Wanneer je PHP gebruikt als module voor Apache, zou je de richtlijnen in bestanden die gebruikt worden voor het configureren van Apache kunnen gebruiken om de instellingen te wijzigen die gebruikt worden om het te configureren. Enkele voorbeelden zijn de bestanden htaccess en httpd.conf. Om dit te kunnen doen heeft u de twee privileges nodig: De "AllowOverride All" en "AllowOverride Options".


Er zijn ook een aantal richtlijnen van Apache die u de ruimte zouden geven om de configuraties voor PHP te wijzigen vanuit de bestanden die worden gebruikt bij het configureren van Apache. U kunt dit doen met de onderstaande bestanden:

De waarde van php_value name:

Dit wordt gebruikt om de geselecteerde richtlijnwaarde in te stellen en u kunt deze alleen gebruiken met richtlijnen van het PHP_INI_ALL en PHP_INI_PERDIRtype. Om een ​​eerder ingestelde waarde te kunnen verwijderen, zet geen in de b = waarde ruimte. Je moet er ook goed op letten dat je php_value niet gebruikt wanneer je de waarden voor Boolean configureert, je moet de php_flag gebruiken zoals hieronder getoond:

De php_flag naam aan | uit:

U kunt dit gebruiken wanneer u een configuratierichtlijn voor Boolean wilt instellen. Merk op dat je dit alleen kunt gebruiken met de richtlijnen van het type PHP_INI_ALL en PHP_INI_PERDIR dat je het kunt gebruiken.

De waarde van php_admin_value name:

Dit wordt gebruikt om de opgegeven richtwaarde in te stellen. Merk op dat je hier geen gebruik van kunt maken in bestanden van .htaccess en ofwel ini set () of .htaccess kan geen enkel type richtlijn overschrijven dat is ingesteld met php_admin_value. Om een ​​eerder ingestelde waarde te verwijderen, voegt u ook de nieuwe waarde in als “geen”.

De php_admin_flag naam aan | uit:

Dit wordt gebruikt wanneer u een configuratierichtlijn voor Boolean wilt instellen. U dient er rekening mee te houden dat u dit in geen enkel bestand van kunt gebruiken ".htaccess". Ini set () of .htaccess kan ook geen enkele richtlijn vervangen die is ingesteld met php_admin_flag.

Een illustratie om u te laten zien hoe u Apache configureert

php_valueinclude_path".: / usr / local / lib / php"
php_admin_flag engine aan

php_valueinclude_path".: / usr / local / lib / php"
php_admin_flag engine aan

Wees voorzichtig met het volgende:

Merk op dat u geen PHP-constanten buiten PHP kunt vinden. Een voorbeeld is wanneer u de PHP-constanten zoals de"E_ALL of E_NOTICE " bij het instellen van de richtlijn die wordt gebruikt voor het melden van fouten in httpd.conf omdat ze niet logisch zijn en een “0” -evaluatie opleveren. Gebruik in plaats daarvan waarden die aan bitmask zijn gekoppeld. Je kunt het alleen gebruiken in php.ini.

PHP-configuratie wijzigen met behulp van het Windows-register

Het Windows-register kan worden gebruikt bij het wijzigen van de waarden die worden gebruikt in configuraties op een patroon per map wanneer PHP wordt uitgevoerd op het Windows-platform. Het staat in de registersleutel, "HKLMSOFTWAREPHPP Directory-waarden" dat de waarden die in configuraties worden gebruikt, worden opgeslagen en vervolgens in de subsleutels die overeenkomen met de namen van het pad.

Een voorbeeld hiervan is wanneer u de waarden opslaat die worden gebruikt bij het configureren van de directory, "c: inetpubwwwroot ", ze zullen naar de sleutel gaan

"HKLMSOFTWAREPHPPer directorywaardencinetpubwwwroot".

Het zorgt er dus voor dat de directory-instellingen actief zijn voor elk script dat wordt uitgevoerd vanuit een van de subdirectory of directory. De waarden die onder de sleutel staan, zijn verplicht om zowel de naam van de configuratierichtlijn voor de PHP als de naam van de tekenreekswaarde te gebruiken.

Er is ook geen ontleding van de constanten van de PHP die in de waarden zitten. Daarom hebben alleen de waarden die worden gebruikt in configuraties die kunnen worden gewijzigd in PHP_INI_USER deze instelling, de waarden van PHP_INI_PERDIR kunnen deze instelling hebben.

Andere interfaces naar PHP

Door ini set () te gebruiken, zijn er, ondanks de manier waarop PHP wordt uitgevoerd, enkele specifieke waarden waar u wijzigingen in kunt aanbrengen tijdens de uitvoering van uw script. Als u op uw apparaat wilt komen, een uitgebreide lijst met instellingen voor configuraties en die van hun waarden die momenteel zijn bijgewerkt, gebruik dan de functie “phpinfo ()” en zorg ervoor dat de pagina die wordt weergegeven, wordt beoordeeld. U kunt ook de “get cfgvar"of de "ini get () ”om toegang te krijgen tot de waarden van de afzonderlijke richtlijnen, die tijdens runtime in configuraties worden gebruikt

Conclusie

Dit artikel gaf u tips over hoe u PHP in Apache kunt configureren en hoe u de PHP-module in het Windows-register kunt wijzigen. U moet deze stappen kunnen repliceren als u de stappen en tips strikt hebt gevolgd. Heb je nog steeds problemen, wees dan niet ontmoedigd. We zijn hier om al uw vragen te beantwoorden en om te zien of uw probleem correct wordt afgehandeld.

Bekijk deze top 3 Windows-hostingservices:

Hostwinds

Beginprijs:
$ 3,29


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.2


Gebruikersvriendelijk
9.2


Ondersteuning
9.3


Kenmerken
9.2

Lees recensies

Bezoek Hostwinds

Tijd4VPS

Beginprijs:
$ 3,27


Betrouwbaarheid
8.4


Prijzen
8.5


Gebruikersvriendelijk
8.3


Ondersteuning
8.1


Kenmerken
8.1

Lees recensies

Bezoek Time4VPS

InterServer

Beginprijs:
$ 5,00


Betrouwbaarheid
9.1


Prijzen
9.3


Gebruikersvriendelijk
9.1


Ondersteuning
9.0


Kenmerken
9.1

Lees recensies

Bezoek InterServer

Gerelateerde How-To-artikelen

 • Hoe “Fout bij het tot stand brengen van databaseverbinding” op te lossen in WordPress
  gemiddeld
 • Hoe ionCube Loader op Ubuntu 18.04 te installeren
  gemiddeld
 • Hoe PHP Composer op Ubuntu 18.04 te installeren
  gemiddeld
 • PHP-versies en opties configureren op cPanel
  gemiddeld
 • Zabbix installeren op Ubuntu 18.04 [PART TWO]
  gemiddeld
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me