Contents

Intervju med David Braun, grunnlegger og administrerende direktør for TemplateMonster.com

TemplateMonster er den desidert største og mest kjente markedsplassen for nettstedsmaler, sannsynligvis fordi de bokstavelig talt oppfant markedet for det.


Intervju med David Braun, grunnlegger og administrerende direktør for TemplateMonster.com
Vi møtte selskapets grunnlegger og administrerende direktør David Braun for å lære hvilke utfordringer de står overfor i dag, og hvorfor, til tross for at han er venner med Omer Shai (Wix Website-Builder, VP Marketing), anbefaler han fortsatt de fleste nettstedseiere å holde seg til ved hjelp av WordPress.

HostAdvice: Du startet selskapet ditt i 2002 i en alder av 23 år mens Yahoo var den dominerende søkemotoren og Mark Zuckerberg fremdeles drømte om å reise til Harvard. Hva synes du om mulighetene som finnes i dag for unge mennesker som ønsker å åpne en bedrift?

Jeg’Vi har nettopp lest en historie om begynnelsen av datatiden. Da sa noen i Microsoft “…alt som var verdt å finne opp i datamaskiner, er nå oppfunnet”… Jeg tror det alltid er rom for nye ting uansett hvor avansert du tror ting allerede er.
Nå for tiden er det faktisk lettere for unge å starte en virksomhet. Online virksomhet krever ingen produksjon eller tunge investeringer. Hvis du har en sterk visjon og kan skape noe, kan du skaffe investorer eller til og med bruke crowdfunding-verktøy og lage alt du ønsker. Dette er gullalderen for gründere til å eksperimentere med nye startups.
Ser vi på teknologier som er tilgjengelige akkurat nå, hvis vi ønsket å starte den samme virksomheten, hadde det vært mye enklere i dag. I dag er det mange open source-teknologier, plattformer du kan bruke og bygge fra. På den annen side er konkurransen i dag 10 ganger sterkere, så det er vanskeligere å skille seg ut. Da vi startet selskapet, gjorde vi det ikke’Jeg kjenner til og med ordet “Mal” eksisterte. Vi søkte faktisk i Yahoo (den viktigste søkemotoren den gangen), og vi fant definisjonen på et nettsted, og derfor bestemte vi oss for å bruke den. Imidlertid, vi’Vi har skapt markedet og banet vei for konkurranse. I dag har vi 500 konkurrenter i samme nisje, i tillegg til erstatningskonkurrenter som nettstedbyggere som svarer på behovet for et nettsted med en annen løsning.

HostAdvice: Du startet selskapet ditt i 2002 i en alder av 23 år mens Yahoo var den dominerende søkemotoren og Mark Zuckerberg fremdeles drømte om å reise til Harvard. Hva synes du om mulighetene som finnes i dag for unge mennesker som ønsker å åpne en bedrift?

Malmonster – Hjemmeside 2002-2016

HostAdvice: Ser jeg på målene du nevnte for 10 år siden i intervjuer, ser jeg at du nådde dem alle (55 000 maler, da du siktet til 50 000 for eksempel). Har du angrer på ting du ikke har gjort’t gjør?

Jeg tror vi ikke hadde det godt med anskaffelser. Det eneste gode prosjektet vi skaffet oss var en flash-nettstedsbygger “FlashMoto” som ble omdøpt til “MotoCMS” etter at Flash-teknologien døde har blitt mindre populær. Vi fikk avkastning på investeringene på bare tre måneder etter lanseringen.
Likevel tror jeg vi beveget oss for sakte med det. Produksjonen av nettstedsbyggeren tok 2 år lenger enn forventet, og den ble lansert kort tid før Steve Jobs erklærte krig mot Flash (en krig som ble vunnet A.H).

HostAdvice: Ser jeg på målene du nevnte for 10 år siden i intervjuer, ser jeg at du nådde dem alle (55 000 maler, da du siktet til 50 000 for eksempel). Har du også angrer på ting du ikke gjorde?

MotoCMS – en plattform for å lage nettsteder – returnerte investeringene etter 3 måneder

HostAdvice: Hvorfor skal brukere henvende seg til Templatemonster og ikke til alternative markedsplasser?

Det er tre typer konkurrenter jeg vurderer:

  1. “App Store-lignende plattformer” som Envato, CreativeMarket eller Mojo Market Place
  2. “Malklubber” som belaster deg en avgift, og du får alle ressurser for livet.
  3. Indirekte konkurrenter som nettstedbyggere som Wix og Weebly.

Vi ser på oss selv som en produsent av maler for webdesign. Vi gjør dette med den høyeste standard. 50% av publikummet vårt er SMB og private mennesker som ønsker å bygge et nettsted for seg selv – sluttbrukerklientene. De andre 50% er webutviklere og nettstudier som bruker tjenestene våre og klare til å lage maler av høy kvalitet for å spare tid, budsjett og forkorte utviklingsprosessen.
Med Template Monster kan du visualisere sluttproduktet med en gang. Vi har mange kunder som sier det “vi trenger en webside i morgen”, og de kan bruke hvilken som helst av malene våre og se superprofesjonelle ut neste dag. Nettsteder opprettet med nettstedbyggere er stygge! Beklager å si det. Dette fordi nettstedseiere som oppretter dem på nettstedbyggere ikke er profesjonelle. Jada, det er gode eksempler også, men generelt sett lider nettstedene du ser opprettet med byggherrer av dårlig design, resultatet av at noen eksperimenterte med byggherren selv og gjør feil en profesjonell designer aldri ville tillate.
På toppen av det har ikke byggherrer noen som kan hjelpe deg med dine behov eller problemer. Vi tilbyr 24/7 support av virkelige mennesker, ikke fora eller tutorials. Vi er en serviceorientert virksomhet. Vi tror et nettsted som oppretter er en reise, og vi er der for å hjelpe folk eller virksomheter til å seile hele veien. Mange ganger erkjenner vi at virksomheten krever tjenesten, vi leverer ikke, men vi kan henvise klienten til de riktige verktøyene han eller hun trenger.
Mens andre markedsplasser har en rekke maler som ikke er drevet av samme standarder eller følger de samme retningslinjene, bygger vi alle våre produkter basert på identiske høynivåproduksjonsstandarder. Dette betyr at hvis du er en utvikler som begynner å bygge nettsteder for klienter, vet du at du alltid trenger å gjøre det samme trikset du gjorde forrige gang, med den nye malen. Dette er ikke som på Envato markedsplass, der hver forfatter har sin egen måte å bygge et nettsted på, og du kan bestille to maler, og de vil være så forskjellige fra hverandre at du trenger å gjenta læringskurven igjen. Vi’Vi har funnet ut at for nettutviklere som trenger mer enn en engangsmal, er dette veldig viktig og sparer dem mye tid.

HostAdvice: Hva er fordelene for tilknyttede selskaper som melder seg inn i programmet ditt?

Vårt tilknyttede program var tidligere det nest mest populære tilknytningsprogrammet etter Amazon. Dette var før Google AdSense ble lansert. Du kan huske at det i 2006 ikke var mange ærlige måter å tjene tilknyttede penger på nettet. Vi var veldig populære da fordi vi’Vi har levert tjenester på hvite etiketter, og til og med betjent kunder på vegne av tilknyttede selskaper, (når folk er blitt ringt og vi har blitt svart på telefonen som om vi var det hvite etikett-tilknyttede selskapet). På grunn av endringene i hvordan Google Algoritme fungerer, begynte tilknyttede selskaper å se mindre trafikk, og etter en stund var det andre måter å tjene penger på nettet, så vi’har utviklet seg til å jobbe med bloggere og mindre med profesjonelle markedsførere. Vi har over 10.000 bloggere som jobber med oss ​​og har en levetid på hele salget som kommer fra en kunde de henviser til oss. Dette betyr at de vil få provisjon for den andre og tredje malen noen kjøper av oss også, selv om det skjer år senere.
Vi har også en “Partnerprogram” der nettutviklere som kjøper mye av oss, får spesielle rabatter og kan redusere kostnadene.

HostAdvice: Hva bør webansvarlige som besøker HostAdvice vite om Templatemonster som de kanskje ikke er klar over?

Vi don’selger bare maler. Vi prøver å være en one-stop shop for nettstedets behov. Hvis du har et godt tilleggsprodukt eller en tjeneste, kan du kontakte oss. Vi kan finne en måte å markedsføre deg blant våre brukere.

HostAdvice: Hva bør webansvarlige som besøker HostAdvice vite om Templatemonster som de kanskje ikke er klar over?

TemplateMonster Halloween Party – “Ikke bare maler”

HostAdvice: Hva er den sjeldneste malen du ble overrasket over å se eksisterte?

Det er faktisk en morsom historie om det. Vi hadde en begravelsesbyrå mal som var veldig vellykket og vi kunne ikke’Jeg forstår hvorfor. Jeg mener, det er ikke så mange bedrifter som tilbyr begravelsesordninger. Når vi gravde inn i dette, vi’Vi har funnet ut at mange likte den mørke stemningen som malen hadde, og gjorde det ikke’t bruker faktisk det til begravelsessteder, men heller for tungmetallbånd for eksempel. Det var faktisk en av våre bestselgere på 2-3 år.

HostAdvice: Hva er de tre tingene en liten bedrift bør ta hensyn til når du velger en god mal?

1. Kjenne til eller bare tenke på nettstedstrategien deres de neste 2-3 årene med hensyn til funksjonalitet. SMB starter mange ganger med a “visittkort” nettstedet. Men så utvikler de seg og ønsker å begynne å godta potensielle kunder, og ikke bare innsendinger av kontaktskjema. Ikke alle nettsteder trenger en nettbutikk, men å få detaljerte ordrer som navn, produkt og telefonnummer er viktig for nesten alle eiere av nettsteder.
Andre nettsteder utvikler seg til nettbutikker, noe som krever fakturering og andre funksjoner de ikke tok i betraktning med det første.
Hvis du vet hvor du skal, bør du velge plattformen som ikke vil begrense deg i fremtiden. For eksempel er WP standarden for vanlig nettstedsbygging, mens det for nettbutikker er bedre å velge Magento eller PrestaShop. Jeg foreslår at eieren av en webside ser på konkurrentene som ligger foran ham, for det er her du vil være i løpet av en nær fremtid.

2. Don’t ignorere markedsføringsverktøy. Du lager et nettsted for markedsføringsformål, ikke sant? Med en webside kan du markedsføre merkevaren din eller et produkt i din by eller land. Du kan få eksponering for tjenestene eller produktene dine for et globalt publikum, så don’t begrens deg selv til hva du er vant til å gjøre i den fysiske verden. I tillegg må nettstedet ditt føle seg levende, med en oppdatert blogg og innhold, fordi på Internett er konkurransen mye høyere.
3. Arbeid med ledninger. Uansett om du bruker en nettstedsbygger eller en mal, ser mange nettstedseiere bort fra kundeemnene. Det er mange blygenereringsteknikker å bruke og ikke bare “kontakt oss” former. Du kan oppdage at nettstedet ditt er et godt verktøy for blygenerering og tiltrekke nye kunder. Å konvertere brukere til potensielle kunder og kunder er det du bør fokusere på.

HostAdvice: Hva er ditt tips for hvordan du velger et webhotellfirma?

Velg plattform og deretter firma!
Med en gang du’Når du har valgt plattformen, kan du sjekke hvilke som er de beste vertsbedriftene for den plattformen. Webhotell er den mest konkurransedyktige industrien i verden, etter min mening. Valget for kunder er ubegrensede. Jeg ville valgt et selskap som spesialiserer seg på plattformen (WP-plattform, PrestaShop-plattform osv.). Magento, for eksempel, er ressurstungt, så du trenger god CPU, RAM osv., Og du kan’Jeg har bare noe selskap. Les brukeranmeldelser på nettet og velg hva andre mennesker anbefalte.

HostAdvice: Hvem vil du anbefale å bruke en nettstedsbygger og til hvem vil du anbefale å bruke WordPress eller en annen åpen plattform?

Jeg liker å se hvordan nettstedbyggere utvikler seg, jeg tror fremdeles at de ikke er klare ennå for seriøse nettstedseiere fra et teknologisk synspunkt.
Mange mennesker starter et nettsted som et visittkort bygget med nettstedsbyggere, og da har de problemer med å konvertere det til et seriøst WP-nettsted. Jeg tror nettstedsbyggere bare er relevante for folk som er villige til å bygge nettstedene selv. Ellers ville jeg finne en god frilanser for å bygge nettstedet mitt på en seriøs plattform som WP og Magneto. Det er som når du har strømproblemer i huset ditt. Du kan bytte lampe, men ikke’t prøv å løse alvorlige elektrisitetsproblemer selv, for dette trenger du en elektriker.
Ser du små og mellomstore bedrifter som pleide å opprette en enkel sideoppgjør for Facebook-bedriftssiden i dag?
Facebook har en stor rolle i forholdet mellom en bedrift og hans klienter. Denne rollen vil utvides fordi de bygger direkte forhold til klienter over plattformen. Samtidig gir et nettsted mye verktøy og teknologi for virkelig å gi den presentasjonen du ønsker for bedriften din. Facebook er for å få kontakt med kundebasen din, mer enn å skaffe nye kunder. Jeg tror etter hvert en hybridmodell av et nettsted og en Facebook-side som en del av din online markedsføringsstrategi.

HostAdvice: Ser på “WordPress-temaer” søketrender, ser jeg en stor nedgang de siste 2 årene. “Nettstedsmaler” er faktisk knusing. Hvordan påvirker dette økosystemet deg og hva gjør du for å få bukt med utfordringene?

Det er en tydelig utfordring for malindustrien, men vi hadde utfordringer før, og vi overvant dem. Flash-teknologi går bort er et godt eksempel. Joomla-populariteten synker også, og nå går til og med WP litt ned til fordel for nettstedbyggere som bruker mye penger på reklame. Nettdesignindustrien ser bare en annen utfordring.
Vår jobb er å finne de mest populære måtene for folk å lage nettsteder, og tilby dem brukervennlige løsningen og tilleggene. Hvis WP går ned, vil vi lage maler for andre plattformer. Vi selger faktisk allerede Wix-maler. Ikke så mange, vi trenger fortsatt å finne den rette forretningsmodellen med Wix. Mens Wix fokuserer på byggherren deres, kan de det’t lage 50 000 maler som vi kan, så de trenger også vår hjelp.
Det er mye snakk i vertsindustrien om at Google går inn i det og endrer reglene. Hva tror du en mer dominerende Google i vertsmarkedet vil gjøre?
Jeg gjør n’t tro det. Det har vært et hett tema i 5 år nå. De hadde sin vei med Google Sites, og det mislyktes. Jeg gjør n’Jeg tror de vil gjøre et stort grep snart.

Hva betyr globalisering for deg?
Vi ønsker å utvide med lokal tilstedeværelse i mange land. Vi ønsker å åpne lokale kontorer, lokal support og lokalisering av produktene våre. For eksempel, i Polen, Magento eller PrestaShop er ikke de mest populære e-handelsplattformene, i stedet har de lokale polske spillere, og vi ønsker å lage maler for dem også.
For tiden har vi kontorer i Osaka, Japan, og vi vil åpne kontorer i Kina for å undersøke hva som er behovene der. Vi planlegger også å åpne representasjonskontorer for alle bemerkelsesverdige land i Europa som har et lite antall engelsktalende mennesker for å gi lokal støtte på det lokale språket.

HostAdvice: Ser på & WordPress-temaer & rdquo; søketrender, ser jeg en stor nedgang de siste 2 årene. & ldquo; Nettstedsmaler & rdquo; er faktisk knusing. Hvordan påvirker dette økosystemet deg, og hva gjør du for å få bukt med utfordringene?
Tempaltemonster.com trafikkandel etter land (Similarweb data 2015)

HostAdvice: Ukraina blir en sterk kraftkilde for nettutviklere i dag. Ser du det konkurrerer med Silicon Valley, på samme måte som Tel Aviv har en blomstrende oppstartsscene, for eksempel?

Jeg gjør n’Jeg tror at Ukraina snart vil ha et oppstart-økosystem som de du nevnte. Det er fortsatt mye korrupsjon i landet, og spillereglene er ikke rettferdige, noe som er noe som skremmer investorene. Samtidig kan du finne mange dyktige mennesker til en konkurransedyktig pris som er hovedgrunnen til at vi har et stort kontor i Ukraina. Mange globale selskaper åpner kontorer der, så det vil definitivt vokse, men jeg har ikke det’Jeg ser at det blir et finanssenter for å investere i nystartede selskaper, men heller outsourcere lokale talent andre steder.

HostAdvice: Ukraina blir en sterk kraftkilde for nettutviklere i dag. Ser du det konkurrerer med Silicon Valley, på samme måte som for eksempel Tel Aviv har en blomstrende oppstartsscene?TemplateMonster office i Ukraina

HostAdvice: Hvilke utfordringer venter ditt selskap?

Plattformene blir mer komplekse og endrer seg raskt. Siden vi er avhengige av plattformer, er den store utfordringen å holde seg oppdatert. For eksempel har vi 2500 maler for Magento. Imidlertid kunngjorde de allerede en ny versjon. Alle maler blir inkompatible på en dag. Arbeidet med å konvertere gamle maler til nye tilsvarer det å lage nye maler. Dette skjer hele tiden for oss, og dette er en kamp vi trenger for å vinne hver gang.

HostAdvice: Alt annet du’Jeg vil gjerne fortelle leserne våre?

Jeg vil oppmuntre SMB til å eksperimentere med nettstedsbyggingsprosess. Vi er fremdeles langt borte fra at 90% av SMB-er vil være online. Jeg snakker om å flytte operasjoner på nettet og ikke bare ha et visittkortnettsted. Dette gir enhver virksomhet et konkurransefortrinn. Du gjør kostnadene billigere, bruker stordriftsfordeler for å samhandle med kunder langt borte fra deg, gjenutnytte kunder til å selge og krysse salg, som generelt virkelig lar virksomheten vokse.
Jeg tror at hver person som bygde et nettsted for 5 år siden, må tenke nytt på hva som har endret seg siden den gang, og hva han kan gjøre for å forbedre nettstedet sitt. Vi ser fremdeles mange utdaterte nettsteder fra 2008 som må utformes på nytt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me