NGINX kompatibel med Windows, Linux, macOS, Solaris eller FreeBSD webservere

NetCraft regnes som en pålitelig kilde for analyser av operativsystemer på webserver basert på deres metode for å analysere HTTP-metatagverdiene til de 1 million nettstedene i verden ut fra den totale brukertrafikken. NetCraft-rapporten for februar 2018 viser bruk av NGINX webservere til 25,9% av det undersøkte markedet, noe som var nede 4,6% fra forrige måned på grunn av måten Cloudflare CDN-tjenestekoder gir ut sider på klientens nettsteder. Lanseringen av en ny Cloudflare-serverkategori følger introduksjonen av en endring i HTTP-svarhodekoding av selskapet. Tidligere Cloudflare-innhold hadde en "Server: cloudflare-nginx" metakodeverdi, som nå erstattes av HTTP-svarskoden "Server: cloudflare" publisert på CDN-innhold. Fra dette antydes det at 4,5% til 5,2% av all NGINX webservertrafikk kjørte på Cloudflare CDN datasenterarkitektur internasjonalt i løpet av eller før februar 2018. Totalt sett har Apache 36,8% av webservermarkedet, NGINX webservere (inkludert Cloudflare CDN) drev rundt 31% av de beste 1 million nettstedene, mens Microsoft Windows-løsninger sto for 9,4% av volumet på netttrafikken, og LiteSpeed ​​webservere representerte 1,4% av den totale IT-maskinvaredistribusjonen. Disse tallene gir et nøyaktig portrett av ressursallokering i webhotell internasjonalt eller konfigurasjonene som er aktivt i bruk som støtter topp 1 million nettsteder fra en rekke tredjeparts tjenesteleverandører eller private skyløsninger i bedriftsbedrifter og programvareoppstarter. NGINX Plus er en lisensiert distribusjon av webserverens rammeverk med bedre belastningsbalansering i skysnettverket og optimaliserte cache-systemer for administrert webhotell. NGINX Controller tilbyr avanserte verktøy for nettverksovervåking og dataanalyse til online virksomheter. Både open source-versjonen av NGINX og NGINX Plus støttes av AWS, Google Cloud, Microsoft Azure og de andre store offentlige skyselskapene, mens webserveren endres på Cloudflare CDN befester enorm global skala gjennom sine 127+ internasjonale datasentre og klient. utgangspunkt.


NGINX kompatibel med Windows, Linux, macOS, Solaris eller FreeBSD webservere

Cloudflare-arbeidere & NGINX-servere i Cloudflare’s 127+ Internasjonale datasentre

Mens Cloudflare CDN ikke ga noen offisiell uttalelse om kodingsendringene som ble spilt inn av NetCraft, ga selskapet ut en stor pressemelding i mars 2018 som kunngjorde lanseringen av en ny Cloudflare Workers-plattform. I følge Matthew Prince, medgründer og administrerende direktør i Cloudflare, "Før i dag, den eneste måten å skrive kode som kjørte i utkanten av Cloudflare’s nettverk skulle være en Cloudflare-ansatt. Cloudflare Workers åpner omfanget av vårt globale nettverk for enhver utvikler. Ved å bygge bro mellom front-end og back-end med en tredjeplass for å utvikle kode, vi’Re begeistrede Cloudflare Workers vil styrke en ny klasse applikasjoner som tidligere var umulige. jeg kan’t vent å se hva utviklere bygger.” Et av bruksscenariene som selskapet siterer for Cloudflare Workers, er et spillselskap "bruker Workers for å utføre autentisering og omdirigeringer til back-end infrastrukturen. Arbeidstakere har transformert sine drifts- og kapitalutgifter ved å eliminere ekstra serverhardware som er vert for NGINX, og sparer utallige timer med ingeniørtid." I løpet av de siste seks månedene har Cloudflare-kunder kjørt milliarder av databehandlingsoppgaver ved å bruke beta-versjonen av Cloudflare Workers. I følge pressemeldingen inkluderer fordelene til Cloudflare Workers:

 • programmerbar: "Utviklere kan distribuere tilpasset JavaScript-kode i utkanten for å intelligent svare på brukere på en hvilken som helst nettleser eller API-klient."
 • Skalerbar: "Cloudflare Workers kjører over Cloudflare’s 127+ datasentre og skalerer dynamisk for å oppfylle kravene til belastning."
 • Rask: "Cloudflare’det globale nettverket ligger innenfor millisekunder fra så godt som alle Internett-brukere, slik at Cloudflare Workers kan støtte forsinkelsesfølsomme applikasjoner."
 • Fleksibel: "En globalt distribuert ‘serverløs’ arkitektur sikrer at Cloudflare Workers ikke blir hindret av et eneste feil punkt."
 • ubegrenset: "Støtte for komplekse dataoppgaver uten å bekymre deg for sluttbrukere’ båndbredde eller batteribyrde."
 • rimelig: "Cloudflare Workers er priset til 50¢ per 1 million oppgaver, noe som gjør prisene enkle å forstå, globalt konsistente, forutsigbare og rimeligere enn sentraliserte alternativer."
 • Bærbar: "Drevet av JavaScript, Internett’det mest populære programmeringsspråket, støtter Cloudflare Workers den samme koden som mange utviklere allerede har brukt for front- og back-end-applikasjonene."
 • oppdaterbar: "Utviklere kan presse oppdateringer til Cloudflare Workers og i løpet av få sekunder vet koden deres har blitt distribuert globalt – uten å måtte vente på at sluttbrukere skal oppdatere appene sine eller sentraliserte skyplattformer som kan ta en halv time eller mer å distribuere kode."
 • Bakoverkompatibel: "Eldre statiske konfigurasjonsspråk som Varnish Configuration Language (VCL) eller Edge Side Includes (ESI) kan automatisk konverteres til dynamiske Cloudflare Workers."

Ellers har Cloudflare ikke gitt noen ytterligere avklaring på endringen i HTTP-headerkoding eller kommentar offisielt hvis de vandrer bort fra bruk av NGINX til fordel for Cloudflare Workers-løsninger. For eksempel kan Cloudflare konsolidere klientbasen rundt en egen egen webserverstandard & unikt økosystem som umiddelbart ville være # 4 i markedsandel, dvs. Apache, NGINX, Windows Azure, Cloudflare, & LiteSpeed ​​etter volum av brukertrafikk som vert. I følge selskapet tillater Cloudflare Workers utviklere å:

 • "Kjør kode i kanten, leverer kraftig nettutvidbarhet."
 • "Økt sikkerhet ved å bruke tilpassede sikkerhetsregler og filtreringslogikk i kanten for å oppdage ondsinnede roboter og forhindre dem i å konsumere ressurser."
 • "Forbedre brukeropplevelsen ved å inkorporere mer personalisering og interaktivitet på statiske HTML-sider med dynamiske forespørsler som kjøres på kanten."
 • "Lavere driftskostnader ved å flytte flere driftsprosesser og be om håndtering til kanten for å forbedre hurtigbuffertreffet og redusere båndbreddekostnadene."

Cloudflare Workers utvikler et ekstensivt sky-økosystem for webhotell-tjenester som konkurrerer med AWS, Google Cloud Platform, DigitalOcean, Akamai, GoDaddy, Verizon, & Dreamhost for klienter. Cloudflare er et av de best finansierte og godt finansierte oppstartsbedriftene slik at selskapet er i en posisjon til å skalere datasenterfasiliteter internasjonalt for å etablere markedsdominans, tilby gratis planer om å utvide markedsandeler etter brukervolum og utvikle nye skyplattformer med unike SaaS / PaaS / IaaS-løsninger som utvider CDN-modellen til å konkurrere med andre viktige IT-alternativer for bedriftskonsulenttjenester & outsourcing av datasenter. Cloudflare CDN er allerede integrert med cPanel, CloudLinux, & CentOS, i tillegg til at de blir tilbudt av de fleste av de store delte webhotellfirmaene som et gratis salgsfremmende verktøy for webutgivere.

Cloudflare-arbeidere og NGINX-servere i Cloudflare & rsquo; s 127+ internasjonale datasentre

‘I flere år viste hver kantmaskin i Cloudflares innholdsleveringsnettverk (CDN) "Server: cloudflare-nginx" HTTP-svarhode. Dette gjenspeiler det faktum at den tilpassede programvarestakken var basert på NGINX – men denne månedens undersøkelse så et stort antall nettsteder bytte til en ny "Server: cloudflare" Overskrift. Selv om NGINX fortsatt er en del av Cloudflares stabel, spiller den mindre av en rolle enn den en gang gjorde. Koden som håndterer HTTP-forespørsler på Cloudflares maskiner går nå langt utover egenskapene til NGINX alene, og Cloudflare antyder også at den mest sannsynlig vil ende opp med å skrive sin egen cache-programvare i stedet for å bruke NGINX. I tråd med Cloudflares resonnement, behandler Netcraft’s undersøkelse den nye Cloudflare-serveren som et distinkt produkt for NGINX, og dette har tatt en del av NGINXs andel på de øverste million nettstedene. Den nye Cloudflare-serveren står allerede for 5,2% av de øverste million nettstedene, og denne andelen vil utvilsomt øke neste måned. Overgangen til det nye Cloudflare-serverbanneret startet 18. desember 2017, og undersøkelsen i februar 2018 fant nesten 60% av Cloudflares nettsteder ved å bruke det nye banneret. Det er sannsynlig at de alle vil bruke det nye banneret ved neste måneds undersøkelse. ‘ Lær mer fra NetCraft på Cloudflare-NGINX Migration Underway.

Cloudflare-arbeidere og NGINX-servere i Cloudflare & rsquo; s 127+ internasjonale datasentre

Lastbalancer, innholdsbuffer, & Internett server:

NGINX Plus er en programvarelastbalanse-, webserver- og innholdsbuffer bygget oppå open source NGINX. NGINX Plus har eksklusive produksjons-klare funksjoner på toppen av det som er tilgjengelig i open source-tilbudet, inkludert øktperiode, konfigurasjon via API og aktiv helsekontroll. Bruk NGINX Plus i stedet for maskinvarebelastningsbalansen og få friheten til å innovere uten å bli begrenset av infrastruktur."

Lær mer om NGINX Plus.

Cloudflare-arbeidere og NGINX-servere i Cloudflare & rsquo; s 127+ internasjonale datasentre

NGINX har skalert raskt i løpet av de siste ti årene for å bli det overordnede valget for webserverprogramvare i produksjonsmiljøer og standarden for høy ytelse webhotell på de mest populære CMS / CRM nettsteder (WordPress, Drupal, Magento, Joomla, etc. .) etter brukertrafikkberegninger. De høyere lisensgebyrene som kreves for å skalere NGINX Plus på tvers av alle datasentreoperasjoner & 5% av internetttrafikken kan ha ført til at Cloudflare CDN sakte migrerer til andre løsninger eller utvikler interne alternativer med lignende funksjonalitet. Mange av de statistiske resultatene kommer fra SaaS, media, & storskala bedriftsbedrifter som bruker NGINX i produksjon på AWS & Google Cloud for elastisk containerorkestrering med Kubernetes & Docker. Å kjøre NGINX med Varnish Cache og Redis er også produksjonsstablekonfigurasjoner som brukes av de største nettstedene for å øke effektiviteten i sidehastighet gjennom overlegne cache-lagring av websider, omvendt proxy-servere, & skybelastningsbalansering på nettverkstrafikk I / O-forespørsler. Små bedrifter, netthandel nettsteder, mobilapper, & uavhengige utgivere kan sette opp NGINX & Lakk cache-løsninger på en VPS-, dedikert server- eller skyhostingsplan. For eksempel kan WordPress-nettstedseiere doble sidehastigheter så vel som antall treff per dag eller samtidige brukere på samme maskinvare ved å bruke NGNIX / Varnish Cache-løsningen med PHP 7.x, Memcached, & HHVM. NGINX krever en .conf-fil for konfigurasjonsinnstillinger på CMS-integrasjoner sammenlignet med bruken av .htaccess-filen med Apache-webservere. Ta kontakt med en freelance systemadministrator eller en DevOps-spesialist for å konfigurere nettsky-serverrammer for småbedriftsløsninger eller komplekse mobilapper.

WordPress-hosting med høy ytelse er veldig konkurransedyktig med open source CMS som kjører over 25% av alle aktive skriptinstallasjoner på for øyeblikket registrerte domener. Fordi mange av de mest populære WordPress-nettstedene krever plattformstøtte for NGINX, Redis, & Lakk Cache for eliteytelseshastigheter integrert med en CDN, den viktigste rivalen til Apache & Microsoft IIS-servere NGINX fortsetter å styrke seg gjennom nye adopsjonsmønstre med Cloudflare CDN. Hvordan kunngjøringer og endringer fra Cloudflare CDN ytterligere vil påvirke NGINX webserverutviklingslandskapet forblir ukjent, eller om Cloudflare Workers vil være i stand til å bygge en konkurrerende plattformstandard til NGINX-verktøy på styrken til deres klientbase, programmeringsteamteam og data sentrumsressurser. Videoen nedenfor diskuterer noen av de viktigste gjensidige avhengighetene mellom Cloudflare CDN-plattformen & NGINX webservere:

Kilde: CloudFlare øker ytelsen og stabiliteten for sine millioner av nettsteder med NGINX (2016)

Webutgivere og forretningsorganisasjoner anbefales å ta i bruk nettskyvertsløsninger bygget rundt NGINX server- og Cloudflare CDN-løsninger for profesjonelle, pålitelige PaaS-alternativer som er rimelige, selv for små og mellomstore bedrifter, netthandel og populære WP-bloggsider å implementere.

Cloudflare-arbeidere og NGINX-servere i Cloudflare & rsquo; s 127+ internasjonale datasentre

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me