Serveradministrasjon er tidkrevende arbeid. Det krever både høy kompetanse og vilje til å føre tilsyn med alle tekniske problemer. Gründerne har knapt tid til å bruke på det. De må fokusere energien sin på å forbedre virksomheten med nye planer og ideer. Det er her administrert hosting kommer inn. Det tar bort byrden av å overvåke og vedlikeholde en webserver fra skuldrene. Ekspertene til vertsleverandøren tar dette ansvaret og sikrer dermed riktig administrasjon av serverne dine.


Her er de beste leverandørene fra hver kategori av hosting. For å vite hva de tilbyr og hva er startprisen, går du gjennom de detaljerte beskrivelsene:

Beste overordnet administrert hosting

For å finne de beste tre administrerte hostingleverandørene vurderte vi verdien for prisen som den avgjørende faktoren. Selv om disse tre varierer mye i prisspekter, sammenfaller tjenestene de tilbyr med kostnadene.

1. SiteGround

SiteGround tilbyr administrerte hostingplaner for både dedikerte servere og WordPress-plattform. Imidlertid tilhører de dedikerte hostingplanene premium-klassen og er derfor veldig dyre. Mens alle de dedikerte planene er bosatt i det tresifrede området, tilbyr WordPress hostingplaner tre pakker med en prisklasse under $ 12. Alle planene deres gir 24/7 support som du kan nå med live chat, telefon eller billetter. For høy hastighet er det støtte for NGINX, PHP7, HTTP / 2 sammen med SSD-lagring og gratis CDN. Hver konto har gratis SSL-sertifikat og tilpasset brannmur-sikkerhet.

Månedlig startpris: $ 3.95

Hovedtrekkene:
● 1-klikk installasjonsprogram og full SSD-lagring
● Gratis SSL-sertifisering og CDN
● PCI-kompatible servere på fire steder
● Støtte for NGINX, PHP7 og HTTP / 2

2. Cloudways

Cloudways tilbyr administrert hosting for skybaserte servere. Hostingplanene deres er bygget på fem nettskyleverandører – AWS, DigitalOcean, Google Cloud, Vultr og Linode. Deres PHP 7-klare servere støtter ubegrensede applikasjoner inkludert de som er basert på PHP. En 24/7 support og CloudwaysBot vil hjelpe deg med forskjellige problemer. De to mest avgjørende aspektene – sikkerhet og sikkerhetskopiering styres fullt ut her. Planene inkluderer også CloudwaysCDN for å sikre ytelse på høyt nivå.

Månedlig startpris: $ 10

Hovedtrekkene:
● 5 nettskyleverandører
● 24/7 ekspertstøtte
● Gratis SSL-sertifikat
● PHP7-klare servere
● Ubegrenset appinstallasjon
● Administrerte sikkerhetskopier og sikkerhet

3. FastComet

FastComet tilbyr fullstendig administrert hosting i mange kategorier, inkludert dedikerte, WordPress og sky-varianter. Uansett hvilken pakke du velger, er det noen vanlige funksjoner du kan dra nytte av. FastComet-hosting tilbyr utrolig høy hastighet for nettsteder på 395ms. Dermed kan den forbedrede ytelsen på nettstedet gjøre flere brukere glade og trekke inn flere potensielle kunder. Fornyelsesprisen er fast her, og full tilbakebetaling er tilgjengelig innen en periode på bare 7 dager for VPS-netthosting. 24/7 support er tilgjengelig via live chat, e-post og telefon.

Månedlig startpris: $ 59.95

Hovedtrekkene:
● SSD-lagring og hastighet på 350 ms
● Faste fornyelsespriser
● Gratis CDN
● Optimalisert brannmur og proaktiv overvåking
● Virussøk og malware-beskyttelse
● Daglige og ukentlige sikkerhetskopier
● 24/7 premium support

Administrert dedikert hosting

I dedikert hosting får en klient alle ressursene til en server. Som et resultat er prisen litt høyere, men den drastiske forbedringen i serverspesifikasjoner gjør den gyldig.

1. SiteGround

SiteGrounds billigst en har fire CPU-kjerner, åtte CPU-tråder, 8 MB CPU-cache og 3,20 GHz klokkehastighet. En båndbredde på 10 TB, en DDR3 RAM med 16 GB strøm og en Intel SSD på 480 GB lagring er også inkludert i denne pakken. Selv om dette allerede er ganske imponerende funksjoner, blir de kraftigere med prisen.

Månedlig startpris: $ 269

Hovedtrekkene:
● WHM og cPanel-støtte
● Gratis Cloudflare CDN
● SSH-tilgang og Exim Mail Server
● Softaculous Auto-installer
● 5 gratis dedikerte IP-er
● 10 TB båndbredde
● VIP-support 24/7

2. A2 Hosting

For en fullstendig administrert opplevelse sammen med høy hastighet, kan du prøve pakker med A2 Hosting. De er de eneste som tilbyr Turbo Server som kan løpe 20 ganger raskere enn andre samtidige. Det er relativt rimeligere enn mange dedikerte hostingleverandører. Med A2 Hosting-planer kan du overføre 10 TB til mer enn 20 TB dataoverføringer. De dedikerte serverne drives av minst 8 GB RAM og rommer data på 1000 GB. Det sikrer nettstedet’s SSL-sertifisering gratis og lar deg ha omfattende kontroll fra cPanel.

Månedlig startpris: $ 141

Hovedtrekkene:
● Gratis SSL og cPanel
● 10 TB til over 20 TB overføring
● 20 ganger raskere Turbo Server
● 24/7/365 Guru Crew-støtte
● Når som helst pengene tilbake-garanti

3. InMotion

InMotion-hostingplanene for administrert dedikert hosting begynner til en liten pris. De gir høy pålitelighet siden teamet deres består av medlemmer med mer enn 15 års nettopplevelse. De kan bytte ut maskinvare i løpet av en time, og forhindre uønsket stalling av nettstedet ditt. Tjenestene inkluderer å tilby tilpasset belastningsbalanse og prosessor for å dekke dine individuelle behov. De tildeler en systemadministrator å overvåke alle tekniske aspekter og vedlikeholde serveren.

Månedlig startpris: $ 105,69

Hovedtrekkene:
● CSF / LFD og OSSec-oppsett
● NGINX implementering
● Lakkbufring og APC
● Tuning LAMP-miljø
● CentOS trent team
● Tilpasning av serveroppsett

Administrert VPS Hosting

VPS-hosting lar deg nyte friheten til dedikerte servere til en mye lavere pris. Her kan du bruke en del av den fysiske serveren som en virtualisert server. En individuell forekomst av operativsystemet kjøres på denne virtuelle serveren, slik at du får full kontroll over den.

1. BlueHost

Sammen med de vanlige bekvemmelighetene med ubegrenset båndbredde og gratis SSL-sertifisering, tilbyr BlueHost også spesifikke avanserte funksjoner. Du kan ha administrert VPS-hosting med mer enn en server og fremdeles ha alt under kontroll uten problemer. Hver del av administrasjonen kan ha individuelle passord for å sikre autorisert tilgang. Du kan ha SSH-tilgang og tilpasse viktige filer som .htaccess og php.ini.

Månedlig startpris: $ 19.99

Hovedtrekkene:
● SSH-tilgang
● Gratis SSL-sertifisering
● Ubegrenset båndbredde
● Multiserveradministrasjon
● Øyeblikkelig klargjøring for server
● KVM hypervisor implementert
● cPanel-grensesnitt og WHM-kontroll
● 30-dagers pengene tilbake-garanti

2. InMotion

InMotion tilbyr administrert VPS-hosting med full root-tilgang. Så du kan velge hvilket programvaresystem som skal installeres på serveren. Du kan overvåke og gjøre nødvendige manipulasjoner med det bransjeledende kontrollpanelet cPanel. WHM (Web Hosting Management) hjelper også med serveradministrasjon. Den sky-drevne sanntidsredundansen sikrer høy tilgjengelighet for nettstedet. Gratis sikkerhetskopier og friheten til å velge datasenter, gjør det til en av de mest fleksible pakkene som er tilgjengelige. Hvis du ikke er fornøyd, kan du få pengene tilbake innen 90 dager.

Månedlig startpris: $ 29.19

Hovedtrekkene:
● Sky-drevet redundans
● Gratis SSL-sertifisering
● Opptil 6 TB båndbredde
● cPanel- og WHM-oppdateringer
● OS-sikkerhetsoppdateringer og oppdateringer
● 90-dagers pengene tilbake

Administrert Cloud Hosting

I netthosting er skyserverne relatert til et stort nettverk av underliggende servere som er koblet sammen gjennom en programvare.

1. Cloudways

Cloudways er blant de mest populære leverandørene når det kommer til styrt skyhosting. Deres hosting-tjenester rettet mot å styrke virksomheter og smidige team til å nå sitt fulle potensiale for vekst. Nettstedet ditt kan starte live på få minutter siden de håndterer alle kompleksitetene. Deres plattform tillater aktivt samarbeid mellom bedrifter og byråer for styring av webapplikasjoner.

Månedlig startpris: $ 10

Hovedtrekkene:
● 5 nettskyleverandører
● Ubegrensede applikasjoner
● PHP 7-klare servere
● Gratis SSL-sertifikater
● Administrerte sikkerhetskopier og sikkerhet
● Avansert hurtigbufring og CloudwaysCDN
● Døgnåpen ekspertstøtte og CloudwaysBot
2. LiquidWeb

LiquidWeb tilbyr administrert hosting for både dedikerte skyservere og en privat sky. De dedikerte serverne kan ha enkle eller doble prosessorer med SSD og SATA-lagring. Den administrerte hosting på privat sky gjør det mulig å endre størrelse på RAM, diskstørrelse og til og med antall kjerner. Du kan distribuere VPS-forekomster av både Windows og Linux på den samme skyserveren. Denne sterkt tilpassbare planen er rettet mot byråer, forhandlere og bedrifter.

Månedlig startpris: $ 159

Hovedtrekkene:
● Enkelt dashbord
● 1 TB båndbredde
● Ubegrenset besøkende og domener
● Innebygd autoskalering
● Gratis CloudFlare CDN

Administrert WordPress Hosting

WordPress har fått en enorm popularitet i nyere tid som en robust plattform for nybegynnere i virksomheten. Managed hosting er det første valget av mange på WordPress siden det gir dem mer tid til å fokusere på arbeidet sitt.

1. SiteGround

SiteGround tilbyr administrerte tjenester på alle WordPress-hostingplaner. De kan være vert for enkelt til et uendelig antall nettsteder. Dataoverføring og MySQL-database er begge ubegrenset i alle planer. Den støtter trafikkbelastning på opptil 100 000 besøkende per måned og en maksimal lagringsplass på 30 GB. WP-CLI leveres forhåndsinstallert med hver pakke, og GrowBig-planen tilbyr WordPress spesiell hurtigbuffer. Privilegiet til SG-Git og ett-klikk WordPress-iscenesettelse er bare tilgjengelig i GoGeek-planen.

Månedlig startpris: $ 3.95

Hovedtrekkene:
● Gratis WP-installasjon og overføring
● WP-CLI og forhåndsinstallert Git
● 30 kopier av gratis daglige sikkerhetskopier
● 1-klikk iscenesettelse av WordPress
● GDPR og PCI-kompatibel

2. BlueHost

Bluehost tilbyr en av de mest WordPress-sentrerte administrerte hostingpakkene blant alle leverandører. De har fire planer om å imøtekomme ulike WordPress-brukerkategorier. De har plass til 100 millioner til ubegrensede besøkende per måned. De kan støtte opptil 240 GB sikkerhetskopi og lagring hver. En forbedret cPanel leveres med WAF og CDN etter forskjellige nivåer av SiteLock-sikkerhet. Avansert NGINX og tilpasset PHP-FPM garanterer ekstrem høy hastighet og utmerket ytelse. Du kan finne flere plugins og scripts for nettstedet ditt fra integrert MOJO markedsplass.

Månedlig startpris: $ 19.99

Hovedtrekkene:
● 100 millioner til ubegrenset besøk per måned
● Avansert NGINX-arkitektur
● Tilpasset PHP-FPM-konfigurasjon
● Forbedret cPanel
● MOJO Marketplace-plugins
● SiteLock Security, WAF og CDN
● Gratis SSL-sertifisering

Finn ut hvilken kategori som passer bedriftsbehovene dine mest, og hvilken leverandør som kan levere kravene til en fornuftig pris. La spesialistene deres overta det avgjørende ansvaret for å passe på serverne dine’ helse, slik at du kan fokusere mer på å vokse virksomheten din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me