Intervju med Jim Geiger, administrerende direktør i Liquid Web

Jim Geiger er den nyeste administrerende direktøren på Liquid Web (og han kaller seg Chief Chiefcouragement Officer, som jeg elsker). Han har tatt regjeringstidene på selskapet etter at grunnlegger Matthew Hill trakk seg. I dette intervjuet lærer vi om selskapet, Jims arbeidserfaring, fokuset hans på at de ansatte er best mulig, og så lærer vi litt om Jims egne hobbyer og lidenskaper.


Det var flott å snakke med Jim og lære mer om fokuset hans, spesielt fra en administrerende direktør hvis kommunikasjonsdirektør sier at han har "gjennomgående travelt plan." Vi forstår det. Og likevel tok Jim mye tid på å gi oss et intervju som vi virkelig likte. Dette er virkelig et morsomt intervju, og vi vil gjerne at du kan grave deg inn!

Intervju med Jim Geiger, administrerende direktør i Liquid Web

Hei Jim, hyggelig å koble til. Kan du fortelle meg litt om opprinnelsen til Liquid Web?

På Matthew Hill’På vei ut av døren sin siste dag her, så han og jeg på tidslinjen til selskapet’s historie som er i resepsjonsområdet. jeg spurte han “tror du at din tidlige omfavnelse av Cpanel var en av katalysatorene for selskapet’s vekst?”. Det gjorde han ikke’ikke nøl, svarte han “ingen måte, vi gjorde bare alt vi kunne for kundene våre hver gang de trengte det.” Den etosen utviklet seg til vår verdensklasse “Heroic Support”, som nå er vårt defaktomerk. Historisk sett, mens vi fulgte kundene våre, strakk vi oss mellom delte kunder som fakturerte $ 20 / måned, til Enterprise-kunder i titusenvis av månedlige faktureringer. Vi’fokuserer nå selskapet på det jeg vil kalle nettavhengige kunder som er avhengige av at vi lager løsninger for dem og virkelig fungerer som deres outsourcede IT-ansatte for support.

Hva gjør Matthew Hill nå??

Fra det jeg’har hørt, han’s har en eksplosjon. Jeg tror han’tar litt sårt tiltrengt tid etter å ha brukt formative år på å starte opp en virkelig vellykket virksomhet.

Fortell litt om din ukonvensjonelle administrerende direktør (Chief Encouragement Officer).

Noe av det som har resonert med meg når det gjelder teamet vårt, er ikke bare talentet og intelligensen her, men renhets hensikt som har gjennomsyret kulturen. Å ha en gruppe mennesker her som er veldig lidenskapelig opptatt av hva de gjør, i å tilby heroisk støtte og løsninger, har jeg forpliktet meg til å bli kjent med dem, lytte til dem og forstå hva som får dem til å krysse av. Jeg liker å vite hvor alles kjerneinteresser ligger, hva de utmerker seg i, hva deres unike ferdigheter er. Når du vet dette, blir det lettere å forme Liquid Web for å nå sine mål. Jeg får sette alle i posisjon til å lykkes og deretter motivere dem som den høyeste cheerleader for ikke bare teamet vårt, men også kundene våre..

Jeg vet at det var en stor forandring på Liquid Web i fjor med investeringen fra Madison Dearborn Partners som ga deg navn som administrerende direktør. Kan du fortelle oss litt om det selskapsskiftet?

Fra et tjenestesynspunkt er det sannsynlig at det ikke har skjedd mye synlig endring. Vi er like lidenskapelig som alltid om å tilby den beste og mest brukervennlige hostingopplevelsen i bransjen med 24/7/365 Heroic Support and management. Faktisk har vi vært i stand til å fortsette å glede våre kunder med rekordtilfredshet som indikert av tredjepartsmålte NPS-tall de siste tolv månedene. Det som kanskje ser mindre tydelig ut fra utsiden, er hvor mye vi har brukt denne investeringen til å utføre omfattende forskning på alle nivåer i selskapet. Dette har ført til (og fortsetter å føre) til fantastiske oppdagelser som vil hjelpe oss å betjene kjernekundegrunnlaget enda bedre. Det er noen veldig spennende utviklinger i horisonten som definitivt vil åpne for aldri tilgjengelige funksjoner og gjøre tjenestene våre enda enklere å bruke.

Jeg vet at det var en stor forandring på Liquid Web i fjor med investeringen fra Madison Dearborn Partners som ga deg navn som administrerende direktør. Kan du fortelle oss litt om det selskapsskiftet?

Gi oss beskjed om karriereveien din og hvordan du utviklet deg til rollen som administrerende direktør i Liquid Web som en del av investeringene i mai i fjor..

Jeg har vært ledende team innen nye teknologier siden konkurrerende alternativer til AT&Det var kult! Jeg har jobbet med ledelse og eierkapasitet på mange relaterte felt, inkludert telekommunikasjon, distribusjon av metrofiber, mobil, kompleks webhotell, VoIP og skytjenester. I 15 år før Liquid Web, hadde jeg grunnlagt og utviklet Cbeyond til en ledende leverandør av VoIP og skyløsninger til små og mellomstore bedrifter over hele landet. Jeg liker utfordringen med å skape miljøer og strategier for team å lykkes innen.

Gi oss beskjed om karriereveien din og hvordan du utviklet deg til rollen som administrerende direktør i Liquid Web som en del av investeringene i mai.

Vekst er en stor bane du planlegger å ta som en del av den betydelige endringen på Liquid Web. Kan du fortelle oss litt om planene dine for dette?

Vi har en reell mulighet til å nå ut direkte til den type kunder som kan dra mest nytte av våre tjenester og vise dem hvordan Heroic Solutions, Support og og kontinuerlig ledelse kan utjevne mange av problemene de sliter med hverdagen. dag. I 2016 er hosting egentlig et verktøy for mange små til mellomstore bedrifter, og akkurat som alle andre verktøy du stoler på hjemme, har de ikke råd til at det slutter å fungere, og de har heller ikke (i mange tilfeller) ressursene på selskapets størrelse for å feilsøke det selv. Det er her Liquid Web fungerer som den perfekte passform. Vi leverer verktøyet, garanterer tilgjengeligheten med en av de mest omfattende og sjenerøse SLA-ene i virksomheten, og setter ekspertene deretter til å konfigurere, administrere og støtte det til fingerspissene, gjennom hvilken som helst kommunikasjonsmetode du foretrekker, når som helst trenger dem.

Forskjellen i dette er hvordan forskning har hjulpet oss å identifisere denne typen kunder. Liquid Web ble utviklet på en måte som investerte en enorm mengde ressurser i støtte og deretter stolte på selve tjenesten, jevnlig fra muntlige kunder, for å nå dem som måtte dra nytte av den. Det var nesten en kul hemmelighet som ble delt blant folk "i kunnskapen." Selv om det er bemerkelsesverdig at mange gode mennesker fant veien til infrastrukturen her, ser vi ikke lenger noe behov for å holde det hemmelig. Vi har en plan på plass som lar oss vokse og fortsette å levere den beste hosting-tjenesten som er tilgjengelig, og samtidig sette fordelene i høysetet for de som kan løse så mange av kort- og langsiktige problemer ved å finne en leverandør som Liquid web.

Fortell oss litt om Liquid Web maskot 🙂

Helten ble introdusert for å personifisere hvilken type støtte klienter fikk fra Liquid Webs teknikere. På grunn av maskotens oppretting genererte selskapet allerede en brummer for å ta støtteproblemer utover alt som ble definert av det tradisjonelle ledelsesområdet for webhotell. Å prøve å definere dette var ikke en vanskelig oppgave med mengden støttebilletter som (og fremdeles vil gjøre) resultere i proklamasjoner som, "Du er min helt!," eller noe av den art. Selve maskoten var en veldig generell utforming for å personifisere dette som jeg i sin eksistens gir en interessant innsikt i våre prioriteringer. Det jeg mener med det, med at ressursene er fokusert på å støtte kunder i stedet for å markedsføre dem, var virkelig Hero-maskot ikke’t noe som Liquid Web investerte i den omhyggelige utformingen av, markedstesting osv…den ble raskt valgt og ansatt for nytte. Det er den enestående tjenesten i seg selv som gir helten sin unike karakter og anerkjennelse.

Fortell oss litt om Liquid Web maskot :)

Kan du gi noen innsikt i kjernevirksomheten på Liquid Web og hva du tilbyr i disse dager til kunder?

Uten å komplisere dette over, er vi bare fokusert på å tilby den beste og mest brukervennlige støtten og administrasjonen for web- og netthosting. Internett-fagfolk som har funnet oss som det beste tilbudet, har nådd den konklusjonen fordi de kan stole på at vi leverer innholdet og handelen pålitelig og med så lite bry som mulig, hvis de skulle trenge å endre noe eller komme i noen form for hikke sammen veien.

Vi kommer til å legge til vårt produkttilbud, men alt vi legger til blir resultatet av å studere kundenes behov og gjøre deres hostingopplevelse enklere og mer praktisk. For eksempel lanserte vi vårt Managed WordPress-produkt nylig basert på mengden av kunder med WordPress-kontoer. Nå, bare et par måneder senere, er vi i ferd med å levere kundedrevne oppdateringer som gjør dette produktet enda mer brukervennlig.

Kan du gi litt innsikt i kjernevirksomheten på Liquid Web og hva du tilbyr i disse dager til kunder?

Kan du fortelle oss litt om Sonar Monitoring?

Infrastrukturen vår ble bygget for å varsle oss om potensielle problemer før de blir faktiske problemer for kundene. Det i seg selv er ikke et spesielt revolusjonerende konsept. Der vi virkelig utmerker oss er det fantastiske Sonar Monitoring-teamet vi har satt sammen for å administrere det. De er opptatt av å studere og forstå hvordan disse potensielle problemene ser ut, hva de mener og hvordan de kan fikses før de noen gang blir et problem som kan koste en klient verdifull tid enten å undersøke eller nå ut til å få oss til å feilsøke dem. Når Sonar Monitoring leverer advarselsskilt som krever ytterligere innspill, prøver vi å gå utover bare å varsle våre kunder, men tilby dem et lettfattelig valg av løsninger, presentert med null tvetydighet.

Jeg vet også at Liquid Web kom ut med en ny administrert WordPress-løsning for noen måneder siden. Fortell litt om det.

Jeg refererte litt til dette i spørsmålet om tilbudet vårt, men for å legge til det har WordPress blitt et veldig viktig verktøy for nettpersoner. Historisk sett hadde vi til og med gjort en god jobb med å håndtere det før vi "fikk til" den. Det neste logiske trinnet var å utvikle en ekstremt intuitiv plattform for dette og å formalisere vår kompetanse på dette rommet litt ved å definere vår evne. Som nevnt tidligere, er vi på nippet til en betydelig oppdatering som vil være det andre trinnet i lanseringen av dette produktet. Jeg oppfordrer leserne dine til å følge med på det, men også å vite at dette ikke vil være vår siste utvikling på WordPress-fronten. Produktet vårt vil kontinuerlig bli oppdatert til kundens mest kresne spesifikasjoner. Med den raskt ekspanderende naturen til WordPress-samfunnet, dens utvikling, så vel som intelligensen og entusiasmen for innovasjon av de som bidrar til det, donerer jeg’Jeg vet hvordan noen kunne lansere et produkt som er fokusert på det uten at jeg hadde tenkt å flytte sammen med det, flytende.

Fortell oss litt om de ansatte – hvor de er basert, hvor mange ansatte du har, og hvor datasentrene er lokalisert.

Vi har hovedkontor i Lansing, Michigan, med flere vertssteder i Arizona og Amsterdam (Nederland). Teamet vårt består for tiden av 500 individer. Dette tallet fortsetter å vokse sammen med kundebasen vår, og når vi finner den type lidenskapelige og kreative problemløsere, føler vi oss tilpasset vår omfattende, heroiske tilnærming. Vi planlegger også å avlede og utvikle lokalsamfunn der våre kunder kan dra nytte av en Liquid Web-tilstedeværelse. Dette er en spennende tid for oss!

Fortell oss litt om de ansatte - hvor de er basert, hvor mange ansatte du har, og hvor datasentrene er lokalisert.

Jeg hører at du liker å fiske. Fortell oss om din største fangst.

Når det gjelder storfangster, jeg’har fanget Tarpon og Sailfish i Florida samt Marlin i Cabo San Lucas; men min favorittfiske er liten munn bassfiske med mine barndomsvenner på Lake Ontario…legge noen få i kjøligere for en fisk yngel på kaien tilbake på hytta.

Er det noe annet du vil dele med leserne våre?

Følg med! Liquid Web har et ambisiøst mål å være "gå til" leverandør av innholds- og handelsløsninger til nettavhengig liten og mellomstor bedrift over hele kloden!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me