Contents

Intervju med Mitch Wainer, medstifter og CMO for DigitalOcean

Intervju med Mitch Wainer, medstifter og CMO for DigitalOcean


Mitch Wainer, medgründer og Chief Marketing Officer hos DigitalOcean

Jeg har nylig intervjuet Mitch Wainer, medgründer og Chief Marketing Officer hos DigitalOcean. Mitch har over 15 års erfaring innen digital markedsføring og hjelper Fortune 500-selskaper med deres digitale annonseringsstrategi. For fire år siden bestemte Mitch seg for å forlate det hele og kjempe mot merkevarer som Amazon AWS, Microsoft Azure og Google Cloud. Overraskende nok vinner teamet hans denne kampen. Vi hadde en diskusjon om DigitalOcean’s hypervekst, VCs & finansiering, innholdsmarkedsføring og hva som kreves for å få ham ned på gulvet i 200 pushups…

HostAdvice: Hva kan du fortelle oss om DigitalOcean i 2016?

Vi har 220 ansatte og vi holder til på Manhattan NY i SOHO – det vi nå kaller “Silicon Alley."
Jeg tok meg full markedsføringserfaring på å bygge oppstart tidlig i 2012. Det har gått mindre enn 4 år, og vi har mer enn 600 000 registrerte kunder, hvorav 70% er internasjonale. Vi lanserer nye produkter, beveger oss sakte oppstrøms, målretter mot ingeniørteam og tilbyr dem en flott infrastrukturopplevelse for å støtte appene deres. Selskapet har utviklet seg over tid og vi modnes, noe som er spennende.

HostAdvice: Hva kan du fortelle oss om DigitalOcean i 2016?
DigitalOcean-grunnleggere – Moisey Uretsky, Mitch Wainer og Ben Uretsky

HostAdvice: Du har opprettet et navn for deg som en så enkel å bruke tjeneste. Men aren’t utviklere den slags kyndige “vet alt” rever som vil ha ting med alle mulige funksjoner, og som ser mindre etter den enkle installasjonen?

Du’d bli overrasket. Utviklere don’t vil ha kompleksiteten eller ekstra unyttige funksjoner, og det er derfor vi lykkes. Vi eliminerte unødvendige funksjoner og kokte det ned til 2-3 komponenter i netthosting som er viktige for utviklere, som inkluderer enkel å distribuere, skalerbar og pålitelig infrastruktur. Utviklerne verdsetter tiden sin, og vi ønsker å spare tiden deres så mye som mulig. Vi prøver å automatisere serveradministrasjonsfunksjonen så mye som mulig. Brukeropplevelsen er den viktigste forskjellen; vi er en produktorientert organisasjon og det utgjør en stor forskjell i enkelheten til tjenesten brukeren mottar.

HostAdvice: Ifølge Netcraft’rapporten, du har den raskest voksende nettskyvertjenesten og overgår til og med Amazon i antall nettvendte datamaskiner. Hvordan kan et lite selskap som ble stiftet i 2012, konkurrere med slike skyhotellgiganter?

Det går tilbake til enkelheten og det faktum at utviklere elsker oss. Hvis du går til Google og søker etter DigitalOcean + love, vil du se hvordan utviklere svarer om å elske tjenesten vår, det er sjelden å se ordet kjærlighet med Amazon eller Google sky (AH: Jeg gikk faktisk til Facebook og kjørte dette søket, viser resultatene under).
Da vi lanserte, bestemte vi oss for å fokusere på de enkelte utviklerne som ingen andre skyledere leverte til. Alle andre skytjenester forsømte dem og fokuserte oppmerksomheten på bedriften. DigitalOcean vokste viralt gjennom jungeltelegrafen. Spillplanen er at den enkelte utvikler vil ta oss til kontoret og til bedriften og introdusere oss for andre utviklerteam.

HostAdvice: I følge Netcraft & rsquo; s rapport, har du den raskest voksende nettskyvertjenesten, og overgår til og med Amazon i antall datamaskiner som vender mot nettet. Hvordan kan et lite selskap som ble stiftet i 2012, konkurrere med slike skyhotellgiganter?

Utviklere elsker virkelig DigitalOcean – Facebook-søk etter “DigitalOcean kjærlighet”

HostAdvice: Hjelper det å være en oppstartsvirksomhet å forstå oppstart bedre, sammenlignet med Amazon, Google eller andre typer bedrifter?

Til en viss grad gjør det det. Vi lever og puster kulturen i seg selv, slik at vi kan forholde oss til kundene. Det er liksom et “vært der gjort det”. Vi kjenner til smertepunktene og vet hvordan vi skal adressere dem. På markedsføringsfronten kobler vi oss til dem på sosiale medier eller på arrangementer som hackathons, hvor vi selv gikk for ikke så lenge siden.

HostAdvice: Hva er de viktigste markedsføringskanalene du bruker, og hva overrasket deg ved å jobbe bedre enn forventet?

Kanalen som overrasket meg mest var hvor kraftig innholdet vårt ble. Da vi lanserte de første 20 tutorialene, så vi umiddelbar trafikk på 20 000 besøk i måneden, deretter 60 000, enn 100 000, og nå er vi på 5 millioner brukere i måneden. Etter hvert kunne vi samarbeide med brukerne og registrere dem. Vårt henvisningsprogram genererte 25% av nye månedlige påmeldinger.
Da vi startet vår innsats for markedsføring av innhold, var det ingen “gå til” kunnskapsbase for utviklingsmuligheter. Systemadministratorens innhold var dårlig, og vi fylte gapet. I dag har vi 1 200 – 1 400 tutorials på nettstedet vårt. Vi har et talentfullt team av teknisk innholdsforfattere, samt et sjenerøst Pay To Writ-program for eksterne bidrag, som holder en jevn strøm av innhold av høy kvalitet.

HostAdvice: Det er en berømt video som handler om at du gjør 100 pushups for å overtale TechCrunch til å intervjue selskapet ditt. Hvilket mål er verdt å gjøre 200 pushups?

jeg kan’Jeg tror du har hørt om det… 200 pushups? Jeg vil gjøre det for 1 million kunder, som er et oppnåelig mål. Det er 28 millioner programvareutviklere globalt, og det bør komme til 50 millioner innen 2022, så vi tror vi kan krysse 1 million innen en rimelig tidsramme.

Se Mitch Wainer gjøre 100 pushups for å vinne et intervju med TechCrunch

HostAdvice: Det er tusenvis av lite innhold “topp 10 webhotell” nettsteder. Hva er din mening om det?

Jeg kjøpte faktisk domenet top10webhosts.com eller noe lignende og planla å bruke det for en stund tilbake, men fant aldri tiden til det. Vi don’ikke fokusere på tilknyttede nettsteder i vår markedsføringsstrategi. Vi ser utviklere som er mer interessert i å høre fra venner og folk de jobber med om riktig tjeneste for dem, i stedet for å gå på Google og søke etter topp 10 nettsteder. Utviklere er supersmarte og de forstår internettkulturen og hvilke triks som blir brukt. De vil høre det fra hesten’munnen.

HostAdvice: Du tilbyr bare skyhosting, og gir bort en stor del av vertsmarkedet for SMB-er som er vert på delte servere. Hva er planen din for SMB-markedet?

Vi har allerede catering til ingeniørteam som jobber ved oppstart og SMB. Vi skal bygge funksjoner og produkter som fokuserer på dem enda mer, men det vil ikke være et delt hostingprodukt. Vi vil legge større vekt på virtuelle maskiner i stedet for individuelle lisenser.

HostAdvice: Du nevnte at 70% av klientbasen din er global. Hva lærte du av de globale brukerne dine?

Vi har måttet håndtere bekymringer for personvern i data som Tyskland, der selskaper er opptatt av å være vert for data utenfor landet. Dette er grunnen til at vi i 2015 lanserte Frankfurt Datacenter. Vi har også datasentre i Toronto, Singapore, Amsterdam og London. Vi var vertskap for arrangementer og har flydd ut for å møte utviklere slik at vi kan bli kjent med deres kultur.

HostAdvice: Hvorfor skal brukere henvende seg til DigitalOcean og ikke alternative webhotelløsninger?

Bruk oss hvis du er ute etter den enkleste skyinfrastrukturopplevelsen. DigitalOcean lar deg skalere mellom plattformer og spare deg tid for timer – slik at du kan fokusere på å kode applikasjonen din i stedet for å ta vare på infrastruktur. Jeg tror virkelig vi tilbyr den beste infrastrukturopplevelsen.

HostAdvice: Hvorfor skal brukere henvende seg til DigitalOcean og ikke alternative webhotelløsninger?

HostAdvice: Hva er de tre tingene en oppstart bør fokusere på når det gjelder valg av leverandør av nettskyen?

1. Brukervennlighet av plattformen.
2. Pris / ytelsesforhold og leveringstid (tid som kreves for å distribuere infrastrukturen).
3. Pålitelighetsaspektet (billettens responstid, for eksempel. Vårt gjennomsnitt er 33 minutter over e-post), SLA, pålitelig nettverk osv..

HostAdvice: Siden du ikke gjør det’Kan jeg ikke tilby enkel delt hosting, kan jeg spørre deg om hvilken tjeneste du vil anbefale?

Mine personlige favoritter fra jeg var tenåring og utviklet nettsteder er; Media Temple og 1&1. Begge er pålitelige.

HostAdvice: Hvordan var opplevelsen din med Techstars, hvem vil du anbefale å gå til en gasspedal?

Enhver oppstart som har bygget et bevis på konsept wiHostAdvice: Hvordan var opplevelsen din med Techstars, hvem vil du anbefale å gå til en gasspedal?noe trekkraft, f.eks. 50-1000 aktive brukere og så videre, bør vurdere en akselerator. En akselerator kan koble deg til et flott nettverk av gründere, VC-er og engler. Dette er mye bedre enn noen høyskoleutdanning du kan få for denne typen ting.
3-måneders-programmet lærte meg så mye om å bygge opp en oppstart fra bunnen av. Det dekket alle vinkler: produkt, økonomi, mennesker, alle vinkler du kan tenke på blir lært der. Etter at du er ferdig med programmet, demonstrerer du produktet ditt til et relevant publikum og kan få finansieringen du trenger til neste trinn.
Mens eventuelle oppstart i tidlig fase bør sjekke det, hvis du bygger en livsstilsvirksomhet og ikke’t vil skaffe penger og bare vil bygge en virksomhet på 3-5 millioner dollar i året, uten å svare på et styre, det er ikke sikkert at en akselerator er noe for deg.

Legg til din anmeldelse på DigitalOcean Hosting her >>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me