Introductie: gratis SSL / TLS-certificaten voor elk domein

Deze Zelfstudie zal tonen Drupal 8 website-eigenaren hoe te installeren Laten we SSL / TLS-certificaten coderen met cPanel op domeinen voor HTTPS beveiliging en gegevenspakketversleuteling.


Laten we SSL / TLS-certificaten versleutelen hebben de voordelen dat ze vrij zijn en programmatisch kunnen worden geproduceerd, & automatisch geïnstalleerd voor elke domeinnaam op cPanelwebhostingplannen.

Bij het opzetten Laten we versleutelen op een website, Drupal 8 beheerders moeten kiezen of ze HTTP-verbindingen toestaan ​​of dat alle overdrachten worden geforceerd HTTPS-codering.

Stap één: Activeer het Let’s Encrypt-certificaat in cPanel

Navigeer om te beginnen naar cPanel op een Gedeelde Linux web Server & Klik op de ‘Laten we versleutelen’ icoon. Domeinen die voor de gebruiker zijn geregistreerd, worden weergegeven met menu’s voor geselecteerde acties.

Hoe te gebruiken Laten we SSL-certificaten versleutelen met Drupal 8

Configuratie: Activeer de ‘Laten we versleutelen’ certificaat voor de Drupal 8 domein indien nodig & sla de instellingen op in cPanel. Klik vervolgens op de ‘HTTPS-instellingen beheren’ koppeling.

Hoe te gebruiken Laten we SSL-certificaten versleutelen met Drupal 8

Notitie: Het is mogelijk om beide te gebruiken cPanel, de .htaccess bestand, of Drupal 8Is settings.php bestand te forceren HTTPS-codering op alle webpagina’s & verbindingen met de webserver.

Kies ervoor om deze instelling aan of uit te laten, afhankelijk van het feit of uw website beide toestaat HTTP & HTTPS verbindingen. Dit is de Drupal 8 standaardwaarde.

Klik op “SSL-gegevens” om de Gecodeerd certificaat, privésleutel, & Tussencertificaten (CA) informatie. Laat dit zoals het is, tenzij vereist door een andere toepassing.

Stap twee: bewerk de waarde van de basis-URL in settings.php

Na het activeren van de Laten we versleutelen certificaat, test de installatie op een Drupal 8 website door de homepage te laden met een HTTPS URL. De website moet normaal worden weergegeven met de URL in de webbrowser als veilig.

De volgende: Meld eventuele fouten & ga verder door in te loggen als de Drupal 8 beheerder. Als je besluit alles te forceren Drupal 8 pagina’s om door te laden HTTPS (aanbevolen), ga verder door:

// Gebruik HTTPS voor Drupal
$ _SERVER [‘HTTPS’] = ‘aan’;
$ conf [‘https’] = WAAR;
$ base_url = ‘https://example.com’;

het toevoegen van de bovenstaande code aan uw Drupal 8 website’s settings.php het dossier. Deze is te vinden in de / sites / standaard map van de installatie. Downloaden & code bewerken in Notepad ++ of vergelijkbaar.

Als u moet laden HTTPS standaard, maar nog steeds toegestaan HTTP verbindingen op aanvraag:

$ base_url = ‘https://example.com’;

Voeg de bovenstaande code toe aan de settings.php het dossier. Hierdoor blijft de standaard behouden Drupal 8 configuratie, die beide toestaat HTTPS & HTTP verbindingen zoals vereist op CMS.

Gecombineerd met de cPanel instellingen voor Laten we versleutelen, met deze configuratiewaarden kunt u forceren HTTPS-codering op alle Drupal 8 webpagina’s in productie.

Stap drie: bewerk het .htaccess-bestand om HTTPS op URL’s te forceren

Om een ​​extra beveiligingsniveau toe te voegen voor uw Drupal 8 website, gebruik de Apache.htaccess bestand gevonden in de root van de installatie om het laden van alle pagina’s te forceren HTTPS-codering.

Zoek de .htaccess bestand in de root-map of bestandsdirectory en verwijder vervolgens de commentaar bij de code:

RewriteEngineon

Bovendien moeten deze regels worden toegevoegd of niet worden becommentarieerd:

# Redirect naar HTTPS

RewriteCond% {HTTPS} korting

RewriteCond% {HTTP: X-Forwarded-Proto}! Https

RewriteRule ^ (. *) $ Https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301]

Red de .htaccess het dossier & upload het naar de server. Alle webpagina’s in de Drupal 8 site zou nu onder moeten laden HTTPS URL’s standaard. Meld fouten door te testen.

Stap vier: (Optioneel) Installeer de Secure Login Module

Voor een extra beveiligingslaag Drupal 8 gebruikerslogins, installeer de Beveiligde login module. Deze module dwingt af HTTPS versleutelde verbindingen op alle Drupal 8 vormen.

Vereiste bestanden – Download:

 • Beveiligde login: (module bestanden)

Configuratie: Downloaden & installeer de bestanden op admin / modules / installeren of gebruik FTP, Git, Drush, etc. zoals vereist door het project. Navigeren naar admin / config / people / securelogin & stel de standaard in Beveiligde basis-URL voor de website en het mogelijk maken van formulierbescherming.

Hoe te gebruiken Laten we SSL-certificaten versleutelen met Drupal 8

Kies welke formulieren gegarandeerd moeten worden beschermd HTTPS-codering bij transfers & Red de Beveiligde login module instellingen. Anders controleren ‘Dien alle formulieren in om de URL te beveiligen.’

Conclusie: gebruik HTTPS op alle verbindingen & Drupal Pages

Laten we SSL / TLS-certificaten versleutelen zijn 100% gratis en kunnen honderden dollars per domein besparen op duurdere abonnementen. Laten we versleutelen certificaten worden automatisch ingeschakeld cPanel. Drupal 8 webmasters kunnen forceren HTTPS-codering op alle CMS-verbindingen.

Best practice is meerlagig HTTPS beveiliging met cPanel configuratie met Laten we versleutelen, .htaccess bewerkingen, settings.php het dossier, & de Beveiligde login module voor Drupal 8. Sommige websites moeten beide mogelijk maken HTTP & HTTPS verbindingen op scripts.

Bekijk deze top 3 Drupal-hostingservices:

ChemiCloud

Beginprijs:
$ 2,76


Betrouwbaarheid
10


Prijzen
9,9


Gebruikersvriendelijk
9,9


Ondersteuning
10


Kenmerken
9,9

Lees recensies

Bezoek ChemiCloud

Hostinger

Beginprijs:
$ 0,99


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.3


Gebruikersvriendelijk
9.4


Ondersteuning
9.4


Kenmerken
9.2

Lees recensies

Bezoek Hostinger

A2-hosting

Beginprijs:
$ 3,92


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.0


Gebruikersvriendelijk
9.3


Ondersteuning
9.3


Kenmerken
9.3

Lees recensies

Bezoek A2 Hosting

Gerelateerde How-To-artikelen

 • Hoe installeren & Configureer Ubecart met Drupal
  Nieuweling
 • Hoe een aangepast contactformulier in te stellen in Drupal 8
  Nieuweling
 • Hoe u een bestemmingspagina voor Drupal 8 maakt met behulp van Display Suite
  Nieuweling
 • Hoe SSL / TLS-codering op Drupal in te stellen
  gemiddeld
 • Hoe installeren & Gebruik Acquia Dev Desktop voor Drupal 8
  gemiddeld
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me