Nå og da kan du støte på noen få vanlige WordPress-feil. Memory Exhausted Error er en av dem. Står du over en slik feil?


I så fall kan du raskt fikse dette ved å øke standardgrensen for PHP-minne for webhotellserveren. Du bør vite at for å opprettholde et anstendig miljø; hver server har sin standard minnegrense.

Men noen få plugins eller temaet kan kreve mer minne for å fungere riktig. Når nettstedet ditt fortsetter å vokse, kan det være lurt å bruke flere ressurser.

I denne opplæringen skal du lære hvordan du fikser denne feilen ved å bruke cPanel. Før det bør du vite om denne feilen i detalj.

Hva er minneoppbrukt feil?

Som du allerede vet, for å drive et WordPress-nettsted, trenger du en webhotellserver. Og WordPress er skrevet på PHP-språk.

Det er et serversidespråk, så det betyr at når WordPress-koden trenger mer minne enn standardminnet som er tildelt av webhotellserveren, prøver den å øke minnet automatisk.

Men det går bare opp til 64MB, noe som ikke er nok i mange tilfeller.

For å øke minnet, må du legge til en kode i wp-config.php fil som er til stede i WordPress-katalogen din. For å få tilgang til det, må du bruke cPanel levert av ditt webhotellfirma.

Følg disse trinnene for å øke standardminnegrensen

Jeg håper du er kjent med grensesnittet til cPanel. Hvis du ikke er det, la meg fortelle deg at hvert selskap har sin egen design, men alternativene tilgjengelige i cPanel vil være nesten like.

Så du må fokusere på innholdet, ikke designet.

Trinn 1

Logg inn på cPanel-kontoen og åpne Filbehandler fra Files seksjon. Det er et av de vanligste ikonene du kan bruke nå og da.

Hvis du ikke er en tekniker, ikke bekymre deg, det er lett å finne.

Steg 2

Forsikre deg om at du ser rotkatalog / public_html i stedet for hovedkatalogen. Du kan sjekke det fra navigasjonsmenyen til venstre.

Bare klikk på public_html og du vil se filene og mappene på nettstedet ditt.

Merk: Hvis du har flere nettsteder som er vert på en enkelt server, kan det hende du må finne mappen til nettstedet og åpne den.

Når du har gjort det, må du søke etter wp-config.php fil.

Trinn 3

Ikke bli forvirret mellom wp-config.php og wp-config-sample.php filene. Nå for å redigere wp-config.php kan du enten høyreklikke eller bruke Redigere alternativet vist i hovednavigeringsmenyen.

Valget er ditt. Men de fleste foretrekker å bruke høyreklikk fordi det er praktisk.

Trinn 4

Når du har klikket på redigeringslenken, vises en popup foran deg. Den vil vise plasseringen av filen, og du trenger bare å bekrefte at du vil redigere filen ved å klikke på Redigere knapp.

Trinn 5

Kodeditoren åpnes i en ny fane, og du kan enkelt se alle kodene som er lagt til av cache-plugin eller andre plugins til denne filen..

Nå må du legge til en linje med koden på slutten av denne filen før en kommentar "Det er alt, slutt å redigere! Glad blogging."

define (‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’);

Det er det. Klikk på Lagre fra øverste høyre hjørne av siden, så er du klar. Prøv å tømme hurtigbufferen til nettleseren din og sjekk nettstedet ditt.

Det er ikke sikkert at minnet er oppbrukt. I så fall, gratulerer, har du løst problemet.

Denne koden forteller webhotellserveren å øke minnegrensen til 256MB. Noen ganger fungerer det ikke. I slike tilfeller tillater ikke webhotellet endring i minnet.

I så fall er den eneste måten å kontakte kundestøtte for webhotell.

Som du vet, bruker de fleste av de delte webhotellene som har færre ressurser sammenlignet med netthosting eller dedikerte servere..

Så for å fikse denne feilen, kan det hende du må be kundeservicerepresentanten om å øke minnegrensen manuelt.

Jeg håper at du enkelt kan løse denne feilen

De fleste mennesker bekymrer seg mye når de ser en slik feil. Det skyldes at hvis WordPress-kodene krever bruk av mer minne, kan det hende at du ikke kan installere eller oppdatere noen plugin eller tema.

Det kan hende du ikke en gang kan laste opp noen mediefil. Så det kan være frustrerende. Selv om du fremdeles kan få tilgang til adminområdet, er det ingen nytte

Så det er bedre at du lærer å redigere WordPress-filene. Som du har sett ovenfor, er cPanel enkel å bruke.

Mange kan vurdere å bruke FTP, og du kan også gjøre det. Men cPanel er mye mer behagelig. Jeg håper du kan legge til koden for å øke hukommelsesgrensen og fikse feilen på utminnet minne.

Hvis du fortsatt er i tvil, send gjerne en kommentar og kontakt oss via kontaktskjemaet.

Konklusjon

Det primære målet er å øke standardgrensen for WordPress. For hvilken må du lære hvor du finner wp-config.php-filen.

Ikke vær redd for å bruke cPanel; det er ganske enkelt å navigere. Følg trinnene som er nevnt over, så løser du problemet i løpet av få minutter.

Sjekk ut disse topp 3 cPanel-hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitelighet
10


Priser
9.9


Brukervennlig
9.9


Brukerstøtte
10


Funksjoner
9.9

Les anmeldelser

Besøk ChemiCloud

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Slik konfigurerer du PHP-versjoner og alternativer på cPanel
  mellomliggende
 • Slik bruker du Filbehandling i cPanel-nettpanelet
  nybegynner
 • Slik konfigurerer du Cron Jobs ved hjelp av cPanel Hosting Kontrollpanel
  mellomliggende
 • Hvordan installere WordPress fra cPanel
  nybegynner
 • Hvordan installere Joomla innenfra cPanel
  nybegynner
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me