Intervju med Tomasz Żyła, administrerende direktør i nazwa.pl

Det er hyggelig å vite at hosting ikke bare eksisterer i et vakuum – at hostingtjenester er tilgjengelige globalt, og som betjener behovene til alle kunder i alle geografier. Tomasz Żyła er administrerende direktør i nazwa.pl, det største vertsselskapet i Polen og et av de største IT-selskapene i landet. Selskapet, som skal feire 20 år i 2017, fokuserer på domener, hosting, nettbutikker, web-veivisere, e-post og SSL-sertifikater, samt profesjonelle tjenester innen konfigurering og rådgivning. Det var en glede å lære om virksomheten fra personen ved roret, Tomasz Żyła, som ga meg noen gode innsikter i hva virksomheten fokuserer på.


Intervju med Tomasz Żyła, administrerende direktør i nazwa.pl

Kan du fortelle oss om utviklingen din hos selskapet? Jeg ser at du startet med markedsføring hos NetArt i 2000 og er nå administrerende direktør for merkevaren sin – nazwa.pl.

Ja, jeg startet mitt eventyr med selskapet i 2000, før det ble nazwa.pl. I begynnelsen var jeg ansvarlig for administrativt arbeid og leverer service til de virtuelle serverkundene til serwery.pl-merket vårt. I løpet av noen måneder gikk jeg videre til stillingen som uavhengig markedssjef, og etter et år var jeg markedsdirektør. Siden 2004 har jeg’har vært styreleder og administrerende direktør i nazwa.pl.

Kan du fortelle oss om utviklingen din hos selskapet? Jeg ser at du startet med markedsføring hos NetArt i 2000 og er nå administrerende direktør for merkevaren sin - nazwa.pl.

Hvordan var stigningen til administrerende direktør på nazwa.pl? Hvilke ferdigheter har du for å gjøre deg til en suksessfull administrerende direktør?

Mine analytiske ferdigheter har stor innflytelse på min faglige utvikling. Logisk tenking er veldig nyttig i planlegging, utvikling av prosesser og effektiv ledelse. For at alle prosessene i selskapet skal fungere ordentlig og for at selskapet skal utvikle seg, er det’er viktig å prioritere og delegere oppgaver på en slik måte at de ikke blokkerer hverandre.

Utenom det tror jeg at jeg kan etablere og opprettholde gode forhold til ansatte og forretningspartnere. Den’handler om å være deg selv, noe som gjør at andre mennesker også er mer åpne. Jeg lytter alltid til mennesker, analyserer behovene de uttrykker og prøver å vurdere på hvilken måte de kan forbedre resultatene til selskapet og bidra til dets utvikling.

Jeg har også en regel: Jeg svarer på hver e-post samme dag – dette betyr jeg’m ikke forsinke andre mennesker’fungerer og jeg har en følelse av at alt går bra og går greit.

Er de fleste av nazwas kunder polske? Tjener du utlandet i det hele tatt? Hva er den geografiske oppdelingen til kundene dine?

Hos nazwa.pl fokuserer vi på å tilby tjenester og imøtekomme behovene til lokale virksomheter, noe som betyr at et betydelig flertall av kundene våre kommer fra Polen.

Er de fleste av nazwas kunder polske? Tjener du utlandet i det hele tatt? Hva er den geografiske oppdelingen til kundene dine?

Kan du fortelle oss litt om nazwa.pl og merkevarene den serverer? Jobber du utelukkende på nazwa.pl-siden av virksomheten akkurat nå?

nazwa.pl (tidligere NetArt) er det største vertsselskapet i Polen og et av de største polske IT-selskapene. Vår portefølje inkluderer tre hovedmerker: nazwa.pl – det viktigste merkevaren, der vi tilbyr domenenavnsregistreringstjenester, hosting og en rekke andre tjenester som støtter å drive en online virksomhet; serwery.pl – et merke for profesjonelle kunder som tilbyr dedikerte servere og IAAS cloud computing service. Vårt tredje merke er Onet Hosting (hosting.onet.pl), der vi tilbyr lignende tjenester som nazwa.pl, men skreddersydd til behovene til individuelle kunder (et rimeligere tilbud for mindre avanserte brukere).

Hva er de største utfordringene du står overfor akkurat nå på nazwa.pl?

Vi ønsker å være det første stedet vi besøker for en gründer som’s leter etter forretningssupportløsninger. Vi’ønsker å lage og tilby intuitive og pålitelige tjenester, takket være hvilke kunder våre vil være i stand til å utvide sin virksomhet. Vi’ledes av prinsippet om at enhver gründer, som registrerer et domenenavn eller oppretter et nettsted, kan bli ledende innen sitt felt og hente inn kunder fra hele verden.
Det viktigste målet og utfordringen som vi setter oss for nazwa.pl er å tilby den høyeste kvaliteten på tjenestene, slik at kunder som velger nazwa.pl kan være sikre på at de’Vi har tatt et godt valg og lagt virksomhetene i hendene på en velprøvd, pålitelig og kompetent partner. Vi ønsker at kunder skal være hos oss i flere år, så vi lytter til dem og utvikler våre tjenester for å imøtekomme deres behov og forventninger.

Hvilke råd har du til noen som er "klatring av stigen" som du tydelig har gjort?

Ser jeg på min egen profesjonelle vei, kan jeg si at jeg’har alltid gjort to ganger min del. Fastsettelse i arbeid kombinert med et sterkt engasjement, kjærlighet til det du gjør, kunnskap og en følelse av bransjen gir de beste resultatene. Men for å styre et selskap godt, er det personlige egenskaper’t nok. Du må også vite hvordan du analyserer markedet og forutsi hvordan det kan endre seg i fremtiden.
Hva’Det viktigste i min personlige utvikling og utvikling av selskapet er teamet jeg har opprettet i nazwa.pl med en pålitelig gruppe medarbeidere. Mennesker som tror på produktet og er involvert i det de gjør, hjelper oss å effektivt forfølge våre mål og oppnå suksess i markedet.
Hvilke råd har du til noen som er

Har du noen tips og triks til folk som ønsker å drive sitt eget vertsselskap (utenfor Polen, selvfølgelig!)?

Først må du innse at markedet i vertsindustrien allerede er veldig mettet og modent. Dette er grunnen til det’det kommer til å bli veldig vanskelig å bygge et nytt merke. Du må også være klar over detaljene i hostingtjenestemarkedet – på den ene siden kan vi observere et høyt konkurransedyktighetsnivå, på den andre en tendens til markedskonsolidering. Alle som’tenker å starte en virksomhet på dette området, må være klar over dette. Det er også viktig å ta hensyn til lokale kunders forventninger. Å tilpasse tilbudet ditt til kundens preferanser og møte deres behov er et sentralt element i en god strategi. Et godt eksempel på en misforstått virksomhet som ikke gjorde det’Jeg forsto at markedet var inngangen til 2010 av en av de største verdensaktørene, selskapet 1&1, inn i det polske markedet. Til tross for store utgifter til promotering og markedsføring, 1&1 klarte ikke å oppnå en betydelig posisjon i markedet vårt. Det var ikke’t til de kjøpte home.pl i slutten av 2015 at de virkelig var i stand til å gi seg et navn i Polen.

Ser du noe økt fokus på skyinfrastruktur, noe som serwery.pl-merket serverer?

Vi så fordelene med skyen for noen år siden, og vi var de første som inkluderte den som en del av tilbudet vårt, og ga hosting-tjenester i skyen. Nå kan vi si at teknologien har dominert markedet og kundene våre kan dra nytte av løsningen ved å bruke nazwa.pl’er vert.

Men vi ser også mer. Hos serwery.pl gir vi kundene våre infrastrukturskytjenester (IaaS), basert på den innovative OpenStack-teknologien, skapt og utviklet av NASA. Dette er et svar på behovene til brukere som ønsker ubegrenset skalerbarhet for tjenester, høy ytelse og konkurrerende metoder for regnskap for ressursene som brukes. Tjenesten har interesse for markedet og er også forbundet med vekstutsiktene til IaaS i verden og i Polen. På grunn av det høye markedspotensialet, gjør vi’kommer til å utvikle denne tjenesten videre.

Gjør du innovasjoner på nazwa.pl for å fokusere på konkurransen til nettsteder som Wix, Weebly og Squarespace?

I sammenheng med disse løsningene var svaret vårt introduksjonen av den revolusjonerende enkle nettstedstjenesten – Online Business Card i 2015. Den svarer til behovene til gründere som leter etter et billig og raskt nettstedoppsett. Som en del av pakken mottar kunden et sett med ferdige prosjekter, takket være hvilke de enkelt kan velge en layout for sin type virksomhet. Vi’har beriket produktet med muligheten til å integrere siden med de viktigste sosiale mediene – ved å legge til lenker til firmaprofiler på Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube og Google+. I tillegg tilpasser siden seg automatisk til enheten den’er sett på, noe som garanterer at det vises riktig, uavhengig av om det’er sett på et nettbrett, smarttelefon eller PC. Kort sagt, online visittkort fra nazwa.pl er et nettsted som er klart på 60 sekunder, for alle, uten spesialiserte kunnskaper eller ferdigheter.
Gjør du noe på nazwa.pl for å fokusere på konkurransen til nettsteder som Wix, Weebly og Squarespace?

Hvilke forbedringer planlegger du å introdusere på nazwa.pl i 2016?

Innenfor tjenester ønsker vi først og fremst å fokusere på å investere i videreutvikling av visittkortet, som ble salget vårt i 2015. Deretter ønsker vi å sikre våre kunder bedre tilgang til tjenester relatert til generell sikkerhet – SSL-sertifikater , antivirustiltak, sikker e-post osv.

I tillegg planlegger vi å tilby kundene våre en rekke tjenester som gjør det enklere å drive en virksomhet online. Vi’er klar over hvor viktig valg av riktig partner er, slik at langvarige formaliteter og frister ikke har noen innvirkning på virksomheten. Dette er grunnen til at vi’å introdusere partnerzy.nazwa.pl, som er ment å gi virksomhetene de tjenestene vi anbefaler, og sikre en høy standard av tjenester, aktualitet i prosjektgjennomføringen kombinert med effektivitet og basert på moderne løsninger. Tilbudene vi presenterer blir verdsatt av brukerne, bekreftet av positive meninger og anbefalinger og levert av velprøvde og pålitelige partnere som tilbyr tjenester av høy kvalitet.

Til slutt vil jeg legge til at et høyt nivå av markedskonkurranse i vertsindustrien gjør at kunden kan velge mellom en rekke selskaper som tilbyr svært like tjenester. Vi ønsker å skille oss ut på det polske markedet ikke bare takket være svært pålitelige tjenester, men også høy kvalitet på kundeservicen som går utover call of duty. I mange år har vi prøvd å gjøre dette, svare på behovene til brukerne våre, og jeg tror vi’Vi har gjort det veldig bra, noe det fremgår av det dynamisk økende antallet kunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me