Introductie: Drupal 8 Caching & PHP 7 snelheidsoptimalisatie

Deze Zelfstudie zal laten zien hoe u kunt optimaliseren Drupal 8 caching op PHP 7 gebruik makend van Alternatieve PHP-cache (APC) & modules van derden die zijn geïntegreerd met het platform.

Meest cPanel webhostingbedrijven met een versie van CentOS, CloudLinux, of RHEL bieden pre-installatie van aangepaste PHP stapel extensies zoals PECL modules.

Bevestig eerst of uw cPanel webhost heeft APC vooraf geïnstalleerd op de Linux webserver of overweeg een upgrade naar een VPS / Toegewijd server uit te voeren APC caching in het verkeer.

Stap één: Installatie van APC op de webserver

Alternatieve PHP-cache (APC) is een van de oudste PHP caching-oplossingen voor webservers en is op de meeste vooraf geïnstalleerd cPanel standaard webhostingplannen.

Om de PECL-modules via de opdrachtregel op VPS-hosting of Dedicated servers:

sudo apt-get installeer php-apc

Of gebruik de opdracht:

pecl installeer apc

Voor gedeelde webhostingplannen zonder de mogelijkheid om te installeren PHP extensies, neem contact op met het bedrijf om dit aan te vragen APC installatie op de webserver of upgrade naar een VPS-abonnement.

APC presteert niet goed op Drupal 8 websites draaien op gedeeld Linux plannen als de RAM toewijzing aan de cache is te laag. De standaard APC cachegrootte is 32 MB.

Voor effectief gebruik van APC, plan voor een cachetoewijzing van minimaal 128 MB tot 256 MB, waar de rest van de beschikbare RAM zal worden gebruikt voor Drupal 8 CMS-verwerking.

Merk op dat de RAM toewijzing moet worden berekend per Drupal 8 website & APC instantie draait op gedeelde hostingplannen met meerdere domeinnamen actief op een account.

Als de cache-instellingen voor APC zijn niet voldoende, d.w.z. te laag, er kan een situatie ontstaan ​​waarin de cache voortdurend opnieuw wordt gevuld PHP code vereisten & geen versnelde resultaten.

Voor het beste APC prestaties, verhoog de RAM toewijzing op uw gedeelde Linux plan waar mogelijk, zodat de servercaching de CMS-verwerking niet verstoort.

Stap twee: bewerk het configuratiebestand php.ini of apc.ini

Na installatie heeft de beheerder toegang tot de apc.ini bestand voor configuratie-instellingen. In shared hostingomgevingen is het mogelijk om hiermee te overschrijven php.ini.

In de apc.ini of php.ini bestand voor de Drupal 8 installatie, voeg de volgende regels toe:

apc.ttl = 604800
apc.user_ttl = 3600
apc.shm_size = 256M
apc.include_once_override = 1
auto_globals_jit = Uit
apc.num_files_hint = 2048

apc.stat_ctime = 0
apc.file_update_protection = 2
apc.stat = 0

Deze instellingen zorgen voor 256 MB APC toewijzing voor de PHP caching faciliteit. Pas zo nodig aan voor lagere / hogere waarden en bekijk de cachetimingvariabelen.

Stap drie: Kopieer het apc.php-bestand naar Drupal Root for Analytics

Om toegang te krijgen tot analytische informatie over PHP prestatie & serverbrongebruik, is het nodig om de apc.php bestand van de server naar de Drupal hoofdmap.

Drupal 8 heeft geen integratiemodule voor APC, dus het is vereist om de apc.php bestand vanuit de root van de installatie in plaats van de / bibliotheken map.

Navigeren naar: /usr/share/pear/apc.php op de webserver & kopieer de apc.php bestand naar de hoofdmap. Open vervolgens de pagina in een webbrowser op https://example.com/apc.php:

Hoe Drupal 8 Caching met APC op cPanel Hosting te optimaliseren

Drupal 8 Beheerders hebben toegang tot analytische informatie over het aantal gecachte bestanden / cacheverzoeken en de hoeveelheid vrij geheugen, & totaal toegewezen RAM gebruik voor APC.

Test de apc.ini instellingen in productie of in een ontwikkelingssandbox met gesimuleerde chaos van hoge verkeerspatronen om de prestaties onder druk van gebruik te zien.

Stap vier: Voeg Drupal 8-modules toe voor cachebeheer

Memcached, APC, & Zend Opcache zijn het populairst PHP-versnellers voor Drupal webhosting op een LAMP / WAMP omgeving, maar ze zijn allemaal gericht op de PHP alleen laag.

Drupal 8 beheerders moeten een meerlaagse paginacachingstrategie bouwen waar de PHP proces caching aangevuld met HTML, CSS, & JavaScript caching in het CMS.

Om dit te doen, moet u de Geavanceerde CSS & JavaScript-aggregatiemodule die de uiteindelijke output van zal comprimeren Drupal 8 webpagina’s voor anonieme gebruikers.

Drupal 8 keer bekeken kan in de cache worden opgeslagen voor een veel snellere levering in productie:

Hoe Drupal 8 Caching met APC op cPanel Hosting te optimaliseren

Bovendien, Drupal 8 uitgevers op gedeelde webhosting kunnen overwegen een CDN (Content Delivery Network) als middel voor extra caching & serverbronnen uitbreiden.

Stap vijf: Bouw full-stack caching-oplossingen voor Drupal 8

Voor meer gevorderden PHP-versnelling oplossingen voor Drupal 8 overwegen HHVM (virtuele hiphopmachine), de PHP-runtime-engine ontwikkeld door Facebook voor hogere snelheden.

Veel verkeer Drupal 8 websites implementeren vaak NGINX, Verniscache, Redis, & Memcached ter ondersteuning van webverkeer op ondernemingsniveau van meer dan 10 miljoen maandelijkse paginaweergaven.

Rennen APC caching met PHP op de webserver als een PECL-module voegt een extra laag toe aan de platformoptimalisatie die nodig is om veel verkeer te ondersteunen.

Conclusie: voer Drupal 8 uit & APC op VPS / Dedicated Plans

APC is een belangrijk onderdeel van full-stack webserveroptimalisatie voor PHP 7 acceleratie en werkt het beste als er extra is RAM toewijzing aan de installatie.

Rennen APC met Drupal 8 kan problematisch zijn cPanel webhostingplannen vanwege beperkt RAM bronnen en meerdere domeinen die hetzelfde delen IP adres.

Gebruik APC met Drupal 8 Aan VPS & Toegewijd server hosting plannen voor optimalisatie van paginasnelheid door beter PHP caching, met Memcached, Varnish, NGINX, & Redis.

Bekijk deze top 3 Drupal-hostingservices:

ChemiCloud

Beginprijs:
$ 2,76


Betrouwbaarheid
10


Prijzen
9,9


Gebruikersvriendelijk
9,9


Ondersteuning
10


Kenmerken
9,9

Lees recensies

Bezoek ChemiCloud

Hostinger

Beginprijs:
$ 0,99


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.3


Gebruikersvriendelijk
9.4


Ondersteuning
9.4


Kenmerken
9.2

Lees recensies

Bezoek Hostinger

A2-hosting

Beginprijs:
$ 3,92


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.0


Gebruikersvriendelijk
9.3


Ondersteuning
9.3


Kenmerken
9.3

Lees recensies

Bezoek A2 Hosting

Gerelateerde How-To-artikelen

 • Hoe Drupal 8-websites met verniscache op VPS-plannen te hosten
  gemiddeld
 • Drupal optimaliseren voor Google Pagespeed?
  gemiddeld
 • Hoe Drupal 8-websites met Redis op VPS-plannen te hosten
  gemiddeld
 • Drupal 8 Caching optimaliseren met Memcached op cPanel Hosting
  gemiddeld
 • Hoe Drupal 8-websites met HHVM op VPS-plannen te hosten
  gemiddeld
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me