Tänker du starta en återförsäljare värd företag? Här är våra bästa tips för att komma igång.


Att bli en återförsäljare av webbhotell kan vara ett bra sätt att tjäna extra sidoinkomster. Om du vill hoppa in i backend för servern, rekommenderar vi att du börjar som värdåterförsäljare. Men innan du kommer igång måste du fatta beslut om ditt företag. För att hjälpa dig navigera i början av din nya verksamhet har vi lagt ut vår kompletta guide för att hjälpa dig komma igång.

Vad är återförsäljare värd?

Återförsäljare värd är ett ganska billigt sätt för blivande webbhotell företagare att starta ett företag. Återförsäljare värd är när en kontoägare kan använda sin tilldelade hårddiskutrymme och bandbredd för att vara värd för kundwebbplatser. Det innebär i huvudsak att återförsäljaren köper värdleverantören’s tjänster i grossistledet och sedan sälja dem till kunder, förhoppningsvis för en vinst!

När du börjar en återförsäljarhotellplan med ett företag kan du skapa en serviceplan och välja en prissättningstruktur. I många fall kan återförsäljarna till och med etablera sitt varumärke tack vare anpassningsbara kontrollpaneler och servrar.

Ett återförsäljarhotellkonto kommer att vara ett mycket billigare sätt att komma in i webbhotellbranschen. En fysisk server kan vara värd för flera återförsäljarkonton, och användaren kommer att betala för resurserna som han och hans kunder använder.

Vem är i stånd att framgångsrikt sälja hosting?

Det är inte lätt att återförsälja webbhotelltjänster. Webbdesigners och marknadsföringsbyråer är i bästa läge för att starta ett värdåterförsäljarföretag. Webbdesigners och byråer har befintliga relationer med kunder som troligtvis behöver webbhotelltjänster.

De flesta webbdesigners är projektorienterade, så många vill tjäna återkommande intäkter genom att återförsälja. De återkommande inkomsterna kommer att tjäna ihop med tiden eftersom verksamheten får fler kunder inte bara för projekt utan också de återkommande inkomsterna från värd också.

Skapa en affärsplan

Om du tror att du vill köpa en värdplan för dig själv och dina vänner, gör du inte det’Jag måste oroa mig så mycket för att göra allt rätt första gången. Om du gör ett misstag är det okej! Du lär dig fortfarande och kan fortsätta växa och ta reda på vad du ska göra rätt nästa gång.

Men om du försöker starta ett företag och tjäna på detta måste du se till att du väljer mycket noggrant. Den webbhotell som du väljer att gå med kommer att spegla dig som ett företag. Om du säljer en underlägsen tjänst men ger stora löften, kan någon vidta rättsliga åtgärder mot dig eftersom det också påverkar deras verksamhet.

Men innan du ens kan komma igång måste du bilda ett företag, vilket hjälper till att begränsa ditt ansvar och exponering. Du bör också antingen hyra ett konto eller göra jobbet själv för att utarbeta en plan för exakt vad du kommer att sälja. Titta på din marknad och se vad konkurrenterna är. Studera vad de gör rätt och vad du kan förbättra så att dina potentiella kunder väljer dig framför din konkurrens.

När din affärsplan har upprättats kan du börja utveckla din webbplats, lägga till sekretesssidor och användarvillkor. Du bör också ha ett servicenivåavtal och få ett faktureringssystem som kan hantera alla dina behov.

Välj rätt värdplan

En av de viktigaste sakerna du behöver för att se till är att dina kunder inte gör det’Jag vet att du är återförsäljare. Sekretess är en stor sak och kommer att påverka hur dina kunder ser på dig och vissa kunder vann’t skriva med dig om de vet att du är återförsäljare.

Innan du signerar med en webbhotell, kontrollera att de stöder 100% privat etikett (eller vitmärkning), vilket innebär att de kommer att använda ett anonymt domännamn för värdnamnet på deras servrar. De kommer också att ge dig IP-adresser för att registrera dina privata namnservrar. Detta är viktigt eftersom dina kunder vann’Jag kan inte se deras namn någonstans på värdkontrollpanelen, vilket hjälper till att hålla upp illusionen att detta inte är en återförsäljarhotellverksamhet.

Det webbhotell du väljer bör ha ett gott rykte. Kolla online för att se vad recensionerna är och kontakta deras kundsupport för att se till att de är kunniga och lyhörda. Att ha snabb kundsupport är mycket viktigt för dig eftersom om något går fel med servern vill du veta att de kan hjälpa till att få det att fungera igen smidigt och snabbt, så att dina kunder har så lite störningar i tjänsten som möjligt.

Alla högst ansedda värdföretag har en hög drifttidsgaranti på minst 99,9% eller högre. Ju högre andel, desto större är din förmåga att hålla dina nya kunder nöjda. Se till att de resurser som värdplanen erbjuder är det du behöver; nu är det inte dags att gå billigt, men du vill också se till att du gör din forskning, så att du inte spenderar en förmögenhet.

branding

Som vi nämnde ovan är det absolut nödvändigt att dina kunder inte gör det’Jag vet att du är ett återförsäljarhotellföretag eftersom det är mindre troligt att de kommer att underteckna med dig. Branding är nyckeln. White Label-återförsäljarhotell ger dig tillgång till webbhotellleverantören’s produktlinje men alla märkes under din logotyp.

Din företagsinformation är lätt tillgänglig för kunden. Du kan byta ut värdleverantören’s logotyp med din logotyp och information på cPanelsidorna, och om du är en utvecklare, på de faktiska sidorna. Det hjälper också ditt företag att sticker ut från andra tack vare ett professionellt utseende. Genom att märka din anpassade kontrollpanel kan du skapa en nivå av förtroende hos människor.

Vem är ansvarig för kundsupport?

Ett av de bästa sätten att sticker ut från tävlingen är genom att ge lyhörd, kunnig support.

Vissa återförsäljarhotelltjänster stöder slutanvändarna på deras återförsäljares vägnar, medan du med andra planer ansvarar för att ge support till dina slutanvändare. Ta reda på dessa detaljer och kostnaderna innan du registrerar dig för en återförsäljarplan.

Använd privata namnservrar

En annan avgörande del av pusslet är att använda privata namnservrar. Det ökar din professionalism. Det hjälper dig också att snabbt växla från en webbleverantör till nästa om du någonsin blir missnöjd med servicenivån eller supporten du får hos din nuvarande leverantör.

Genom att använda en privat namnserver kan du migrera alla dina kunder’ webbhotellkonton med dem som måste göra några ändringar.

Slutsats

Att starta ett återförsäljarföretag är inte alltid lätt, men om du är villig att sätta igång arbetet och gå en extra mil för att sticker ut från din tävling kan det vara ett bra sätt att tjäna återkommande månatliga inkomster.

Det passar bra för webbdesigners och andra som gör projekt för kunder som också kan behöva webbhotelltjänster.

De bästa återförsäljarens värdleverantörer

De bästa återförsäljarens värdleverantörer

Startpris:
$ 9.80


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,0


Användarvänlig
9,3


Stöd
9,3


Funktioner
9,3

Läs recensioner

Besök A2 Hosting

De bästa återförsäljarens värdleverantörer

Startpris:
$ 3.29


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,2


Användarvänlig
9,2


Stöd
9,3


Funktioner
9,2

Läs recensioner

Besök Hostwinds

De bästa återförsäljarens värdleverantörer

Startpris:
$ 4.38


Pålitlighet
9,8


Prissättning
9,4


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,8


Funktioner
9,7

Läs recensioner

Besök SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me