Enterprise Cloud Hosting Solutions for Publishing, Media, & E-handel

Mange av de største webhotellbedriftene i verden bruker OpenStack for å administrere sine datasentre og tilbyr skyløsninger til klienter basert på virtualiseringshypervisorer som KVM, Hyper-V, Xen, & VMware. Kryssplattformkompatibilitet er en stor fordel for OpenStack, siden den fungerer som et elastisk sky-operativsystem i lansering og administrasjon av virtuelle webserverforekomster for de mest krevende nettsteder, mobilapper, & forretningskommunikasjon. OpenStack tilbyr en programvarekonfigurasjon i en modulær arkitektur som kan brukes av webhotellfirmaer, samt en rekke avanserte plattformdistribusjoner fra store IT-selskaper som tilbyr skyløsninger for forskning, myndigheter, biomedisinsk, e-handel, & medieindustri. OpenStacks popularitet innen enterprise IT har ført til at det skapes tusenvis av nye jobber for programmerere, systemadministratorer og nettverksingeniører, mens de behandlet milliarder av dollar i online transaksjoner for finanssektoren & netthandel butikker.


Enterprise Cloud Hosting-løsninger for publisering, media og e-handel

OpenStack – Original Partnership Between Rackspace & NASA

OpenStack-prosjektet startet som et felles partnerskap mellom NASA og Rackspace i 2010, og koden ble åpnet i 2012 for å bli plassert under ledelse av OpenStack Foundation underlagt Apache-programvarelisensen. OpenStack installeres som et lag mellom hypervisor og virtuelle maskiner i et datasentermiljø, slik at systemadministratorer kan lage tilpassede konfigurasjoner av maskinvare og programvare i henhold til kravene til deres prosjekt eller virksomhet..

Det er OpenStack-installasjoner som er målrettet mot webhotell, support for webapplikasjoner, enterprise IT-krav, offentlige og private skyenettverk. OpenStack-programvaren inkluderer et dashbord som kan brukes til å administrere alle beregnings-, lagrings- og nettverksressursene i et datasenter, med muligheter for å bli utvidet ytterligere gjennom et API for å integrere med mange tredjeparts leverandørløsninger..

 • Nettapplikasjoner – OpenStack brukes til å kjøre belastningsbalanserte webservere for de største nettstedene på internett i elastiske sky-distribusjoner (Overstock.com, Ancestry.com, AT&T, Time-Warner)
 • Stor Data – OpenStack ble utviklet av NASA, brukt av CERN for kvantefysikkforskning, og klarert av selskaper som Comcast, Bloomberg, & Walmart for "Stor Data" krav.
 • eCommerce – OpenStack brukes til å administrere datasentrene til eBay, PayPal, BestBuy, Staples, & Nike hvis samtidige online brukermiljøer kan skalere til millioner av kunder om gangen.
 • Videobehandling og levering av innhold – OpenStack kan brukes til å lansere elastiske nettsky-servernettverk for streaming av musikk- og videoprogrammer som trenger avansert plattformstøtte.
 • Computing med høy gjennomstrømning – OpenStack brukes av CERN for å behandle data relatert til Large Hadron Collider og er distribuert i datasentre for å skalere til 100 000+ samtidige noder.
 • Containeroptimalisert – OpenStack integreres sømløst med Docker, Kubernetes, & Apache Mesos for containerstyring som gir kraftig fleksibilitet i systemadministrasjon.
 • Webhotell – OpenStack brukes av GoDaddy, Rackspace, DreamHost og andre store webhotellfirmaer for å lansere innovative nye nettskyvertjenester til webutviklere.
 • Offentlig sky – OpenStack brukes av China Mobile til å drifte mer enn 100 datasentre med 200 000 rackmonteringsservere og av Postens sparebank for å støtte 490 millioner brukere.
 • Beregn Starter Kit – OpenStack tilbyr startpakken som en enkel måte for folk å installere og lære om plattformen på en enkelt server for å teste de forskjellige modulene og verktøyene.
 • DBaaS – OpenStack kan brukes til å distribuere Database som tjenesteprodukter for skyfrogramvareløsninger som CRMer eller e-handelsportaler basert på MySQL / MSSQL / NoSQL rammer.

OpenStack tilbyr tilpassede baseprogramvarekonfigurasjoner for hvert av disse hovedsaksscenariene som kan installeres og deretter utvides ytterligere med tredjepartsmoduler. OpenStack Marketplace inneholder en rekke distribusjoner fra IT-selskaper som har utviklet ytterligere proprietære programvareløsninger basert på OpenStack kjernekodebase, samt en liste over selskaper som tilbyr webhotell- og konsulenttjenester. OpenStack er en av de mest populære programvareplattformene som er tilgjengelige for bruk i administrasjon av offentlige og private skyservernettverk. OpenStacks elastiske netværksplattform for skyer er også populær innen akademisk forskning for å skalere til avanserte nivåer av superdatakraft.

OpenStack – introduksjonsvideo

OpenStack 101 – Hva er OpenStack? – "OpenStack er et open source-operativsystem og -samfunn grunnlagt av Rackspace og NASA i 2010." Følg OpenStack på Twitter.


OpenStack – Cloud Web Hosting & Styring av datasenter

Mange av de store webhotellfirmaene har distribuert OpenStack for å utvikle tilpassede skyløsninger for kunder som kan selges som "Plattform som en tjeneste" (PaaS) produkter. Den nye cloud computing-plattformen på GoDaddy inkluderer integrasjon med Bitnami for ekstremt raske full-stack virtuelle serverdistribusjoner som enkelt kan lagres og overføres gjennom stillbilder. DreamHosts cloud computing-plattform er basert på OpenStack med objektlagring, CDN-integrasjon og avmålt pay-as-you-go-fakturering. Rackspace administrerte offentlige og private skytjenester som implementerer OpenStack er anerkjent som de beste i bransjen. Rackspace’s transformasjon av selskapet for å utvikle en vektlegging av konsulenttjenester for IT-kunder i virksomheten, illustrerer noen av de mange måtene som selskaper bruker OpenStack for å outsource krav til datasenter til eksterne skyspesialister for langsiktig støtte. Evnen til å utvikle tilpassede løsninger basert på OpenStacks modulære programvarearkitektur har ført til mange konkurrerende distribusjoner for webhotellfirmaer tilgjengelig på markedet.

Enterprise Cloud Hosting-løsninger for publisering, media og e-handel

OpenStack-programvare – OpenStack bruker en modulær arkitektur som kan distribueres i forskjellige konfigurasjoner for flere krav i skyserverhåndtering. Lær mer om OpenStack.


OpenStack – Open Source & Proprietære plattformdistribusjoner

OpenStack Marketplace inkluderer både open source og proprietære programvareløsninger fra noen av de største IT-selskapene, mest populære Linux-distribusjoner, & nye skys oppstartsbedrifter. De største bedrifts IT-selskapene tilbyr generelt tilpassede versjoner av OpenStack med innebygd integrasjon med deres viktigste programvare og databaseprodukter for å markedsføre komplette løsninger for kundene. I mange tilfeller tilbyr OpenStack-distribusjoner som tilbys av de store IT-selskapene alle lignende tjenester, men med unik tilpasset kode for støtte av merkevareprodukter for plattformtjenester. Linux-distribusjonene muliggjør enkel nettverksadministrasjon med KVM-virtualisering & Ceph-lagring. Oppstartbedrifter i skyen som bygger på OpenStack-plattformen tilbyr vanligvis en kombinasjon av helt nye programvareløsninger, API-integrasjoner og konsultasjonstjenester.

 • Enterprise IT-selskaper – Oracle, Cisco, VMware, Dell, Rackspace, Fujitsu, IBM, & HP
 • Linux-distribusjoner – Debian, Ubuntu, Red Hat, & SUSE
 • Oppstartfirmaer for skyer – Mirantis, AWcloud, Aqorn, Platform9, StratoScale, EasyStack, SwiftStack, UnitedStack, Bright OpenStack, Ultimum, Hyper-C, & Breqwatr

Fordelene ved å bruke en tilpasset OpenStack-distribusjon bestemmes av kravene til et webhotellprosjekt eller forretnings-IT-behov primært. Det kan spare mye tid, energi og utviklingskostnader å distribuere et tredjeparts PaaS-produkt kontra kostnadene for tilpasset koding av de samme løsningene individuelt. Det samme prinsippet gjelder OpenStack-rådgivning, der det kan være billigere for bedrifter å ansette eksterne erfarne eksperter på kontraktsbasis enn å ansette og trene lokale ansatte eller vedlikeholde egen maskinvare for webhotell og e-handelskrav. OpenStack tilbyr også bedrifter en mulighet til å modernisere gamle databaseapplikasjoner som kjøres på VMware-virtualisering for å skalere mer effektivt mens de opprettholder tilpassede konfigurasjonsbehov for stack.

OpenStack – Opplæringsvideo

OpenStack Horizon – "Delta på OpenStack Summit Boston 8. til 11. mai 2017 for å lære om blandingen av åpne teknologier som bygger den moderne infrastrukturstakken." Lær mer om OpenStack Summit.

OpenStack Marketplace – Offentlig & Private Cloud Management Services

Offentlige skyer, administrerte private skyer, betalt konsulenttjenester og integrasjonstjenester er aspekter ved OpenStack Marketplace med webhotellplattformer, IT-bedrifter og cloud-oppstartsbedrifter som alle konkurrerer om virksomheten. Det er over 50 forskjellige prosjekter fra tredjeparts utviklingsteam som legger seg på toppen av OpenStack-kjerneinstallasjonen. Gjennom mangfoldet av tilgjengelige moduler, kan et tilpasset dashbord og webgrensesnitt opprettes for nettskyvertskonfigurasjoner med overvåkning av nettverksressursbruk. Løsningene som er tilgjengelige i OpenStack Marketplace, er anerkjent som noen av de mest avanserte og innovative applikasjonene som er tilgjengelige for datasenteradministrasjon, distribusjonsnettverk og klyngebasert superdatamaskin på dette tidspunktet. Kjente navn som Red Hat, Rackspace, Ubuntu, Oracle, IBM, Cisco, DreamHost, Tata, & InterNap fører utviklingen i OpenStack Marketplace, som også skaper ny plass for oppstartsbedrifter til å blomstre ved å bygge neste generasjons skysoftwareløsninger. IT-forbruket fra selskaper og nystartede selskaper i tjenesteområdene adressert av OpenStack Marketplace anslås å overstige over 100 milliarder dollar årlig på verdensplan, noe som illustrerer det enorme forretningspotensialet til nye PaaS-produkter i sektoren. Programmerere for OpenStack-plattformen, vanligvis Python-kodere, er noen av de mest etterspurte spesialistene i bransjen.

Enterprise Cloud Hosting-løsninger for publisering, media og e-handel

Skyplattformer – GoDaddy, Rackspace, DreamHost og andre store webhotellfirmaer bruker OpenStack for å administrere sine datacenters sky-nettverk mer effektivt. Lær mer om OpenStack.

OpenStack-sertifisering – Krav til systemadministratorer

For de som ønsker å utvikle karrieremuligheter i OpenStack nettverksadministrasjon, er det en "Sertifisert OpenStack-administratoreksamen" som kan tas som etablerer profesjonell sertifisering for plattformen. Systemadministratorer skal være kjent med alle maskinvare- og programvaraspektene i et skylettverk, i tillegg til å kunne administrere domener på webservere som en introduksjon. Bruken av diskbilder og stabile stillbilder for å installere webserverens maskinvare skal være rutinemessig. OpenStack-administratorer trenger å vite hvordan de skal administrere smaker, forekomster og nettverksressurser som rutere & subnett. Det viktigste er at OpenStack-systemadministratorer må være kjent med alle plattformmodulene som Nova, Neutron, Cinder, Swift, Heat, Dashboard, etc., inkludert hvordan du konfigurerer og distribuerer dem i datasenterets nettverksadministrasjon på tvers av flere maskinvareinstanser. Andre aspekter som nettverkssikkerhet, sikkerhetskopiering av data, logging, feilsøking og oppgraderinger må også studeres grundig for å bestå OpenStack-sertifiseringsundersøkelsen. COA-eksamen koster $ 300 og administreres av OpenStack Foundation på nettet.

Videoseminar – Komme i gang med OpenStack

OpenStack Foundation – "Denne workshopen vil vandre deltakerne gjennom en oversikt over de mest distribuerte OpenStack-komponentene og tilby praktiske forslag og ressurser for å lære OpenStack." Lær mer om OpenStack Foundation.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me