Contents

Et intervju med Bryan Zmijewski, sjefinstituert hos ZURB

Etter å ha chattet med Bryan Zmijewski, ble det klart for meg at han er besatt av stadig å lære og sørge for at det samme gjelder for alle i firmaet hans ZURB. Til og med hans avskjedsord til meg reflekterte dette. Han sa at han gledet seg til å lese det endelige blogginnlegget og se hva jeg lærte og tok bort fra intervjuet vårt – i motsetning til å se hvordan han og selskapet hans ble avbildet i innlegget.


I dette intervjuet diskuterer vi hvordan ZURB fortsetter å lære nye ting og deler dem med sine kunder og designmiljøet for øvrig. Vi’Jeg vil også snakke om en unik årlig begivenhet der de donerer sin spesialkompetanse for å hjelpe veldedige organisasjoner med å nå sine mål.

Et intervju med Bryan Zmijewski, sjefinstituert hos ZURB

HostAdvice: Når og hvorfor bestemte du deg for å danne ZURB?

Min første virkelige jobb var å være en leketøyoppfinner, så jeg begynte med å designe fysiske produkter. Så kom Internett sammen, og jeg fikk plutselig muligheten til å utvikle mer meningsfylte produkter som ville koble sammen og påvirke mange mennesker.

Utfordringen er selvfølgelig at det å utvikle seg for nettet krever mye kortere utviklingssykluser.

Jeg grunnla ZURB i 1998 og i dag har vi rundt 30 ansatte og spesialiserer oss på utvikling av digitale produkter og komponenter. Hva det vanligvis betyr er komplekse nettsteder med en integrert mobilkomponent. Vi don’t bli involvert i prosesseringselementene på baksiden.

HostAdvice: Hva står navnet ZURB for?

Ingenting egentlig. Jeg ønsket opprinnelig ZBDesign (ZB er initialene mine bakover), men det domenet var allerede tatt. Så jeg gikk med ZURB.

HostAdvice: Hva står navnet ZURB for?

HostAdvice: Du har brukt ni år som designlektor ved Stanford University – hvordan påvirket det deg?

Mitt fokus hos Stanford var på produktkonseptualisering. Dette hjelper deg virkelig å lære om deg selv, mediene og hva brukerne dine virkelig trenger. Jeg har alltid lært hvor viktig det er å ha en lærende organisasjon – en organisasjon som alltid lærer og diskuterer nye ideer.

HostAdvice: Hva’er historien bak tittelen din “Sjefinstitator”?

Jeg ser hovedjobben min som å være ansvarlig for å få folk til å bli opprørt om hva de trenger å lære. Jeg antar at jeg også kunne bli kalt CCO – Chief Curiosity Officer.

HostAdvice: Nettstedet ditt forkynner det “Vi’er et team av T-formede produktdesigneksperter med et dristig oppdrag: Endre måten folk designer tilkoblede produkter og tjenester” – Hva betyr det egentlig??

Alle teammedlemmene våre forventes å utvikle ferdigheter horisontalt og ikke bare i de trange, vertikale kompetanseområdene. Ved å gjøre det, jobber vi alle sammen som et team, i stedet for bare å fullføre våre egne individuelle oppgaver og deretter “kaster dem over veggen.”

HostAdvice: Nettstedet ditt forkynner at & ldquo; vi er et team av T-formede produktdesigneksperter med et dristig oppdrag: Endre måten folk designer tilkoblede produkter og tjenester & rdquo; - Hva betyr det egentlig?

HostAdvice: Hva er din “Progressiv design” metodikk?

Progressive Design er et system med verktøy, prosesser og metoder som er bygd fra vår to tiår med erfaring som hjelper selskaper med å designe bedre produkter og tjenester. Det bringer hele organisasjoner, ikke bare designere, inn i prosessen med å løse problemer og flytte prosjekter fremover – ledet av design.

I Progressive Design er det to hovedelementer: en flyplan og hopp. Flyplanen er den overordnede prosessen – prosjektplanen. Den består av en serie hopp. Hvert hopp er et iterativt designtrinn som adresserer et spesifikt problem eller et problem og varer 2-3 dager. En prosjektflyplan vil typisk være en 10-ukers plan bestående av 20-30 hopp.

Hoppene innenfor en flyplan går gjennom tre forskjellige faser:

 1. Løfte – Innramming av problemet.
 2. Hoppe – Vurdere muligheter.
 3. Land – Implementering / produksjon / levering

HostAdvice: Hva er din & Progressive Design & rdquo; Metodikk?

HostAdvice: På noen måter virker det som det ikke er’t så mye nytt i prosessen din – mer som tilbake til det grunnleggende og virkelig holde seg til dem.

Den’er faktisk ikke så enkelt. Det er for øyeblikket’t en standardmetodikk for prosjekteringsfasen. Vi har Lean-metodologiene for å fokusere på brukeren og Agile-metodologiene for produktlevering. Vår progressive design tilbyr en strukturert, enhetlig og interaktiv metodikk for produktet design.

HostAdvice: Du sier at du har satt opp virksomheten til å operere på fire, selvbærende måter – Hva er de fire måtene??

Våre fire pilarer med tjenester er:

 1. Studios – Arbeid med teamet ditt for å løse designproblemer av alle typer
 2. Bemerkelsesverdig – Produktdesignplattformen vår for å støtte Progressive Design
 3. Stiftelse – Vår gratis, åpen kildekode, responsiv HTML-ramme
 4. Universitet – Online-kurs, slik at du kan lære produktdesign i ditt eget tempo

HostAdvice: Du sier at du har satt opp virksomheten til å operere på fire, selvbærende måter - Hva er de fire måtene?

HostAdvice: I det du kaller din “Lekeplass” du tilbyr gratis nedlastinger av mange av teknologiutviklingene dine. Hvorfor gjør du det? Hvilke typer ting tilbyr du der?

Det gjør vi fordi vi stadig lærer og prøver ut nye ting. Vi vil dele det vi er “spille” med, slik at vi kan lære hva kundene virkelig bryr seg om.

Generelt er denne utviklingen kjernen i prosjektene vi jobber med. Vi kan gjøre dette uten klager fra våre kunder siden fakturering vår er prosjektbasert, ikke timebasert. På den måten får de fordelene med eksperimentering og læring “gratis.”

Våre lekeplassprosjekter er ganske varierte og inkluderer:

 • Motion UI – Et bibliotek for å lage tilpassede CSS-overganger og animasjoner
 • Pizza Kakediagrammer – For å lage responsive kakediagrammer for enhver enhet
 • Responsive tabeller og e-postmaler
 • Orbit – En mager jQuery Slider Plugin

Noen av lekeprosjektene våre oppgraderer til faktiske produkter (både gratis og betalt). Et eksempel er Strike, et verktøy for å administrere samarbeidsoppgavelister. Hvorfor kalles det Strike? “Bare legg dem opp og slå dem ned!”

Den første, og kanskje den mest suksessrike, lekeplassen vår er Notable – en produktdesignplattform som gjør det mulig for lag å raskt og enkelt fange nettsider og gi tilbakemelding. Dette har utviklet seg til et fullverdig SaaS-produkt som i dag brukes av over 500 byråer.

HostAdvice: Hvordan vil du beskrive din typiske klient og ditt typiske prosjekt?

Vi jobber med rundt 100 prosjekter per år, hvorav 80-85% er USA-baserte.

Vår typiske klient / prosjekt er en som står overfor en betydelig designutfordring. De innser at de må gjøre noe nytt for å utvide virksomheten sin og sliter med å finne ut hvordan de kan komme videre. Det grunnleggende spørsmålet som vi jobber med å svare på er: Hvordan gir vi mer verdi for kunden?

HostAdvice: Hvert år jobber ZURB med et nonprofit-team og noen få frivillige for raskt å utvikle en hel markedsføringskampanje. Fortell meg om det.

Vi kaller dette ZURB Wired og sponser vårt niende arrangement i år. Dette er en fantastisk opplevelse der vi jobber i 24 timer i strekk og dedikerer hele teamet og ressursene våre for å hjelpe en spesifikk veldedighet å nå sine nåværende mål. Vi har som mål å gjøre en betydelig innvirkning og har lykkes med å hjelpe disse organisasjonene til å skaffe hundretusener av dollar og å påvirke livene til tusenvis av mennesker.

Det er en veldig intens 24 timers periode. Den valgte organisasjonen må forplikte seg til at et kjerneteam på 5-10 personer skal delta hele dagen, inkludert en interessent som vil bo og ta raske beslutninger. De må være motiverte til å gjøre mye forandring på veldig kort tid.

Hver og en av våre ansatte er involvert i dette prosjektet – fra 08.00 torsdag morgen til klokken 08.00 fredag ​​morgen (og drar deretter hjem en lang helg). Vi er alle praktiske, og på slutten av dagen er det harde leveranser, som nye kampanjekonsepter og trykking.

HostAdvice: Hvert år jobber ZURB med et nonprofit-team og noen få frivillige for raskt å utvikle en hel markedsføringskampanje. Fortell meg om det.

HostAdvice: Hva er anslagene dine for din fremtidige vekst?

For meg handler vekst ikke om antall ansatte, men det handler om innvirkning. Vi ønsker å fortsette å øke vårt lederskap innen design ved bruk av metodikken Progressive Design.

HostAdvice: Hvordan ser du design utvikle seg – i løpet av de neste 1, 2 og 5 årene?

Jeg ser at design utvikler seg fra en produksjonstilnærming til en strategisk tilnærming – det er kjernen i virksomheten. Det er ennå ikke mange systemer eller metoder for å få det til, men det vil være det. Vi tror at Progressive Design er et første skritt for å hjelpe selskaper med å omfavne design som en strategisk prosess.

HostAdvice: Hvor mange timer om dagen jobber du vanligvis? Hva liker du å gjøre når du ikke jobber?

Det varierer noe fra sesong til sesong. I løpet av året starter jeg dagen med å slippe barna mine av på skolen på vei til kontoret. Jeg’Jeg jobber vanligvis på kontoret fra 8:45 til 6:30 eller 7:30 om kvelden, men som bedriftseier slutter du egentlig aldri å jobbe … Jeg prøver å finne den rette balansen og bruke like mye tid som jeg kan med familien og barna mine. Jeg liker å spille sport med barna mine, og jeg elsker fotografering – jeg liker spesielt godt å fange (andre mennesker’s) livshendelser.

HostAdvice: Hvis du ble bedt om å oppgi eksamensadressen til klassen 2016, hva vil da være meldingen din til dem?

Wow – det’det er et godt spørsmål. Jeg vil fortelle dem at det er viktig å oppleve og prøve mye forskjellige ting. Men ikke’t gjør det tilfeldig – gjør det innenfor noen rammer med konsistens og engasjement, og sørg for at du alltid går fremover. Ramme inn læringen i sykluser slik at du vet hvor du skal med den.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me