Största WordPress-fel och hur man fixar dem

Nästan en av tre webbplatser världen över drivs av WordPress, det’beror främst på att WordPress möjliggör att skapa bloggar eller webbplatser för alla, oavsett deras kompetensnivåer, det betyder att vissa människor gör misstag utan att ens inse det. Här är några av de största WordPress-webbplatsfelen och hur du åtgärdar dem.


Inte optimerar din sida för SEO1. Inte optimera din sida för SEO

Till och med den bästa WordPress-värdleverantören kan’t sparar dig om du är’t använder även de mest grundläggande taktik för sökmotoroptimering för din sida. Varje bild ska optimeras, och du bör använda undernummer för att inkludera interna länkar och använda naturliga nyckelord. Dessa är alla gratis sätt du kan förbättra SEO på en webbplats när du skapar innehåll. Men många WordPress-användare är inte’t gör dessa enkla taktiker, och deras webbsidor lider.

Som ett minimum bör du skriva en övertygande, kort, HTML-titel som hjälper dina läsare att förstå vilket ämne blogginlägget kommer att vara. Den här titeln ska vara minst 55 tecken. Inkludera en metabeskrivning som hjälper locka läsarna att klicka på innehållet. Beskrivningen bör inte vara längre än 160 tecken.

2. Inte omdirigera trasiga länkar

När du skapar redigeringssidor på en webbplats eller till och med ändrar och kondenserar kategorier och taggar kan det påverka WordPress-sidor negativt, särskilt om omdirigeringar inte’t betraktas. Precis som när du flyttar hem tillhandahåller du postkontoret en vidarebefordringsadress, du bör göra samma sak med omdirigeringar på webbplatsen. När en URL tas bort eller ändras, ges en ny. Alla som letar efter den gamla URL-adressen måste riktas till den nya URL: en.

Därför måste du skapa en omdirigering närhelst en URL ändras eller raderas. Det hjälper till att öka din SEO eftersom sökmotorerna vann’t hitta några trasiga länkar. Du kan ofta hitta gratis eller billiga plugins som hjälper dig med att fixa detta misstag.

3. Att inte välja en säker värdleverantör

Ett av de största misstagen kan vara det första beslutet du tar. Att välja en bra värdleverantör kommer till hastighet, support och säkerhet. Om din webbplatsvärd kan’t levererar dessa grunder, då kan din WordPress-webbplats lida. När du kommer igång kanske du frestas att hitta gratis WordPress-värd, och detta kan vara ett bra sätt att komma igång för dig. Du kan välja en gratis värdplan som låter dig lära dig om hur du skapar en webbplats. Men efter att din webbplats börjar växa, kanske du vill uppgradera till en billig WordPress-värdplan. På så sätt kan du få fler resurser som är dedikerade till din webbplats. När din webbplats växer, får fler dagliga besökare, fortsätter du att uppdatera din värdplan så att det kan hålla jämna steg med dina behov är avgörande. Det sista du vill ha är en webbplats som tar lång tid att ladda eftersom det kan uppmuntra folk att studsa från din sida eftersom de inte vill vänta.

För att hjälpa till att lösa detta problem rekommenderar vi att du väljer en webbhotellleverantör som passar dina behov. Siteground erbjuder ett av de bästa WordPress-värdpaketen på internet. Om du är en ny WordPress-användare erbjuder de till och med hanterade WordPress-värdplaner, vilket betyder att de hanterar allt på serverns baksida för dig, vilket ger dig tid att bygga din webbplats. Även om du började med en annan WordPress-värdplan, kan du byta till Siteground tack vare deras WordPress-överföring, som migrerar den gratis med bara några klick.

4. Ta inte hänsyn till serverns placering

Laddning av webbplatshastighet är en av de största rankingfaktorerna. Om du vill ha en snabb webbplats tillsammans med att optimera din webbplats och välja en bra webbhotell bör du också ta hänsyn till serverns placering. Hitta en server som är värd i ett företag där de flesta av dina besökare finns. Därför, om du riktar dig mest till människor i Europeiska unionen, kanske du vill överväga WordPress-värd i Europa, eftersom det kan ge det bästa resultatet för dig. Denna lilla förändring kan bidra till att öka hastigheten på din webbplats och göra dina besökare ännu gladare.

5. Inte mobilvänligt

Många av dina besökare kan komma åt din webbplats från sin telefon, så en liten förändring du behöver göra är att se till att den är mobilvänlig. Om det inte är’t redan, börja sedan arbeta omedelbart för att se till att det är. Om mobilbesökarna inte gör det’t har en positiv upplevelse, de kommer sannolikt att studsa från din webbplats, och du kör bort en stor del av din potentiella trafik.

En sak du kan göra är att göra din webbplats mer lyhörd. En responsiv webbplats kommer att ha samma innehåll och information, men den kommer att omorganiseras för storleken på den mobila enheten du är på. Google har till och med sagt att den föredrar en lyhörd design för mobila webbplatser. Minska mängden Flash du använder på din webbplats eftersom det är mycket dåligt för SEO. Flash får din webbplats att sakta ner och ofta vunnit’t fungerar på många olika webbläsare och enheter. den’Det är bättre att inte använda allt.

WordPress kan vara ett bra verktyg att använda, men se till att du använder det till dess fulla fördel genom att inte göra dessa enkla misstag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me