Det er en rutsjebane for mange WordPress-brukere å håndtere nettstedene sine. Hver gang de prøver å takle en ukjent feil, kommer et nytt begrep opp.


Har du hørt om hotlinking av bilder? Hvis ikke, så la meg utdype litt, det er et bildetyveri som også påvirker webhotellserveren.

Alle er klar over innholdstyveriet og hvordan de kan sikre det, men bare noen få mennesker forstår begrepet hotlinking av bilder og hvordan de kan stoppe det.

Du har kanskje lest om bruk av DMCA for å beskytte nettstedets innhold. Dessverre hindrer det ingen i å koble bilder til nettstedet ditt.

Når noen kopierer bildene dine sammen med den opprinnelige URL-en, kobler de bildene til webserveren din. Det betyr at når noen besøker nettstedet sitt, blir bildene lastet inn fra webhotellserveren.

Høres det ikke noe skummelt ut? Vel, det kan bli til noe bisart, hvis du ikke tar de viktige trinnene.

Etter noen måneder vil du innse overforbruk av server og dårlig sideinnlastingstid. I en slik situasjon må du oppgradere webhotellplanen din for å få mer diskplass på serveren.

Det verste er at de fleste ikke har noen ide om hotlinking av bilder. I denne opplæringen skal du lære å deaktivere hotlinking av bilder ved å bruke .htaccess-filen.

Bruk kodebehandlingsmetoden for å stoppe hurtigkobling av bilder

Du lurer kanskje på om du kan oppnå det ved å bruke et innebygd alternativ fra cPanel. Du kan vel, men det er nødvendig å lære alle metodene.

Noen billige webhoteller tilbyr fortsatt ikke tilgang til cPanel som sin startplan, så det er viktig å ha en ide om hvordan du bruker .htaccess-filen..

Nå tenker du kanskje at hvis du ikke har cPanel-tilgang, hvordan kan du redigere .htaccess-filen. Du vet kanskje allerede at Yoast SEO-plugin lar deg redigere robots.txt- og .htaccess-filene fra WordPress adminpanel.

Men i denne opplæringen skal du bruke cPanel.

La oss starte prosessen.

Trinn 1

Det første trinnet er å logge på cPanel-kontoen din og søke etter filbehandler under Files-delen. Det er et av de mest brukte katalogene, fordi alle nettstedets data er tilgjengelige i den.

Hvordan forhindre kobling av bilder for et WordPress-nettsted ved hjelp av

Avhengig av webhotellet ditt, kan du finne et annet design av cPanel, men filbehandleren forblir et sted du lett kan se.

Men hvis du bruker Siteground, Inmotionhosting, Bluehost eller annen kjent webhotell, trenger du ikke å bekymre deg for å finne filbehandleren.

Steg 2

Noen selskaper foretrekker å lagre installasjonen av nettstedet i "www" mappe mens andre foretrekker å ha den i en annen mappe.

Hvis du er vert for ett nettsted på serveren din, er det mer sannsynlig at du finner dataene i public_html/rotkatalogen.

Hvordan forhindre kobling av bilder for et WordPress-nettsted ved hjelp av

Du må søke etter .htaccess fil.

Trinn 3

For å legge til kode, må du redigere .htaccess-filen av høyreklikke>>redigere eller du kan bestemme deg for å bruke Redigere alternativet vist på den horisontale navigasjonsmenyen.

Hvordan forhindre kobling av bilder for et WordPress-nettsted ved hjelp av

En popup vises for deg for å bekrefte.

Trinn 4

Legg til koden før #End WordPress kommentar.

/ * Forhindre hotlinking av bilder i WordPress * /
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http (s)?: // (www.)? Yoursite.com [NC]
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http (s)?: // (www.)? Google.com [NC]
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http (s)?: // (www.)? Facebook.com [NC]
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http (s)?: // (www.)? Twitter.com [NC]
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http (s)?: // (www.)? Otherwebsite.com [NC]
RewriteRule. (Jpg | jpeg | png | gif) $ – [F]

Du kan være nysgjerrig på å vite hva denne koden gjør, vel, den klarer å begrense tilgangen til nettstedets bilder til Google, Facebook, Twitter og nettstedet ditt.

Merk: Erstatt yoursite.com til din nettstedets URL, og du kan legge til så mange nettsteder du vil. Du kan se "otherwebsite.com," Hvis du ønsker det, kan du fjerne det helt eller erstatte det med et hvilket som helst annet nettsted.

Hvis du bare vil vise bildene dine på nettstedet ditt, fjerner du den nest siste linjen.

Som jeg har nevnt, har Google tilgang til bilder, så ikke bekymre deg for indeksering av søkemotorer. Jeg forstår at mange mennesker kan være bekymret for SEO, vel, det er helt perfekt.

Jeg håper du har forstått begrepet hotlinking av bilde

Når det gjelder å løse et hvilket som helst problem for et WordPress-nettsted, kan folk søke etter en plugin. Det er tusenvis av gratis plugins i WordPress-depotet.

For å deaktivere hotlinking av bilder, kan du bruke Alt i ett WP-sikkerhet & brannmur; det er en av de mest brukte sikkerhetspluginene med mange funksjoner.

Hvis du er redd for å redigere .htaccess-filen, bruker du bare en plugin.

Konklusjon

Det er forskjellige måter å utføre den samme oppgaven på, og det er alltid bedre å lære disse alternativene. Du kan enkelt deaktivere hotlinking av bilder ved hjelp av cPanels innebygde funksjon, men den gir deg ikke full kontroll.

Du kan kontrollere tilgangen til bildene på nettstedet ditt ved å bruke .htaccess-filen. Du kan se i koden som nevnt over, autorisere tilgang til nettstedet du ønsker.

Sjekk ut disse topp 3 WordPress hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitelighet
9.3


Priser
9.3


Brukervennlig
9.4


Brukerstøtte
9.4


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Slik stopper du hotlinking av bilder ved hjelp av cPanel
  nybegynner
 • Slik blokkerer hackere ved bruk av cPanel fra skanning av nettstedets forfattere
  mellomliggende
 • Slik stopper du hotlinking av bilder ved hjelp av cPanel
  nybegynner
 • Hvordan fjerne WordPress versjonsnummer ved hjelp av cPanel
  Ekspert
 • Slik fjerner du påloggingshint fra WordPress-påloggingssiden
  Ekspert
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me