Na de officiële aankondiging door Google migreert iedereen zijn website van HTTP naar HTTPS. Vanaf oktober 2017 is Google Chrome begonnen met het weergeven van een melding dat het onveilig is op de site zonder SSL.


Het hebben van een oude website met HTTP vereist een strikte opmerking om HTTPS toe te passen op alle blogposts en pagina’s. De meeste mensen gebruiken het gratis SSL-certificaat van een CDN of Let’s Encrypt.

Maar het probleem doet zich voor wanneer je HTTPS overal op je WordPress-website moet forceren. Of u nu een Apache-server of NGINX gebruikt, u kunt een omleiding maken zonder een plug-in te gebruiken.

Hoewel voor niet-technische mensen de plug-in zoals Really Simple SSL wordt aanbevolen. Maar als u een plug-in wilt vermijden, kunt u het .htaccess-bestand gebruiken om HTTPS te forceren.

Soms, na het activeren van een SSL-certificaat, nemen sommige blogposts de wijziging niet over en is geen HTTPS zichtbaar.

In deze tutorial leer je al je blogposts om te leiden van HTTP naar HTTPS zonder een plug-in te gebruiken. Je moet cPanel gebruiken.

Bewerk het .htaccess-bestand met cPanel bij gebruik van een Apache-server

Maak je geen zorgen als je geen idee hebt van servers. Laat me wat hints geven. Wanneer u een webhostingaccount koopt bij een van de bedrijven zoals Siteground, InMotion Hosting, Hostinger, enz., Krijgt u een Apache- of mogelijk een Nginx-webserver.

Wanneer u erover nadenkt om uw WordPress-website te starten, kunt u het beste zoeken naar de beste webhosting en uiteindelijk een gedeelde server kopen.

En als je aan NGINX-servers denkt, die zijn kostbaar en hebben de verschillende technologie, dan krijg je geen cPanel. Het enige dat u nodig hebt, zijn de opdrachtregels om uw site op dergelijke servers te beheren.

Concentreer u voorlopig op het omgaan met de conventionele webhosting die u gebruikt. Volg de stappen om een ​​omleiding te maken.

Stap 1:

Log in op uw cPanel-account en open de bestandsbeheer, het is de eerste stap om de gegevens van uw website te achterhalen. Een paar bedrijven houden de bestandsbeheerder gescheiden, dus maak je geen zorgen en zoek een beetje.

Alle blogberichten van HTTP naar HTTPS omleiden zonder een plug-in te gebruiken

Als je een andere lay-out van cPanel ziet, komt dat omdat elk bedrijf probeert het aan hun merk te koppelen met een ander ontwerpthema.

Stap 2:

Als u op deze nieuwe pagina de homedirectory ziet, klikt u op public_html link vanuit de linkerzijbalk. Alle gegevens van uw website bevinden zich in de hoofdmap.

Alle blogberichten van HTTP naar HTTPS omleiden zonder een plug-in te gebruiken

Als u meer dan één website op dezelfde server uitvoert, moet u de betreffende map openen.

Stap 3:

Zoek naar de .htaccess bestand en klik met de rechtermuisknop om te bewerken. Als u het bestand niet vindt, komt dat omdat u mogelijk niet hebt ingeschakeld om de verborgen bestanden van de cPanel-instellingen weer te geven.

Alle blogberichten van HTTP naar HTTPS omleiden zonder een plug-in te gebruiken

Klik op in de rechterbovenhoek, klik op het tandwielinstellingenpictogram en vink het vakje aan om verborgen bestanden weer te geven.

Stap 4:

Als u het .htaccess-bestand vindt en met de rechtermuisknop klikt om te bewerken, verschijnt er een pop-up om te bevestigen of u het coderingsbestand zeker gaat bewerken.

Alle blogberichten van HTTP naar HTTPS omleiden zonder een plug-in te gebruiken

Klik op de Bewerk knop.

Stap 5:

Een nieuw tabblad wordt geopend. Nu moet je er een paar regels code tussen toevoegen #Start WordPress en #Eind WordPress. Laat me je de code laten zien.

RewriteEngineOn
RewriteCond% {HTTPS} korting
RewriteRule ^ (. *) $ Https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301]

Klik op Wijzigingen opslaan, en je bent helemaal klaar. Vanaf nu beginnen al uw blogs om te leiden van HTTP naar HTTPS.

Als je een NGINX-server, je kunt een paar regels code toevoegen in het configuratiebestand.

server {
listen80;
servernaam uwsite.com www.uwsite.com;
return301 https: //uwsite.com$request_uri;
}

Opmerking: vervang yoursite.com door de URL van uw website.

U heeft met succes een omleiding van HTTP naar HTTPS ingesteld.

Ik hoop dat je de omleiding kunt toepassen met cPanel

De meeste gebruikers hebben de gedeelde webhosting (d.w.z. Apache Server), ze moeten de code gebruiken om het .htaccess-bestand toe te voegen.

Als gebruikers bang zijn om het coderingsbestand te bewerken, kunnen ze de omleidingsplug-in gebruiken die ook de code toevoegt aan het .htaccess-bestand.

Maar als u WordPress-experts vraagt, raden ze u altijd aan om plug-ins zoveel mogelijk te vermijden. Ga je een plug-in gebruiken of niet?

Conclusie

Het instellen van de omleiding van HTTP naar HTTPS kan in enkele situaties lastig zijn. Zelfs na de omleiding kan de website andere fouten vertonen die geavanceerde vaardigheden vereisen.

Voor nu hoop ik dat je de omleiding voor al je blogberichten van HTTP naar HTTPS eenvoudig kunt instellen.

Bekijk deze top 3 WordPress-hostingservices:

FastComet

Beginprijs:
$ 2,95


Betrouwbaarheid
9.7


Prijzen
9.5


Gebruikersvriendelijk
9.7


Ondersteuning
9.7


Kenmerken
9.6

Lees recensies

Bezoek FastComet

Hostinger

Beginprijs:
$ 0,99


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.3


Gebruikersvriendelijk
9.4


Ondersteuning
9.4


Kenmerken
9.2

Lees recensies

Bezoek Hostinger

A2-hosting

Beginprijs:
$ 3,92


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.0


Gebruikersvriendelijk
9.3


Ondersteuning
9.3


Kenmerken
9.3

Lees recensies

Bezoek A2 Hosting

Gerelateerde How-To-artikelen

 • Gratis SSL toevoegen in WordPress met Let’s Encrypt
  gemiddeld
 • Hoe u www of niet-www van uw WordPress-website kunt gebruiken
  deskundige
 • Configureer Apache met TLS / SSL-certificaat op Ubuntu 18
  gemiddeld
 • Hoe een WordPress-beheerder toe te voegen met behulp van PHP-code
  deskundige
 • Hoe de 10 meest voorkomende Magento SSL-problemen op te lossen
  gemiddeld
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me