Contents

Intervju med Jason Teichman, konserndirektør og operasjonsleder, Web.com

Web.com har en ganske stor tilstedeværelse på nettet og tusenvis av ansatte i dusinvis av kontorer rundt om i verden. Hosting- og domenenavnsregistratoren går utover det grunnleggende, og gir folk SEO-tjenester og andre digitale markedsføringstilbud. Vi lærte om Web.com-måten da vi satte oss ned med Jason Teichman, EVP og COO for Web.com.


Intervju med Jason Teichman, konserndirektør og operasjonsleder, Web.com

Kan du fortelle oss om hvordan Web.com ble grunnlagt, og hvordan du fikk det fantastiske domenenavnet?

Selskapet ble grunnlagt som Atlantic Teleservices i Jacksonville, Florida allerede i 1997 – og 10 år senere kjøpte vi Web.com. Den gang var Web.com først og fremst en gjør-det-selv-bygningsvirksomhet. Vi endret offisielt firmaets navn til Web.com da vi fullførte oppkjøpet.

Hvilke tjenester tilbys av Web.com?

Web.com tilbyr et komplett spekter av digitale markedsføringstjenester til små bedrifter for å hjelpe dem med å konkurrere og lykkes på nettet. Det kan være alt fra innledende domenekjøp og -registrering, til bedrifter som nettopp begynner – helt til komplekse e-handelsløsninger for eiere av små bedrifter som ønsker å selge flere produkter på nettet. Vi tilbyr også hosting, nettstedsdesign og styring, søkemotoroptimalisering, online markedsføringskampanjer, sosiale medier, mobile produkter og all coaching og konsultasjon en eier av en liten bedrift kan trenge for å utføre disse online strategiene effektivt. Uansett hvor en virksomhet befinner seg i livssyklusen, er vi klare til å hoppe inn og hjelpe bedriftseiere med å ta sin online tilstedeværelse til neste nivå.

Kan du fortelle oss spesifikt om markedsføringsproduktene du tilbyr? Anser du at du er en viktig differensierer for deg, og ser du et sterkt behov for produktene?

Vår største differensier er folket vårt. I motsetning til mange andre på markedet, har vi ikke’t bare registrere deg en ny kunde, tilby dem noen få designmaler og sende dem på vei. Våre DIY-tjenester er viktige for de kundene som velger den ruten, men det er mange flere småbedriftseiere som trenger ekspertråd for å skape en oppmerksomhet på nettet. At’s der folkene våre kommer inn. Vi tilbyr løpende, reell live support for alle våre nettstedsbyggings- og markedsføringsprodukter. Den’Det er ikke uvanlig at en ny DIY-kunde utsette seg når det gjelder å bygge nettstedet deres. Vi har et dedikert team av trenere som vil engasjere kunden og aktivt hjelpe dem med å bygge hjemmesiden deres. Dette er en unik tjeneste i DIY-markedet.

Og det’er mer enn bare å bygge et nettsted. Idag’S online miljø, sikkerhet er veldig viktig. Å beskytte kundeinformasjon kan ikke tas for gitt. For eksempel bruker mange nettsteder åpen kildekode-plattformer, for eksempel WordPress. Siden det er en åpen kildekodeplattform, holder du WordPress-nettstedet ditt’Sikkerhet oppdatert er en utfordring for de fleste små bedrifter. Web.com tilbyr Secure WordPress-tjenester som tilbyr et SSL-sertifikat, skanning og fjerning av skadelig programvare i sanntid, automatiske plugin-oppdateringer og mer – og dermed eliminere bruken til eieren av små bedrifter.

Og ja, våre markedsføringsprodukter er en annen stor differensierer for oss. De inkluderer markedsføring i alle de store katalogene på nettet (inkludert de store søkemotorene som Google, Yahoo !, og Bing), administrering av oppføringer i GPS-enheter, oppretting og styring av sosiale mediekanaler som Facebook Places og til og med de gule sidene på nettet. Vi kan også overvåke en kunde’online omtaler på nettsteder som Yelp, hjelper dem med å generere lokale kundeemner, sørge for at de har profesjonelt merkede e-postadresser for alle sine ansatte, og hjelper dem å bygge og utføre SEO-strategien deres og Facebook-annonseringsstrategien. Målet vårt er å hjelpe eiere av små bedrifter til å være synlige overalt og hvor som helst deres kunder søker.

Hva er fordelingen av webtjenester som tilbys av Web.com?

Webtjenestene våre er helt skalerbare: Enten du vil at du selv vil bygge nettstedet ditt, la Web.com-teamet bygge det for deg, eller finne et alternativ som er et sted i mellom – vi har tilbud som dekker disse behovene:

 • Gjør-det-selv (DIY) – Web.com’s Gjør-det-selv-pakker (DIY) Website Design inneholder alt kundene trenger for å skape en unik og vellykket nettsted for deres virksomhet. Web.com’s SiteBuilder-pakken inneholder et brukervennlig nettstedbyggingsverktøy med hundrevis av startmaler for å tilpasse et nettsted’design. Kunder får også startinnhold, funksjoner som holder dem koblet med sine kunder og potensielle kunder, og et lagerbibliotek. Våre DIY-tjenester inkluderer live-konsulenter som er tilgjengelige for å coache kunder gjennom DIY-prosessen, og sørger for at de har alle verktøyene og støtten som trengs for å lykkes.
 • Gjør-det-for-meg (DIFM) – Web.com’teamet av eksperter bygger et profesjonelt nettsted som representerer en kunde’sin virksomhet på best mulig måte. Dette inkluderer innholdsutvikling, design, markedsføring av nettsteder og månedlige oppdateringer.

Igjen, vi tror folkene våre gjør den virkelige forskjellen.

Vi har også en rekke kjernetjenester som vi tilbyr, inkludert:

 • Hosting: Web.com tilbyr en komplett pakke med webhotell for små bedrifter for å bygge og styrke nettets tilstedeværelse. Tjenestene inkluderer Developer Solutions, Microsoft Hosted Exchange og e-handelspakker.
 • Domeneregistrering: Når du registrerer et domenenavn hos Web.com, får kunder 24/7 support i tillegg til muligheten til å legge til Perfect Privacy, som sikrer den personlige informasjonen som er knyttet til et domenenavn.

Vil du si at Web.com er mer et vertsfirma eller et markedsføringsselskap?

Vi’er virkelig begge deler! Vi vet det’er ikke nok til å bare tilby en nettstedsmal eller den backend-teknologien du trenger for å drive nettstedet ditt – det’er viktig å sørge for at kundene våre’ nettsteder er funksjonelle, sikre og så brukervennlige som mulig, slik at de kan konkurrere og lykkes på nettet. På slutten av dagen har du omtrent åtte sekunder til nettstedet ditt kan gjøre et godt inntrykk. Et nettsted som’Hvis du ikke appellerer til målmarkedet, eller som fungerer dårlig, kan det skade en ny virksomhet mer enn å hjelpe den. At’s hvorfor vi’er i bransjen for å hjelpe kundene våre med alle aspekter av deres online tilstedeværelse.

Hvor mange kontorer har du, hvor ligger de, og hvor mange ansatte har du? Hva er fordelingen av ansatte fra hosting til markedsføring?

Web.com har omtrent 2200 ansatte og har 26 lokasjoner i Nord-Amerika, Sør-Amerika og Storbritannia. Steder inkluderer:

 • Jacksonville, FL
 • Spokane, WA
 • Scottsdale, AZ
 • Atlanta, GA
 • Dallas, TX
 • Sugar Land, TX
 • San Antonio, TX
 • Pittsburgh, PA
 • St. Louis, MO
 • Columbus, OH
 • Dublin, OH
 • Herndon, VA
 • Manassas, VA
 • Virginia Beach, VA
 • Trommer, PA
 • Charlotte, NC
 • Durham, NC
 • Nashville, TN
 • Boston, MA
 • Minneapolis, MN
 • Salt Lake City, UT
 • Barrie, ON, Canada
 • Halifax, Canada
 • Yarmouth, Canada
 • Cardiff Wales, Storbritannia
 • Buenos Aries, Argentina

Hva er den demografiske og geografiske oppdelingen til Web.coms kunder?

Vi jobber med kunder over hele USA, Canada og verden .. Vi vil samarbeide med alle som trenger hjelp til å etablere eller fremme sin online tilstedeværelse.

Hva inspirerte deg til å vise en annonse på TV?

Markedsføringsstrategien vår er enkel – vi vil være hvor kundene våre er. Hver markedsføringsbeslutning vi tar tar hensyn til behovene, handlingene og trendene til eiere av små bedrifter.

Kan du fortelle oss hva din erfaring med å jobbe med Register.com brakte til Web.com? Hvilke takeaways hentet du til selskapet?

Fra 2008-2010 fungerte jeg som Senior Vice President, Marketing & Produktadministrasjon på Register.com, der jeg hadde ansvar for alle aspekter av kundemarkedsføring, lojalitet, priser, produktstyring og utvikling av nye produkter. I 2010 kjøpte Web.com Register.com og jeg gikk over til en EVP & Chief Marketing Officer rolle i selskapet før min nåværende rolle.

Anskaffelsen av Register.com var en transformativ begivenhet for Web.com, og skapte et av de største selskapene innen markedsføring og webtjenester som betjener små bedrifter. Jeg tror den største takeawayen er Register.com’s kjernekompetanse innen domenenavnetjenester, som har vært det perfekte supplement til Web.coms fokus på å tilby merverdige, online markedsføringsløsninger til våre kunder.

Hvordan havnet du på IT etter å ha jobbet i økonomi? Kan du fortelle oss om stigningen din på bedriftsstigen, samt hvordan det føltes å flytte til en annen bransje?

Jeg jobbet ni år i American Express, hvor jeg hadde forskjellige lederstillinger, sist som visepresident for markedsføring innen Consumer Card Group. Jeg’Jeg sier at den største likheten mellom AmEx og Web.com er at begge selskapene har gått ut av deres måte å hjelpe småbedriftseiere til å lykkes. Den’det som gjør meg glad for å komme på jobb hver dag.

Finner du behovet for å utvikle markedsføringstilbudet ditt på grunn av de raske endringene fra Google, for eksempel Penguin og Panda?

Virksomheten vår utvikler seg hver dag, akkurat som den større online markedsplassen er. Og jeg’Jeg er glad for å si at Google er en viktig strategisk samarbeidspartner av oss (som Yahoo og Bing er), noe som hjelper oss å være et skritt foran i dag’s stadig skiftende trender på nettet. Den’partnerskap som disse som gjør at vi kan fortsette å gi de relevante rådene som våre små bedriftskunder trenger.

Hvilke taktikker bruker Web.com for å markedsføre og holde seg foran publikum?

For kontinuerlig å nå våre kunder og tilføre verdi, opprettet vi et Small Business Forum som et sted hvor kunder kan få tilgang til de siste nyhetene, innsikt, data, ekspertråd og gratis ressurser inkludert e-bøker, hvordan du gjør videoer og mer.

Vi tilbyr også våre Webwise Workshops, en serie gratis, pedagogiske arrangementer som holdes på steder over hele landet i forbindelse med PGA TOUR. I fjor var vi vertskap for mer enn 50 av disse workshopene over hele USA, Canada og Sør-Amerika.

Anser du deg selv som et nettsted byggherrefirma eller et webhotellfirma?

Igjen, jeg’Jeg er glad for å si at vi’er begge deler. Vi’er virkelig i bransjen med å hjelpe eiere av små bedrifter og konkurrere og lykkes på nettet – noe som kan bety å hjelpe dem med å bygge et nettsted, hjelpe dem med å være vertskap for et nettsted eller hjelpe dem med å markedsføre sin online tilstedeværelse til verden.

Opplever du at folk er mer interessert i nettstedbyggere enn standard hosting i disse dager? Hvorfor eller hvorfor ikke?

De fleste små bedrifter er ikke sikre på hva de trenger når det gjelder å være online. Vi tror virkelig at vårt folk er vår største differensierer. I motsetning til mange andre på markedet, har vi ikke’t bare registrere deg en ny kunde, tilby dem noen få designmaler og sende dem på vei. Idag’Forretningsmiljøet trenger mange småbedriftseiere ekspertråd for å bygge en oppmerksomhet på nettet fordi de ikke gjør det’t har tid eller kompetanse. At’s der folkene våre kommer inn. Vi tilbyr løpende, reell live support for alle våre nettstedsbyggings- og markedsføringsprodukter.

Er det noe annet du vil dele med leserne våre?

En siste tanke – hvis du føler at du ikke har kompetanse eller tid til å bruke på en vellykket tilstedeværelse på nettet, kan du finne en pålitelig forretningspartner, som Web.com, for å hjelpe deg. Du vant’Jeg angrer ikke.

Legg til din mening om Web.com her >>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me