Magento is een open-source e-commerceplatform dat is ontworpen om een ​​schaalbaar en flexibel winkelwagen-systeem te bieden. Het is een krachtig platform waarmee online verkopers de inhoud, functionaliteit en het uiterlijk van hun winkels kunnen beheren. De applicatie stelt e-commerce handelaars in staat om creditcardbetalingen online te accepteren en te verwerken.


Om deze reden zou de Magento-winkel moeten voldoen aan alle Payment Card Industry (PCI) -regels bij het omgaan met deze gevoelige klantinformatie. Een van de belangrijkste PCI-regels vereist dat alle privégegevens en persoonlijke informatie van klanten worden verwerkt op een gecodeerd kanaal. De beste manier om alle kanalen te versleutelen is de installatie van Secure Security Layer (SSL) en Hypertext Transfer Protocol (HTTPS) -technologieën in uw Magento-winkel.

Als u de beveiliging van uw Magento-winkel wilt verbeteren, bent u op de juiste pagina beland. Deze uitgebreide gids is samengesteld om u te helpen SSL in uw Magento-winkel te configureren en al het HTTP-verkeer om te leiden naar het beveiligde HTTPS-protocol.

Laten we beginnen!

Speciale opmerking: Veel webhostingservices bieden Magento-installatie met één klik, maar sommige bieden veel meer: ​​24/7 Magento technische ondersteuning, dagelijkse updates en back-ups, sjablonen enz. Raadpleeg onze beste Magento Hosting-services-beoordelingspagina om de beste Magento-hosts te vinden, inclusief expert- en gebruikersrecensies.

Stap 1: GENEREREN VAN DE PRIVATE SLEUTEL VAN DE CSR AD

Het SSL-certificaat kan niet succesvol worden geconfigureerd zonder de volgende componenten:

 • Certificate Signing Request (CSR)
 • Prive sleutel
 • Publieke sleutel

Voor een probleemloos installatieproces genereert u de CSR en de privésleutel op uw server.

Log in op het cPanel

Navigeer naar de Veiligheid tabblad en open het SSL / TLS icoon.

Zodra u het SSL / TLS-pictogram hebt geopend, gaat u naar de Certificate Signing Request (CSR)

Zoek de Genereer een nieuwe CRS

Selecteer Genereer een nieuwe 2048-bits sleutel, en biedt alle details zoals gevraagd. Zorg ervoor dat u alleen de juiste gegevens opgeeft voor Domain, City & Staat, land, bedrijf, bedrijfsafdeling, e-mail, beschrijving en wachtwoordzin. Klik Genereer

Er verschijnt een venster met de gegenereerde CSR-code. Maak een kopie van deze code en sla deze op, u gebruikt deze om het SSL-certificaat te ‘activeren’.

De private wordt gelijktijdig gegenereerd met de CSR.

Stap 2: KRIJG UW SSL-CERTIFICAAT EN INSTALLEER HET

Zodra u de CSR en de privésleutel heeft gegenereerd, is de volgende stap het kopen van uw ideale SSL-certificaat. Tijdens het afrekenproces wordt u gevraagd de CSR in te voeren die u hierboven heeft gegenereerd. De CA activeert vervolgens uw certificaat voordat de certificaatbestanden (uwdomein.com.ctr en de intermediate.crt) worden verzonden.

Log in op uw om uw certificaat te installeren

Selecteer Beheer SSL-sites

Kopieer alle certificaatcode naar de relevante velden en klik vervolgens op Certificaat installeren knop

Controleer of uw Secure Socket Layer (SSL) -certificaat met succes is geïnstalleerd voordat u naar de volgende stap gaat.

Stap 3: MAGENTO CONFIGUREREN

Inmiddels hebt u met succes het SSL-certificaat op uw servers geïnstalleerd en geconfigureerd. De volgende stap is het aanpassen van de instelling op uw Magento-platform om SSL te gebruiken.

Log in op Magento met het admin-wachtwoord en de gebruikersnaam.

Nadat u zich hebt aangemeld, navigeert u naar de Systeem knop. Klik op dit tabblad; een drop-down menu zal verschijnen. Selecteer configuratie, klik vervolgens op de balk aan de linkerkant Algemeen. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu met een groot aantal opties, selecteer de Web keuze.

Op het webgedeelte is ons interessegebied de veilig Oppervlakte. Selecteer de Basis-URL Sectieveld en wijzig het om de HTTPS // vorm van uw startpagina. Vink daarnaast het vakje aan Gebruik URL in admin en Gebruik URL in frontend dropdowns naar “ja” optie.

Klik op de Bewaar Config knop om de configuratie te voltooien. Inmiddels is uw hele Magento-winkel volledig geconfigureerd om de beveiligde HTTPS-URL’s te gebruiken. Alles, inclusief alle pagina’s waarop u gevoelige informatie verzamelt en verzendt, is correct gecodeerd. Om dit te bevestigen, bezoekt u uw Magento-winkel met behulp van de oude HTTP-URL als u automatisch wordt omgeleid naar de beveiligde HTTPS // URL’s, duim omhoog! Alles is oke.

Stap 4: CONFIGUREER REDIRECTS NAAR HTTPS PAGINA’S

Uw Magento-site is zo ingesteld dat webpagina’s automatisch worden omgeleid naar SSL. Dit neemt niet weg dat er unieke omleidingen nodig zijn om de belasting van uw Magento-site te verminderen. Of u nu Apache of NGINX gebruikt, het instellen van de omleidingen is supereenvoudig.

Als u NGINX gebruikt, vervang dan uw URL-structuur door de volgende code:

Aan de andere kant, als je Apache gebruikt, gebruik dan de volgende code:

Stap 5: UPDATE ALLE INTERNE LINKS NAAR DE VEILIGE HTTPS-URL’s

Hoewel Magento al het werk doet om interne links naar HTTPS te veranderen, zullen sommige thema’s niet elke link vastleggen. Bovendien kunnen sommige van de links die u handmatig heeft gewijzigd, niet automatisch overschakelen van het oude HTTP- naar HTTPS-protocol. Het is belangrijk dat alle interne links worden bijgewerkt naar HTTPS-URL’s om het laden van uw server te vergemakkelijken, de sitesnelheden te verhogen en de positie in de zoekmachine te verbeteren.

Om alle interne links in het oude HTTP-protocol te lokaliseren, gebruiken we een software genaamd Schreeuwende kikker. U hoeft de applicatie niet te kopen; de gratis versie is gelijk aan de taak.

 • Installeer Screaming Frog.
 • Open de schreeuwende kikker. Kopieer en plak uw Magento-site-URL (startpagina) in Voer het URL-gebied in, klik vervolgens op de begin.
 • De oplossing crawlt alle URL’s op uw Magento-site. Zodra de voortgang de 100% -markering bereikt, klikt u op intern knop.
 • Selecteer de Adres tabblad om alle HTTP-URL’s in één groep te plaatsen. Selecteer in de lijst de eerste URL.
 • Klik onder aan het Screaming Frog-venster op Inlinks tabblad.
 • Het onderste venster toont een lijst met pagina’s die linken naar de geselecteerde HTTP-URL. Gebruik deze gegevens samen met de informatie op de VAN en Anker tekst kolommen om alle links naar HTTPS bij te werken.
 • Als je klaar bent, kun je de instructies van Screaming Frog nog een keer volgen om alle resterende HTTP-URL’s te verwijderen.

Het bijwerken van alle interne links naar HTTPS is belangrijk als u op zoek bent naar enig SEO-voordeel wanneer u overschakelt naar HTTPS.

Conclutie

Dit is een uitgebreide gids, geschreven om u in wezen alles te bieden wat u nodig heeft om HTTPS / SSL op de Magento-site succesvol in te stellen. Als uw site geen HTTPS / SSL-technologie gebruikt, maakt u een grote fout. Stap uit en laat het zo snel mogelijk gebeuren voordat de situatie uit de hand loopt. De technologie is absoluut noodzakelijk en zou uw eerste verdedigingslinie moeten zijn voor het beschermen van uw site en bezoekersgegevens.

Bekijk de top 3 Magento-hostingservices:

FastComet

Beginprijs:
$ 2,95


Betrouwbaarheid
9.7


Prijzen
9.5


Gebruikersvriendelijk
9.7


Ondersteuning
9.7


Kenmerken
9.6

Lees recensies

Bezoek FastComet

A2-hosting

Beginprijs:
$ 3,92


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.0


Gebruikersvriendelijk
9.3


Ondersteuning
9.3


Kenmerken
9.3

Lees recensies

Bezoek A2 Hosting

ScalaHosting

Beginprijs:
$ 4,95


Betrouwbaarheid
9.4


Prijzen
9.5


Gebruikersvriendelijk
9.5


Ondersteuning
9.5


Kenmerken
9.4

Lees recensies

Bezoek ScalaHosting

Gerelateerde How-To-artikelen

 • Hoe SSL / TLS (HTTPS) -codering op Joomla in te stellen
  Nieuweling
 • Hoe Magento in Cpanel te installeren
  Nieuweling
 • Hoe SSL / TLS-codering op Drupal in te stellen
  gemiddeld
 • Hoe SSL / TLS (HTTPS) -versleuteling op Drupal in te stellen
  Nieuweling
 • Hoe een Slow Magento 2-website te repareren
  gemiddeld
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me