Tilbake på dagen pleide det å koste en arm og et bein for å kunne få et nettsted designet, utviklet og deretter lansert. Kostnadene ville stablet opp til et svimlende beløp overtid, og du var heldig som en non-profit organisasjon hvis du kunne få en tilstedeværelse på nettet, ville du ha måttet kjenne noen i bransjen som kunne gjøre deg en tjeneste.


I dag har hele landskapet til webhotell endret seg, og du vil finne mange veldedighetsorganisasjoner og kirker som alle har sin egen individuelle tilstedeværelse på Internett, og dette har i stor grad vært takket være teknologi.
Du ser hvordan webverter fungerer i dag er å tilby en tjeneste som selv den mest grunnleggende brukeren kan følge. De vet at spesialiserte nettutviklere kan gå alene, men nybegynnere har ingen anelse om hvor de skal begynne. Det er her brukervennlighet starter med mål å hjelpe lokale kirker og veldedige organisasjoner med å sette opp et eget designet nettsted på få minutter takket være litt ny teknologi, kalt dra-og-slipp..
Å endre tema og legge til elementer på en webside er nå like enkelt som…dra…og deretter slippe på plass, slik at ideelle organisasjoner som ikke har noen reell erfaring med nettstedsteknologi, nå har de kreative verktøyene til rådighet for å nå ut til nærmiljøet ved hjelp av digital teknologi.

  1. Siteground
    SiteGround er dedikert til å gi kundene sine en enkel plattform for kraftige hostingløsninger. Deres delte hostingalternativer er rimelige, men likevel veldig høye kvaliteter. De don’t oversalg av serverne, og ressursene du har tilgang til er veldig pålitelige.
  2. FastComet
    For alle som leter etter en delt hostingløsning, men ikke’Når jeg ønsker å ofre på kvalitet, er FastComet et flott alternativ å vurdere. De gir alle kundene sine SSD-harddisker på serverne sine, som kan være opptil 300% raskere enn tradisjonelle stasjoner. De tilbyr også CloudFlare CDN gratis, noe som øker den totale hastigheten på nettstedene dine ytterligere.
  3. InterServer
    InterServer har flere gode delte hostingplaner å velge mellom. Dette er et rimelig alternativ som fortsatt har god kraft til å håndtere de fleste nettsteder. Alle de delte hostingløsningene deres administreres, noe som betyr at du ikke gjør det’t trenger å håndtere noen av de tekniske kravene selv.

Nettsted og webhotell for veldedige organisasjoner og ideelle organisasjoner

For de fleste veldedige organisasjoner er nettsteder en sentral del i å bidra til å spre ordet. Å la lokalsamfunn vite om kommende veldedighet i den årlige kalenderen er et flott utgangspunkt fordi de ikke gjør det’trenger ikke å betale de ekstra kostnadene ved å trykke og distribuere brosjyrer rundt. I stedet kan alle nyheter og hendelser ganske enkelt legges ut til et sentralt sted og sett av hundrevis, eller til og med tusenvis av mennesker. Det samme konseptet og ideen gjelder for kirker. Disse etablissementene er avhengige av at folk skal holde dem finansiert, slik at de har en sentral plass hvor de kan fremheve kirkeaktiviteter og arrangementer for å hjelpe til med å få folkemengder er en sentral del av kirkenes pågående liv rett over verden.

Bekjempelse av overskuddsinntekter & Gratis hosting for ideelle organisasjoner

Kanskje den største saken kommer ned på økonomi, da ideelle organisasjoner bare bruker overskuddsinntekter for å utvide rekkevidden til et endelig mål, de ofte ikke’t har den ekstra kontantstrømmen til å betale for hosting, styring og utvikling.
Den gode nyheten er at webhotell nå er ekstremt billig, og for det får du alt du trenger for å få et nettsted designet, og deretter kastes på World Wide Web. Imidlertid gjør det ikke’t bare stoppe der da det er laget spesifikke planer og pakker for å hjelpe ideelle organisasjoner slik’Det er ingen overraskelse at registrerte veldedige organisasjoner kan dra nytte av gratis webhotell.
Det er selvsagt en søknadsprosess på plass for å få denne gratis webhotelløsningen, og de fleste webhotellfirmaer må trenge veterinær og bekrefte veldedighet, så å ha et registrert veldedighet med et bekreftet registreringsnummer vil øke sjansene dine for å kreve gratis webhotell . Selv med gratis webhotellpakker forventer imidlertid ikke et fall i kvaliteten, fordi du fremdeles vil kunne bruke gratis sikkerhetskopier, utmerkede oppetidsgarantier, rikelig med webplass og trafikk og et antall postkasser. Enda større veldedighetsorganisasjoner og ideelle organisasjoner kan ha rett til betydelige rabatter fra de mer populære mainstream webhotellfirmaene, så selv om du kanskje driver en veldedighetsorganisasjon, er det ingen unnskyldning for ikke å bli en del av den digitale tidsalderen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me