanpå OpenStack-kärninstallationen. Genom mångfalden av tillgängliga moduler kan en anpassad instrumentpanel och webbgränssnitt skapas för molnvärdskonfigurationer med övervakning av användningsnätverk. De lösningar som finns tillgängliga på OpenStack Marketplace känns igen som några av de mest avancerade och innovativa applikationerna som är tillgängliga för datacenterhantering, molnätverksdistribution och klusterbaserad superdator för närvarande. Kända namn som Red Hat, Rackspace, Ubuntu, Oracle, IBM, Cisco, DreamHost, Tata, & InterNap leder utvecklingen på OpenStack Marketplace, som också skapar nytt utrymme för nystartade företag att lyckas genom att bygga nästa generations molnprogramvarulösningar. IT-utgifterna från företag och nystartade företag inom de serviceområden som adresseras av OpenStack Marketplace beräknas överstiga över 100 miljarder USD årligen på global nivå, vilket illustrerar den enorma affärspotentialen för nya PaaS-produkter i sektorn. Programmerare för OpenStack-plattformen, vanligtvis Python-kodare, är några av de mest eftertraktade specialisterna i branschen.

Enterprise Cloud Hosting-lösningar för publicering, media och e-handel

Molnplattformar – GoDaddy, Rackspace, DreamHost och andra stora webbhotellföretag använder OpenStack för att hantera sina molnätverk för datacenter mer effektivt. Läs mer om OpenStack.

OpenStack-certifiering – Krav för systemadministratörer

För dig som vill utveckla karriärmöjligheter inom OpenStack nätverksadministration finns det en "Certifierat OpenStack-administratörsprov" som kan tas som fastställer professionell certifiering för plattformen. Systemadministratörer bör vara bekanta med alla hårdvaru- och programvaraspekter i ett molnätverk, samt kunna hantera domäner på webbservrar som en introduktion. Användningen av diskbilder och stapelbilder för att installera webbserverhårdvara bör vara rutinmässigt. OpenStack-administratörer måste veta hur man hanterar smaker, instanser och nätverksresurser som routrar & subnät. Viktigast av allt är att OpenStack-systemadministratörer måste känna till alla plattformsmoduler som Nova, Neutron, Cinder, Swift, Heat, Dashboard, etc. inklusive hur man konfigurerar och distribuerar dem i datacentrets nätverkshantering över flera hårdvaruinstanser. Andra aspekter som nätverkssäkerhet, säkerhetskopiering av data, loggning, felsökning och uppgraderingar kommer också att behöva studeras noggrant för att klara OpenStack-certifieringsundersökningen. COA-examen kostar $ 300 och administreras av OpenStack Foundation online.

Videoseminarium – Komma igång med OpenStack

OpenStack Foundation – "Denna workshop kommer att leda deltagarna genom en översikt över de mest distribuerade OpenStack-komponenterna och erbjuder praktiska förslag och resurser för att lära sig OpenStack." Läs mer om OpenStack Foundation.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me