I disse dager ønsker alle å være som, eller som “grønn”som de kan være, men ikke mange er klar over at dette ikke gjør det’t bare gjelde store bedrifter som kutter ned utslippene eller enkeltpersoner som gjenvinner søppel; webansvarlige kan også komme med, og gjøre sitt for å hjelpe miljøet ved å bruke de mange “grønn hosting”alternativer tilgjengelig for moderne webutviklere.


Grønn hosting refererer til webhotell som er karbonnøytral, som refererer til noe som ikke har noe karbonavtrykk. Det er klart at en nettside kan være en makt sulten ting, men flertallet av karbonneutralitet handler ikke om å bruke null kraft og produsere null karbon, men om å utligne karbonet som produseres ved å lage eller finansiere miljøvennlige alternativer eller ved å plante trær.

Det høres kanskje ikke ut som det, men webhotell bruker mye strøm og gir mye drivhusutslipp. Disse utslippene er kanskje ikke direkte som et resultat av handlingene dine, men du kan garantere at de blir opprettet av serveren din og leverandøren av webhotellet, ettersom prosessen med å holde en server aktiv og drevet hele dagen krever mye strøm.

Fra og med en grønn vert

Det er et par måter du kan sørge for at nettstedet ditt er grønt og karbonnøytralt. Den første er å gjøre alt arbeidet selv. Du kan være med i en standard vert og finne ut hvor mye strøm de bruker, og deretter beregne hvor mange grønne kreditter du trenger å kjøpe for å oppveie denne strømbruken.

Hvis verten ikke gjør det’Hvis du spesifikt oppgir hvor mye strøm den bruker, kan du bare sende dem en e-post eller ringe dem for å spørre om de fremdeles ikke har det’t vet det, beregn det bare selv. Trikset for å gjøre dette er å alltid overvurdere, på den måten kan du garantere at du vil oppnå karbonneutralitet. Så uansett antall du når ved beregning, kan du legge til 20% eller 30% ekstra på toppen av det. Forskjellen for deg er nok bare noen få cent, men tryggheten ved å vite at du gjorde noe verdt, og effekten som kan ha på miljøet, er uvurderlig.

En annen måte er å bli medlem av en webvert som tilbyr rene og effektive hostingløsninger, eller en som kompenserer karbonet for deg. Dette vil selvfølgelig være dyrere enn en standard webhotell, men hvis du’her leser du denne artikkelen’det er en god sjanse for at det ikke er noe problem å bruke noen ekstra kroner for å hjelpe miljøet.

De beste alternativene å prøve er:

Fra og med en grønn vertDreamhost: Dreamhost’s pakker starter fra i underkant av $ 9 per måned, noe som er veldig rimelig for alle små, mellomstore og store bedrifter som ønsker å etablere en tilstedeværelse på nettet. De tilbyr ubegrenset lagringsplass, ubegrensede overføringer og god kundeservice og er vanligvis en god vert for større bedrifter.

HostGator: HostGator ble etablert som en Fra og med en grønn vertrespektabel og pålitelig leverandør av webhotell i mange år før den gikk over til grønn hosting. Det er nå en av de største leverandørene av grønn hosting i verden, og har en sterk tilstedeværelse i både USA og Canada, samt Storbritannia. Pakkene begynner på bare noen få dollar i måneden, og tjenesten hos HostGator er uten sidestykke.

HostPapa: I tillegg til å tømme sine skiller med 100% fornybar energi, Fra og med en grønn vertHostPapa tilbyr også kundene en rekke freebies (for eksempel Facebook- og Google-annonser) og ubegrenset webhotell uten skjulte kostnader. Det gir en flott introduksjon til en verden av miljøvennlig webhotell og er relativt billig.

Fra og med en grønn vertGreenGeeks: GreenGeeks-pakker starter på bare noen få dollar, og tjenestene deres er rettet mot kunder i USA og Canada. De er strengt tatt en grønn hostingleverandør og er dedikert til å tilby grønne hostingløsninger over det nordamerikanske kontinentet.

Fra og med en grønn vertGreen Hosting i Tyskland: Hvis du ikke vil at NSA skal være noe sted rundt deg, har AwardSpace servere i Tyskland, og de er et godt valg.

Det er også webverter som bruker sin egen rene motregning av utslippene de driver serverne sine og kontorene deres ved å bruke naturlig energi som sol- og vindkraft. (http://www.webctel.com/solar.htm) som bruker solenergi, er et av de bedre alternativene der ute.

Disse nettvertene don’Det koster jorden å bli med, men de kan kanskje bare redde den.

Bytte til en grønn vert

Hvis du allerede har et nettsted eller en bedrift som er opprettet med en standard webhotell og ønsker å bytte til mer miljøvennlige løsninger, er det bare å følge disse trinnene:

1. Velg:

Først må du bestemme hvilken vert du vil gå med. De tilbyr alle gode alternativer på grønn webhotell, men ikke’t bare velg en tilfeldig. Finn den som er best for deg. Noen av dem passer kun for kunder med base i USA og Canada, andre har internasjonal tilstedeværelse; noen er bedre egnet for små bedrifter og enkeltpersoner, andre er rettet mot mellomstore til større virksomheter som har umiddelbar vekst i fremtiden. Når du har funnet og blitt en ny vert, don’t avbryt den gamle kontrakten med en gang, sitte tett, vent og følg resten av trinnene.

2. Migrer:

Du skal nå ha to nettsteder: en ny med ingenting på, og en gammel som inneholder alle dataene dine. Trikset nå er å flytte sistnevnte inn i førstnevnte. Hvis du’er utvikleren eller webmasteren enn du kanskje vet hvordan du gjør dette allerede, hvis ikke, og hvis du ikke gjør det’t har mye teknisk evne, så bør du sannsynligvis be utvikleren din gjøre dette for deg. Alle dataene må lastes ned fra det gamle nettstedet til en FTP-server, før de blir lastet opp til det nye nettstedet. Hvis dette høres skremmende ut så ikke’bekymre deg fordi noen av de grønne vertene vil tilby gratis og enkle løsninger som kan gjøre denne prosessen utrolig rask og enkel.

3. Sikkerhetskopi:

Forsikre deg om at alle filene dine fra det gamle nettstedet er fullstendig sikkerhetskopiert på datamaskinen din og også på en sky. Det er bedre å være trygg enn å beklage, og å ta noen minutter å forberede seg på det verste kan spare deg for en verden med smerter hvis det verste skjer. Det er grønne verter som kan gjøre dette gratis for deg.

4. Domenet:

Neste trinn er å endre DNS-innstillingene dine og å peke domenet ditt til det nye nettstedet. Igjen kan det hende at de grønne vertene kan gjøre dette gratis for deg, hvis ikke vil de helt sikkert gi trinnvise instruksjoner som angår administrasjonspanelet. Overgangen tar vanligvis opptil 48 timer å tre i kraft, hvoretter domenet ditt nå vil peke til den nye grønne verten.

5. Avbryt:

Nå kan du avbryte din gamle forurensende webvert og glede deg over den nye, karbonneutrale verten.

At’s det. Det kunne virkelig ikke’t være noe enklere og enklere, så du har ingen unnskyldning for ikke å gjøre det. Husk at en liten endring kan gjøre en stor forskjell. Alternativene er der for deg å gjøre den endringen, så hva venter du på?

Ikke så mange mennesker er klar over grønne hostingløsninger. Del denne artikkelen for å spre ordet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me