Enkel HTTPS-serverinnstillinger for Caddy øker brukerne – RancherOS til å forlate storfe

Caddy-webserverpakken er en av de sterkeste trendende nye oppføringene i datasenterlandskapet i år med brukerstatene skyrocketing på grunn av det lave installasjonsfotavtrykket & enkel konfigurering av HTTPS med Let’s Encrypt SSL / TLS-sertifikater. Caddy kan automatiseres med en tre-linjers konfigurasjonsfil som gjør container-orkestrering i bedriftsskala mer effektiv. Caddy kan optimaliseres som stack-programvare for lasting av SaaS / PaaS-applikasjoner fra containere. RancherOS kunngjorde denne uken at de ville avvikle sin egen proprietære storfe-applikasjon for containerorkestring og erstatte den med en Kubernetes-innfødt tilnærming. Dette krever at noen eksisterende applikasjoner som bruker storfe blir portert & kodet på nytt for fremtidige oppgraderinger. Storfe ble ikke adoptert bredt i datasentre globalt og har blitt overkjørt av Kubernetes markedsandel i skyen orkestrasjonsmotorsektoren. RancherOS vil søke å fortsette populariteten som en Docker-containerløsning ved å spesialisere seg i Kubernetes-integrasjon med kjernedistribusjonspakken. Systemadministratorer & web- / mobilapputviklere vil bli anbefalt å følge utviklingen i Rancher-økosystemet for bruk av Linux OS med lite fotavtrykk i containere. Deploying Caddy er en flott løsning der flere domenenavn eller underdomener trenger gratis krypteringsstøtte på en webserver eller for SDN (Software Defined Networking) mellom multi-cloud maskinvareelementer til støtte for avhengige mikroformatinstallasjoner..


Enkel HTTPS-serverinnstillinger for Caddy øker brukerne - RancherOS til å forlate storfe

Caddy Server: Hver side på HTTPS-kryptering med gratis la oss kryptere sertifikater

Caddy Server gjør det enkelt for systemadministratorer å bygge ut webserveren maskinvare på partisjoner ved bruk av VM-er, VPS, & beholdere. Caddy kjører en komplett webserverpakke med gratis Let’s Encrypt SSL / TLS-sertifikater som standard aktivert for hvert domene som er fullt operativt i løpet av sekunder etter at den ble lastet i produksjon. Dette letter bruken av Caddy i containere der Software Defined Networking (SDN) -funksjoner bygger komplekse appkoder for mikroservices som må settes sammen for å støtte forskjellige enheter & visningsvisninger. Mobil & desktop app-kode kan kjøres fra en enkelt database, eller et selskap kan ha en spredning av web-programvaretjenester som tjener spesielle institusjonelle eller organisatoriske behov som spenner over multi-cloud-maskinvare.

Caddy Server gjør installasjonen av en sikker webserver med et domenenavn eller IP-adresse enkelt gjennom automatiseringsverktøy som skalerer med støtte for elastisk klynge. Kjør isolerte appkomponenter i containere, VM-er, & VPS-partisjoner på tvers av tilgjengelig maskinvare med kryptert SDN, API, & HTTPS-tilkoblinger mellom dem. DevOps-team bruker denne kombinasjonen for å kjøre Caddy som en reverse-proxy-server i tandem med begge Apache & NGINX på den samme maskinvaren for flerkjernet prosessstyring av prosessforespørsler, overvåkning av datapakker, & filbufring på tvers av datasenterets maskinvareressurser. Gi nødvendige HTTPS-tilkoblinger der det er nødvendig i et nettverk, og bygg den dynamiske adresseringsfunksjonaliteten fra tilpasset kode.

Objektivt sett er Caddy et HTTPS / 2-webserver-rammeverk skrevet nativt i Go som kan sammenligne med Apache HTTP-serverpakken som er grunnlaget for LAMP-stabelen. Caddy kjører på alle operativsystemer: Windows, Linux, Mac, BSD, etc. TLS Certificate Support er obligatorisk for Caddy med failover-mekanismer på plass for tilbakekalte sertifikater. HTTP / 2 & IPv6-støtte er opprinnelig med reverse-proxy-hurtigbufferfunksjoner som konkurrerer med NGINX. Datasentre kan dra nytte av de nyeste standardene for lastbalansering for nettrafikk & datapakkeforespørsler i et nettverk. Planlegg om .htaccess-fil omskrives for populære CMS-skript som Drupal, WordPress, Joomla, Magento, etc. Caddy har et automatisk konverteringsskript for .htaccess.

Reverse-proxy-hurtigbufring støtter flere mikroservice-distribusjoner på samme maskinvare. Utfordringen for systemadministratorer er å kombinere de beste elementene i Caddy med Apache & NGINX kjører på samme maskinvare i VM-er, VPS, & beholdere. Fordelen for bruk med Caddy er for webservere i nettverket som må ha obligatorisk kryptering med TLS-sertifikater som standard aktivert. Den sekundære fordelen er et kodet webserver-rammeverk med lavere fotavtrykk for installasjonen & raskere behandlingstid av filer / forespørsler. Utviklere foretrekker Caddy-serverhastigheten fremfor Apache med lavere total installert filstørrelse i containere.

Caddy Server: Hver side på HTTPS-kryptering med gratis la oss kryptere sertifikater

RancherOS: Kveg-app som skal forlates for ‘Kubernetes-First!’ Nærme seg

RancherOS installerer med Cattle-applikasjonen som standard container orchestration-motor, som inkluderer et lignende funksjonssett til Docker Swarm eller CoreOS Tectonic-rammeverket. Denne fremgangsmåten blir nå forlatt av selskapet for en ‘Kubernetes-First!’ strategi som vil omfatte et komplett bygg for en proprietær Kubernetes orkestrasjonspakke med bedriften RancherOS distribusjon. Evnen til å kjøre en integrert Docker-Rancher-Kubernetes-rørledning er veldig viktig for måten offentlig skyorkestring fungerer på skala hos AWS, Google Cloud, & Azure. RancherOS sliter med å opprettholde sin tidlige posisjon som markedsledelse i containere, og må nå konkurrere med et bredt spekter av etablerte Kubernetes-motorløsninger fra alle de største skyhostmerker, Linux-plattformutviklere, & integrasjonsselskaper.

I følge Prachi Damle, en ledende programmerer ved RancherOS Labs:

Storfe brukes mye av Rancher-brukere for å lage og administrere applikasjoner basert på Docker-containere. En av de viktigste årsakene til dens omfattende adopsjon er kompatibiliteten med standard Docker Compose-syntaks. Med utgivelsen av Rancher 2.0 skiftet vi fra storfe som baseorkestrasjonsplattform til Kubernetes. Kubernetes introduserer egne terminologier og yaml-spesifikasjoner for distribusjon av tjenester og pods som er forskjellig fra Docker Compose-syntaks. Jeg må si det virkelig er en stor læringskurve for storfeutviklere som meg og våre brukere å finne måter å migrere apper til Kubernetes-baserte 2.0-plattformen på.

Ettersom rundt 80% av containertrafikken blir migrert til Kubernetes for tiden, er RancherOS klar til å bygge ny virksomhet rundt sine løsninger med nøkkelkunder som allerede bruker programvaren i produksjon. På den annen side må RancherOS konkurrere direkte med Kubernetes-løsninger fra Google, AWS, Red Hat, Azure, SUSE, IBM, Oracle, & andre IT-hovedfag. Rancher er et viktig anskaffelsesmål i denne sektoren da OS + Kubernetes-løsningen er fullt moden på plattformen og et nøkkelferdig tillegg til en større programvareportefølje, dvs. RHEL + CoreOS.

RancherOS: Kveg-app som skal forlates for 'Kubernetes-First!' Nærme seg

Gratis la oss kryptere SSL / TLS-sertifikater: containere, VM-er, & VPS

Let’s Encrypt tilbyr gratis TLS-sertifikater til alle domenenavn for konfigurering av webkryptering og er en brukervennlig løsning for nettsteder på delt hosting. Der nye nettleserregler for HTTPS-kryptering truet med å ødelegge prisfordelen for flere domener på delte Linux-servere med nye krav til dedikerte IP-adresser og SSL / TLS-sertifikater, tilbyr mange webhoteller nå Let’s Encrypt-sertifikater gratis for hvert domene, som kan være installeres automatisk. Systemadministratorer som ønsker å bruke Let’s Encrypt-sertifikater i private, offentlige eller multi-sky-konstruksjoner, kan bruke Caddy-serveren med container, VM, & VPS-partisjoner som en effektiv metode for å sette opp allestedsnærværende weboverføringskryptering over HTTPS. Muligheten til å automatisere distribusjonen av Let’s Encrypt-sertifikater gjør bruken av dem med Caddy mer effektiv for nettsteder & porteføljer med flere domener i aktiv produksjon eller for plattformoppgraderinger.

Gratis la oss kryptere SSL / TLS-sertifikater: Beholdere, VMer og VPS

  1. La oss kryptere:

La’s Encrypt er en gratis, automatisert og åpen sertifikatmyndighet (CA) som kjøres for publikum’fordel. Det er en tjeneste levert av Internet Security Research Group (ISRG). Alle som eier et domenenavn kan bruke Let’s Krypter for å få et pålitelig sertifikat til null pris … I likhet med de underliggende internettprotokollene selv, la’s Kryptering er en felles innsats for å komme samfunnet til gode, utenfor kontrollen av enhver organisasjon."

Lær mer om la oss kryptere sertifikater.

Gratis la oss kryptere SSL / TLS-sertifikater: Beholdere, VMer og VPS

  1. Kubernetes:

"Rancher administrerer sentralt flere Kubernetes-klynger. Rancher kan tilby og administrere Sky Kubernetes-tjenester som GKE, EKS og AKS eller importere eksisterende klynger. Rancher implementerer sentralisert autentisering (GitHub, AD / LDAP, SAML, etc.) på tvers av RKE eller cloud Kubernetes-tjenester. Rancher tilbyr et intuitivt brukergrensesnitt som lar brukere kjøre containere uten å lære alle Kubernetes-konsepter foran … Med Rancher unngår du innlåsning av leverandører, men beholder fleksibiliteten til å bruke verktøyene og infrastrukturtilleggene du ønsker, hver gang du trenger dem.

Lær mer om bruk av Kubernetes med Rancher.

Gratis la oss kryptere SSL / TLS-sertifikater: Beholdere, VMer og VPS

  1. Rancheros:

En forenklet Linux-distribusjon bygget fra containere, for containere. Alt i RancherOS er en container administrert av Docker. Den inkluderer bare den minste minimumsmengden programvare som trengs for å kjøre Docker. Alt annet kan trekkes dynamisk gjennom Docker. RancherOS gjør det enkelt å kjøre containere i skala i utvikling, test og produksjon.

Lær mer om RancherOS.

Sammendrag: Bruk Caddy for Quick & Sikre HTTPS-distribusjoner.

Systemadministratorer anbefales å evaluere Caddy-serveren og se hvor den passer til behovene til deres datasenter eller forretningsnettverkskrav. Bruk Let’s Encrypt TLS-sertifikater for hvert domene for å oppgradere installasjoner med flere domener eller for SDN-krav i appstøtte. Caddy tilbyr fart & maskinvareeffektivitetsfordeler fremfor bruken av Apache i containere.

Sammendrag: Bruk Caddy for hurtig og sikker HTTPS-distribusjon.

  1. Kveg:

Den viktigste fordelen for virksomheter & datasentre er å bruke Kubernetes, Docker, & RancherOS sammen i container-orkestrasjon. Dette er hva selskapet ble grunnlagt for å gjøre og utmerker seg med det grunnleggende. Mange andre selskaper tilbyr nå mikro-OS-distribusjoner av Linux for containerbruk som målretter RancherOSs installerte brukerbase, for eksempel Oracle, Google, VMware, Microsoft, Red Hat, Ubuntu, & SUSE."

Lær mer om storfe, sverm, & Rancher.

For RancherOS kan fokuset på Kubernetes sees på som et sentralt omdreiningspunkt for selskapet, men et som gir perfekt mening for deres forretningsplan og programvaredistribusjonsklienter fremover. Med mindre det er hovedgrunner for bedrifter å velge RancherOS-løsningen fremfor andre lignende produkter som tilbys av store offentlige sky-konkurrenter, er det ikke en klar måte for selskapet å fortsette å oppnå markedsandeler i denne sektoren annet enn volumet av installasjoner.

Konklusjon: RancherOS vil ha en vanskelig tid med å konkurrere med offentlige sky-majors i Kubernetes Engine-rommet & mister markedsandeler i installasjoner av Container Linux webserver.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me