Vær tilpasningsdyktig og smidig – John Enright fra Hostway

Diskusjonen min med John Enright, daglig leder for web og applikasjoner i Hostway Corporation, begynte med en fantastisk spasertur nedover minnefeltet. Da John fortalte meg litt om seg selv og sin bakgrunn, minnet mange av omstendighetene og historiene meg om min egen karriere og var en flott gjennomgang av de første dagene av Internett.


Han har også noen veldig klare ideer om hvor internett og webhotell er på vei.

Contents

HostAdvice: Kan du begynne med å fortelle meg litt om deg selv og bakgrunnen din?

Jeg’Jeg har vært i denne bransjen i over 20 år, og jeg startet et av de første kommersielle vertsselskapene – ValueWeb – i 1994. Vi tilbød kostnadseffektive hostingløsninger, noe som ikke var lett i disse dager. Vi måtte bygge alt fra bunnen av. Det var ikke’t til og med et API for domeneregistrering – alt ble gjort med e-postmaler.

Våre første servere var Intel 486-er med 32 MB [redigert. Ja, MegaBytes!] Av minnet. Vi annonserte på baksiden av PC Magazine og vokste raskt til å bli en av de fem største hosting-tjenestene i USA. Vi fusjonerte etter hvert med Affinity, et annet vertsselskap av lignende størrelse, i 2001.

Vårt primære fokus var på pris og tilby en selvbetjeningsplattform. Etter hvert som tiden gikk ble det imidlertid vanskeligere å konkurrere bare om pris, så vi begynte å fokusere på å tilføre verdi og hjelpe kundene våre med e-handelsnettstedene. Vi fokuserte også mye på kanalforhold og begynte å tilby private label-versjoner av plattformen vår.

Affinity ble kjøpt av Hostway Corporation i 2007. Cirka halvannet år senere forlot jeg Hostway i flere år for å drive en internettinkubator og drev deretter småbedriftsdivisjonen på Hosting.com i flere år. Jeg kom tilbake til Hostway i min nåværende rolle i 2014.

HostAdvice: Fra Hostway-nettstedet ser det ut til at du hovedsakelig er rettet mot high-end av vertsmarkedet – er det riktig? Hvem er målgruppen din?

Vi har i utgangspunktet 2 sider til vår virksomhet:

  1. web & Programmer – Dette er hovedsakelig små bedrifter og nettsteder, som vanligvis kjører WordPress, Drupal eller noe lignende. Vi tilbyr dem domener, webhotell, e-post og administrerte applikasjonstjenester. Vi har for øyeblikket omtrent 200 000 av disse kundene, og sammen med kanalsamarbeidene utgjør de litt under halvparten av inntektene våre.
  2. Cloud og administrerte servere – Størstedelen av inntektene våre kommer fra større bedrifter med mer kompleks infrastruktur og avanserte administrerte tjenesteløsninger. Vi har flere tusen slike kunder på tvers av våre colocation-, administrerte server- og private skyløsninger.

Cloud og Managed Applications-siden av virksomheten vokser i raskere tempo enn Small Business-siden, og det er der vi fokuserer planene og innsatsen for vår fremtidige bedriftsvekst. Denne virksomheten er mye mer servicebasert, i stedet for bare å tilby en maskinvareinfrastruktur.

HostAdvice: Hvem ser du som dine viktigste konkurrenter? Hvordan føler du at du er bedre enn dem eller annerledes enn dem?

Siden vi konkurrerer hovedsakelig i den høye enden av markedet, er hovedkonkurrentene våre selskaper som Rackspace og Peer 1. Vi ser Hostway som unik ved at vi har produkter og løsninger for både det sofistikerte foretaket samt gode løsninger på inngangsnivå med rimelighet priset til godt under $ 100 per måned. Når du har startet på vår administrerte applikasjonsplattform, kan du sømløst legge til produkter og tjenester etter hvert som din bedrift og behov vokser.

HostAdvice: Hvem ser du som dine viktigste konkurrenter? Hvordan føler du at du er bedre enn dem eller annerledes enn dem?

HostAdvice: Jeg ser at Hostway tilbyr valget mellom Windows- eller Linux-servere på skyplattformen. Hva er fordelingen av kunder og hva som generelt trekker kunder til det ene eller det andre?

Fordelingen av våre Windows kontra Linux-kunder er faktisk omtrent 50-50. Avgjørelsen om hvilken type server som skal velges avhenger vanligvis av bakgrunnen for hvem som bestiller og administrerer serveren. Hvis de er webutviklere, vil de vanligvis gå med Linux. Imidlertid, hvis det er IT-avdelingen, er de vanligvis mer kjent og komfortable med Windows og vil velge en Windows-server.

HostAdvice: Apropos Windows – skyplattformen din er basert på Microsoft Azure Stack. Hva fikk deg til å gå i den retningen? Hvordan er etterspørselen og responsen fra markedet til det tilbudet?

Amazon hadde et stort forsprang på cloud computing-plassen med sine webtjenester og Elastic Compute Cloud. Imidlertid er Microsoft absolutt en styrke å regne med, og vi ser betydelig økende etterspørsel og mye vekst på deres Azure skyplattform.

Jeg tror at årsaken til dette er at Microsoft er bedre kjent for IT-avdelinger og at Microsoft bringer IT-verktøyene sine inn på nettet. Verktøyene og brukergrensesnittene er generelt bedre kjent og gir større brukervennlighet for ingeniørene som administrerer disse systemene.

Som et resultat er jeg overbevist om at adopsjonen av Microsoft Azure Stack vil fortsette å vokse.

HostAdvice: Apropos Windows - skyplattformen din er basert på Microsoft Azure Stack. Hva fikk deg til å gå i den retningen? Hvordan er etterspørselen og responsen fra markedet til tilbudet?

HostAdvice: Jeg forstår at du for tiden har seks (6) datasentre i Nord-Amerika. Hva betyr det for internasjonale kunder eller kunder som er rettet mot brukere utenfor USA og Canada?

Vi tilbyr for tiden to forskjellige alternativer for kunder som ønsker eller trenger et datasenter utenfor Nord-Amerika. Det første alternativet er å få dem arrangert med en av Hostway-franchisene som vi har flere steder, for eksempel i Tyskland eller Korea. Det andre alternativet er at vi kan være vertskap for og støtte dem på den offentlige Azure-skyen.

HostAdvice: Jeg la merke til påstanden på nettstedet ditt om at:

Vår sky selges av 40% av Fortune 500-leverandørene

Kan du vennligst utdype det?

Sikker. Vi tilbyr privat merking av vår skyinfrastruktur til omtrent 20 globale partnere. Dette er stort sett store teleselskaper som tilbyr hosting-tjenester til kundene sine. Til og med støtten er hvitmerket – når kundene deres ringer telekom’s støttelinje for hjelp med hostingpakken deres, de snakker faktisk med en Hostway-ansatt.

HostAdvice: Hostway ser også ut til å ha et omfattende tilbud av alternativer for hosting og support via e-post. Hvorfor vil et selskap velge hosted Exchange i stedet for Google Apps? Hvorfor ikke’Hvis du tilbyr Office 365 som noen av konkurrentene dine?

Kunder som velger hostede Exchange-servere, kommer vanligvis fra et bedriftsmiljø. I det miljøet er nettverksadministratorene og supportteamet allerede kjent med Exchange. Brukerne i et bedriftsmiljø er også mer kjent med Outlook, og de er motvillige til å gi fra seg det, spesielt siden de både har en stasjonær applikasjon og et nettlesergrensesnitt for å få tilgang til e-post, kalender og tilhørende informasjon..

Når det gjelder Office 365 – støtter vi faktisk Office 365. Dette er noe vi kommer til å legge vekt på og promotere mer i fremtiden. Vi tror vår høykvalitetsstøtte – og det faktum at vi kan støtte både Hosted Exchange og Office 365 – gjør oss til et bedre alternativ til å jobbe direkte med Microsoft. Vårt team jobber med kunder gjennom hele ombordstigningsprosessen og utover på mye mer direkte / praktisk nivå enn Microsoft-support kan tilby.

HostAdvice: En av tingene du legger vekt på på nettstedet ditt er investeringen din i innovasjon. Kan du gi meg noen eksempler på det?

Forandringshastigheten i denne bransjen og med disse teknologiene er utrolig rask, og det er absolutt nødvendig – selv om det noen ganger er utfordrende – å følge med. Det ser ut til at store teknologiendringer kommer i 2-års sykluser, noe som egentlig er veldig ofte.

Vi er veldig innovative innen sikkerhets- og applikasjonsstøtte. Vi bygger mange egne verktøy for både våre kunder og oss selv (f.eks. Vårt serverkontrollpanel). Vi forsker også på eksisterende verktøy og vil ofte integrere noen av de beste avlsverktøyene i verktøyene eller tilbudene våre.

HostAdvice: Hvordan ser du at vertsmarkedet utvikler seg – i løpet av de neste 1, 2 og 5 årene?

Jeg ser at vertsindustrien blir veldig serviceorientert de kommende årene. Maskinvareinfrastruktur vil nesten bli en vare og kan være hvor som helst – Amazon Web Services, Microsoft Azure, eller til og med på stedet hos kunden’s kontor. Denne virksomheten kommer til å handle om tjenestene som er lagdelt på toppen av infrastrukturen. Det krever mye arbeid og kompetanse for å vedlikeholde disse tjenestene.

Siden begynnelsen av denne bransjen – den viktigste skiller faktoren mellom Hosting selskaper har alltid vært kvaliteten på støtten, og det’er mer sant nå enn før. Hostingfirmaene som innser kjernetjenestene deres, er ikke i et innhold i et datasenter, men snarere lidenskapen og intelligensen som finnes i folket deres, vil være de som trives og vokser i denne transformasjonsperioden..

HostAdvice: Hvis du ble bedt om å oppgi eksamensadressen til klassen 2016, hva vil da være meldingen din til dem?

Meldingen til dem ville rett og slett være å være tilpasningsdyktig og smidig. Teknologiens forandring og av vår verden generelt fortsetter å akselerere. Alt rundt deg endrer seg så raskt – du må være tilpasningsdyktig og endre deg selv sammen med de eksterne endringene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map