Inleiding: complexe formulieren bouwen in Drupal 8

Deze Zelfstudie zal laten zien hoe je custom kunt bouwen Formulieren in Drupal 8 met Velden, Inhoudstypen, Webformulier, & de kern ContactHet formulier module die alle opgevraagde informatie van gebruikers verzamelen.


Gebruik makend van Inhoudstypen met CCK-velden, Webformulieren, & Contact Formulieren kan naar wens worden gecombineerd om oplossingen voor gegevensverzameling voor websites te bouwen, zoals adres, e-mail, & telefoonnummers.

De Contact Formulier & CCK modules maken deel uit van de standaard Drupal 8 installatie, maar gebruikers moeten de Webformulier module die meer geavanceerde opties voor veldaanpassing biedt.

Voordat u aan de slag gaat, moet u hosting hebben die Drupal veronderstelt, zoals deze Drupal-hostingservices.

Stap één: installeer de contactpersoon, CCK, & Webformulier modules

Begin: Navigeer naar de Modules gedeelte van Drupal 8 toediening. Bevestig dat de Contact Formulier module en de Veld / veld UI modules zijn allemaal ingeschakeld of ingeschakeld & sla de instellingen op.

De volgende: Downloaden & installeer de Webformulier module op admin / modules / installeren met behulp van het zip / gzip-bestand.

 • Downloaden:https://www.drupal.org/project/webform

Configuratie: De Webformulier module heeft drie verzamelingen submodules die allemaal moeten worden ingeschakeld om de verschillende functies te kunnen gebruiken. Schakel alle onderstaande opties in.

Hoe aangepaste formulieren bouwen in Drupal 8?

WEBFORM MODULE – CONFIGURATIE-OPTIES:

 • (x) Webformulier – Maakt het maken van webformulieren en vragenlijsten mogelijk.
 • (X) Toegang via webformulier – Biedt toegangscontroles voor webformulieren voor knooppunten van webformulieren.
 • (X) Webform Bootstrap Helpt bij het ondersteunen van Webform naar Bootstrap-integratie.
 • (O) Webformulier Devel – Biedt ontwikkeltools voor de Webform-module.
 • (X) Webform Image Select Biedt een webformulierelement voor het selecteren van een afbeelding.
 • (X) Webformulier knooppunt – Biedt een Webform-inhoudstype waarmee webforms als knooppunten in een website kunnen worden geïntegreerd.
 • (X) Webform geplande e-mailafhandelaar Breidt de e-mailhandler van Webform uit zodat e-mails kunnen worden gepland.
 • (X) Webformulier-sjablonen – Biedt startersjablonen die kunnen worden gebruikt om nieuwe webformulieren te maken.
 • (X) Webformulier UI – Biedt een gebruikersinterface voor het bouwen en onderhouden van webformulieren.

Configuratie: Schakel alle modulekeuzes in, behalve Webformulier Devel en sla vervolgens de module-instellingen op. Optioneel: Schakel de aanvullende voorbeeldmodules in voor Webformulier.

Hoe aangepaste formulieren bouwen in Drupal 8?

WEBFORM VOORBEELDMODULE – CONFIGURATIE-INSTELLINGEN:

 • (x) Voorbeeld van webformulierelement – Biedt een voorbeeld dat laat zien hoe u een webformulierelement maakt.
 • (X) Voorbeeld van een webformulier – Biedt een voorbeeld dat laat zien hoe u een Webform-composiet kunt maken.
 • (X) Voorbeelden van webformulieren Biedt voorbeelden van alle webformulierelementen en functionaliteit die kunnen worden gebruikt voor het demonstreren en testen van geavanceerde functionaliteit of die kunnen worden gebruikt als cut-n-paste codefragmenten voor het maken van nieuwe webformulieren.
 • (X) Voorbeelden van webformulieren Toegankelijkheid – Biedt voorbeeldwebformulieren voor het beoordelen en testen van toegankelijkheid.
 • (X) Voorbeeld webhandler – Biedt een voorbeeld van een webformulierhandler.
 • (X) Voorbeeld webpost op afstand – Biedt een voorbeeld van een webformulierinzending die op een externe server is gepost.

WEBFORM [EXPERIMENTAL] – CONFIGURATIE-INSTELLINGEN:

 • (o) Webformulier-snelkoppelingen – Biedt sneltoetsen voor het maken en opslaan van webformulierelementen.

Configuratie: Schakel alle voorbeeldmodules in, maar laat de experimentele module uitgeschakeld.

Af hebben: Sla de module-instellingen op en gebruik het voorbeeld Webformulier inhoud als leidraad voor het bouwen van complexe vormen in Drupal 8 op basis van de meegeleverde sjablonen voor webpublicatiebehoeften.

Stap twee: Configureer het site-brede contactformulier

Begin: De Drupal 8 Contactformulier stelt elke gebruiker die een website doorbladert in staat een e-mail te sturen naar de site-eigenaar. De Contact Formulier kan ook worden aangepast met Velden voor gegevensverzameling.

De volgende: Navigeren naar admin / structuur / contact & voeg een nieuwe toe Contact Formulier.

Hoe aangepaste formulieren bouwen in Drupal 8?

Tip:Drupal 8 biedt beheerders de mogelijkheid om meerdere contactformulieren te maken, d.w.z. een site-breed formulier voor anonieme gebruikers, zakelijk onderzoek door een afdeling of speciale aanbiedingen.

Hoe aangepaste formulieren bouwen in Drupal 8?

Configuratie: Voer de vereiste waarden in voor de Label, ontvangers (e-mailadressen), berichten weergeven, & Omleidingspad. Sla de instellingen op en gebruik vervolgens de pad-URL voor menulinks.

Stap drie: Bouw een webformulier voor aangepaste formuliervereisten

Begin: De Webformulier module voor Drupal 8 wordt gesponsord en bevat video-tutorialinhoud met voorbeeld Het formulier inhoud om te beginnen. Navigeren naar: admin / structuur / webformulier

Hoe aangepaste formulieren bouwen in Drupal 8?

De volgende: Klik op de link naar ‘Nieuw webformulier toevoegen’ & voer een naam in het pop-upscherm in. Klik op de formulieropbouwpagina op de link ‘Element toevoegen’ en kies het type Veld vereist in de pop-up.

Hoe aangepaste formulieren bouwen in Drupal 8?

Af hebben: Voeg velden toe voor klantadres, telefoonnummer, & e-mail of gebruik tekstvelden voor langere schriftelijke antwoorden van consumenten op enquêtes. Koppel de Webformulier URL naar menu-GUI’s.

Stap vier: gebruik CCK-velden & Knooppunten voor geavanceerde oplossingen

Sscherp: Een andere manier om formulieren voor gebruikers in te bouwen Drupal 8 is om aangepaste toe te voegen Velden naar Inhoudstypen, en gebruik dan het knooppunt create (knooppunt / toevoegen / ***) formulier voor geregistreerde gebruikers om gegevens in te dienen.

De volgende: Navigeren naar admin / structuur / types / toevoegen en voeg een nieuwe toe Inhoudstype naar het CMS.

Hoe aangepaste formulieren bouwen in Drupal 8?

De volgende: Navigeren naar admin / structuur / typen en klik op “Velden beheren” om het aangepaste formulier te bouwen. Gebruik velden voor adres, e-mail, telefoonnummer, afbeeldingen, pdf-bestanden, sms-antwoorden of html-tekst.

Belangrijk: Zorg ervoor dat u instelt Rechten voor Gebruikersrollen op het inhoudstype dat wordt gebruikt als een formulier op: admin / people / permissions zodat gebruikers de verzamelde responsgegevens niet kunnen zien.

Af hebben: Gebruik de pagina voor het maken van een knooppunt voor de Inhoudstype of sluit het formulier in een Blok voor Panelen Pagina’s. Drupal 8 velden kan ook worden geïntegreerd met Keer bekeken voor aangepaste weergavepagina’s.

Conclusie: Formulieren bouwen met aangepaste velden in Drupal 8

Overzicht: De Contact Formulier is een essentieel onderdeel van elke CMS-website, terwijl de Webformulier module voor Drupal 8 is het beste voor het maken van geavanceerde aangepaste formulieren met veel verschillende veldwaarden.

Aanbeveling: Gebruik maatwerk Velden op D8 Inhoudstypen voor Het formulier oplossingen die beter vereisen Keer bekeken integratie of installeer de Integratie van webformulierweergaven module voor paneel displays.

 • Downloaden:https://www.drupal.org/project/webform_views

Drupal 8 formuliermodules: Kies tussen de Contact Formulier, de Webformulier module, of met behulp van aangepaste CCK-velden op een Inhoudstype afhankelijk van de vereisten voor gegevensverzameling.

Gerelateerde How-To-artikelen

 • Hoe maak je een aangepast inhoudstype voor Drupal 8 met velden
  gemiddeld
 • Hoe u uw WordPress-thema kunt wijzigen met phpMyAdmin
  gemiddeld
 • Drupal 8 installeren op een lokale WAMP-server
  gemiddeld
 • Hoe een nieuwe taal in te stellen voor een Joomla-website?
  deskundige
 • Hoe installeren & Gebruik Acquia Dev Desktop voor Drupal 8
  gemiddeld
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me