Wix Vs. WordPress: Hvilken som er bedre?Wix Vs. WordPress: Hvilken er bedre?

WordPress driver mer enn 30% av alle nettsteder, men det er på ingen måte det eneste tilgjengelige alternativet. Wix har presset hardt på markedsføringsinnsatsen og har hatt en økning i popularitet de siste årene. Selv om begge tilbyr nettstedbyggingstjenester, er det ganske stor forskjell mellom Wix og WordPress. Dette er hva du trenger å vite, og hvilken som er bedre.


Wix Vs. WordPress: Kostnad

Når du bygger nettstedet ditt, er en ting du sannsynligvis vil vurdere kostnadene for plattformen. Å lage et nettsted kan være dyrt, og hvis budsjettet er i tankene dine, er både Wix og WordPress gode alternativer.

Wix tilbyr en grunnleggende nettstedbygger uten kostnad. Men siden det er gratis, er det noen få ulemper, inkludert Wix-merkede annonser på nettstedet ditt. Det kan du også’t tilpasse domenenavnet ditt for nettstedet ditt. I stedet blir det merket som brukernavn.wix.com/siteaddress. Gratisversjonen tilbyr heller ikke noen viktige tilleggsprogrammer, for eksempel Google Analytics, e-handel og mer. Hvis du ønsker å få tilgang til disse fordelene, samt merke URL-en din, må du oppgradere til en plan som starter på $ 13 i måneden.

Wix Vs. WordPress: Kostnad

WordPress bruker open source-programvare, noe som gjør det gratis å bruke for alle. Det gjør det imidlertid ikke’Det betyr at du kan starte et nettsted gratis; vil du fortsatt ha ditt eget domenenavn og webhotellleverandør for å drive det. Mange WordPress-hostingleverandører tilbyr tjenester som er målrettet mot WordPress-brukere. Du kan ofte finne en vert for bare et par dollar i måneden, avhengig av dine behov.

WordPress tilbyr tusenvis av gratis, åpen kildekode plugins og temaer du bruker for å redusere kostnadene. Du kan også velge å oppdatere til premiumversjonene.

Wix Vs. WordPress: Kostnad

WordPress sammenlignet med Wix tilbyr mer fleksible planer som du fullstendig kan tilpasse for å passe dine behov. Kostnaden for WordPress varierer hvor mye ressurser du trenger hver måned.

Wix Vs. WordPress: Designalternativer

Oppsettet og designet du velger for nettstedet ditt, hjelper deg med å gjøre det mer profesjonelt.

Wix leverer mer enn 500 ferdige maler som alle svarer fullt ut. Alle malene kan tilpasses, slik at du kan endre layout og omorganisere designelementene der du vil ha dem. Noen av designkategoriene som tilbys inkluderer virksomhet, e-handel, kunst & håndverk, personlige og hobbyer. En ulempe med Wix-maler er at du kan’t endre det når du har valgt det. Du kan bare tilpasse eller endre det, men det kan du også’t bytte til en ny mal.

Wix Vs. WordPress: Designalternativer

WordPress har tusenvis av betalte og gratis temaer. Mens gratis temaer tilbyr begrenset støtte, har de vanligvis allerede gjennomgått en streng gjennomgangsprosess. Betalte temaer vil tilby flere funksjoner og ha bedre støttealternativer. Du kan finne WordPress-temaer for alle typer nettsteder, fra små personlige nettsteder til e-handelsnettsteder.

Wix Vs. WordPress: Designalternativer

Både Wix og WordPress tilbyr vakre temaer og maler, men WordPress tilbyr flere alternativer. De kan også bytte tema mer effektivt uten noen begrensninger.

Wix Vs. WordPress for blogging

Mange mennesker trenger en brukervennlig plattform for blogging og vil avgjøre mellom Wix eller WordPress. Begge disse plattformene kan brukes til å lage blogger, og hvilken du velger avhenger av dine behov.

Wix lar deg opprette en bloggseksjon på nettstedet ditt og har de grunnleggende bloggfunksjonene du kanskje trenger, som kategorier, tagger, bilder, videoer, arkiver og mer. Imidlertid er det flere funksjoner den mangler, som kjente bilder, tilbakedaterte innlegg, planleggingsinnlegg og mer. Det er også mer begrenset i de formaterte tilgjengelige alternativene.

Wix Vs. WordPress for blogging

Når du tenker på WordPress, tenker du sannsynligvis på en bloggplattform. Det har nå utviklet seg til en nettstedbygger, men WordPress har ikke’Jeg har glemt røttene. Den bruker Gutenberg-blokkereditoren, som hjelper deg med å lage veldesignede oppsett, og du kan integrere plugins for å optimalisere innleggene dine for SEO.

Wix Vs. WordPress for blogging

Wix kan’t sammenligne med WordPress når det gjelder en bloggplattform. Wix-blogger er’t sofistikert nok og mangler flere viktige funksjoner. Hvis du vil opprette en blogg, vil WordPress sannsynligvis være et bedre alternativ for deg.

Bruker Wix WordPress?

Selv om Wix og WordPress er separate plattformer, har det vært noe drama mellom de to plattformene. Tilbake i 2016 publiserte Matt Mullenweg, medskaperen av WordPress, et blogginnlegg som beskyldte Wix for å ha stjålet WordPress’ åpen kildekode for mobilapplikasjonen deres.

Selv om det er en viss overlapping i målgruppene, er det ingen klar oppløsning i beskyldningen om at Wix har brukt kode fra WordPress ulovlig. Etter hvert som tjenestene som tilbys begynner å utvikle seg, er det tydelig at disse to selskapene vil fortsette å kjempe.

Wix eller WordPress: Hvilken er bedre?

Wix sammenlignet med WordPress ofte kan’t konkurrere. WordPress er en overlegen plattform for nettpublisering for de fleste typer nettsteder, spesielt for blogger. Wix tilbyr en brukervennlig nettstedbygger; samlet kan du oppnå mer med WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me