AWS administrerende direktør Andy Jassy & CTO Werner Vogels Headline Premiere Cloud Industry Event


Forrige måned holdt AWS den 7. årlige re: Invent-konferansen i Las Vegas med 50 000 deltagere &100 000+ mer tuning på live stream. Konferansen inneholdt over 2.100 break-out økter, seminarer, & presentasjoner. Tolv & et halvt år etter lanseringen av AWS har selskapet millioner av aktive hostingkunder i oppstartsbedrifter, bedriftsbedrifter, detaljhandel, småbedrifter, & offentlig sektor. Største startups som bygger på AWS er ​​AirBNB, Pinterest, & Stripe. I finansielle tjenester makter AWS Goldman Sachs, Capital One, & Barclays i operasjoner av skysdatasenter. AWS er ​​den foretrukne tjenesteleverandøren for Fortune 500 selskaper som J&J, GE, Shell, BP, Halliburton, Netflix, Disney, Fox & Expedia. AWS dominerer alle vertikaler i bedriften med en omsetningsrate på 27 milliarder dollar og 46% årlig vekst. AWS eier for tiden en 52% total andel av skymarkedet over hele verden med hovedkonkurrentene Google, Microsoft, IBM, Oracle, & Ali Baba. AWS inspirerer også et bredt økosystem som inkluderer selskaper som Infosys, Acquia, Adobe, Accenture, WorkDay, VMware, & Rackspace. Kunder vil ha tilgang til det bredeste spekteret av verktøy for programvareutvikling når de bygger web- / mobilapplikasjoner, der AWS har flest muligheter for programmerere. Bransjekonkurrenter jakter for tiden & imiterer AWS cloud hosting-tjenester uten å kunne tilby de samme plattformfunksjonene.

AWS Platform Diversity: Compute, Database, Containers, ML, Serverless, ARM, & GPU

AWS-administrerende direktør Andy Jassy ledet re: Invent 2018 Keynote Address ved å fremheve det enorme plattformmangfoldet som AWS gir kundene. For sikkerhets skyld har AWS over 117 krypteringsprodukter tilgjengelig for selskaper å velge mellom i samsvar med kravene til deres datacentersenter. AWS har 11 viktige databasealternativer med ekstra migrasjonstjenester for selskaper som konverterer eldre operasjoner eller programvare. AWS har unike plattformer for beregning, containere, serverløs, maskinlæring, ARM-servere, & GPU-behandling. AWS-administrerte Kubernetes-tjenesten (EKS) har hatt en enorm vekst det siste året. AWS Lambda-plattformen har utvidet seg til å integreres med 47 forskjellige mikroservices.

I lagring gir AWS blokklagring & dataoverføringshastigheter som leder bransjen. AWS har flest volumtyper for lagring på hostingplaner med muligheten til å elastisk endre størrelsen på hvert volum. Det er for øyeblikket 11 måter å overføre data fra lokale datasentreoperasjoner til AWS som DirectConnect, FireHose, SnowBall, etc. AWS DataSynch benchmarks 10 ganger raskere enn open source-verktøy. Amazon har lagt til sikker FTP til S3-objektlagring som nå støtter over 10.000 kundedatasjøer med kryssregistrering i tilgjengelighetssoner.

Amazon S3 tilbyr også batchoperasjoner på objektlagring via API og Glacier lagring for arkiveringshastigheter. Jassy kunngjorde et nytt lagringsalternativ for Machine Learning-objekt basert på tilgangsmønstre for intelligent tiering, samt en ny Glacier Deep Archive-tjeneste som er billigere enn lagringstape-stasjoner som brukes på stedet i bedriftsdatasentre – til mindre enn 1/10. på 1 cent per GB per måned. Denne tjenesten tilbyr gjenoppretting av data i timer i stedet for uker.

Amazon Elastic File System (EFS) støtter data som er lagret i tre tilgjengelighetssoner for å skalere opp / ned elastisk i henhold til etterspørsel fra nettrafikken. Denne tjenesten har sett et stort opptak i enterprise på Linux, så AWS kunngjorde også et nytt Windows-alternativ. AWS kjører nå 57,7% av Windows IaaS-forekomster sammenlignet med 30% for Microsoft Azure over hele verden. Lære mer.

AWS Inferentia: ML Inference Chip for TensorFlow, MXNet, & PyTorch

En annen stor kunngjøring fra AWS på nytt: Oppfinne 2018 var nyheten om at Amazon vil introdusere sin egen maskinlæringsbrikke for å konkurrere med Google & IBM innen TPU-utvikling. AWS har først og fremst tilbudt GPU & ML-skyvertjenester som er basert på Nvidia-maskinvare tidligere. I følge AWS pressemelding:

"AWS Inferentia er en inferensbrikke for maskinlæring designet for å levere høy ytelse til lave kostnader. AWS Inferentia vil støtte TensorFlow, Apache MXNet og PyTorch dype læringsrammer, så vel som modeller som bruker ONNX-format … AWS Inferentia gir høy gjennomstrømning, lav latens inferensytelse til ekstremt lave kostnader. Hver brikke gir hundrevis av TOPS (tera-operasjoner per sekund) med inferensgjennomstrømning for å la komplekse modeller gjøre raske forutsigelser."

Amazon søker å redusere kostnadene for AI / ML-apper med stor etterspørsel ved å introdusere den dedikerte inferensbrikken. I følge intern forskning kan en dedikert brikke som Inferentia redusere kostnadene så mye som 90% over standard webservere eller 75% mot GPU-drevet maskinvare. AWS Inferentia-plattformen vil være interoperabel med Amazon EC2 og AWS SageMaker-standarder.

Amazon Aurora: Foundation for Cloud-Native DB Innovation

AWS CTO Werner Vogels introduserte sin AWS re: Invent 2018-keynote ved å gjennomgå hvordan Amazon.coms utfordringer med å styre datasenterdrift for netthandel i salg av jula påvirket utformingen av nye databaser & cellebaserte arkitektursystemer. Amazon Aurora representerer skalert distribuert arkitektur som er den raskest voksende tjenesten i AWS historie. AWS Aurora kan støtte arbeidsmengder på internett ingen andre databaser kan støtte.

Amazon Aurora databaseplattform:

 • Svært pålitelig og spenstig mot komplekse feilscenarier
 • Veldig rask tid til å reparere i tilfeller av ekstreme feil
 • Sett sammen til en meget skalerbar og pålitelig lagringstjeneste
 • Gjør lagringstjenesten intelligent ved å være DB-posten oppmerksom
 • Reduser skrivelatens på nytt oppfinner det som får skriving
 • Reduser lesetiden ved å unngå beslutningen om beslutningsdyktighet

DynamoDB ledet den ikke-relasjonelle databasebevegelsen for web- / mobilapputviklere. De fire søylene til DynamoDB er:

 • Performance at Scale
 • Fullt Managed
 • Omfattende sikkerhet
 • Bygget for moderne applikasjoner

DynamoDB har en cellebasert arkitektur med nettstruktur for å prosessere skjær. Adaptiv burst-kapasitet lar DynamoDB vokse med automatisk re-sharding.

AWS Formålsbygde databaseplattformer:

 • Amazon Aurora
 • Amazon RDS
 • Amazon DynamoDB
 • Amazon ElastiCache
 • Amazon Neptune
 • Amazon Timestream
 • Amazon QLDB

Databasemigrasjonstjenester fra Oracle er tilgjengelige for direktesendte applikasjoner og bruker en utfyllingsprosess for gradvis konvertering. DynamoDB er kompatibel med Amazon S3-blokkering for ytelse, maskinlæring, & kostnadsfordeler.

AWS re: Invent 2018 – Keynote med administrerende direktør Andy Jassy

AWS Firecracker: "I re: Invent 2018 ga Amazon et stort bidrag til open source-samfunnet gjennom Firecracker – en virtuell maskinsjef som kan kjøre serverløse arbeidsmengder som funksjoner i lynhastighet. Den’er basert på den samme teknologien som driver AWS Lambda og AWS Fargate-tjenester … Firecracker har potensial til å forstyrre containerøkosystemet. Den kombinerer sikkerheten til virtuelle maskiner med hastigheten på containere for å levere unikt utførelsesmiljø som er godt egnet for serverløs teknologi. Firecracker slører effektivt linjen mellom VM-er og containere ved å bringe det beste fra begge verdener." Lær mer om AWS re: Oppfinne 2018.

AWS re: Invent 2018 – Keynote med CTO Dr. Werner Vogels

AWS Lambda: "Som Amazon CTO Werner Vogels påpekte i hovednoteringen sin på torsdag, debatterer utviklere om verktøy, og alle har sin egen ide om hvilke verktøy de bringer til oppgaven hver dag. Til å begynne med bestemte de seg for å glede språkfolkene som introduserte støtte for nye språk. De utviklerne som bruker Ruby, kan nå bruke Ruby Support for AWS Lambda … Hvis C ++ er din greie, kunngjorde AWS C ++ Lambda Runtime. Hvis ingen av dem samsvarer med din programmeringsspråk, smiler AWS det opp for omtrent hvilket som helst språk med den nye Lambda Runtime API … For folk som har forskjellige smaker i IDE-er (integrerte utviklingsmiljøer), kunngjorde AWS Lambda-støtte for flere populære inkludert PyCharm og IntelliJ i forhåndsvisning og Visual Studio." Lær mer om AWS re: Oppfinne 2018.

Data Analytics & Java-apper: "Amazon Kinesis gjør det enkelt å samle inn, behandle og analysere strømførende data i sanntid, slik at du kan få rettidig innsikt og reagere raskt på ny informasjon. Amazon Kinesis Data Analytics … lover å hjelpe deg med å behandle data i sanntid ved bruk av standard SQL. AWS introduserer støtte for Java i Amazon Kinesis Data Analytics. Hva betyr dette nøyaktig? Kort sagt kan du nå bruke din egen Java-kode til å lage kraftige sanntidsapplikasjoner som behandler strømming av data." Lær mer om AWS re: Oppfinne 2018.

Lanseringer av nytt produkt: Landingssoner, Kontrolltårn, Elastisk inferens, & Lake Formation

I nåværende forretningsstyring har selskaper flere team med forskjellige krav til mikroservice, så AWS introduserer Landing Zones med administrasjonsverktøy for flere kontoer. AWS Control Tower er et nytt produkt for føderert tilgang med AWS Single Sign-On for identitetshåndtering. AWS Lake Formation er en ny tjeneste som fremskynder behandlingen av data for maskinlæring. Amazon QLDB er en fullstendig administrert hoveddatabase med en sentral klarert myndighet. Amazon Elastic Inference legger til GPU-akselerasjon til alle Amazon EC2-forekomster for raskere inferanser til opptil 75% lavere kostnader. Denne multi-front tilnærmingen til plattforminnovasjon fremhevet lanseringen av nye produkter på AWS re: Invent 2018 som fører industrien i målestokk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me