Container-as-a-Service (CaaS), SSD-lagring, & Åpne Baseboard Management Controllers

Ubuntu OpenStack ga ut forrige uke statistikk som plasserte Linux-programvaredistribusjonen som # 1 totalt sett i markedsandeler for cloud-datasenteradministrasjon bygget med OpenStack for nettverksadministrasjon. Ubuntu hevdet 55% av den totale forretningsinvesteringen i denne sektoren i 2017 over konkurrerende Linux-plattformdistribusjoner fra Red Hat OpenShift og SUSE Cloud 7 med MicroOS. I India kunngjorde outsourcing-firmaet Tata Communications for programvareutvikling ny støtte for en sky Container-as-a-Service (CaaS) -plattform utviklet av deres programmeringsteam som en løsning for:


 • Bedriftsbedrifter som telekom, bank / finans, produksjon eller netthandel for raskt å ta i bruk i databasemodernisering;
 • Produksjonen av tilpassede kodede web- / mobilapper med skyytestøtte med høy ytelse på de høyeste nivåene av brukertrafikk;
 • Administrere offentlig / privat / hybrid sky nettverksmaskinvare for nettpublisering, mobilapplikasjon, & SaaS produktkrav.

Tata Communications fortsetter en trend lansert av Infosys og Wipro i å bygge proprietære private cloud-programvareløsninger som kan brukes av outsourcingteam for å støtte mange bedriftsselskaper i drift samtidig. Integreringsselskaper kan installere Red Hat OpenShift, Ubuntu OpenStack, SUSE Cloud 7, CoreOS eller RancherOS med Docker-virtualisering for å administrere komplekse løsninger for bedriftskunder ved hjelp av open source programvareverktøy. Andre store kunngjøringer denne uken inkluderte nye VMware, IBM, & AWS samarbeid i skyplattformløsninger; Microsoft etablerer nye SSD / BMC-standarder for maskinvareprodusenter & datasentre (Project Denali / Project Cerberus); og fortsatte fallout fra innsidere over Googles anskaffelse av datavitenskapsselskapet Kaggle, inkludert ekspertprogrammeringsstab, arkiver med forskningsdata, & millioner AI / ML / DL-plattformkunder. Adopsjon av Apache Hadoop vokser fortsatt raskt som en løsning for "stor Data" krav, inkludert IoT, netthandel, selvkjørende biler, skysnettverksanalyse, & søketeknologi.

Container-as-a-Service (CaaS), SSD Storage og Open Baseboard Management Controllers

Ubuntu OpenStack: 55% av markedsandelen vs. Red Hat OpenShift & SUSE Cloud 7 Distros

OpenStack ble utviklet av Rackspace & NASA rundt 2010 som et avansert datasenter-operativsystem for storskala krav til databehandling. Plattformen er modulær og utvidbar, slik at selskaper eller andre organisasjoner kan tilpasse den i henhold til deres spesifikke datasenter- eller netthostingkrav, dvs. bruk for webservere for å gjøre informasjon offentlig eller vertsdatabasetjenere for intern drift, etc. Tredjeparts programvare utviklingsselskaper kan bygge verktøy som utvider OpenStack på nye måter: nettverksovervåking, belastningsbalansering, ekstern lagring, APIer, administrasjon av webserver, dataanalyse, brannmurer, kryptering, & sikkerhet. Ubuntu er nå "den mest brukte Linux-distribusjonen for OpenStack." PÅ&T, Bloomberg, Paypal, eBay, Sky, & Walmart administrerer for tiden sine datasentre og netthosting for web / mobilapper med Canonical ved hjelp av Ubuntu / OpenStack på de høyeste nivåene av webtrafikk. Kombinasjonen av de neste 5 konkurrentene i sektoren: Red Hat, SUSE, HP, Oracle, & IBM tilsvarer ikke engang den totale installerte brukerbasen til Ubuntu sammenlignet med flertallet av skyserver-maskinvare som kjører OpenStack i datasenterproduksjon i dag for webhotell på bedriftsnivå, først og fremst på privat skyarkitektur for Fortune 500-selskaper. For øyeblikket er de viktigste open source Linux-distribusjonene av OpenStack:

 • Ubuntu OpenStack
 • Red Hat OpenShift & Red Hat OpenStack
 • SUSE Cloud 7 (MicroOS)
 • HP Helion OpenStack
 • Oracle OpenStack
 • IBM Cloud Manager med OpenStack

Fordelen med å benytte bedriftsdatasenter for programvare- og maskinvareutviklingsselskaper i IT er basert på at selskapene med den største forretningsvirksomheten også har de høyeste budsjettmessige kostnadene for kjøp av skytjenester. Annet enn store myndigheter og utdanningsinstitusjoner, representerer Fortune 500 bedriftens IT-budsjetter de mest lukrative kontraktene for IT-maskinvare, programvareutviklingsselskaper, & leverandører av skytjenester. Integratorfirmaer har utvidet seg i OpenStack-økosystemet, og gitt ut programvarekode under abonnementsavgift eller lisensierte brukshastigheter som legger til mer komplekse alternativer for implementering av forretningsdatasenter, for eksempel: webhotellfirma målrettede installasjoner av OpenStack med en Linux OS og container orkestrasjonsmotor. Integratorbedrifter leverer konsulent-, entreprenør-, programvareutvikling eller DevOps outsourcing-tjenester til Fortune 500-bedrifter som leverandører av outsourcing-løsninger. Tata Communications kunngjorde nylig en CaaS-plattform (Container-as-a-Service) basert på IZO ™ Private Cloud som skal brukes til å støtte IT-tjenester i bedriftsorganisasjoner. Disse private skytjenestene konkurrerer med offentlige nettskyalternativer for IT-organisasjoner med forskjellige nivåer av synergi & investeringskostnader for komplekse organisasjoner som trenger distribuerte teamstyringsverktøy for CI / CD-programvareproduksjon som kan omfatte tusenvis av produkter eller millioner av vertsdomener.

Ubuntu OpenStack: 55% av markedsandelen vs. Red Hat OpenShift & SUSE Cloud 7 Distros

Integrere CI / CD med Docker:

Kontinuerlig integrering (CI) og kontinuerlig levering (CD) -metodologier er nøkkelegenskaper i en moderne programvareutviklingspraksis. Docker Enterprise Edition (Docker EE) kan være en katalysator for denne DevOps-tankegangen, og integrere med dine foretrukne verktøy og eksisterende praksis for å forbedre kvaliteten og hastigheten som innovasjonen leveres.

Lær mer om Docker & Gitlab CI / CD.

Tata Communications: Containers-as-a-Service (CaaS) i IT-outsourcing-selskaper

Tata Communications Container-as-a-Service (CaaS) -plattformen lar systemadministratorer balansere prosjektledelsens smidighet ved bruk av DevOps kommandolinjeværktøy. Tata CaaS-plattformen inneholder alle de nødvendige programvareabonnementene & manuelle avhengigheter for mikroserviceskript for å kjøre i containerisert virtualisering. Tata CaaS-plattformen inneholder et Secure Image Registry for webserver-stillbilde av stillbilde av maskinvare i elastiske klynger. Programvarepakken inneholder Role Based Access på vertikale klynger som kjører parallelt for flerlags Agile-utviklere med mange støttede produkter for å øve CI / CD-versjonering og sandkassetesting. Beholdersikkerhet styres gjennom brukertilgangstillatelser i hvert miljø individuelt for privat skykontroll. Lær mer om Tata Communications Container-as-a-Service (CaaS) -plattform.

Tata Communications: Containers-as-a-Service (CaaS) i IT-outsourcing-selskaper

Foundation Cloud Build & BootStack:

Canonical vil designe, bygge og drifte en produksjons OpenStack sky i dine lokaler fra $ 15 per server per dag. Vi’Jeg skal trene og overføre kontrollen til teamet ditt på forespørsel. Dette er den anbefalte måten å komme til produksjonen raskt på, slik at du kan rampe arbeidsmengdene dine effektivt og fokusere på skyforbruk ikke infrastruktur … Bruk Canonical’er trylle for å distribuere en OpenStack med flere noder. Med LXD-containere passer det hele på din bærbare datamaskin, i VMware eller til og med en offentlig sky. Ideell for førstegangsbrukere eller utviklere som vil studere komponentene i OpenStack i aksjon. Bruk den med MAAS (‘Metal som en tjeneste’) for å distribuere på tvers av mange servere og skalere den til mange stativer.

Lær mer om Ubuntu OpenStack.

Med containerhotell kan virksomheter velge en Kubernetes-plan hos en stor skyvert som AWS, GCP eller Microsoft Azure kontra å installere et OpenStack-nettverk på AWS EC2 uavhengig eller i et privat skydatasenter. Den største fordelen med de store Linux-distriktene basert på OpenStack (SUSE, Red Hat), & Ubuntu) er at plattformsikkerheten er testet på forhånd av eksperter og pakkene tilbyr en enkel distribusjon som en løsning i skala, med inkludert kundestøtte, treningshåndbøker, administrasjonspaneler og verktøy for nettverksovervåking. Skyinstallasjoner av OpenStack gjør at en server kan utpekes som en vert som styrer klyngenettverkene ved bruk av virtualiserte container-partisjoner. Hovedalternativet til dette er privat sky med OpenStack & Kubernetes implementert for datasenterdrift. Disse metodene er ganske populære innen webhotell for å kjøre VPS-plattformer og delte CentOS-planer sammen på samme datasenter-maskinvare, eller på tvers av flere datasentersteder internasjonalt. Hovedalternativene til OpenStack, Kubernetes, & Docker som open source-løsninger er Mesosphere DC / OS, CoreOS Tectonic, & CloudStack. Hovedfordelen med disse plattformene er at de gir mulighet for bedre tildeling av datamaskinens maskinvareressurs i produksjon gjennom containervirtualisering, samt støtter webserverdistribusjoner i omfang med tilpasset kode og utvidelseskrav til programmeringsspråk som web / mobilapper er avhengige av for å betjene store SaaS-funksjoner for publikum. Apache Hadoop tilbyr verktøy for en neste generasjon apper basert på datastrømmer, for eksempel for å drive Amazon.com brukeranalyse eller selvkjørende bilnettverk.

Tata Communications Containers-as-a-Service (CaaS) -plattform:

IZO ™ privat sky:

Integrer, administrer og kontroller dine distribuerte IT-miljøer ved hjelp av en enkelt orkestrasjonsplattform. Vår åpne og fleksible plattform gir deg et utvalg av hypervisorer, operativsystemer og lagring. Våre dedikerte eller virtuelle integrerte sikkerhetsarkitekturer er konfigurerbare ved bruk av Roll-Based Access Control (RBAC) og Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) -integrasjon.

Lær mer om Tata-kommunikasjon.

For å lære mer om OpenStack, bør du vurdere eboken fra Mirantis: "OpenStack: Path to Cloud" (2017). Ellers gjorde VMware noen store kunngjøringer denne uken om å jobbe i samarbeid med IBM på deres skytjenesteplattform, i tillegg til vSphere-installasjoner på AWS for store skalaer i stor skala. Trender også inn "Stor Data" plattformnyheter er Apache HiveMall, som gjør det mulig for programmerere å bygge Machine Learning-apper med SQL-databaser. JFrog har publisert en demo om hvordan programmerere bruker C og C ++ med Jenkins, Conan og JFrog Artifactory for å skaffe webservere for kompleks web / mobil appstøtte i vertsmiljøer. Brigade har gitt ut en ny script-app for hendelser for Kubernetes.

Tata Communications Containers-as-a-Service (CaaS) -plattform:

Apache Hadoop:

Apache ™ Hadoop®-prosjektet utvikler open source-programvare for pålitelig, skalerbar, distribuert databehandling. Apache Hadoop programvarebibliotek er et rammeverk som gjør det mulig å distribuere behandlingen av store datasett på tvers av datamaskiner med enkle programmeringsmodeller. Den er designet for å skalere opp fra enkle servere til tusenvis av maskiner, som hver tilbyr lokal beregning og lagring. I stedet for å stole på maskinvare for å levere høy tilgjengelighet, er selve biblioteket designet for å oppdage og håndtere feil i applikasjonslaget, slik at det leveres en svært tilgjengelig tjeneste på toppen av en klynge datamaskiner, som hver kan være utsatt for feil..

Lær mer om Apache Hadoop.

Microsoft kunngjorde API-støtte for utviklere for å bruke tjenesten Custom Vision, Face API og Bing Entity Search i å bygge web- / mobilapplikasjoner. I følge ZDnet:

"Disse APIene og tjenestene er alle en del av 25-pluss kognitive tjenester som Microsoft jobber med. I mai i fjor sa Microsoft-tjenestemenn at 568 000 utviklere brukte sine kognitive tjenester for å legge AI-smarts til sine egne apper og tjenester. Denne uken sa tjenestemenn at mer enn en million utviklere har meldt seg på og brukt Microsofts kognitive tjenester."

CMSwire skriver at 80% av virksomhetene investerer i AI og at dette området av IT vil se eksponentiell vekst de neste 10-20 årene. Primært er det det enorme behovet for AI / ML / DL-behandling i autonome kjøretøy- og selvkjørende bilnettverk, som vil bli administrert i kontinental skala av render-AI-serverbanker, nettskyverter, & IT-hovedpersoner. For det andre kan den samme maskinvaren brukes i Bitcoin, Blockchain og virtuell valutagruving, så vel som spill & VR / AR-apper, dvs. GPU-er & maskinlæring TPUer. Google, AWS og IBM tilbyr allerede utviklere tilgang til TensorFlow-servere på webhotellmodellen, som kan integreres i apper og forretningstjenester gjennom APIer og tilpasset programvareutvikling. Opptak av mobilenheter og nettbrett endrer også hva programmerere kan gjøre med disse verktøyene på kreative eller forstyrrende måter. Kvanteoverlegenhet, 3-D metalltrykk, & Higgs boson-forskning er noen eksempler på de mest avanserte applikasjonene som bruker AI / ML / DL-servere i superklynger i dag.

Apache Hadoop:

"Stor Data" & AI / ml / DL:

Sirkler tilbake til Kaggle-oppkjøpet; den tredje etappen av Googles strategiforstyrrelse hviler på å stelle et felleskap av dataforskere og maskinlæringseksperter (fremtid og nåtid) som er vant til og komfortable i Googles økosystem for maskinlæring. Enten det er den ekstraordinære støtten som Google gir Tensorflow-prosjektet (sist innlemmet dyp læringsbibliotek Keras) eller gratis utdanning i form av felleskurs om maskinlæring og dyp læring med Udacity eller nå anskaffelse av en halv million maskinlæringsentusiaster gjennom Kaggle, sikrer disse trekkene at utøvernes verktøykasse vil være basert på Googles standarder og teknologi. Den første ordren etter virksomheten ser ut til å flytte Kaggles Kernels "en kombinasjon av miljø, input, code og output" over til Google Cloud.

Lær mer om Googles Kaggle-anskaffelse.

Alle som ønsker å lære mer om datavitenskap og maskinlæring, kan lese:

 • Machine Learning Crash Course with TensorFlow APIs (2018)
 • Rangering ‘Introduksjoner til datavitenskap’ (2017)
 • De beste datavitenskapskursene på Internett, rangert (2017)

Det er et stort antall gode ressurser tilgjengelig på nettet som kan føre til at erfarne programmerere kan komme i gang med TensorFlow raskt ved å bruke et språk de allerede er kjent med teknisk. Kaggle data science forskning er godt respektert faglig & profesjonelt over hele verden, med integrerte ansettelses- og rekrutteringsverktøy for spesialister.

Microsoft & Open Compute Project: Nye standarder for SSD Storage Firmware

Microsoft og Open Compute Project: Nye standarder for SSD Storage Firmware

Prosjekt Denali:

Project Denali er en standardisering og utvikling av Open Channel som definerer rollene til SSD kontra verten i et standardgrensesnitt. Mediehåndtering, feilretting, kartlegging av dårlige blokker og annen funksjonalitet som er spesifikk for blitsgenerasjonen, forblir på enheten mens verten mottar tilfeldige skrivinger, overfører strømmer av sekvensielle skriver, vedlikeholder adressekartet og utfører søppelinnsamling. Denali tillater støtte for FPGA-er (feltprogrammerbare gate-arrays) eller mikrokontrollere på vertssiden.

Lær mer om Open Compute-prosjektet.

Open Compute Project (OCP): Project Denali, Project Cerberus, & Prosjekt Olympus

OpenBMC-prosjektet & Linux Foundation fortsatte å jobbe med å etablere industristandarder for firmware for åpen kildekode baseboard management controller (BMC). Microsoft kunngjorde Project Denali for standardisering av SSD-firmwaregrensesnitt samt donasjon av Project Cerberus, en kryptografisk mikrokontroller, til Open Compute Project (OCP) for videre samarbeidsutvikling. I følge ZDnet:

"Microsoft-tjenestemenn beskrev i fjor Cerberus som den neste fasen av Project Olympus, dens datasenter-design som selskapet bidro til OCP … Microsoft meldte seg inn i Open Compute Project (OCP) i 2014, og er et grunnleggende medlem av og bidragsyter til organisasjonens Switch Abstraction Interface (SAI) -prosjekt. OCP publiserer åpne maskinvarekonstruksjoner beregnet på å brukes til å bygge datasentre relativt billig. OCP har allerede gitt ut spesifikasjoner for hovedkort, brikkesett, kabling og vanlige stikkontakter, kontakter og åpne nettverk og brytere."

Datasentre kan fortsette å overvåke utviklingen fra Open Compute Project (OCP) for å spore standardendringer i webserver og nettverksutstyr. Programvareutviklere må overvåke disse endringene for å støtte industristandardene i applikasjoner. SSD-lagring & datakryptering er fortsatt to av de raskt nyskapende sektorene innen netthosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me