Webhotell for å hjelpe deg med å finne nye fans & Pleie din eksisterende fanbase

Musikkbransjen er enormt konkurransedyktig med nesten 28 millioner musikere der ute i bare USA alene.


Uansett hvilken type musiker du er, fra en fiolinist til et hardrockband til å spille tamburinen, hvis du vil at folk skal høre på musikken din (og kanskje til og med betale for den!), Må du ha et nettsted.

Webhotell for å hjelpe deg med å finne nye fans og pleie din eksisterende fanbase

Hvorfor trenger musikere et nettsted?

For enhver musiker som vil gjøre det stort, vil de sannsynligvis trenge et nettsted. Å ha et vakkert designet nettsted gir deg et blikk på profesjonalitet som er vanskelig å gjenskape av noe annet. Fansen din kan raskt sjekke ut siden din og få all nødvendig informasjon. Det gjør det også enkelt for noen å bestille deg, sjekke kommende turnédatoer eller til og med kjøpe varer.

Nettsteder for sosiale medier går ut av stilen

Å ha profiler på sosiale medier-plattformer som Twitter, Facebook, Instagram og mer kan være en god idé, men du bør begge sosiale medier i takt med nettstedet ditt.

SoundCloud, distribusjon og slags kvasi-sosiale medieplattform for musikere er også en viktig del av miksen.

Når det er sagt, ville det være synd å investere for mye i en plattform, da musikere brukte massevis av tid og krefter på å kultivere deres tilstedeværelse på sosiale medier for å miste forbindelsen til fansen når plattformen gikk ut av stilen..

MySpace er en kjent sosial medieplattform som falt ut av stilen.

Hvem vet når den neste store sosiale medieplattformen vil falle? Mens du bør legge navnet ditt der på disse plattformene, bør du legge alle eggene dine i en kurv. Å ha et nettsted bør være en prioritet fordi det sannsynligvis vil overgå alt annet.

Kontroll

Du kan kontrollere nøyaktig hva du vil på nettstedet ditt ved å vise frem videoer, bilder eller kjøre en e-handelsdel drevet av en handlekurv og e-handel hosting.

Du don’t må bekymre deg for at fansen din ikke ser oppdateringene dine. Du kan også designe nettstedet slik du vil, og derfor har du total kontroll over ditt offentlige bilde.

Ok. Nå som du vet at du sannsynligvis trenger et nettsted, hva’neste?

Finne riktig vert

Pålitelig og rask

Å ha et tregt nettsted betyr at folk vil forlate siden din før den til og med laster seg. Forsikre deg om at du har en vert som kan gi deg raske hastigheter og kan spille musikken din i det tempoet du mente den skulle spille uten noen buffring.
Du vil også finne en vert som garanterer en oppetid på minst 99,95%.

Med en høyere oppetidsgaranti vil du oppleve mindre driftsstans for nettstedet ditt.

Diskplass og båndbredde

Når du først starter, må du anslå hvor mye diskplass det vil ta opp. Jo flere sanger, bilder og annen informasjon du legger til på nettstedet ditt, tar mye plass.

Nettsteder dedikert til musikk eller videoer tar en enorm mengde dataplass, så du må beregne for det tilsvarende. Omtrent ett minutt musikkfiler av høy kvalitet vil ta omtrent 1 MB. For å legge ut videoer der ute, vil det ta cirka 560 MB data.

Som du kan se, trenger du tonnevis av diskplass og lagring for å sikre at nettstedet ditt kan fungere effektivt.

Nettstedsbyggere

Don’vet du ikke en eneste kodelinje? Det er greit fordi nettstedbyggere gjør det utrolig enkelt for deg å bygge et fantastisk nettsted uten å måtte bruke alle dine hardt opptjente penger.

Mange musikere synes at hosting av nettstedsbygger gjør det mulig for dem raskt å få et profesjonelt nettsted på nettet.

Nettverter har til og med maler som er spesielt laget for å vise talentene til musikere, så det gjør det veldig enkelt for deg!

WordPress

WordPress er det mest populære Content Management System (CMS) der ute, og når du først begynner å bruke det, vil du se hvorfor! Du kan tilpasse WordPress helt takket være de mer enn 52 000 pluginene der ute.

Designere opprettet hundrevis av disse programtilleggene spesielt for å hjelpe musikere med å bygge et bedre nettsted og vise frem talentene sine. Du kan til og med bruke en e-handel-plugin hvis du vil selge varer fra nettstedet ditt.

For å bruke WordPress, trenger du fremdeles WordPress-hosting. Mange verter har WordPress-optimaliserte planer som tillater installasjoner med ett klikk, er plugin-kompatible, og vil til og med tillate deg å være vert for flere WordPress-sider gjennom nettstedet.

Før du tar et valg, må du huske å se på WordPress-temaer spesielt for musikere. Mange ganger kan du få en utmerket en gratis, men du bør også vurdere de betalte temaene. Fordi de er av bedre kvalitet, vil disse temaene koste deg en engangsavgift. Det kan være verdt det!

God kundeservice

Kundeservice kommer godt med når noe går galt. Du håper du aldri trenger å bruke dem, men hvis du gjør det, vil du sørge for at de er lydhøre og raske til å fikse problemer. Finn en vert som er tilgjengelig 24/7

Pris

Mange musikere, spesielt de i “uoppdaget kategori,” antagelig ikke’Jeg har massevis av ekstra penger som ligger rundt. Du kan få anstendig hosting for $ 5 eller mindre i måneden, men du kan oppleve lavere hastigheter. Det kan også være lurt å gå med den billigste webhotellet du kan finne.

Sørg for å vurdere kostnadene før du forplikter deg, fordi du ofte må betale for tjenesten på forhånd. Du vil velge en god, så er du det’t fast i en dårlig kontrakt og kaste bort pengene dine.

Topphotellanbefalinger for musikere

Topphotellanbefalinger for musikere

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

Topphotellanbefalinger for musikere

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Topphotellanbefalinger for musikere

Startpris:
$ 3.29


Pålitelighet
9.3


Priser
9.2


Brukervennlig
9.2


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostwinds

Topphotellanbefalinger for musikere

Startpris:
$ 4.38


Pålitelighet
9.8


Priser
9.4


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.8


Funksjoner
9.7

Les anmeldelser

Besøk SiteGround

Topphotellanbefalinger for musikere

Startpris:
$ 0.00


Pålitelighet
9.4


Priser
9.2


Brukervennlig
9.2


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk Cloudways

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me