Cross-Platform Cloud Vendor maskinvaresupport for OpenStack & Kubernetes Cluster-servere

Platform9, et oppstartsfirma som tilbyr administrert hybrid sky-orkestrering ved bruk av integrerte OpenStack- og Kubernetes-containere som et ‘Software as a Service’ (SaaS) produkt, kunngjorde en finansieringsrunde på USD 22 millioner dollar i denne uken ledet av Canvas Ventures med støtte fra Hewlett Packard, Redpoint Ventures og Menlo Ventures. Kunngjøringen belyser et år med 360% kundevekst for selskapet inkludert kjøp av viktige nye foretaksklienter som Autodesk, Sony og Blue Cross Blue Shield. Platform9 har i tillegg etablert arbeidsløsninger med NetApp, Nutanix, Juniper, Dell / EMC, HPE, & andre store IT-selskaper i år for å øke interoperabiliteten mellom skyene på plattformer med åpen kildekode. Selskapet ble grunnlagt av Sirish Raghuram, Madhura Maskasky, & Roopak Parikh, som alle har bakgrunn innen teknisk prosjektering hos VMware, samt Bich Le, som opprettet ARIES på HP Labs. Platform9 utvikler også Fission, en serverløs plattform, og Omni, et sett med utvidelser for OpenStack som kan brukes til offentlige skyhåndteringskrav.


Cross-Platform Cloud Vendor-maskinvarestøtte for OpenStack og Kubernetes Cluster-servere

Plattform9: Open Source levert som en tjeneste – Fullt integrert, SaaS-administrert Cloud Orchestration

Platform9 gir det mange DevOps-team i bedriftsbedrifter som jobber med offentlig / privat skyorkestrasjon, leter etter i det nåværende miljøet med en "fjernstyrt" OpenStack SaaS-plattform. Grunnlagt i 2013 av virtualiseringseksperter fra VMware & HP Labs, Platform9 forenkler skyhåndtering på tvers av plattformer med maskinvare på forskjellige datasenterplasser og gir mulighet for konstruksjon av hybrid, elastisk skyarkitektur med Kubernetes-klynger. De "fjernstyrt" aspekter av plattform9 betyr at nettverksadministrasjonen, overvåking av netttrafikkforespørsel og kontrollpaneler for ressursfordeling er lokalisert som et SaaS-produkt "i skyen" og webserverens maskinvare kan være hvor som helst. For eksempel kan et selskap programmere og utvikle tilpasset kode "in-house" og oppbevar den på lokale servere for bedre sikkerhet mens du bruker Kubernetes i AWS & Google Cloud-datasentre samtidig eller om hverandre for å støtte flere SaaS-produkter, domener, merker, netthandel eller mobilspesifikke applikasjoner. For nettsteder som trenger å støtte tusenvis av samtidige brukere og millioner sidetreff per dag, kombinerer Platform9 API-drevet tverrplattform skykompatibilitet (som CloudFoundry) med muligheten til å kjøre en hel datasenterarkitektur på OpenStack eller bruke Kubernetes for webserver klyngestyring i skala. Dette systemet representerer en kombinasjon av beste praksis fra DevOps i bedriftsbedrift i dag utviklet fra arbeid i storskala web / mobilapplikasjoner med stor trafikk. Platform9 kan enkelt integreres med Jenkins, Ansible, Vagrant, Chef, SaltStack, etc. for nettutvikling & programvare programmering team.

Konseptvideo: "Open Source-as-a-Service" (OSaaS) Gjør Cloud Cloud Infrastructure enkelt

Sirish Raghuram, administrerende direktør, plattform9 – "Administrer skyinfrastruktur på flere plattformer og sparer opptil 70% av IT-kostnadene … Lær hvordan best-of-breed cloud infrastruktur som OpenStack og Kubernetes kan SaaS-administreres for å redusere kostnader og tid til verdi, alt samtidig som du unngår å bli låst fast i et økosystem for en enkelt leverandør. Dette hjelper DevOps og IT-team med å fokusere på å løse kjernevirksomhetsproblemer, mens de automatiserer mye av installasjons- og administrasjonsprosessen på baksiden. Platform9 vil snakke fra erfaring etter at kundene har kunnet realisere suksessraten på mer enn 99 prosent med OpenStack-prosjekter." Lær mer om plattform9 & Kubernetes.

Cross-Platform Cloud Vendor-maskinvarestøtte for OpenStack og Kubernetes Cluster-servere

På toppen av Kubernetes klynge og OpenStack skyorkestrering utvikler Platform9 en AWS Lambda-lignende "Funksjoner som en tjeneste" (FaaS) plattform kjent som Fission. Serverløse løsninger muliggjør helt nye former for webutvikling med publisering av flere enheter og mobilstyrt e-handel, men samlet sett er det få apper på markedet for tiden som drar nytte av disse rammene. FaaS-plattformer representerer en ny type webarkitektur for å kode apper for eller i økende grad bruke som et effektivt middel for å legge til sidebehandling til en eksisterende nettetilstedeværelse eller fungerende kodebase. Serverløse løsninger kan kjøres på toppen av PHP, Python, JavaScript, HTML osv. Kode eller parallelt med en webhost for støtte for ekstra ny funksjonalitet på publiserte websider og mobilapper. FaaS-miljøet ser ut til å være et der mange selskaper kommer til å tilby serverløse løsninger sammen med andre spesialiserte webhotell og PaaS / SaaS skyhostingsplaner, slik at webutviklere vil ha et bredt utvalg av tjenesteleverandører, hver med litt forskjellige stabelfunksjoner & funksjonalitet, som med LAMP eller VPS hosting i dag. Hovedalternativene til Fission i det serverløse plattformmarkedet for øyeblikket er:

 • AWS Lambda
 • Google Cloud-funksjoner
 • Microsoft Azure-funksjoner
 • IBM OpenWhisk

Platform9 har introdusert Fission med Kubernetes-integrasjon via API-er, noe som gir programmerere og webutviklere som ønsker å bygge på serverløse eller FaaS-plattformer et utmerket alternativ, selv om tjenesten fremdeles er i Alpha og først og fremst fungerer med Node.js & Python for tiden. Platform9 administrerer Fission (fission.io) som et eget produkt fra OpenStack & Kubernetes skysorkesteringsløsninger.

Cross-Platform Cloud Vendor-maskinvarestøtte for OpenStack og Kubernetes Cluster-servere

Platform9 Automation Frameworks – "Å være basert på OpenStack betyr at teamene dine kan bruke biblioteker som jclouds eller Libcloud for å integrere deres utviklingspipeline med din Platform9 hybrid-sky … takket være OpenStack kan utviklingslagene dine bruke eksisterende støtte i praktisk talt alle viktige automatiseringsrammer for å integrere utviklingsrørledningen med din Platform9 hybrid sky. Disse inkluderer Puppet OpenStack Provisioner, Chef’s kniv Cli, Ansible’s Nova Compute Module og SaltStack’s OpenStack-modul." Lær mer om Platform9 DevOps Automation.

Plattform9 inkluderer alt som kreves for å kjøre, drifte, oppdatere og vedlikeholde offentlige / private skyer med OpenStack eller Kubernetes klynger. Alle OpenStack-kontrollere er hostet i de eksterne SaaS-skyserverne mens nettsted- eller mobilappdata forblir i det lokale nettverket der klynger kan inkludere maskinvare fra forskjellige tjenesteleverandører eller datasentre på forskjellige geografiske steder. Platform9-nettverksadministrasjonsverktøyene krever at det installeres en P9-vertsagent på hver VM som kobles til fjernkontrollenheten for lastbalansert nettverksruting mellom maskinvareenheter eller webservere. Systemadministratorer kan overvåke en realtid forespørsel kø for nettverkstrafikk og tilby ekstra webserver maskinvare gjennom VM-er som er lagt til en klynge for å dekke økt etterspørsel. Et av hovedområdene i R&D i skyhosting er for tiden i utvikling av API-drevet automatisering for å skalere Kubernetes-klynger opp og ned for å lansere VM-er i volumer for å møte kravene til webtrafikk. Platform9 skyorkesteringsverktøy lar nettverksadministratorer definere hvilken som helst VM som en "hypervisor" (for all autonom bruk, for eksempel ekstern databehandling, VPN-er, e-postservere, webhotell osv.), "Beholdervisir" for Kubernetes / Docker node klynger, eller a "Cinder Volume Node" som en del av en OpenStack skyarkitektur. Med Kubernetes kan systemadministratorer konstruere komplekse webhotelløsninger for skyapper i skala med servere i forskjellige datasentre rundt om i verden som er plassert etter geografisk plassering og synkronisert av Platform9 fjernstyrte nettverksadministrasjonsverktøy. Docker-containere kan brukes til virtualiserte arbeidsmengder, eller det kan opprettes hybridskyer som kombinerer maskinvarekapasitet på grunnlag av flere SaaS-leverandører eller leverandører av webhotellløsninger. Dette gjør det også mulig å bygge videre på AWS, Google Cloud, Bluemix, Rackspace, Azure, osv. Samtidig og trekke på forskjellige prisede grossist- / detaljhandelsvareplaner fra hver leverandør hver for seg. Platform9 muliggjør også enkel dataportabilitet mellom leverandører av nettskyvertjenester når det er nødvendig uten å ta nettsteder og mobilapplikasjoner offline når du begår programvareoppdatering eller bruker sikkerhetsoppdateringer.

Cross-Platform Cloud Vendor-maskinvarestøtte for OpenStack og Kubernetes Cluster-servere
Sirish Raghuram, administrerende direktør, plattform9
– “Med vår nye SaaS-tilnærming til komplekse skyrammer, lar vi infrastruktur hvor som helst enkelt administreres ved å bruke bransjeledende open source-rammer som Kubernetes og OpenStack. I dag muliggjør Platform9 DevOps, reduserer kostnadene og akselererer skytransformasjon for mer enn 200 skyer over hele verden.” Lær mer om administrert OpenStack, Kubernetes Cloud Orchestration, & Network Management Solutions at Platform9.

Platform9 tilbyr Omni-kontrollpanel-programvaren som en modulutvidelse for OpenStack-installasjoner så vel som en "Stack Switcher" som kan kategorisere nettverksmaskinvareressurser i webserverklynger, noder, nettskyverandører, & forbund som en del av orkestreringsevnen. Med Omni kan systemadministratorer overvåke innkommende webforespørsler i en kø, legge til ekstra servere i nettskyen og utvide kapasiteten for å opprettholde forespørselstider nær null. Tverrplattform skyhåndtering & geolokasjonsbaserte hybridskyer med Google, DigitalOcean, CDN, & AWS-integrasjoner er det mange SaaS-leverandører og webhotellfirmaer krever for å administrere tjenester i kontinuerlig drift, introdusere nye plattformtjenester og maskinvare, samt overføre mellom leverandører av skytjenester til grossistpriser. Administrert Kubernetes & OpenStack nettverksorkestrering med Platform9 inkluderer støtte for containervisorer som et alternativ til VPS-hypervisorer, CIDR-er (containere / tjenester), API-drevet lagring, overvåkningsapper, serverløs funksjonsintegrasjon, etc. Platform9-administrasjonsverktøy gjør det enkelt å administrere DNS-vertsposter for Kubernetes-klynger, der oppføringsverdiene for hver Kubernetes-vert i klyngen også kan være API-etablert. Programmerere kan bygge tilpassede løsninger for å legge til verter dynamisk i skala gjennom API-ressurssjefen som autoriserer alle brukere av containervisiret. Vertsaggregering kan oppnås ved å bruke smaker, leietakere, VM-forekomster, SSH-nøkler, Chef eller Puppet-agenter med økt fleksibilitet i å tilpasse forekomstene gjennom programmeringsspråkdrevne kommandolinjeskript på webservere..

Konseptvideo: Platform9 Managed OpenStack

OpenStack Cloud Orchestration – "Platform9 er den enkleste måten for bedrifter å implementere en OpenStack-basert privat sky, med intelligent, selvbetjent levering av arbeidsmengder på databehandlingsinfrastrukturen. Platform9 Managed OpenStack gjør det mulig å bruke eksisterende og nye virtualiserte servere til å drive private skyer på få minutter, samtidig som de samarbeider sømløst med eksisterende prosesser og administrasjonsprodukter. Platform9 bringer én rute med glasshåndtering over hele KVM, VMware vSphere og Docker til bedrifter." Lær mer om plattform9.

Plattform 9 gir oppgraderinger, 24×7 overvåking, lapping, kapasitetsplanlegging, automatisk feilsøking, automatisk skalering, etc. for offentlig / privat OpenStack & Kubernetes klynger skyer, noe som muliggjør bedre dataportabilitet, cross-cloud-kompatibilitet og DevOps-løsninger. Platform9 fungerer primært gjennom å transformere OpenStack API-laget til å være det samlende grensesnittet for multicloud-styring. Dette lar nettutviklere og programvareprogrammerere standardisere åpne standarder & gjenbruk eksisterende verktøy for offentlige skyressurser. Plattform9 gir en "enkelt rute av glass" administrasjonsverktøysett for nettverksadministratorer og skyarkitekter med flerleieløp, kvotestyring og et enkelt API for å konstruere kompleks nettverkstopologi for webserverløsninger. Platform9 kan brukes som en løsning for webhotellfirmaer for å kjøre flere leietakere CentOS-servere i VMer med Kubernetes-klynger på skala for klientstøtte inkludert flere data-sikkerhetskopier og lastbalansert nettverkstrafikk, eller for å kjøre VPS-plattformer som SolusVM, VMware, Parallels, osv. i containere for SaaS / PaaS produktstøtte. Google utviklet opprinnelig et system som ligner Kubernetes-containere for å kjøre gMail, Maps, & Søk etter brukere i dedikerte VM-partisjoner på skala fra milliarder servere om gangen. Disse løsningene skaper en objektorientert tilnærming til webhotell med isolerte containere, VM-er, & VPS med stack-programvare som kan installeres fra øyeblikksbilder eller enkelt overføres mellom maskinvare i datasenteradministrasjon.

Cross-Platform Cloud Vendor-maskinvarestøtte for OpenStack og Kubernetes Cluster-servere

Konseptvideo: Kubernetes som en fjernstyrt tjeneste

Hybrid Cloud Container Orchestration – "Kubernetes lover en størrelsesorden økning i driften av moderne programvaresystemer. Oppgrader, overvåke, skaler det og mer med Platform9." Lær mer om Kubernetes.

Platform9 er en utmerket løsning for datalagringsstyring på tvers av plattformer der de stort sett har abstraktert det avanserte Omni-kontrollpanelet for OpenStack til skyservere som gjør at maskinvare fra alle webhoteller kan inkluderes i nettverksdesign eller skyorkestring. Dette kan hjelpe IT-avdelinger med å administrere flere offentlige og private servere for forskjellige interne avdelinger og publiserte web- / mobilapplikasjoner samtidig. De viktigste fordelene med plattform 9-løsninger er:

 • Cloud synlighet, nettverksadministrasjon, & Fjernkontrollpanel
 • Kostnadsreduksjon av infrastruktur gjennom multi-leverandør maskinvareprovinsering
 • Selvbetjent SaaS-nettverksadministrasjon av eksterne offentlige / private skyer
 • DevOps Automation & Versjonskontrollintegrasjon for web / mobil programvare
 • Flere Hypervisorer, Docker-containere, & Kubernetes Cluster Management
 • Hybrid Cloud Orchestration med Rancher / CoreOS / CloudStack / VMware Support
 • Tjenesteleverandører på tvers av plattformer – Google, AWS, Bluemix, Azure, Webhosts, etc..

Nettutviklere og programmerere kan bruke Platform9-verktøy effektivt, for eksempel ved å bruke en enkelt VPS eller dedikert server for å teste kode og iscenesette versjoner, og deretter publisere til en Kubernetes-klynge for liveproduksjon. Nettverksadministratorer kan kjøre private CRM-databaser for bruk av selskapets ansatte i salg, logistikk, & ordreoppfyllelse med offentlig netthosting & mobilapplikasjonsstøtte på skalerbar, elastisk klynge-webserver for å støtte maksimal webtrafikk og behandlingseffektivitet på datasenter-maskinvare for bedriftens IT. Uavhengige webutgivere kan bruke Platform9-verktøy for å distribuere til flere internasjonale datasentre og støtte apper på elastiske webservere med belastningsbalansering mellom geografisk plassering, CDN-integrasjon, API-lagringsfunksjoner, reverse proxy-hurtigbufring, etc. Platform9 tilbyr en ekstern SaaS-sky-orkestrasjonskontroll panel for å samle maskinvareressurser for flere leverandører som vanligvis ikke finnes med andre programvareprodukter på markedet.

Plattform9-video: SaaS-administrert OpenStack og Kubernetes

Bich Le, medstifter og sjefsarkitekt for plattform9 – "Platform9, det siste tilskuddet til den fjernstyrte løsningskategorien OpenStack, utnytter en SaaS-administrert plattform for enkelt å distribuere og administrere OpenStack og Kubernetes, og utvide dem på tvers av lokale og offentlige skymiljøer." Følg plattform9 på Twitter.

Fisjon – Funksjon som en tjeneste (FaaS) & Serverløse webskripter for støtte for Cloud-applikasjoner

Fission er Alpha-utgivelsen av Platform9s "Funksjon som en tjeneste" (FaaS) eller "Serverløst" programvareløsning som ligner på Lambda-plattformen hos AWS. FaaS eller serverløse løsninger gjør det mulig for utviklere å bygge parallell prosesseringsstøtte til eksisterende webapplikasjoner som kobles sideveis på nettet via APIer uten skriptproblemer på tvers av nettsteder i nettleseren. For eksempel kan FaaS-løsningene brukes til å beregne netthandelsrabatter eller fraktpriser for millioner av e-handelskunder på farten, i henhold til postnummer, geografisk beliggenhet, IP-adresse og andre variabler; lage tilpassede produktanbefalinger med katalogkoblinger; eller behandle lagrede bilder for websider i forskjellige størrelser og komprimeringshastigheter som bestemt av klientenhetstype. Denne typen CPU-prosessering gjennom snippet-drevne funksjoner er ikke koblet til en spesifikk maskinvarenhet, men gir kontinuerlig støtte gjennom dedikerte prosesseringsressurser til nettsteder og mobile applikasjoner for å gi mer avanserte lag med tilpasset funksjonalitet til brukerne. Fission-plattformen støtter foreløpig bare funksjoner skrevet i Python og Node.js-kode, men Platform9 har planer om å fortsette å utvikle og utvide støtte for andre programmeringsspråk i fremtiden. En annen viktig applikasjon for serverløse funksjoner er å forbedre hurtigbufring av nettsteder for nettsteder der Fission er kompatibel med Memcached, Redis, PostgreSQL, etc. for å utvide sidene hva en enkelt server er i stand til å håndtere på skala for komplekse applikasjoner. Totalt sett er denne typen nettutvikling bare begynt, og Platform9 er godt posisjonert som et ledende selskap i sektoren med Fission FaaS-plattformen.

Cross-Platform Cloud Vendor-maskinvarestøtte for OpenStack og Kubernetes Cluster-servere

Omni Kontrollpanel: OpenStack Cloud Network Management & Kubernetes Clusters at Scale

Platform9 forenkler distribusjon av OpenStack og Kubernetes sky, mens begge disse plattformene har et bredt spekter av undermoduler og utvidelser som kan implementeres i henhold til kravene til nettverksadministrasjon eller webutviklingsprosjekt.

 • OpenStack: en av de mest avanserte plattformene for styring av nettdatasenter
 • Kubernetes: beholderbasert elastisk nettskyter av skykluster med skalerbarhet i bedriften

Store IT-selskaper og Fortune 500-selskaper bruker allerede Platform9 for avansert cloud orchestration og datasenterstyring, noe som gjør verktøyene til en verdifull ressurs for små og mellomstore bedrifter, oppstartbedrifter og uavhengige utgivere som trenger å drive OpenStack & Kubernetes i hosting.

Demovideo: Plattform9 & Administrert Kubernetes

Kubernetes levert som en tjeneste – "Cody Hill, systemingeniør hos Platform9, demonstrerer hvordan du enkelt kan komme i gang med Platform9 Managed Kubernetes. Han går oss gjennom API-ene Platform9 UI og REST for å sette opp og administrere en Kubernetes-klynge. Deretter distribuerer han Jenkins master / slave-noder i en Kubernetes-klynge og et containert webapplikasjon som kjører i samme klynge. En automatisert Jenkins-rørledning utfører en rullerende oppdatering av webapplikasjonen." Lær mer om plattform9 & Kubernetes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me