Hvordan forberede meg på migrering til Windows Server 2019


For å overføre problemfritt til Windows Server 2019, bør du sørge for at du først begynner med å implementere innfødte elementer, og deretter funksjonene i datasenteret og til slutt styringsverktøyene.

Tiden for IT-fagfolk som jobber i Microsoft-virksomheter for å begynne planer for oppgradering til det nyeste operativsystemet er nå ettersom lanseringen av Windows Server fra 2019 er overhengende.

Akkurat som alle andre populære utgivelser, vil det ta mye tid å forstå den nye utviklingen og funksjonene. Denne nye utviklingen inkluderer sikkerheten som er blitt bedre og strammere, og også evnene til datasenteret som er blitt forbedret

Eksperimentørene i Windows Server’s Insider Preview fra 2019 har distribuert så langt hovedområder som inkluderer funksjonene i Windows Server 2019, komponentene som er fokusert på datasenteret og funksjonene til den opprinnelige Windows Server.

Trinn 1: Fokuser på funksjonene til Native Windows Server 2019

Å ha fokus på funksjonene i Native Windows-serverne fra 2019 er det viktigste middelet for å nærme seg oppgraderingen som webservere som alltid kjører virtuelle HyperV-vertsservere, filserverne og også Internet Information Server (IIS).

Disse funksjonene ovenfor er helt avhengig av Windows Server, ikke som tredjepartsapplikasjoner som kan trenge ekstra måneder for å gjøre det mulig å skrive oppgraderingene sine for å godta Windows Server 2019.

Det er veldig enkelt å teste IIS-nettapplikasjoner fordi de fleste kodene som brukes er bare HTML, .Net eller annen web-app som kjører på toppen av IIS / Web-plattformen.

For å vite om webapplikasjonen fungerer, er en enkel og rask måte å sette opp en Windows Server fra 2019 ved hjelp av IIS, og etter det, sikre en webkode lastet opp til den serveren.

Å oppgradere fra en gammel til en ny, filservere vil være veldig gode mål. Mye ganger, datagigabyte og noen ganger terabyte til og med er blitt brukt av filservere som skal kopieres på tvers. Når vi snakker om nylige oppgraderinger, er det filservere som nå kanskje har opplevd det ennå.

De fleste ganger i omgivelser med tidlig adoptering, bruker de gamle filserverne fremdeles Windows Server 2008 og oppgradering ville være det beste for dem.

Noen verktøy som brukes i migreringen av filverktøy som Robocopy, eller til og med Windows Utforsker-vinduens dra-og-slipp-handling, kan fremdeles lagre filer og trestrukturer og samtidig lagre tilgangstillatelser i kopiering av innhold fra en server til en annen.

Merk at etter at innholdet er kopiert til den nye serveren, kan du gi nytt navn til de nyopprettede serverne med navnet på den gamle for å redusere avbruddet på brukertilgangen.

Trinn 2: Implementere komponenter fokusert på datasenteret

Hvordan forberede meg på migrering til Windows Server 2019

Et annet utvalg av applikasjoner som snart kan distribueres på inkluderer komponenter fokusert på datasenteret som HyperV-vertene som inkluderer konfigurasjon av mer pakket Hyper-Converged Infrastructure kjent også som HCI.

En spesiell samtidig HyperV 2012R2- eller 2016-klynge kan ha lagt til det, en HyperV-vert og også virtuelle maskiner (VMer) kan flyttes live eller kopieres til den moderne verten fra den gamle operativsystemverten. VM-er kan også flyttes til en moderne operativsystembasert hypervisor-server.

Uansett, dette er det nøyaktige punktet der mange organisasjoner benytter seg av sjansen til å oppgradere arkitekturene til sitt datasenter ved å erstatte større HyperV-klynger og etablere grupperte miljøer konfigurert med HCI.

I sannhet er HCI bare HyperV-klyngen oppdatert og laget ny som flytter organisasjoner fra individuelle virtuelle servermaskiner til en plattform hvor VM-er deler disk-, nettverks- og behandlingsfunksjonalitet for hele serverne i HCI-oppsettet. Dette gir en stor forbedring i redundans, skalerbarhet, pålitelighet og ytelse.

Etter at du har mestret noen ferdigheter og fått kunnskap om å kjøre HCI i et test Insider Preview-miljø, kan denne nyopprettede infrastrukturen få arbeidsmengder flyttet inn i den ved både å montere og kopiere allerede eksisterende VM-er til den siste HCI-klyngen.

Hvis du i dette nye miljøet får problemer når du prøver å kjøre VM, kan du plassere den tidligere VM på miljøet til enten den eksisterende eller gamle HyperV. Den førstnevnte ville fortsatt være eksisterende på grunn av at VM hadde blitt kopiert.

Derfor vil dette være en flott måte å forbedre HyperV-miljøet til et betydelig forbedret HCI-miljø og med en følelse av sikkerhet at du alltid kan ligge tilbake i det tidligere miljøet hvis det er behov for det.

Trinn 3: Bytt til det nye Windows Admin Center

En ny funksjon i Windows Windows som enkelt kan brukes er det som er kjent som et Windows Admin Center som tidligere var kjent som Project Honolulu.

Selv om Windows Admin Center er installert på en Windows Server fra 2019, kan systemene som er i mål enten være Windows Server 2012R2 i sin opprinnelige form eller Windows Server 2016. Det er ikke behov for oppgraderinger, tilleggsprogrammer eller spesielle programvareagenter.

Mange måneder som brukes til å planlegge, teste applikasjoner eller vente på når oppdateringspakken kommer for å installere den nåværende 2019-serveren i produksjonsmiljøet, er ikke nødvendig å migrere til Windows Server 2019.

IT-profesjonelle kan med en liten risiko legge inn Windows Server 2019 i organisasjonen ved å bruke komponenter som ikke bare er avhengig av operativsystemet og begynner å få en fantastisk opplevelse av OS.

Trinn 4: Planlegg dine langsiktige mål

Etter hvert som de enkle tingene er implementert, kan komplekse funksjoner i Windows Server 2019, som sikkerheten som er blitt forbedret kraftig, og integrasjonen av hybrid ved å bruke Microsoft Azure, settes av organisasjoner til fordel for noen spesifikke arbeidsmengder. Å implementere arbeidsmengder som trenger beskyttelse med skjermede VM-er er en av mulighetene.

Konklusjon

Med brukernes mulighet til å få tilgang til forhåndsvisningsmiljøet på Windows-serveren 2019, lanserer Microsoft en helt fersk plattform for datasenteroperatører som tilbyr dem innovative funksjoner for å administrere hybrid skykonfigurasjoner og dens veldig trendy Hyper-Converged Infrastructure (HCI) på samme tid. Det er mange nylig introduserte sikkerhetsfunksjoner og støtteforstørrelser for windows containere og Linux i Windows Server 2019.

Likevel er det forventet at det vil ta en stund for klienter å bli kjent med denne siste utgaven og for dem å begynne å praktisk implementere og anvende de nylig introduserte funksjonene. Ting som lett kan implementeres inkluderer innfødt Windows Server-funksjon, Datasenterfunksjoner og nye verktøy for Windows Admin Center Management.

Foretak kan gå foran og begynne å installere og migrere til Windows Server 2019 for å forbedre sikkerheten deres og være i stand til å benytte hybridprosesser som har vist seg å være veldig gunstig for skybaserte arbeidsmengder..

Sjekk ut disse topp 3 beste webhotelltjenestene

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitelighet
10


Priser
9.9


Brukervennlig
9.9


Brukerstøtte
10


Funksjoner
9.9

Les anmeldelser

Besøk ChemiCloud

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me