Om Joomla 3 effectief te kunnen gebruiken, moet je de functies van het platform onder de knie hebben. Een van deze functies is de mogelijkheid om een ​​Joomla-menu te maken. Joomla Menu kan worden beschreven als een set items die worden gebruikt voor het navigeren en structureren van de website. Elk van deze menu-items heeft een URL die codes bevat die deze koppelen aan een bepaalde pagina op de website. Ze kunnen ook worden ontworpen met verschillende soorten instellingen. Deze omvatten instellingen die sommige websitekenmerken beheren, zoals de categorieën, paginalay-outs en de artikelen op de pagina.


In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt en de stappen die je moet volgen om een ​​toe te voegen "Artikel maken" Menu-item in Joomla. Dit menu-item geeft gebruikers van het Joomla-platform de mogelijkheid om gemakkelijk een artikel te schrijven vanaf de voorkant van het Joomla-platform. Dit is niet alleen voor websitebeheerders, maar ook voor de gewone gebruikers die geen lid zijn van de beheerder.

In deze handleiding wordt ervan uitgegaan dat u een Login Module en dat u toegang krijgt tot de voorkant van de website. Als je nog geen module hebt gemaakt en niet zeker weet hoe je er een moet maken, volg dan de gids aan het einde van dit artikel om er een te maken. U kunt ook een bepaalde groep mensen toestemming geven om soortgelijke acties uit te voeren. Volg de onderstaande stappen om een ​​artikelmenu-item in Joomla te maken:

Stap 1: log in op het back-end van uw website

Het eerste dat u doet om een ​​”artikel maken“Tabblad is om in te loggen op de achterkant van uw Joomla-site. Ga naar de menubeheer en kies het menu dat u wilt maken en klik op de knop “Nieuw” om een ​​nieuw menu-item te genereren.

Hoe A toe te voegen

Stap 2: Selecteer het menu-itemtype

Wanneer u op de “Nieuw”Knop, er verschijnt een ander menu. Klik op “Selecteer”Om het type menu-item te kiezen dat u wilt maken. Deze zouden normaal gesproken veel lijsten met verschillende soorten menu-items weergeven.

Hoe A toe te voegen

Stap 3: Klik op het menu-itemtype “Artikel maken”

Als je op klikt Artikelen Menu-item Type, het toont een lijst van artikel categorie inclusief de Maak een artikel submenu. Klik op Maak artikelen.

Hoe A toe te voegen

Stap 4: Klik op “Opslaan” om uw instellingen op te slaan

Geef het menu-item een ​​naam en klik op Opslaan. Je kunt gebruiken Het indienen van een artikel, bijvoorbeeld. Deze stap is een zeer belangrijk en cruciaal onderdeel van de stappen, omdat na het toevoegen van uw titel voor het menu-item en u niet opslaat, uw werk tot dusver verloren zou gaan. Zorg er dus voor dat je opslaat wat je hebt gedaan. De onderstaande schermafbeelding geeft u een goed idee.

Hoe A toe te voegen

Stap 5: Navigeer naar de clientzijde van uw website en vernieuw de pagina

Nu bent u klaar met het maken van uw artikelmenu, ga naar de voorkant van uw site en vernieuw de pagina. Klik hiervoor op de Vernieuwen knop. Hiermee wordt de pagina vernieuwd, zodat je kunt zien of je de juiste stappen hebt of niet. Als je alles goed hebt, zie je het menu-item Artikel maken dat je zojuist hebt gemaakt met de naam die je hebt gebruikt om het op te slaan, zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.

Hoe A toe te voegen

Hoe aanmeldingsmodules te maken in Joomla 3

Het content management systeem wordt op grote schaal gebruikt door veel Joomla-gebruikers. Ze krijgen toegang tot het beheerdersgedeelte, ook wel de achterkant van de site genoemd. Met dit deel van de site kunnen ze categorieën, modules, artikelen en ook menu’s genereren en bewerken.

U kunt ook een aanmeldingsgebied voor gebruikersaccounts maken vanaf de voorkant van de site in plaats van via de achterkant. Als u sitegebruikers heeft, kunt u deze ook toevoegen als gebruikers en hen de toestemming geven om artikelen te kunnen maken vanaf de voorkant van uw site zoals u doet vanuit de backend. In dit deel van de gids leggen we uit dat u stap-voor-stap tips vindt over hoe u een inlogmodule kunt maken en de functionaliteit van uw site kunt verbeteren.

Stap 1: Open de Module Manager

Het eerste dat u moet doen om een ​​type inlogmodule te kunnen maken, is om eerst in te loggen op de achterkant van uw site, op inhoud te klikken en er wordt een vervolgkeuzemenu weergegeven. Klik in deze lijsten op Module om u naar de modulemanager te brengen.

Hoe A toe te voegen

Stap 2: Maak een nieuwe module

Wanneer u toegang heeft gekregen tot de Module Manager, ziet u een rij knoppen bovenaan de pagina, klik op de “Nieuw”Om een ​​nieuwe module te maken en een moduletype te kiezen.

Hoe A toe te voegen

Stap 3: Log in op uw module

Nadat u de module heeft gemaakt, scrolt u omlaag tot waar u de “Log in”. Klik op de button.

Hoe A toe te voegen

Stap 4: maak een titel

Het volgende dat u moet doen, is een titel aan de module toewijzen zodat u uw module kunt lokaliseren nadat u deze hebt opgeslagen. Kies na het aanwijzen van de titel een modulepositie, de locatie waar u deze wilt weergeven. Gebruik hiervoor de “Menu toewijzing”Tabblad en uw module zou worden weergegeven in een van de tabbladen volgens uw selectie.

Hoe A toe te voegen

Conclusie

Als je klaar bent, ga je terug naar de voorkant van de site en klik je op de knop Vernieuwen om te controleren of de aanmeldmodule die je hebt gemaakt met de titel die je hem hebt gegeven en de positie die je hebt geselecteerd, allemaal goed uitkomen. Dat is alles wat je nodig hebt om een ​​module te maken en een menutype voor het maken van artikelen toe te voegen aan je Joomla 3.

Bekijk deze top 3 Joomla-hostingservices:

FastComet

Beginprijs:
$ 2,95


Betrouwbaarheid
9.7


Prijzen
9.5


Gebruikersvriendelijk
9.7


Ondersteuning
9.7


Kenmerken
9.6

Lees recensies

Bezoek FastComet

ChemiCloud

Beginprijs:
$ 2,76


Betrouwbaarheid
10


Prijzen
9,9


Gebruikersvriendelijk
9,9


Ondersteuning
10


Kenmerken
9,9

Lees recensies

Bezoek ChemiCloud

A2-hosting

Beginprijs:
$ 3,92


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.0


Gebruikersvriendelijk
9.3


Ondersteuning
9.3


Kenmerken
9.3

Lees recensies

Bezoek A2 Hosting

Gerelateerde How-To-artikelen

 • Hoe algemene toestemmingsniveaus in Joomla 3 toe te staan ​​of te weigeren 3
  gemiddeld
 • Hoe een lijst in een Joomla-artikel in te voegen
  gemiddeld
 • Hoe Joomla vanuit cPanel te installeren
  Nieuweling
 • Hoe u uw Joomla-snelheid kunt verbeteren
  gemiddeld
 • Contentversie inschakelen in Joomla
  gemiddeld
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me