Hoe het gebruik van WordPress Hosting Services u geld kan besparen

Hoe het gebruik van WordPress Hosting Services u geld kan besparen


Voordat u besluit een nieuwe website te starten met WordPress of een ander Content Management Systeem, moet u het belang van effectief investeren van uw geld begrijpen.

Er zijn veel goedkope webhostingbedrijven die een aantal fantastische functies bieden. De meeste klanten doen hun onderzoek om de hostingkosten van WordPress te vergelijken.

Voor beginners kan het moeilijk zijn om te beslissen of ze gedeelde webhosting, VPS, dedicated of managed hosting willen. Dat komt omdat de meesten van hen geen idee hebben van dergelijke technische zaken. Maar als ze kijken naar de kosten van dergelijke plannen, raken ze in paniek.

Iedereen die een WordPress-website wil starten, het is van vitaal belang om te begrijpen dat gedeelde webhosting het meest geschikt is omdat hun kosten lager zijn, maar je kunt alles krijgen wat je nodig hebt.

Het beste is dat u altijd een van de gratis webhostings kunt kiezen. Maar om volledige toegang tot uw website te hebben, moet u wat geld uitgeven.

Net als elke mens, als u geld wilt besparen op het kopen of vernieuwen van webhosting, is dit artikel iets voor u. Laat me je door een paar dingen leiden.

Samen een domeinnaam en een webhostingplan kopen

De meeste bedrijven bieden één jaar gratis een domeinnaam aan als u een van hun webhostingplannen koopt. Je zou het geweldig vinden om te weten dat zelfs gedeelde WordPress-webhostingbedrijven deze combinatie aanbieden.

Veel mensen geven er de voorkeur aan hun domeinnaam en webhosting afzonderlijk te beheren. Er is dus nog een andere manier om wat geld te besparen.

Bedrijven als GoDaddy geven korting op het kopen van een nieuw domein als je de kosten voor twee jaar in één keer betaalt. Deze deal biedt het eerste jaar geen gratis domein, maar u bespaart in ieder geval wat geld.

Als de domeinkosten bijvoorbeeld $ 15 per jaar bedragen en u de kosten van twee jaar tegelijk betaalt, hoeft u mogelijk slechts $ 18 te betalen. Het betekent het eerste jaar $ 3.

Koop nooit zonder aanbiedingen te zoeken

Zoals we allemaal weten, geeft elk bedrijf deals over hun producten. U moet dus online naar kortingsbonnen zoeken. Veel grote websites zoals WPBeginner krijgen geweldige aanbiedingen van Bluehost, Siteground en Inmotionhosting, voor hun lezers.

Dergelijke partnerbedrijven geven speciale couponcodes. Hoewel wanneer u een webhostingplan koopt via de link van iemand, zij verdienen geld, het brengt u niets in rekening. Je bespaart wat geld.

Bluehost biedt 63% korting, en Siteground biedt 70% korting aan de lezers van grote websites. Dergelijke kortingsbonnen zijn beschikbaar wanneer u een nieuw webhostingplan koopt.

Maar dit betekent niet dat u niets kunt verwijderen terwijl u uw bestaande plan verlengt. U kunt altijd zoeken naar vernieuwingsprijzen voor Bluehost-hosting en sommige van de populaire websites verschijnen met een kortingsboncode.

Doe je onderzoek voordat je koopt.

Wees niet bang om extra te vragen

Toen ik mijn eerste Siteground-hosting kocht, kreeg ik deze voor slechts $ 15 voor een jaar. Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe ik eraan kwam. Nou, het draait allemaal om voorin zijn.

Als u geen couponcodes kunt vinden, moet u proberen met het verkoopteam van een hostingbedrijf te praten. Siteground bood me een fantastische deal voor het kopen van een plan voor twee jaar.

Het lijkt een beetje op het kopen van een domeinnaam van GoDaddy. Ik heb ook het genoegen gehad om met het verkoopteam van Inmotionhosting te praten. Ze waren zo behulpzaam. Ik heb veel geld bespaard bij het kopen van een nieuw plan. Het was bijna 55% korting op het grootste plan van shared hosting.

Word lid van het partnerprogramma

Met Siteground kunt u een maand gratis webhosting krijgen als iemand een nieuw hostingplan koopt via uw gelieerde link. Elk bedrijf heeft een ander partnerprogramma.

Bluehost biedt $ 65 voor elke gekwalificeerde aanmelding en het zal u verbazen te weten dat als u meer verkopen doet, u $ 100 per verkoop begint te verdienen. U kunt dat geld gebruiken om een ​​nieuw hostingplan te kopen of een bestaand abonnement te verlengen.

Hoe het gebruik van WordPress Hosting Services u geld kan besparen

En als u een partner bent van managed hosting zoals WP Engine, kunt u $ 200 per verkoop verdienen. Is het niet fantastisch??

Vraag je vriend om je door te verwijzen

We weten allemaal dat referenties altijd werken. Terwijl u een nieuw hostingplan koopt, kunt u contact opnemen met uw vriend om u door te verwijzen via hun gelieerde link.

En het is mogelijk om meer geld te besparen als uw vriend contact opneemt met het verkoopteam en hen om een ​​bepaalde kortingslink voor partners vraagt. Het is een dubbele besparing.

Uw vriend krijgt de aangesloten commissie en u krijgt de korting. Als uw vriend goed genoeg is om zijn commissie met u te delen, kunt u veel geld besparen op WordPress-hosting.

Bespaar geld op WordPress Domain Renewal

Het kopen van een nieuwe domeinnaam of een webhostingplan is niet de enige plaats waar u geld kunt besparen. Bij veel bedrijven kunt u de kosten voor domeinvernieuwing verlagen.

Afhankelijk van je vaardigheden en onderzoekscapaciteit, kun je een enorme korting krijgen. Zodra ik $ 13 korting kreeg op een vernieuwing van het WordPress-domein. Zoals eerder vermeld, moet je naar deals zoeken.

Denk je dat je de WordPress hostingkosten bij je volgende aankoop kunt verlagen??

We houden allemaal van kortingen. Wij niet? En jij dan? Zou u niet wat geld willen besparen op uw volgende WordPress-hostingverlenging of nieuw plan?

Al die jaren heb ik geleerd dat voordat je iets koopt, je wat tijd moet besteden aan het zoeken naar alternatieven. Als Siteground je kostbaar lijkt, ga dan met Bluehost of een van de beste WordPress-hostings.

Nadat u het concept van verschillende soorten WordPress-hostings hebt begrepen, moet u beslissen welke functies u nodig heeft. Sommige bedrijven staan ​​hun klanten toe de functies te verminderen die ze niet nodig hebben.

Als u bijvoorbeeld een VPS-abonnement koopt, krijgt u de mogelijkheid om uw servers zelf of door het bedrijf te beheren. Evenzo zijn er nog een paar andere dingen om over te leren.

Zorg ervoor dat de volgende WordPress-hostingkosten lager zijn dan wat u eerder hebt betaald. Heb je een van de bovenstaande tips gevolgd? Zo ja, hoeveel geld heeft u bespaard??

Denk je dat je het kunt??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me