Firkant for film

Du husker kanskje Squarespace fra deres virale kortfilm som “Få ditt domene før det’s Borte,” med John Malkovich i hovedrollen som fikk mer enn 4,5 millioner visninger, eller fra minifilmen “Drømmer med Jeff Bridges,” som gjorde opptreden på Super Bowl i 2015.


Squarespace gir mer enn 1 million nettsteder og ser ut til å få fantastiske anmeldelser for mange av brukerne deres. Den’er det klart at Squarespace vet hvordan de skal markedsføre seg, men fortjener de all ros? Og er de den rette nettstedbyggeren for deg og nettstedet ditt?

Hva er Squarespace?

Squarespace er en populær nettstedbygger og webhotelltjeneste. Selv om du ikke gjør det’Jeg kjenner en kode’det er greit! Ved å jobbe med Squarespace kan du lage et profesjonelt og vakkert nettsted takket være deres vakkert designede maler. Det koster en månedlig avgift å bruke Squarespace’s tjenester, men de vil ta seg av alt, inkludert å tilby maler, et innholdsstyringssystem, hosting, support og (hvis du trenger det) et domene.

Squarespace har noe for nesten alle takket være deres store utvalg av stiler de tilbyr. Designet deres er kjent for å være sofistikert og minimalistisk for å vise frem bilder på grunn av deres rene linjer.

Hva er Squarespace?

Med full tilpasningskontroll kan du dra og slippe for å endre hvordan nettstedet fungerer. Selv om det har sine begrensninger, kan du endre skrifter, farger, opacitet, sidefeltbredde, størrelse og avstand uten å vite hvordan du skal kode. Det tar litt tid å bli vant til Style Editor, men det kan fremdeles bli funnet ut av selv de fleste av elevene. Imidlertid kan alle disse tilpasningsmulighetene føles overveldende med det første. Ordtaket, “mindre er mer” er ofte sant, så mange valg kan faktisk hindre deg og nettstedet ditt.

Squarespace er veldig mobilvennlig og kan gjøre at nettstedet ditt ser bra ut på telefoner og nettbrett. Det vil automatisk justere nettstedet til uansett størrelse på skjermen, slik at du vant’Jeg trenger aldri lage en mobilversjon.

Squarespace Prising

Squarespace har fire månedlige prisalternativer, fordelt på to forskjellige kategorier: personlige og nettbutikker.

Med det personlige nettstedet koster det $ 12 i måneden hvis du kjøper en årskontrakt og du vil motta ubegrenset sider, gallerier og en blogg med ubegrenset båndbredde og lagring.

Neste steg opp er bedriftssiden til $ 18 per måned hvis det faktureres årlig. Med dette får du de samme funksjonene som det personlige nettstedet, men også en profesjonell e-post, Google Ads-kreditter, salgsfremmende popup-vinduer og fullt integrert netthandel. En vesentlig ulempe med forretningsplanen er at hvis du velger å bruke dette til et e-handelsnettsted, vil de ta et transaksjonsgebyr på 3%.

Hvis du vil drive en nettbutikk er det to alternativer. Den grunnleggende planen koster $ 26 per måned hvis den faktureres årlig og inkluderer alle funksjoner fra forretningsplanen, men du vant’t bli belastet transaksjonsgebyret. Du får også tilgang til handelsmålinger, integrert regnskap via Xero og kassa på domenet ditt.

Det siste alternativet er alternativet for nettbutikk på forhånd, som koster $ 40 i måneden hvis det faktureres årlig og inkluderer alle tidligere nevnte funksjoner pluss forlatt vognbilgjenoppretting, transport i sanntid frakt, fleksible rabatter, gavekort og bestillings-API.

Er firkantet riktig for deg?

Squarespace kan være et ideelt valg for noen som ønsker en vakker nettstedbygger og webhotell som alle rulles inn i en. Med Squarespace er de en fullstendig administrert skyvertjeneste. De sikrer deg at nettstedet ditt vil være tilgjengelig og online til enhver tid. Hvis du vil at noen skal ta seg av alt for deg, med fleksibiliteten til å raskt skifte mellom planer og ha plass i budsjettet, kan Squarespace være et godt alternativ for deg.

Disse spørsmålene og svarene vil hjelpe deg å finne ut hvilken Squarespace-plan som vil være best egnet for deg.

Må du legge til CSS eller script på nettstedet ditt?

Hvis du velger ‘Personlig’ Kvadratplanen vant den’t lar deg legge til CSS eller skript på nettstedet ditt. Imidlertid er dette virkelig ikke’Det er et problem for mange brukere fordi hele poenget med Squarespace er å være en kode-fri løsning. Hvis du imidlertid vil tilpasse nettstedet ditt litt og trenger å bruke CSS eller javascript, bør du ikke velge deres personlige Squarespace-plan.

Hvor mange bidragsytere trenger du på nettstedet ditt?

Nok en gang, ‘Personlig’ plan begrenser antall bidragsytere. Du har bare lov til å ha maksimalt to; Du kan bare ha to bloggforfattere, to webansvarlige og så videre.

Trenger du å selge produkter?

De ‘Personlig’ Squarespace-plan lar deg slå ned hvis du trenger å selge produkter, da det ikke er noen e-handelsfunksjoner på denne planen. Imidlertid vil alle de andre planene tillate deg å selge et ubegrenset antall produkter og godta donasjoner via nettstedet ditt.

Er du en global virksomhet?

Som nevnt ovenfor, begrenser Squarespace deg i dine e-handelsevner. De har nylig lagt til Paypal som et av betalingsalternativene sine, og de begrenser deg i landene du kan lade i. Disse valutaene inkluderer USD, AUD, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, ILS, MXN, MYR , NOK, NZD, PHP, PLN, RUB, SEK, SGD eller THB.

Vil du bruke plugins eller tredjepartsintegrasjoner?

Hvis du velger forretnings- eller nettbutikkplanene, kan du bruke deres ‘premium blokker og integrasjoner.’ Hvis du har den personlige planen, blir du igjen ute i kulda. Disse integrasjonene lar deg koble nettstedet til tredjepartsapper som OpenTable, Acuity og Chownow.

Det viktigste er at du vant’t være i stand til å koble MailChimp til nettstedet ditt hvis du bruker personlig, noe som betyr at du vil ha vanskeligere tid med å utvide e-postlisten din. Med Squarespace, hvis en bestemt funksjon ikke er tilgjengelig, er du generelt sett heldig og vant’t kunne laste ned en plugin.

Sammendrag

Generelt er det folk som bruker Squarespace Website Builder’t trenger noe superavansert eller vil kontrollere backend på nettstedet deres. Det er for folk som vil ha et nettsted uten problemer. Malene deres er fantastiske og er vanligvis tunge, så hvis det er noe du leter etter, kan de passe godt. Imidlertid, hvis du er en storstilt e-handelsvirksomhet som vil globalisere eller vil ha en billig nettbygger, bør du sannsynligvis se et annet sted.

Sammendrag

Startpris:
$ 16.00


Pålitelighet
5.2


Priser
4.4


Brukervennlig
4.8


Brukerstøtte
4.8


Funksjoner
4.8

Les anmeldelser

Besøk Squarespace

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me