Internett har etablert sin regjeringstid over hele verden. Samtidig er enhetene som bor her inkludert nettstedene mer utsatt for nettangrep enn noen gang. De elektroniske kriminelle kan komme til ditt velutviklede nettsted på få sekunder ved å bruke nyskapende teknologier og forhindre at den blir den sensasjonen du drømte om. For å forhindre at du blir offer for plagsomme situasjoner som dette, har vi samlet en liste over de beste fremgangsmåtene for å sikre vertssikkerhet.


1. Sikkerhetskopiering

Hvert selskap har sensitiv eller viktig informasjon på sine nettsteder, hvis tap kan føre til alvorlige tilbakeslag i den daglige driften og planen. For å løse denne situasjonen inkluderer de fleste vertsbedrifter sikkerhetskopier i vertsplanene sine. Dette kan skje på hvilken som helst frekvens som daglig, ukentlig eller månedlig. De fleste av dem gjør det automatisk, men det er noen som lar deg håndtere sikkerhetskopieringsprosessen manuelt.

Noen webhoteller setter en grense for disse sikkerhetskopierte dataene eller hvor ofte det vil skje. Vanligvis tilbyr planene med en høyere prislapp ubegrensede daglige sikkerhetskopier. Ikke desto mindre, les forholdene som er skjult bak et lite spørsmålstegn satt opp som påskrift med alternativet for sikkerhetskopiering. Det vil gi deg beskjed om alle tilknyttede begrensninger. Se også om de tilbyr enkle restaureringspunkter eller ikke. For hvis du kan’t hente sikkerhetskopierte data, så hva’er til og med poenget?

2. Nettverksovervåking

Nettverksovervåking betyr å sjekke det interne nettverket for inntrenginger eller uvanlige aktiviteter med jevne mellomrom. Denne praksisen lar systemadministratorene dine umiddelbart identifisere ethvert angrepsforsøk eller mulig spredning av malware mellom servere.

3. Skanning av skadelig programvare

Malware-skanning er vanligvis en del av en anstendig hostingplan som standard. Spesifikke websikkerhetsmerker som SiteLock utfører denne funksjonen. Så hvis nettstedet til din valgte leverandør blinker et beskyttelsessel fra et slikt selskap, er det et tegn på at verten allerede har iverksatt beskyttelsestiltak mot skadelig programvare. Du kan se vurderingene deres og se når nettstedet deres ble skannet sist.

Det er også mange programvaresystemer tilgjengelig i dag som effektivt søker etter disse elementene. Noen av de mest kjente er ClamAV og rkhunter. Installer noen av dem for å holde disse fryktelige enhetene utenfor serveren din.

4. SSL / TLS og brannmur

SSL står for Secure Socket Layers. Både SSL-sertifikater og brannmur er et absolutt must for alle hostingtyper. Du må sette opp en brannmur rundt nettstedet ditt som vil beskytte det mot grunnleggende nettangrep. SSL-teknologi holder sensitive data (som kundeinformasjon og bankkontodetaljer) trygge for å falle i gale hender. Det krypterer dataene under kommunikasjon mellom to eller flere servere.

5. Forebygging av DDoS-angrep

DDoS er forkortelse for Distribution Denial of Service. Angrep som dette forstyrrer nettstedstjenestene dine ved å oversvømme ressursene med overveldende trafikk, noe som gjør dem utilgjengelige for besøkende. Det kan primært forhindres av en robust brannmur, men vil kreve mye sterkere sikkerhetsoppsett for å redde nettstedet fra inntrenging.

6. Begrensninger i tilgangen

Verten må spesifisere tilgangsbegrensningene for serveren og andre maskiner som er inkludert i infrastrukturen. Ingen andre enn systemansvarlig og andre trente teknikere fra teamet som har sikkerhetsklarering, vil få tilgang til enhetene. Du kan også hvitliste IP-ene som har tilgang til disse serverne. Hindre ondsinnede fra å hacke ressursene dine ved å deaktivere påloggingsrettighetene på brukerrotenivå.

7. Secure Shell (SSH)

Hvis du går inn på kommandolinjen til webserveren, gir SSH eller Secure Socket Shell deg en sikker bane for tilgang til webserveren. Denne kryptografiske nettverksprotokollen holder informasjonsstrømmen mellom disse tekniske ekspertene og de respektive eksterne maskinene trygt gjennom kryptering.

8. SFTP

SFTP står for Secure File Transaction Protocol. Den tar seg av filhåndtering inkludert å legge til, slette eller flytte dokumentene til forskjellige mapper. SFTP sikrer slike prosesser ved å inkorporere hver med et sikkert passord.

9. SQLi-forebygging

SQLi eller SQL-injeksjon er en metodikk der hackere injiserer sin rouge-kode på nettstedet ditt’s koding. Det er en av de eldste teknikkene og er fremdeles en utbredt i cyber-kriminalitetsuniverset. Nettsteder som er avhengige av SQL-baserte databaser er mer utsatt for slike angrep. For å bekjempe dette, må programmererne dine ha et jukseark.

Imidlertid forhindrer de fleste anerkjente leverandører SQL-injeksjoner i vertsverdenen med tiltakene sine. Primært sikrer de regelmessige oppdateringer av firmware, inkludert temaer, plugins og programvare. Deretter kan de konfigurere WAF (Web Application Firewall), implementere scripting på tvers av nettsteder og sårbarhetsundersøkelser for å forhindre SQLi-forekomster.

Dessuten tar de hjelp av sikkerhetsmerker som SiteLock som skanner nettstedet for mulige injeksjonssårbarheter, gir deg beskjed via e-post om det og deretter lar ekspertpersonalet utrydde dem.

10. Passord

Alle som har tilgang til hjemmesiden til nettstedet ditt, må ha sterke passord. Administratorene og andre ansatte på dette panelet må også endre passordet sitt hvis det oppdages noe hackingforsøk. Det bør være politikk for passordstyrke, og alle må overholde. Hvis man kan’Hvis du har et sterkt nok passord, kan sikre passordledere generere et unikt og komplekst passord for dem.

11. Programvareoppdateringer

CMS og andre applikasjoner må regelmessig oppdateres siden de siste oppgraderingene inkluderer løsninger på alle sikkerhetsrisikoer som er oppdaget så langt. Produksjonsselskapene til disse programvaresystemene har patcher for å løse de nyeste sikkerhetshullene. Dette er grunnen til, selv om det ser ut til å være en ubetydelig avtale, er regelmessige programvareoppdateringer avgjørende for nettstedet ditt’s sikkerhet.

The Best Hosting Services for Security

The Best Hosting Services for Security

Startpris:
$ 4.38


Pålitelighet
9.8


Priser
9.4


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.8


Funksjoner
9.7

Les anmeldelser

Besøk SiteGround

The Best Hosting Services for Security

Startpris:
$ 0.00


Pålitelighet
9.4


Priser
9.2


Brukervennlig
9.2


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk Cloudways

The Best Hosting Services for Security

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me