Godaddy gjennomgang

Hva er GoDaddy?

Spør noen og de vant’t blink to ganger på navnet som om de bare hører det for første gang. doesn’uansett om du er interessert i å utvikle nettsteder eller ikke, alle kjenner GoDaddy, eller har i det minste kommet over navnet. Alle har sett de ikoniske superboll-annonsene eller er noe kjent for Danica Patrick, talspersonen.


GoDaddy, tidligere kjent som Jomax Technologies, ble funnet for nesten to tiår siden, tilbake i 1997, i Baltimore, Maryland. Gründeren, Bob Parsons, solgte sitt tidligere eide selskap til Intuit for hele 65 millioner dollar bare noen få år før han etablerte GoDaddy, som nå utvilsomt er et av de største domeneregistrene over hele verden. Med over seks tusen eksperter som jobber på GoDaddy, serverer dette selskapet 17 millioner kunder, ikke bare i USA, men over hele verden. Deres suksess er ubestridelig hvis du tar hensyn til de 2.231.900.000 dollar de har tjent i inntekter bare dette siste året alene, ifølge kilder på Wikipedia.

Hva er GoDaddy?

Når det er sagt, spiller egentlig ingen rolle hvor stort webhotellfirmaet er. I motsetning til i de fleste bransjer, har grad av suksess ikke direkte sammenheng med hvor bra et selskap er i forhold til sin tjeneste og ytelse. Morsomt nok har domeneregistreringer som dekker et stort antall mennesker og tjener mye, en veldig dårlig service.

Derfor, i stedet for å bare stole blindt på antall, har vi bestemt oss for å se selv om GoDaddy faktisk lever opp til navnet og omdømmet. Etter å ha bygget et nettsted gjennom WordPress, har vi nøye lagt merke til oppetiden og hastigheten på nettstedet.

Dette er hva vi har funnet. Så uten videre, her er alle varene og det dårlige med GoDaddy, og om du bør vurdere å benytte deg av tjenestene deres eller ikke.

Fordelene med GoDaddy

Med sine 20 år med eksistens vil de sikkert ha samlet litt kunnskap og overvunnet mange av hindringene. Her er grunnene til at så mange kunder stoler på og stoler på GoDaddy:

1. En flott merittliste på 99,96% oppetid

Rett ut av flaggermusen kan vi si at oppetiden til testnettstedet vårt er stort, med et gjennomsnitt på 99,96% i løpet av de seks månedene vi har testet dem. Den laveste oppetiden vi har møtt var bare 99,91%, noe som er relativt fremdeles veldig bra, og det høyeste vi har sett er hele 100%. Nok å si, vi ble veldig imponert.

2. Fantastisk hastighet

Du må forstå hvorfor hastigheten på nettstedet ditt er så viktig. Hvis verten din ikke kan gi en god fart, så det’det er på høy tid du ser etter en erstatning.

Å ha høyere hastighet kan muligens bety at du vil ha høyere rangeringer i forskjellige søkemotorer, noe som fører til flere besøkende, som uunngåelig betyr mer inntekter totalt sett. En studie viser at nesten 80% av kundene ikke vil returnere til et nettsted for kjøp hvis de hadde en uønsket opplevelse når det gjaldt nettstedet’s hastighet. Faktisk har Google laget et helt verktøysett for hastighet siden det er så viktig.

I løpet av de siste månedene har vi blitt virkelig blåst bort av GoDaddy’s ytelse med tanke på hastighet, da vi i gjennomsnitt møtte 394,6 ms. GoDaddy konkurrerer definitivt om topplassering nå.

Her er en detaljert oversikt over gjennomsnittshastigheten for hver måned i testen.

1. måned: 420ms

2. måned: 389ms

3. måned: 363ms

4. måned: 415ms

5. måned: 386ms

6. måned: 395ms

3. Mer enn bare domener og hosting-tjenester

Bortsett fra å tilby domener og hosting-tjenester, har GoDaddy i vente for deg ethvert produkt som du muligens tenker eller ønsker på nettstedet ditt. I butikken deres kan du finne en håndfull plugins og andre gratis tilleggsprogrammer som vil fungere utmerket med nettstedet ditt.

Først av alt, når du har gjort et oppsett med GoDaddy, vil du ha tilgang til GoCentral, som er nettstedets byggherre, som du enkelt kan bruke til å lage en perfekt webside for deg. Du vil også ha tilgang til minst 125 applikasjoner i deres arsenal som du kan installere for å virkelig gjøre nettstedet ditt unikt ditt og få det til å fungere etter det du trenger det til.

Den beste delen av alt dette? Halvparten av arbeidet ditt er gjort for deg. Alt du trenger å gjøre er å velge varene du vil og legge dem til i handlekurven din før de deler ut den til webdesign fagfolk for å få alt på plass mens du lene deg tilbake og slappe av.

Ulempene med GoDaddy

Så langt høres det vi har sett, og det er flott. Konsistent oppetid og stor fart. Imidlertid er ingen perfekte, og GoDaddy også, som alle andre selskaper, har sine ulemper. Når det er sagt, sammenlignet med disse andre store merkene, som nå overlever på sitt merkenavn alene, er GoDaddy ikke uforsiktig og har totalt sett en god ytelse.

Men disse få problemene vi har funnet, kan være litt for store til at noen kan overse.

1. Den laveste priset er begrenset

Gå pappa’den laveste planen selges for $ 2,94 per måned, noe du synes er flott, ikke’t det? Det høres bra ut helt til du innser at alle de grunnleggende nødvendighetene som kreves på et nettsted, ikke tas med i denne prisen.

Dette er ‘Økonomi’ planlegg hvor du bare kan være vert for ett nettsted, noe som er bra for de fleste, og du vil tro at det ville være det perfekte for deg. Bortsett fra at det ikke inkluderer SSL-sertifikater, CDN’s, eller til og med sikkerhetskopier, som er kjerne nødvendigheter, for å si det mildt. Så når alle disse tas i betraktning, er prisen ikke’Det er tross alt så billig.

2. Mye oppsalg og høye fornyelsesgebyrer

Å ha et SSL-sertifikat er et must for alle nettsteder nå, eller på annen måte vil Google vurdere det “utrygg” som utvilsomt vil drive mange kunder bort. Mens de fleste vertsbedrifter vil gi deg dette gratis, har GoDaddy en fornyelsesavgift på $ 75 de neste årene du fortsetter å bruke den.

La dette være et eksempel, og har du klar over at dette ikke er det eneste oppsalget dette selskapet har. En grunn til at du bør lese det fine antallet.

3. Høye priser for fornyelse av hosting

Igjen er økonomiprisen bare 2,49 dollar per måned, men når du legger til alle nødvendigheter som om de var ekstra, kan prisen gå så høyt som $ 7,99. Men det utelukker det faktum at fornyelsesprisene er ubehagelige i magen.

Priser og hosting planer som tilbys

La’s ta en titt på alle hostingplanene og deres respektive priser som tilbys av GoDaddy:

 1. ØKONOMI: $ 2,49 / måned
 • Et grunnleggende nettsted til $ 2,49 per måned (bare for det første året)
 1. DELUXE: $ 4.99 / måned
 • Ubegrenset nettsteder til $ 4.99 per måned (for bare det første året)
 1. ULTIMATE: $ 7.99 / måned
 • Flere funksjoner og har mer kraft
 • Og et SSL-sertifikat til 7,99 dollar per måned (bare for det første året)
 1. VIRKSOMHETSHJENTING: $ 19.99 / måned
 • Dedikert VPS
 • SSL-sertifikat
 • ($ 19.99 per måned for bare det første året)
 • Du får et gratis domene, som bare er gratis det første året. Fornyelsesprisen er ganske heftig.
 • Det har en ganske enkel prosess for registrering
 • Enkel og grei betalingsprosess. Godtar alle kort og til og med PayPal.
 • Har rask kontoaktivering
 • Har mye salg og mye skjulte avgifter
 • Bruker cPanel for kontrollpanelet og dashbordet
 • Enkel 1-klikks installasjoner for appene sine og CMS’ (som Joomla eller WordPress)

Dommen: Anbefaler vi det?

Du kan ikke slå det faktum at GoDaddy er kjent og har vært i løpet av de to siste tiårene av deres eksistens. Det at de har eksistert en stund, gjør dem ganske pålitelige og pålitelige og gir ofte mening hvorfor så mange brukere velger dem også. De har stor oppetid og har imponerende hastighet som er et av de viktigste elementene som et nettsted bør ha.

Men med at deres ulemper er noe av det verste, er det veldig vanskelig å anbefale dem helhjertet. Det er mange andre webverter som presterer bedre og ikke har høye fornyelser og skjulte avgifter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me