selskapsoversikt

DigitalOcean har vist seg å være en av de mest pålitelige leverandørene av webhotell. Den spesialiserer seg på skyhosting og kan levere mange praktiske funksjoner for utviklerne. Enkelhet er i sentrum for designen og gjør det dermed lettere å forstå for kundene. For tiden bruker 195 land over hele verden DigitalOcean for å være vertskap for sine nettsteder.


selskapsoversikt

Hovedfordeler

Nedenfor er hovedpunktene vi fokuserer på mens vi vurderer en hvilken som helst vertsleverandør. La’se hvor bra DigitalOcean gjør med disse faktorene:

Sikkerhet

Alle DigitalOcean-datasentre spredt over hele verden er alltid under fysisk sikkerhet på stedet. Personalet på hvert sted sørger for at disse serverne yter sitt potensial og forhindrer at nettkriminell bryter sikkerhetssystemet. Det er full CCTV-dekning på både interne og eksterne seksjoner av hvert anlegg. Hvis batteristrømmen går av, slår backup-generatorer på for å fortsette det hostede nettstedet.

Deres sikkerhetsteam holder alle systemer og brukere under oppfølging for å identifisere skadelig aktivitet eller enhet. For sikre økonomiske transaksjoner overvåker de to PCI-DSS-enhetene Stripe og PayPal kundebetalingene.

Sikkerhetskopieringsfrekvens

Ved hjelp av NAS / SAN-servere holder DigitalOcean øyeblikksbildene og sikkerhetskopiene av data trygge i et internt nettverk. Denne automatiserte sikkerhetskopien kjører kontinuerlig 24×7 og holder dermed infrastrukturen sikker.

Imidlertid er det bare ingeniørteamet som har privilegiet å få tilgang til disse sikkerhetskopiene, og de koster et ekstra beløp på 20% av den månedlige prisen for hostingplanen. Tilsvarende fører øyeblikksbilder en kostnad på $ 0,05 for hver GB plass per måned. Brukere kan manuelt lage øyeblikksbilder når som helst.

Kundeservice

Dessverre tilbyr DigitalOcean ikke live chat eller telefonstøtte for kundene. I stedet vil du sende inn en problemerbillett. Digital Ocean er bra med å svare på problemer med billetter raskt, og supportrepresentantene er svært kunnskapsrike og nyttige.

Digital Ocean har også noen av de beste veiledningene og dokumentasjonen som er tilgjengelige, og et aktivt samfunn. Kunder hjelper hverandre gjennom forumene.

Verdi for pris

Sammenlignet med konkurrentene er DigitalOcean ganske rimelig. Hostingplanene begynner på $ 5 per måned med minimale ressurser som 1 GB minne, 25 GB SSD-disk og 1 TB overføring.

Det er noen få hostingleverandører som tilbyr slike ressurser til en lavere pris, men de fleste av dem tilbyr det i delt hosting. DigitalOcean er mye rimeligere enn de fleste leverandører av nettskyer.

Vertsplaner

DigitalOcean refererer til sine virtuelle maskiner som Droplets. De har en fast mengde ressurser som minne, prosessorer, lagring og overføringer. Hvis du krysser lagrings- eller overføringsgrensen, må du betale ytterligere betalinger på henholdsvis $ 0,02 per GB eller $ 0,01 per GB. De kommer i følgende to pakker:

1. Standard dråper

Standarddråper inkluderer de mest grunnleggende planene som starter på $ 5 per måned. Ressursene deres kan variere fra 1 GB til 192 GB minne, 1 til 32 vCPUer, 25 GB til 3840 GB SSD-disklagring og 1 TB til 12 TB overføringer hver måned. Ved å registrere deg for det høyeste beløpet av disse ressursene, må du betale totalt $ 960 per måned. Disse pakkene er best egnet for enkle webapplikasjoner som blogging.

2. CPU-optimaliserte dråper

Disse planene inkluderer optimaliserte virtuelle maskiner som opererer på dedikerte hypertråder. Som et resultat kan de være det perfekte valget for å kjøre CPU-intensive applikasjoner som maskinlæring, videokoding og annonsevisning.

DigitalOcean kom med denne kategorien planer på grunn av at et stort antall programmerere var på kundelisten. Planene varierer fra $ 40 til $ 640 per måned. Ressursene inkluderer 4 GB til 64 GB minne, 2 til 32 vCPUer, 25 GB til 400 GB SSD diskplass og 4 TB til 9 TB overføring.

Det gode

Her er de viktigste positive sidene ved å være vert for nettstedet ditt på DigitalOcean:

God ytelse

Ved å bruke fordelene ved netthosting og rekkevidden av ressursene, kan DigitalOcean sørge for at nettstedet ditt holder seg opp 100% av tiden. Nettstedets ytelse utmerker seg også på grunn av deres bruk av rask SSD-lagring i alle planer. Den kombinerte kraften til slike funksjoner gjør at hvert nettsted som er vert på DigitalOcean, utrolig raskt.

Optimalisert CPU

DigitalOcean hadde nylig brakt behovet for prosessorenheter som er svært dyktige for programmerere i tankene. Dette gjorde det mulig for utviklerne å velge en plan med alle CPU-størrelser de trenger. Disse spesielle planene gir også en økt hastighet som gjør at nettstedet løper 21% raskere enn standard hostingplanene.

To lagringstyper

Du kan bruke de to lagringstypene – blokk og objekt. Blokkering av lagring gir deg plass for krypterte strukturerte data som kan replikere på tvers av flere serverreoler. Objektlagringen, kalt Spaces, er for lagring av enorme biter med ustrukturerte data som multimedia. Du får tilgang til den uten en dedikert webserver.

Lastbalansering

Du kan også fordele den tunge innkommende trafikken over alle dråpene dine med lastbalansering. Dette kan sikre 100% oppetid for nettstedet ditt.

Privat nettverk

Dråpene som er tilordnet deg som eksisterer i samme datasenter, kan kommunisere i seg selv uten ekstra kostnader. Total båndbreddegrense vil ikke ta hensyn til kommunikasjonen deres.

Lagkontoer

Du kan samarbeide med andre teammedlemmer her. All din sikkerhet vil være intakt gjennom tofaktorautentisering. Faktureringen kan også sentraliseres med bare en faktura her.

Utvikler-Friendly

Mer enn 550 000 utviklere bygger den enorme kundebasen til DigitalOcean. Sammen med det brukervennlige kontrollpanelet og CPU-optimaliserte hostingplaner, tilbyr det seks Linux-distribusjoner som gir mer frihet for utviklerne.

Ett-klikk-apper

Du kan installere hvilken som helst app fra samlingen som MySQL, Node.js, MongoDB, phpMyAdmin, WordPress, Ruby On Rails, Ghost, etc..

12 Geografisk spredte datasentre

DigitalOcean opererer i dag på tolv datasentre fordelt på åtte steder over hele kloden. Stedene inkluderer USA, Storbritannia, Canada, Tyskland, Nederland og India. Så nettstedet ditt kan kjøre på det nærmeste datasenteret og dermed gi en mye jevnere brukeropplevelse for de besøkende.

Det dårlige

Nå det’det er på tide å se på noen få mulige ulemper ved Digital Ocean:

Ingen Live Chat eller telefonstøtte

Du kan bare kontakte support ved å åpne en problemerbillett, så hvis du trenger telefonstøtte, er Digital Ocean sannsynligvis ikke en god passform for deg. Digital Ocean reagerer raskt på billetter til problemer.

Feil pengene-tilbake-policy

Pengene tilbake-politikken eller forholdene til DigitalOcean inkluderer noen ulemper. Du får ikke full refusjon hvis du avslutter kontoen din. Uansett hvor lenge du har brukt det, trekker de den første måneden’betaler fra full betaling. De vil levere resten til bankkontoen din.

Konklusjon

DigitalOcean er en utmerket passform for utviklere som ønsker å distribuere webapplikasjoner, og for tekniske brukere som liker å ha mer kontroll over deres hosting. Det er et utmerket valg for selskaper med teknisk personell eller entreprenører tilgjengelig.

Digital Ocean vil også være en enestående passform for noen som ønsker å lære Linux-systemadministrasjon, ved å bruke Digital Ocean fleksibel VPS-distribusjon, utmerket dokumentasjon og nyttig fellesskap som ressurser.

Konklusjon

Startpris:
$ 5.00


Pålitelighet
5.7


Priser
6.6


Brukervennlig
5.8


Brukerstøtte
5.0


Funksjoner
5.9

Les anmeldelser

Besøk Digital Ocean

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me