Een slimme website-eigenaar begrijpt hoe belangrijk het is om een ​​website te hebben met een snelle laadtijd. Als u uw website op WordPress uitvoert, heeft u gehoord van caching-plug-ins.


Caching is een effectieve manier om ervoor te zorgen dat uw website sneller wordt geladen voor uw bezoekers. Maar voor optimale prestaties moet uw website browsers waarschuwen voor de exacte inhoud die ze moeten cachen. Helaas geven caching-plug-ins u geen volledige controle over deze instellingen, dus u moet ze handmatig configureren.

WordPress heeft een heleboel cache-plug-ins op de markt, maar WP Super Cache Plugin en W3 Total Cache (W3TC) zijn het populairst. Het enige verschil tussen de twee plug-ins is: WP-cache is eenvoudig te installeren en te configureren, terwijl W3TC verschillende opties heeft met een uitgebreid configuratieproces.

Wanneer uw website traag is vanwege WordPress PHP-scripts, produceert de cacheplug-in statische HTML-bestanden om dit probleem op te lossen. Als gevolg hiervan neemt de laadtijd van uw website toe, wat de site-optimalisatie en gebruikerservaring verbetert.

In dit artikel zullen we kijken hoe u WP Super Cache kunt configureren bij het indrukken van woorden?

Laten we beginnen.

Stap 1: Download en installeer WP Super Cache

De eerste stap is het downloaden en met succes installeren van de WordPress Cache-plug-in op uw computer. Bezoek de officiële Plugin-pagina en download het pakket.

Of log gewoon in op het admin-gebied van uw WordPress.

Druk in het vervolgkeuzemenu op Plug-ins en klik Nieuw toevoegen bovenaan uw pagina.

In de Zoek plug-ins plek voer WP Super Cache in en klik op Enter

Het eerste dat opduikt, is WP Super Cache inpluggen. Druk op de knop Installeren om het installatieproces te starten.

Zodra de plug-in is geïnstalleerd, klikt u op Activeer plug-in

OPMERKING: het wordt aanbevolen dat alle andere cacheplug-ins zijn uitgeschakeld. U kunt elke andere plug-in deactiveren door naar de Plug-ins sectie en druk op Deactiveren knop net onder de plug-in.

Stap 2: Initiële configuratie van de cacheplug-in

U heeft de plug-in inmiddels succesvol geïnstalleerd. Zodra je de plug-in hebt geactiveerd, krijg je een bericht als dit:

Klik op de hyperlink (plugin admin pagina) die op deze pagina verschijnt om naar de instellingspagina van de plug-in te gaan. Als u een bericht krijgt dat een permalink-structuur vereist is om de plug-in correct te laten werken, navigeer dan naar Instellingen > Permalinks op het WP-dashboard en selecteer een andere optie dan de eerste. In deze gids heb ik de optie Numerieke permalink gekozen.

Nu we alles hebben wat we nodig hebben, gaan we verder met het openen van het instellingenpaneel op de WP Cache-plug-in. Ga naar Instellingen > WP Super Cache. Op dit punt ziet u een geel vak met dit bericht:

Dat is goed. Maar het gele vak mag niet verschijnen elke keer dat u de WP Super Cache-instelling start. Het zou maar één keer moeten verschijnen. Als het elke keer verschijnt, zoek dan naar de FAQ-link. Klik in het instellingenpaneel op WP Super Cache en vervolgens op de sectie Easy. U zult merken dat Caching is uitgeschakeld. Schakel Caching in en klik op updatestatus.

Druk bij het inschakelen van de cache op Test cache knop om te controleren of het werkt. WordPress Super Cache verzamelt tweemaal gegevens van uw WordPress en vergelijkt de tijdafdrukken van beide pagina’s. Als ze overeenkomen, betekent dit dat de caching correct werkt op uw site.

Als u van plan bent de prestaties van uw WordPress-site nog verder te verbeteren, verken dan de geavanceerde instellingen van WP Super Cache.

Stap 3: Geavanceerde instellingen voor WP Super Cache

De WP Super Cache-plug-in wordt geleverd met geavanceerde opties voor extra WordPress-optimalisatie en verhoogde laadsnelheid. Ga naar om naar de geavanceerde opties te gaan Instellingen > WP Super Cache druk dan op de Geavanceerd tabblad knop.

Caching inschakelen

Vink om te beginnen het vakje aan zoals hierboven van bovenaf wordt weergegeven. Omdat WP Super Cache PHP gebruikt om cachebestanden bij te wonen, wordt het duur om te onderhouden, vooral wanneer het zich op een gedeelde hostingruimte bevindt. Het is dus aan te raden om mod rewrote te gebruiken om de cachebestanden te bedienen. Als je klaar bent, scroll je klaar en klik je op Status bijwerken knop om de wijzigingen op te slaan. U zou een geel vak moeten zien met deze tekst:

Deze instellingen zijn gewoon bedoeld voor het bestand van uw server dat bekend staat als .htaccess. Scroll naar beneden tot je de onderstaande knop vindt:

Als het wijzigingsproces is geslaagd, uw .htaccess bestand moet verschijnen in de vorm van een groen vak:

Ga nu verder met het configureren van de Preload-tab van de plug-in.

Stap 4: WP Super Cache Preload Set-up

De preload-configuratie zorgt voor intervalcaching van alle posts en pagina’s van de site. Je kunt het automatisch instellen. Voor shared hosting is het aan te raden deze eens per dag in te stellen (1440 minuten). Als u tweemaal per dag site-updates uitvoert, kunt u uw tijdsinterval tussen elke cachevernieuwing instellen op 720 minuten. Voor de tweede optie betekent dit dat u de site per dag vernieuwt, wat mogelijk extra serverbelasting vereist. Het is dus aan te raden om geen lagere waarde te gebruiken, vooral in shared hostingomgevingen.

Aan de andere kant, als u een speciale server gebruikt, kunt u het vernieuwingsinterval verlagen tot 60 minuten. De optimale vernieuwingstijd op een site met veel verkeer is twee uur.

In dit geval hebben we het vernieuwingsinterval van de cache gecontroleerd op 1440 minuten, maar het staat u vrij om een ​​waarde op te nemen die aan uw behoeften voldoet.

Druk op de Update-instellingen knop om de wijzigingen op te slaan. Als u het cacheproces onmiddellijk wilt starten, klikt u op de Cache nu vooraf laden knop na het bijwerken van de instellingen. Het proces van het vooraf laden van de cache vereist tijd en middelen, afhankelijk van de posts en pagina’s van de site, dus geef het wat tijd om te voltooien.

Nu is de WP Super Cache volledig geconfigureerd, maar u kunt een test doen om te bevestigen. Ga naar Tabblad Eenvoudig instellen, druk op de Test cache knop. Als de cacheplug-in is geconfigureerd, zou u dit bericht moeten zien:

U heeft caching met succes geconfigureerd in uw WordPress. Het zou nu sneller moeten laden.

Conclusie

Nu u weet hoe de WP-cacheplug-in werkt en hoe u de siteprestaties kunt verbeteren, is het tijd om het uit te proberen. We hopen dat deze gids u zal helpen bij het installeren en configureren van de WP-Cache-plug-in op uw WordPress-site.

Bekijk de top 3 WordPress-hostingservices:

FastComet

Beginprijs:
$ 2,95


Betrouwbaarheid
9.7


Prijzen
9.5


Gebruikersvriendelijk
9.7


Ondersteuning
9.7


Kenmerken
9.6

Lees recensies

Bezoek FastComet

Hostinger

Beginprijs:
$ 0,99


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.3


Gebruikersvriendelijk
9.4


Ondersteuning
9.4


Kenmerken
9.2

Lees recensies

Bezoek Hostinger

A2-hosting

Beginprijs:
$ 3,92


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.0


Gebruikersvriendelijk
9.3


Ondersteuning
9.3


Kenmerken
9.3

Lees recensies

Bezoek A2 Hosting

Gerelateerde How-To-artikelen

 • Hoe u de beste plug-ins voor uw WordPress-site kunt vinden
  Nieuweling
 • Hoe creditcardbetalingen op WordPress-site te accepteren met WooCommerce
  gemiddeld
 • Hoe algemene WordPress SSL-problemen op te lossen
  gemiddeld
 • Hoe een website van Wix naar WordPress te migreren
  gemiddeld
 • Hoe u het .htaccess-bestand van uw WordPress-website kunt bewerken met cPanel
  Nieuweling
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me