Hvordan bruker WordPress Hosting Services kan du spare penger

Hvordan bruker WordPress Hosting Services kan du spare penger


Før du bestemmer deg for å starte et nytt nettsted ved hjelp av WordPress eller et annet innholdsstyringssystem, må du forstå viktigheten av å investere pengene dine effektivt.

Det er mange billige webhotellfirmaer som tilbyr noen fantastiske funksjoner. De fleste kunder forsker for å sammenligne WordPress-hostingkostnader.

For nybegynnere kan det være vanskelig å bestemme seg for om de vil ha delt webhotell, VPS, dedikert eller administrert hosting. Det er fordi de fleste av dem ikke har noen anelse om slike tekniske ting. Men når de ser på kostnadene ved slike planer, spretter de ut.

Alle som ønsker å starte et WordPress-nettsted, det er viktig å forstå at delte webhoteller er mest passende fordi kostnadene deres er mindre, men du kan få alt du trenger.

Det beste er at du alltid kan velge hvilket som helst av de gratis webhotellene. Men for å ha full tilgang til nettstedet ditt, må du bruke litt penger.

Akkurat som alle mennesker, hvis du vil spare penger på å kjøpe eller fornye webhotell, er denne artikkelen noe for deg. La meg lede deg gjennom noen få ting.

Kjøpe et domenenavn og webhotell sammen

De fleste selskaper tilbyr ett gratis domenenavn i ett år hvis du kjøper en av webhotellplanene deres. Du vil være begeistret for å vite at til og med delte WordPress-webhotellfirmaer tilbyr denne kombinasjonen.

Mange foretrekker å administrere sitt domenenavn og webhotell separat. Så det er en annen måte å spare penger.

Selskapene som GoDaddy gir rabatt på å kjøpe et nytt domene hvis du betaler kostnadene i to år på en gang. Denne avtalen tilbyr ikke et gratis domene for det første året, men i det minste vil du spare penger.

Hvis for eksempel domenekostnaden er $ 15 per år, og du betaler kostnadene for to år på en gang, kan det hende du må betale bare $ 18. Det betyr 3 dollar for det første året.

Kjøp aldri uten å se etter tilbud

Som vi alle vet, gir hvert selskap avtaler på produktene sine. Så du bør se etter noen kuponger på nettet. Mange store nettsteder som WPBeginner får fantastiske tilbud fra Bluehost, Siteground og Inmotionhosting, for leserne.

Slike partnerselskaper gir spesielle kupongkoder. Selv om du kjøper en webhotellplan fra noens lenke, tjener de ikke noe. Du sparer litt penger.

Bluehost tilbyr 63% avslag, og Siteground gir 70% avslag til leserne av store nettsteder. Slike kuponger er tilgjengelige når du kjøper en ny webhotellplan.

Men det betyr ikke at du ikke kan få noe av mens du fornyer din eksisterende plan. Du kan alltid se etter Bluehost-fornyelsespriser, og noen av de populære nettstedene dukker opp med en rabattkupongkode.

Gjør forskningen din før du kjøper.

Ikke vær redd for å be om ekstra

Da jeg kjøpte min første Siteground-hosting, fikk jeg den til bare $ 15 for ett år. Du lurer kanskje på hvordan jeg har det. Vel, det handler om å være på forhånd.

Hvis du ikke finner noen kupongkoder, bør du prøve å snakke med salgsteamet til et vertsfirma. Siteground tilbød meg en fantastisk avtale med å kjøpe en plan i to år.

Det ligner litt på å kjøpe et domenenavn fra GoDaddy. Jeg har også hatt gleden av å snakke med salgsteamet til Inmotionhosting. De var så hjelpsomme. Jeg sparte mye penger på å kjøpe en ny plan. Det var nesten 55% avslag på den største planen for delt hosting.

Bli med i tilknyttet program

Siteground lar deg få en måned gratis webhotell hvis noen kjøper en ny hostingplan fra tilknyttede lenker. Hvert selskap har et annet tilknyttet program.

Bluehost tilbyr $ 65 for hver kvalifisert registrering, og du vil bli overrasket over å vite at hvis du tjener mer, begynner du å tjene $ 100 per salg. Du kan bruke pengene til å kjøpe en ny hostingplan eller fornye en eksisterende.

Hvordan bruker WordPress Hosting Services kan du spare penger

Og hvis du er tilknyttet administrerte hostings som WP Engine, kan du tjene $ 200 per salg. Er det ikke fantastisk?

Be vennen din om å henvise deg

Vi vet alle at referanser fungerer hele tiden. Når du kjøper en ny vertsplan, kan du kontakte vennen din om å henvise deg gjennom tilknyttet lenke.

Og det er mulig å spare mer penger hvis vennen din kontakter salgsteamet og ber dem om en bestemt rabatt tilknyttet lenke. Det er en dobbel besparelse.

Din venn får tilknyttet kommisjon, og du får rabatt. Hvis vennen din er god nok til å dele kommisjonen din med deg, kan du spare mye penger på WordPress-hosting.

Spar penger på WordPress Domain Renewal

Å kjøpe et nytt domenenavn eller webhotellplan er ikke det eneste stedet du kan spare penger. Mange selskaper lar deg redusere domenefornyelseskostnaden.

Avhengig av ferdigheter og forskningsevne, kan du få en enorm rabatt. En gang fikk jeg $ 13 avslag på en WordPress-domenefornyelse. Som nevnt tidligere, bør du se etter avtaler.

Tror du at du kan redusere WordPress-hostingkostnadene ved ditt neste kjøp?

Vi liker alle rabatter. Gjør vi ikke det? Hva med deg? Ønsker du ikke å spare penger på din neste WordPress-hostingfornyelse eller nye plan?

Alle disse årene har jeg lært at før du kjøper noe, er det nødvendig å bruke litt tid på å lete etter alternativer. Hvis Siteground virker kostbart for deg, kan du gå med Bluehost eller noen av de beste WordPress-hostingene.

Etter å ha forstått konseptet med forskjellige typer WordPress-hostings, bør du bestemme hvilke funksjoner du trenger. Noen selskaper lar kundene sine kutte ned funksjonene de ikke trenger.

Når du for eksempel kjøper en VPS-plan, får du et alternativ å administrere serverne dine av deg selv eller av selskapet. Tilsvarende er noen få andre ting å lære om.

Forsikre deg om at neste WordPress-hostingkostnad er mindre enn det du betalte tidligere. Har du fulgt noen av tipsene som er nevnt over? Hvis ja, hvor mye penger sparte du?

Tror du at du kan gjøre det??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me