WP Security Audit-log is een plug-in, die wordt geleverd door WordPress en die tot doel heeft de beheerder de beveiligingsproblemen op de website te laten volgen. De plug-in bereikt zijn doel door alle activiteiten die op de site plaatsvinden bij te houden.


In dit how-to-artikel bespreken we hoe u WP Security Audit Log WordPress Plugin gebruikt.

Vereisten;

 • Toegang tot een WordPress-site.

Overzicht

De plug-in kan alle activiteiten bijhouden, zoals inhoudsverandering, thema’s, plug-ins en gebruikersaccounts. Houd een logboek bij van gebeurtenissen die plaatsvinden op uw WordPress-site en u kunt gemakkelijk verdachte activiteiten herkennen voordat deze worden geëxtrapoleerd naar een beveiligingsprobleem op uw website.

WP Security Audit Log is het hoogst gewaardeerde onder WordPress-beheerders en beveiligingsprofessionals.

Hoe WP Security Audit Log WordPress Plugin te gebruiken

Installeer de WP Security Audit Log Plugin

Om de plug-in te installeren, navigeert u naar het gedeelte plug-ins op uw WordPress-site en klikt u op Nieuw toevoegen

Zoek naar de WP Security Audit Log Plugin

Het WP Security Audit Log verschijnt op de zoekitems, klik op Installeren en klik dan op Activeren om de plug-in in te schakelen.

Het Audit Log verschijnt op het Dashboard waar u de activiteiten die op de website hebben plaatsgevonden kunt bekijken. In de onderstaande afbeelding laat het bijvoorbeeld zien dat de beheerder zich succesvol heeft aangemeld en afgemeld.

Gebeurtenissen in- / uitschakelen

Onder het WP Security Audit Log kan de beheerder de evenementen die plaatsvinden op de WordPress-site in- of uitschakelen.

Ingelogde gebruikers

Het WordPress Security Audit Log geeft de gebruiker de mogelijkheid om de ingelogde gebruikers en de locatie op het toegangspunt te bekijken. Het is mogelijk om bekijk de wijzigingen elke gebruiker gemaakt op de site.

De beheerder kan de sessie van de gebruiker beëindigen met een klik. Daarnaast mag de admin ook de gebruiker blokkeren van toegang tot de site.

Genereer rapporten

Het WP Security Audit-logboek kan rapporten genereren, afhankelijk van hoe ze wekelijks, maandelijks of dagelijks zijn geconfigureerd. De rapporten kunnen worden gegenereerd en rechtstreeks naar uw e-mail worden gestuurd.

E-mail notificaties

De beheerder kan het account configureren om een ​​e-mailwaarschuwing te ontvangen over activiteiten of wijzigingen die op de website kunnen plaatsvinden. De functie voor e-mailmeldingen helpt bij het verbeteren van de websitebeveiliging, omdat u realtime meldingen over elke wijziging kunt ontvangen. U kunt een trigger toevoegen om een ​​e-mailmelding te sturen.

Externe databaseverbinding

Met behulp van de WP Security Audit Plugin is het voor de beheerder mogelijk om verbinding te maken met een externe database om de beveiliging te verbeteren. De rapporten worden naar de database gestuurd en kunnen de prestaties van de plug-in verbeteren.

Zoek naar records en rapporten

Met behulp van de beveiligingsplug-in is het mogelijk om naar een specifiek rapport of record van een bepaalde wijziging te zoeken. Dit helpt bij het identificeren van problemen en het oplossen van problemen. Gebruik de op tekst gebaseerde basis om te zoeken naar eventuele wijzigingen en filter desgewenst.

Conclusie

In dit artikel zijn we erin geslaagd om te laten zien hoe u WP Security Audit Log installeert, gebeurtenissen in- / uitschakelt, alle gebruikers op elk gewenst moment bijhoudt, e-mailmeldingen verzendt en rapporten genereert over alle activiteiten van de site. De WordPress Security Audit Plugin is een perfecte tool die essentieel is voor elke website die op het WordPress Platform draait. De plug-in helpt bij het verbeteren van de websitebeveiliging en maakt het webbeheer en de monitoring eenvoudiger.

Bekijk deze top 3 WordPress-hostingservices:

FastComet

Beginprijs:
$ 2,95


Betrouwbaarheid
9.7


Prijzen
9.5


Gebruikersvriendelijk
9.7


Ondersteuning
9.7


Kenmerken
9.6

Lees recensies

Bezoek FastComet

Hostinger

Beginprijs:
$ 0,99


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.3


Gebruikersvriendelijk
9.4


Ondersteuning
9.4


Kenmerken
9.2

Lees recensies

Bezoek Hostinger

A2-hosting

Beginprijs:
$ 3,92


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.0


Gebruikersvriendelijk
9.3


Ondersteuning
9.3


Kenmerken
9.3

Lees recensies

Bezoek A2 Hosting

Gerelateerde How-To-artikelen

 • Hoe een WordPress-site te beveiligen met Wordfence
  gemiddeld
 • Hoe de WP Super Cache-plug-in op WordPress te installeren en configureren
  Nieuweling
 • Hoe “Fout bij het tot stand brengen van databaseverbinding” op te lossen in WordPress
  gemiddeld
 • Hoe u aangepaste CSS op verschillende manieren aan uw WordPress-website kunt toevoegen
  gemiddeld
 • Hoe een lastige WordPress-site uit te schakelen met cPanel voor probleemoplossing
  gemiddeld
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me