Invoering:

Deze tutorial zal de manier demonstreren om een Drupal 7 website naar Drupal 8 door ofwel een lokale sandbox-installatie te gebruiken met WAMP of op afstand op een subdomein met phpMyAdmin. Drupal 8 Thema & Module versies hebben grote compatibiliteitsproblemen.


Een Drupal 7-site upgraden naar Drupal 8

Het gemak van vertalen a Drupal 7 website naar een Drupal 8 codebase wordt bepaald door de compatibiliteit van Thema’s & Modules. Als uw website aangepaste code heeft Thema’s of Modules, dit moet door professionals worden geüpgraded naar nieuw Drupal 8 normen.

Laten we beginnen.

Upgrade van Drupal 7 naar Drupal 8: Sandbox-omgevingen.

Om ervoor te zorgen dat live sites geen gegevens verliezen of downtime ervaren, moet u de websitebestanden en database terugzetten MySQL tabellen in kopieën met cPanel of andere tools. Het eenvoudigst is om alle bestanden en mappen voor een Drupal-installatie te selecteren en ze in een .zip-bestand in te pakken cPanel.

Gebruik de Back-up & Migreren module of phpMyAdmin om kopieën van de websitedatabase te exporteren. Kies vervolgens een van de twee onderstaande methoden om een ​​sandbox-omgeving te creëren voor de upgrade.

Optie één: Demo bouwen in lokale sandbox op WAMP.

De eerste optie is om een ​​sandbox te maken voor de Drupal 8 werk upgraden met WAMP op een lokale computer en publiceer vervolgens met Versiebeheer of FTP. Met WAMP, je draait een Windows Server met Apache, MySQL, & PHP geïnstalleerd op uw desktop.

Een Drupal 7-site upgraden naar Drupal 8

Instellingen:WAMP vereist de Drupal 7/8 sitebestanden die met een aangepast IP-adres naar specifieke mappen moeten worden geleid. Kies deze waarden in WAMP toediening & pak vervolgens de Drupal 7/8 websitebestanden naar de specifieke map die is aangewezen voor de installatie.

Configuratie: Importeer de MySQL database & wijzig de instellingen in phpMyAdmin of door een nieuwe Drupal installatie te gebruiken met de Back-up & Migreren module-interface.

Professioneel: gebruik Git, CVS of Subversion om Drupal-upgradecode tussen servers over te dragen.

Optie twee: Site Mirror klonen naar Sandbox-subdomein.

Voor sommige gebruikers is het eenvoudiger om gewoon een nieuw subdomein aan te maken cPanel en kloon dan de Drupal 7 website-bestanden naar het subdomein als sandbox-mirror. Gebruik phpMyAdmin of de Back-up & Migreren module om databasekaarten van de live site over te zetten voor testen.

Een Drupal 7-site upgraden naar Drupal 8

Notitie: Nadat het sandbox-domein is vastgesteld, wordt de upgrade van de site uitgevoerd & database van Drupal 7 naar Drupal 8 zal op deze bestanden worden gedaan, waarbij het voltooide exemplaar na het testen naar de productie wordt overgebracht. Dit betekent geen downtime voor uw klanten & veilige foutopsporing voor de lancering.

Upgradeproces van Drupal 7 naar Drupal 8:

Stap één: Identificeer alle geïnstalleerde modules van derden.

Begin: De eerste stap naar succesvol Drupal 7 naar Drupal 8 migratie is om een ​​lijst te maken van alle geïnstalleerde modules van derden die niet tot de core behoren.

De volgende: Het tweede deel hiervan is het onderzoeken van de beschikbaarheid van een Drupal 8 versie van de Drupal 7 module. Als de module beschikbaar is, kunt u de functionaliteit in de upgrade behouden.

Notitie: Als de modules die u gebruikt voor een Drupal 7 site in productie zijn niet beschikbaar voor Drupal 8, plan om de ontbrekende stukken te coderen met nieuwe oplossingen.

Een Drupal 7-site upgraden naar Drupal 8

Notitie: Veel Drupal 7 website-eigenaren hebben niet geüpgraded naar Drupal 8 vanwege gebrek aan ondersteuning voor modulepaden en de conversiekosten. Sites met aanzienlijke aangepaste code-oplossingen moeten kampen met een gebrek aan achterwaartse compatibiliteit tussen platforms voor modules & thema’s.

Tip: Opslaan Databaseback-up versies van elke fase van uw site tijdens het upgradeproces, zoals het origineel, de Drupal 7 versie zonder modules van derden, & de Drupal 8 versie.

Stap twee: schakel over naar een basisthema.

Snelkoppelingen: Navigeer naar het thema-gedeelte en schakel over naar het Bartik-thema.

Een Drupal 7-site upgraden naar Drupal 8

Notitie:Drupal 7 & Drupal 8 radicaal anders Thema standaarden, zodat u bestanden tussen de installaties niet opnieuw kunt gebruiken. Gebruikers met subthema’s op basis van populaire frameworks zoals Zen of Twitter Bootstrap kan het gemakkelijker vinden om aangepaste code over te zetten tussen platformversies.

Een Drupal 7-site upgraden naar Drupal 8

Tip: Voer de … uit Drupal 8 upgrade script met Bartik als basisthema en installeer vervolgens nieuwe versies van Aangepaste thema’s nadat het database-upgradeproces is voltooid.

Stap drie: verwijder alle Core Drupal 7-bestanden.

Geen van de Drupal 7 kern, module, & themabestanden blijven bij de Drupal 8 upgrade. Evenzo kunt u geen modules of thema’s van externe ontwikkelaars overzetten.

Overzicht: Er is geen achterwaartse compatibiliteit tussen Drupal 8 & Drupal 7.

Een Drupal 7-site upgraden naar Drupal 8

Notitie: Ga naar je Drupal 7 codebase & blijven alle kernbestanden met uitzondering van settings.php & de afbeeldingscachebestanden.

Stap vier: verwijder alle modules van derden & Thema-bestanden.

Ga voor de laatste stap door en verwijder alle modules & thema’s in de Drupal 7 sites / alles & sites / standaardmappen. Er zou geen moeten zijn Drupal 7 andere bestanden dan settings.php & beeldcache.

Tip: Port alle codewijzigingen van de Drupal 7 .htaccess naar de Drupal 8 versie handmatig.

Een Drupal 7-site upgraden naar Drupal 8

Notitie: Na alle Drupal 7 bestanden worden verwijderd, port de database en gebruikersaanmeldingsgegevens van de settings.php naar de Drupal 8 versie handmatig.

De volgende: Start de website opnieuw op voor de Drupal 8 upgrade van platformversie.

Stap vijf: voeg Drupal 8-bestanden toe & Voer het upgrade-script uit.

Na de Drupal 7 bestanden worden verwijderd upload en unzip de Drupal 8 kernpakket. Schakel het bestand settings.php in Drupal 8 naar de bewerkte versie met de Drupal 7 configuratie-instellingen.

Een Drupal 7-site upgraden naar Drupal 8

Notitie: Het /update.php-script voert de upgrade uit naar Drupal 8 volgens de laatst opgeslagen instellingen voor Modules & Thema’s in de database. Nadat het upgradescript is uitgevoerd, begint u met het opnieuw opbouwen van de Drupal 8 om de verwijderde versies van modules te vervangen door nieuwe scripts.

Tip: Websites met maatwerk Thema’s & Modules hebben mogelijk meer problemen met het vervangen van hun functionaliteit vanwege de grote wijzigingen in de vereisten in Drupal 8. Neem contact op met de programmering & ontwikkelingsteam met onderhoudsplannen voor CI / CD aan Drupal 8 platformupgrades.

Stap vijf: installeer Drupal 8 versies van modules opnieuw & Thema’s.

De volgende: Installeer opnieuw vanuit de lijst die u hierboven hebt gemaakt Drupal 8 versies van de modules die beschikbaar zijn voor uw site en die in gebruik waren op de Drupal 7 versie. Zet de nieuwe modules één voor één aan en test hun functionaliteit in het basisthema. Houd een lopende lijst met problemen bij & bugs.

Een Drupal 7-site upgraden naar Drupal 8

Tip: Maak een lijst met niet-ondersteunde Modules en bewaar dat als een afzonderlijke thread van bugfixes in een projectbeheertoepassing die de Drupal 7 functionaliteit.

Tip: Zorg ervoor dat u gericht werkt Drupal 8 oplossingen die repliceren & vervang de verloren functionaliteit naadloos door de upgrade van de site uit te rollen & platformversiefuncties.

Tip: Bouw over platformversies van Thema’s om CSS / JavaScript-code gemakkelijker over te zetten tussen Drupal 7-8-versies. Gebruik conversieprogramma’s & refactor voor nieuwe kaders.

Notitie: Als deze methode niet werkt, installeer dan een nieuwe versie van Drupal 8, importeer vervolgens de Drupal 7 database via de Back-up & Migreren module. Voer update.php uit & installeer de modules opnieuw.

Met behulp van de Migrate Module:

Installatie: Schakel de Migreren module & twee experimentele modules voor Migratie. Navigeer vervolgens naar: / upgrade

Een Drupal 7-site upgraden naar Drupal 8

Notitie: Installeer om de compatibiliteit te vergroten Drupal 8 site op dezelfde database / hetzelfde wachtwoord als de Drupal 7 site met verschillende tabelvoorvoegsels. Voer dan de Migreren module.

Een Drupal 7-site upgraden naar Drupal 8

Notitie: De … gebruiken Migreren module & / upgrade-pad, kunt u uw importeren Drupal 7 database naar een nieuwe Drupal 8 website codebase. Installeer vervolgens de vereiste opnieuw Modules & Thema’s.

Compleet!: Als een van deze methoden niet werkt, gebruik dan de Migreren module op een schone Drupal 8 installatie en importeer uw database rechtstreeks vanuit Drupal 7 met behulp van de / upgrade padvelden.

Stap zes: Test de geüpgradede site & Thema-bugs oplossen.

De volgende stap is om de sandbox-omgeving te gebruiken om de bugs in het thema op te lossen & module functionaliteit die moet worden gepatcht na de Drupal 8 upgrade. Dit is afhankelijk van de code afzonderlijk van site tot site & welke modules eerder waren geïnstalleerd.

Een Drupal 7-site upgraden naar Drupal 8

Tip: Gebruik een project management applicaties zoals Basecamp, Trello, & Slap om lijsten bij te houden van bekende bugs en problemen die moeten worden opgelost. Houd problemen bij die door gebruikers zijn gemeld.

Configuratie: U kunt deze waarden wijzigen in het bestand settings.php om updateversies te testen:

$ databases = array (
‘standaard’ =>
matrix (
‘standaard’ =>
matrix (
‘database’ => ‘blackhost_abc101’,
‘gebruikersnaam’ => ‘blackhost_xyz101’,
‘wachtwoord’ => ‘1234567890’,
‘host’ => ‘localhost’,
‘port’ => ”,
‘bestuurder’ => ‘mysql’,
‘prefix’ => ‘drup_’,
),
),
);

Af hebben: Doe een cross-browser testen van de website in Chrome, Safari, Explorer, & Firefox om ervoor te zorgen dat je nieuw bent Drupal 8 site werkt op alle apparaten & wordt weergegeven.

Stap zeven: Port de database & Sitebestanden naar productie.

Live gaan met veranderingen: Nadat de sandbox-website is geüpgraded, is het probleem opgelost, & Als thema getest in browserversies, kunt u de sitebestanden en database porteren naar de live productiesite om de upgrade te starten. Haal de oude site offline naar binnen onderhoudsstand.

Een Drupal 7-site upgraden naar Drupal 8

Verwijder alle bestanden op de productiesite na het maken van een back-up, samen met de database. Installeer vervolgens de bijgewerkte versie van de Drupal 8 door de bestanden uit te pakken en de MySQL database ofwel via phpMyAdmin of de Back-up & Herstellen module.

Tip: Drukke sites moeten databasewijzigingen zoals nieuwe gebruikers, wachtwoordwijzigingen of e-commercebestellingen synchroniseren tussen de sandbox-versie en de upgradeversie.

Professioneel: Gebruik uw favoriete programmeerhulpprogramma’s & tools voor versiebeheer.

Conclusie: belangrijke problemen & Ontwikkelingsuitdagingen.

Overzicht: Bijwerken a Drupal 7 site naar Drupal 8 is een zeer moeilijke taak voor complexe websites met grote databases met inhoud & gebruikers die veel modules van derden hebben geïnstalleerd. Het gebrek aan platformcompatibiliteit tussen Drupal 7 modules en Drupal 8 versies is ernstig. Evenzo is er geen soepel upgradepad voor thema’s, waardoor hercodering een noodzaak is.

Een Drupal 7-site upgraden naar Drupal 8

Aanbevelingen: Veel website-eigenaren hebben een Drupal 7 upgrade vanwege compatibiliteitsproblemen, maar het ziet er niet naar uit dat het ecosysteem zo divers zal zijn Drupal 8.

Bekijk deze top 3 Drupal-hostingservices:

ChemiCloud

Beginprijs:
$ 2,76


Betrouwbaarheid
10


Prijzen
9,9


Gebruikersvriendelijk
9,9


Ondersteuning
10


Kenmerken
9,9

Lees recensies

Bezoek ChemiCloud

Hostinger

Beginprijs:
$ 0,99


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.3


Gebruikersvriendelijk
9.4


Ondersteuning
9.4


Kenmerken
9.2

Lees recensies

Bezoek Hostinger

A2-hosting

Beginprijs:
$ 3,92


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.0


Gebruikersvriendelijk
9.3


Ondersteuning
9.3


Kenmerken
9.3

Lees recensies

Bezoek A2 Hosting

Gerelateerde How-To-artikelen

 • Hoe de welkomst-e-mail in Drupal 8 aan te passen
  Nieuweling
 • Hoe u een Drupal 7 of 8 distributiepakket kiest
  gemiddeld
 • Hoe een Drupal-database te optimaliseren of te repareren
  gemiddeld
 • Hoe een gebruikersforum op te zetten in Drupal 8?
  Nieuweling
 • Hoe een aangepast contactformulier in te stellen in Drupal 8
  Nieuweling
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me