Fyrkant för film

Du kanske kommer ihåg Squarespace från deras virala kortfilm som “Skaffa ditt domän innan det’s borta,” med John Malkovich i huvudrollen som fick mer än 4,5 miljoner visningar, eller från deras minifilm “Drömmer med Jeff Bridges,” som gjorde ett uppträdande på Super Bowl 2015.


Squarespace driver mer än 1 miljon webbplatser och verkar få bra recensioner för många av deras användare. den’är det tydligt att Squarespace vet hur man marknadsför sig men förtjänar de allt beröm? Och är de rätt webbplatsbyggare för dig och din webbplats?

Vad är Squarespace?

Squarespace är en populär webbplatsbyggare och webbhotelltjänst. Även om du inte gör det’Jag känner till en bit kod, det’okej! Genom att arbeta med Squarespace kan du skapa en professionell och vacker webbplats tack vare deras vackert utformade mallar. Det kostar en månatlig avgift att använda Squarespace’s tjänster, men de kommer att ta hand om allt, inklusive att tillhandahålla mallar, ett innehållshanteringssystem, värd, support och (om du behöver det) en domän.

Squarespace har något för nästan alla tack vare deras stora utbud av stilar. Deras design är känd för att vara sofistikerad och minimalistisk för att hjälpa till att visa upp bilder på grund av deras rena linjer.

Vad är Squarespace?

Med full anpassningskontroll kan du dra och släppa för att ändra hur webbplatsen fungerar. Även om det har sina begränsningar kan du ändra teckensnitt, färger, bildomskinlighet, sidofältets bredd, storlek och avstånd utan att behöva veta hur man kodar. Det tar lite tid att vänja sig till Style Editor, men det kan ändå räknas ut av även de flesta av eleverna. Men alla dessa anpassningsalternativ kan känna sig överväldigande till en början. Ordspråket, “mindre är mer” är ofta sant så att överflödet av val faktiskt kan hindra dig och din webbplats.

Squarespace är mycket mobilvänligt och kan göra att din webbplats ser bra ut på telefoner och surfplattor. Det kommer automatiskt att anpassa din webbplats till vilken storlek på skärmen som du vann’t måste någonsin skapa en mobilversion.

Squarespace Pricing

Squarespace har fyra månatliga prisalternativ, uppdelade i två olika kategorier: personliga och onlinebutiker.

Med den personliga webbplatsen kostar det $ 12 per månad om du köper ett årskontrakt och du får obegränsad sidor, gallerier och en blogg med obegränsad bandbredd och lagring.

Nästa steg upp är företagssidan till 18 USD per månad om den faktureras årligen. Med detta får du samma funktioner som den personliga webbplatsen, men också en professionell e-post, Google Ads-krediter, pop-up-reklam och fullt integrerad e-handel. En betydande nackdel med affärsplanen är om du väljer att använda den för en e-handelswebbplats kommer de att ta en transaktionsavgift på 3%.

Om du vill driva en onlinebutik finns det två alternativ. Den grundläggande planen kostar $ 26 per månad om den faktureras årligen och innehåller alla funktioner från affärsplanen men du vann’t debiteras transaktionsavgiften. Du får också tillgång till handelsmetriker, integrerad redovisning via Xero och utcheckning på din domän.

Det sista alternativet är alternativet för butik i förväg, som kostar $ 40 per månad om det faktureras årligen och innehåller alla tidigare nämnda funktioner plus övergivna kundvagnsåterställningar i realtid, leverans i realtid, flexibla rabatter, presentkort och beställnings-API.

Är kvadratområdet rätt för dig?

Squarespace kan vara ett idealiskt val för någon som vill ha en vacker webbplatsbyggare och webbhotell som alla rullas till en. Med Squarespace är de en helt hanterad molntjänsttjänst. De säkerställer att din webbplats alltid är tillgänglig och online. Om du vill att någon ska ta hand om allt åt dig, med flexibiliteten att snabbt växla mellan planer och ha utrymme i din budget, kan Squarespace vara ett bra alternativ för dig.

Dessa frågor och svar hjälper dig att avgöra vilken Squarespace-plan som passar dig bäst.

Behöver du lägga till CSS eller skript på din webbplats?

Om du väljer ‘Personlig’ Kvadratplanen vann det’t låter dig lägga till CSS eller skript på din webbplats. Men detta är verkligen inte’Det är ett problem för många användare eftersom hela poängen med Squarespace är att vara en kodfri lösning. Men om du ens vill anpassa din webbplats och behöver använda CSS eller javascript, bör du inte välja deras personliga Squarespace-plan.

Hur många bidragsgivare behöver du på din webbplats?

Återigen, ‘Personlig’ plan begränsar antalet bidragsgivare. Du får bara ha högst två; du kan bara ha två bloggförfattare, två webbansvariga och så vidare.

Behöver du sälja produkter?

De ‘Personlig’ Squarespace-plan låter dig gå ner om du behöver sälja produkter eftersom det inte finns någon e-handelsfunktion i denna plan. Men alla andra planer gör att du kan sälja ett obegränsat antal produkter och ta emot donationer via din webbplats.

Är du ett globalt företag?

Som nämnts ovan begränsar Squarespace dig i dina e-handelsförmågor. De har nyligen lagt till Paypal som ett av sina betalningsalternativ, och de begränsar dig i de länder du kan ladda i. Dessa valutor inkluderar USD, AUD, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, ILS, MXN, MYR , NOK, NZD, PHP, PLN, RUB, SEK, SGD eller THB.

Vill du använda plugins eller tredjepartsintegrationer?

Om du väljer planerna för affärs- eller onlinebutiker kan du använda deras ‘premiumblock och integrationer.’ Om du har den personliga planen, är du än en gång ute i kylan. Med dessa integrationer kan du ansluta din webbplats till tredjepartsappar som OpenTable, Acuity och Chownow.

Det viktigaste är att du vann’t kunna ansluta MailChimp till din webbplats om du använder personlig, vilket innebär att du kommer att ha svårare tid att växa din e-postlista. Med Squarespace, om en viss funktion inte är tillgänglig, är du i allmänhet lyckosam och vunnit’t kunna ladda ner ett plugin.

Sammanfattning

I allmänhet donerar människor som använder Squarespace Website Builder’t behöver något superavancerat eller vill kontrollera backend på deras webbplats. Det är för människor som vill ha en webbplats utan besvär. Deras mallar är fantastiska och är vanligtvis fototunga, så om det är något du letar efter kan de passa bra. Men om du är en storskalig e-handelsföretag som vill globala eller vill ha en billig webbbyggare, bör du antagligen leta någon annanstans.

Sammanfattning

Startpris:
$ 16,00


Pålitlighet
5,2


Prissättning
4,4


Användarvänlig
4,8


Stöd
4,8


Funktioner
4,8

Läs recensioner

Besök Squarespace

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me