Tenker du på å starte en forhandlerhotellvirksomhet? Her er de beste tipsene våre for å komme i gang.


Å bli forhandler av webhotell kan være en fin måte å tjene litt ekstra sideinntekter på. Hvis du vil hoppe inn i backend for servervirksomheten, anbefaler vi deg å starte som hosting-forhandler. Men før du kommer i gang, må du ta beslutninger om virksomheten din. For å hjelpe deg med å navigere i begynnelsen av din nye virksomhet, har vi lagt ut vår komplette guide for å hjelpe deg i gang.

Hva er forhandlervert?

Forhandlervert er en rimelig måte for håpefulle webhotellgründere å starte et selskap. Forhandlervert er når en kontoeier kan bruke den tildelte harddiskplassen og båndbredden til å være vert for kundenettsteder. Det betyr egentlig at forhandleren kjøper hostingleverandøren’s tjenester i engroshandel, og selg dem deretter til kunder, forhåpentligvis for overskudd!

Når du begynner en forhandlervert plan med et selskap, kan du lage en serviceplan og velge en prisstruktur. I mange tilfeller kan forhandlerne til og med etablere sin merkevare takket være tilpassbare kontrollpaneler og servere.

En forhandlervertkonto vil være en mye billigere måte å komme inn på webhotellvirksomheten. En fysisk server kan være vert for flere forhandlerkontoer, og brukeren vil betale for ressursene han og kundene bruker.

Hvem er i posisjon til å videreselge hosting?

Det er ikke enkelt å videreselge webhotelltjenester. Nettdesignere og markedsføringsbyråer er i den beste posisjonen til å starte en hostingforhandlervirksomhet. Nettdesignere og byråer har eksisterende forhold til kunder som sannsynligvis vil trenge webhotelltjenester.

De fleste nettdesignere er prosjektorienterte, så mange ønsker å tjene gjentatte inntekter ved å videreselge. De gjentatte inntektene vil tjene til sammen over tid ettersom virksomheten får flere kunder, ikke bare for prosjekter, men også de gjentatte inntektene fra hosting også.

Lag en forretningsplan

Hvis du tror du vil kjøpe en hostingplan for deg selv og vennene dine, så gjør du det ikke’Jeg trenger å bekymre deg så mye for å gjøre alt riktig første gang. Hvis du gjør en feil, er det greit! Du lærer fortsatt og kan fortsette å vokse og finne ut hva du bør gjøre rett neste gang.

Imidlertid, hvis du prøver å starte en virksomhet og tjene penger på dette, må du sørge for at du velger mye mer nøye. Hostingleverandøren du bestemmer deg for å gå med vil reflektere deg som en virksomhet. Hvis du selger en dårligere tjeneste, men gir store løfter, kan noen ta rettslige skritt mot deg, da det også påvirker deres virksomhet.

Men før du selv kan komme i gang, må du danne et selskap, noe som hjelper deg med å begrense ditt ansvar og eksponering. Du bør også leie en konto eller gjøre arbeidet selv for å utarbeide en plan for nøyaktig hva du vil selge. Se på markedet ditt og se hva konkurrentene er. Studer hva de gjør riktig og hva du kan forbedre deg på, slik at dine potensielle kunder vil velge deg fremfor konkurrentene dine.

Når forretningsplanen din er satt opp, kan du begynne å utvikle nettstedet ditt, legge til personvernsider og tjenestevilkår. Du bør også ha en servicenivåavtale og få et faktureringssystem som kan håndtere alle dine behov.

Velg riktig vertsplan

Noe av det viktigste du trenger å sikre er at kundene dine ikke gjør det’Jeg vet at du er en forhandler. Personvern er en stor avtale og vil påvirke hvordan kundene dine ser på deg, og noen kunder vant’t signere med deg hvis de vet at du er en forhandler.

Før du signerer med en leverandør, må du kontrollere at de støtter 100% privat etikett (eller hvitmerking), noe som betyr at de vil bruke et anonymt domenenavn for vertsnavnet til serverne deres. De vil også gi deg IP-adresser for å registrere dine private navneservere. Dette er viktig fordi kundene dine vant’Jeg ser navnet deres hvor som helst på vertskontrollpanelet, og hjelper til med å opprettholde illusjonen om at dette ikke er en forhandlerhotellvirksomhet.

Vertsselskapet du velger, skal ha et godt omdømme. Sjekk online for å se hva anmeldelsene er, og kontakt kundesupporten deres for å sikre at de er kunnskapsrike og lydhøre. Å ha rask kundestøtte er veldig viktig for deg fordi hvis noe går galt med serveren, vil du vite at de kan hjelpe med å få den til å fungere igjen jevnt og raskt, slik at kundene dine har så lite avbrudd i tjenesten som mulig.

Alle anerkjente hosting selskaper vil ha en høy oppetidsgaranti på minst 99,9% eller høyere. Jo høyere prosentandel, jo større er din evne til å holde de nye kundene fornøyde. Forsikre deg om at ressursene vertsplanen tilbyr er det du trenger; nå er det ikke tid til å gå billig, men du vil også forsikre deg om at du forsker, så du ikke bruker en formue.

merkevarebygging

Som vi nevnte ovenfor, er det viktig at kundene dine ikke gjør det’Jeg vet at du er et forhandlervert selskap, fordi hvis de gjør det, vil det være mindre sannsynlighet for at de signerer med deg. Merkevarebygging er nøkkelen. White Label-forhandlervert vil gi deg tilgang til vertsleverandøren’s produktlinje, men alle merket under logoen din.

Firmainformasjonen din er lett tilgjengelig for kunden. Du kan erstatte vertsleverandøren’s logo med logoen din og informasjonen på cPanel-sidene, og hvis du er en utvikler, på de faktiske sidene. Det hjelper også bedriften din til å skille seg ut fra andre takket være et profesjonelt utseende. Ved å merke det tilpassede kontrollpanelet ditt, kan du etablere et tillitsnivå hos mennesker.

Hvem er ansvarlig for kundesupport?

En av de beste måtene å skille seg ut fra konkurransen er ved å gi responsiv og kunnskapsrik støtte.

Noen forhandlertjenestetjenester støtter sluttbrukere på vegne av deres forhandlere, mens du med andre planer er ansvarlig for å gi støtte til sluttbrukere. Finn ut om disse detaljene og kostnadene før du registrerer deg for en forhandlerplan.

Bruk private navneservere

En annen viktig del av puslespillet er å bruke private navneservere. Det gir ditt profesjonalitetsnivå. Det vil også hjelpe deg med å bytte raskt fra den ene leverandøren til den neste hvis du noen gang blir misfornøyd med servicenivået eller støtten du får hos din nåværende leverandør..

Ved å bruke en privat navneserver vil du kunne migrere alle kundene dine’ webhotellkontoer med dem som må gjøre endringer.

Konklusjon

Å starte en forhandlervirksomhet er ikke alltid like lett, men hvis du er villig til å sette i gang arbeidet og gå en ekstra kilometer for å skille seg ut fra konkurransen, kan det være en fin måte å tjene månedlige gjentatte inntekter.

Det passer perfekt for webdesignere og andre som gjør prosjekter for kunder som også kan trenge webhotelltjenester.

De beste forhandlervertleverandørene

De beste forhandlervertleverandørene

Startpris:
$ 9.80


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

De beste forhandlervertleverandørene

Startpris:
$ 3.29


Pålitelighet
9.3


Priser
9.2


Brukervennlig
9.2


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostwinds

De beste forhandlervertleverandørene

Startpris:
$ 4.38


Pålitelighet
9.8


Priser
9.4


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.8


Funksjoner
9.7

Les anmeldelser

Besøk SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me