Da vi begynner 2017, har bruken av mobilenheter allerede vokst over all forventning. Øker bruken av mobilenheter fortsatt? I så fall, hvor raskt? I hvilken grad bruker brukerne mobile enheter i stedet for stasjonære enheter? Hvordan påvirker det shopping på nettet?

Vi har samlet svarene på disse og andre spørsmål om mobil bruk for deg, for eksempel:

 • Hvor mye av Internett-trafikken er via mobile enheter?
 • Hvor mye av mobiltrafikken ser på video?
 • Gjør brukere kjøp online fra sine mobile enheter, eller er det hovedsakelig forskning?
 • Foretrekker mobilbrukere mobilapper eller mobilnettsted via nettlesere?
 • Hvor går brukerne når de leter etter shopping på nettet?
 • Er detaljister allerede utnytter trendene er mobilbruk?

Brukere ser på mange videoer, men kjøper ikke på mobile enheter

Den raske flyttingen fra PC-er & bærbare datamaskiner til mobile enheter har vært intet mindre enn ekstraordinære. Etter hvert som flere og flere begynner å bruke sine telefoner og nettbrett som den viktigste metoden for å få tilgang til internett, er det helt avgjørende for alle selskaper å sikre at nettstedene deres fungerer perfekt på disse enhetene. Det er absolutt ingen tegn til at farten mot mobil kommer til å avta når som helst snart, så det er absolutt en god ide å investere i et mobilvennlig nettsted.

Brukere ser på mange videoer, men kjøper ikke på mobile enheter

Uansett hvordan de får tilgang til nettet, vil ikke mobile brukere vente

Selv om det er viktig å ha et mobilvennlig nettsted, bør de fleste virksomheter også ha en mobilapp av høy kvalitet som kundene kan bruke. Mobilapper har langt mer funksjonalitet og alternativer å dra nytte av, og brukerne foretrekker de generelt sett fremfor å bruke mobilnettet. Å ta seg tid til å utvikle en flott app kan ha en veldig positiv innvirkning på den generelle kundeopplevelsen. Men ikke’glem det – det må gå raskt!

Uansett hvordan de får tilgang til nettet, vil ikke mobile brukere vente

Bruk av internett med mobile enheter øker veldig raskt

Det hadde vært nesten umulig å forutsi hvor populært mobilnettet ville blitt enda bare et tiår siden. I dag er det åpenbart at mobil ikke bare er viktig i dag, men blir enda mer med hver dag som går. Hvis du’hvis du ikke er rettet mot kunder på deres mobile enheter, går du glipp av enorme muligheter.

Bruk av internett med mobile enheter øker veldig raskt

Vi bruker mye tid på våre mobile enheter

De fleste hjem i dag har en PC i seg, men flere mobile enheter. Hver person har ofte en smarttelefon, et nettbrett og muligens til og med et smartur. Dette betyr at folk har tilgang til nettet uansett hvor de går, 24/7/365. De fleste sjekker først mobilenheten sin når de våkner om morgenen, og det er det siste de ser på før de legger seg. Mange våkner til og med om natten for å sjekke telefonene sine, så det er helt kritisk å målrette mot disse enhetene.

Vi bruker mye tid på våre mobile enheter

De beste kupongene og kuppene blir funnet på mobile enheter

Å bruke mobile enheter for å forbedre salget krever mer enn bare å lage et nettsted eller en app. Det er mange innovative og kreative markedsføringsstrategier som kan dra nytte av de unike teknologiene og mulighetene som mobile enheter har å tilby. Å lage en gjennomtenkt, omfattende markedsføringsstrategi for mobil kan bidra til å drive salg, få nye kunder og forbedre bunnlinjen i nesten alle typer virksomheter.

De beste kupongene og kuppene blir funnet på mobile enheter

Vil du lære mer?
Se netthandelstatistikker, fakta og tall 2017 og Internettbruksfakta og tall 2017

Del dette på Facebook eller Twitter

kilder

 • Prognoseprosjekter for Cisco Visual Networking Index nær 11-folders økning i global mobil datatrafikk fra 2013 til 2018
 • 7 grunner til at kunder forlater den mobile handlekurven din
 • Samling av mobil markedsføringsstatistikk
 • 11 statistikker som viser hvorfor du bør bry deg om ytelse på nettet
 • 71% av internettbruken skjer nå på mobil, men TV dominerer fortsatt det globale mediekonsumet
 • Andel av alle globale websider som serveres til mobiltelefoner fra 2009 til 2016
 • Verdensomspennende marked for smartwatch opplever sin første tilbakegang da forsendelsene faller 32% i andre kvartal 2016, ifølge IDC
 • Mobil shopping i 2015: Topp kupong-app Shopular Queries Forbrukere om holdninger og forventede trender for det nye året
 • Staten for mobile apper for detaljister
 • Når fremtiden er, er kuponger som skrives ut allerede hjemme?
 • Kupongstatistikk: The Ultimate Collection
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me