Innledning: Drupal 8 File & Database Backup Automation

Dette Opplæringen vil veilede brukere til å sette opp en automatisert sikkerhetskopitjeneste for MySQL-databaser for Drupal 8 nettsteder som bruker backup & migrate modul & alternativer for lagring av filer utenfor stedet. Noen av de avanserte funksjonene liker NodeSquirrel & Dropbox er kun D7.


Drupal 8 administratorer kan velge å lage en komplett sikkerhetskopi av nettstedsfilen, en kopi av filene som er lagret av CMS utenfor Drupal 8 kjernen, eller MySQL databaseeksport.

De backup & migrate modulen tillater MySQL database sikkerhetskopier for en Drupal 8 nettstedet som skal planlegges på time, ukentlig eller månedlig i henhold til eierens krav.

Trinn én: Installer sikkerhetskopien & Migrate Module for Drupal 8

For å komme i gang, last ned backup & migrate modul fra drupal.org & installer filene på admin / moduler / installere eller bruk ditt valg av FTP, Git, Drush, etc. for å utføre oppgaven i henhold til standard webutviklingspraksis for prosjektet eller teamet ditt.

Nødvendige moduler – Last ned:

 • backup & Migrer: (laste ned filer)

konfigurasjon: Aktiver modulen & lagre innstillingene. Det anbefales å ta Drupal 8 nettsted offline for vedlikehold når du installerer modulene manuelt.

Plasser nettstedet i vedlikeholdsmodus på: admin / config / utvikling / vedlikehold når du jobber med databasesikkerhetssystemet eller installerer nye moduler.

Trinn to: Konfigurer innstillingene for databasesikkerhetskopiering

Etter backup & migrate modulen er installert, naviger til: admin / config / utvikling / backup_migrate & gjennomgå konfigurasjonsinnstillingene.

Hvordan installere automatiserte sikkerhetskopier av MySQL-databaser i Drupal 8

Rask sikkerhetskopiering side, har Drupal-administratorer valget mellom å laste ned MySQL-databasen, nettstedsfilen, den offentlige filkatalogen eller hele nettstedet manuelt..

Hvordan installere automatiserte sikkerhetskopier av MySQL-databaser i Drupal 8

Avansert sikkerhetskopi side, har Drupal-administratorer et bredt utvalg av innstillinger for å velge komprimeringsstandard eller eksakte tabeller som skal lastes ned fra databasen.

En av disse sidene kan brukes til å fullføre en Manuell nedlasting av en MySQL-database til en stasjonær datamaskin eller ekstern fil som sikkerhetskopi eller referansefil.

Trinn tre: Planlegge vanlige sikkerhetskopier av MySQL-databaser

Planlegging regelmessig MySQL-database sikkerhetskopier for en Drupal 8 nettstedet kan oppnås ved å bruke backup & migrate modulen under Rute seksjon.

Navigere til: admin / config / utvikling / backup_migrate / tidsplan og klikk på knappen for å “Legg til plan”. Gi timeplanen et navn og gjennomgå konfigurasjonen av nettstedet.

Hvordan installere automatiserte sikkerhetskopier av MySQL-databaser i Drupal 8

Velge “Standard Drupal-database” for sikkerhetskopikilden og Private Files Directory for sikkerhetskopidestinasjonen. Velg deretter å ta sikkerhetskopi av databasen på en timelig eller daglig plan i henhold til kravene til innholdet på nettstedet ditt & trafikk.

Nettsteder med høy trafikk kan lagre sikkerhetskopier på minutt for minutt for å garantere at de siste endringene fra brukere blir lagret i nødssituasjoner. Statiske nettsteder trenger kanskje bare en ukentlig eller månedlig sikkerhetskopi. Lagre antall filer som skal lagres i henhold til dette aspektet.

Det anbefales å oppbevare 10 til 100 databasesikkerhetskopier i Private Files Directory avhengig av lagringskapasitet & behov for sikkerhet, hvor bare den siste er gyldig.

Trinn fire: Last opp MySQL-databasefiler for gjenoppretting

Hvis din Drupal 8 nettsted går offline, blir hacket eller krasjer av ukjente årsaker, den viktigste fordelen med backup & migrate modulen er den forrige versjonen kan gjenopprettes. Naviger til Katalog for offentlige filer & last ned den nyeste MySQL-filen.

Hvordan installere automatiserte sikkerhetskopier av MySQL-databaser i Drupal 8

Navigere til admin / config / utvikling / backup_migrate / restore og laste opp MySQL-database fil fra sikkerhetskopimappen. Dette vil erstatte den nåværende databasen fullstendig.

Utviklere kan bruke backup & migrate modul til port Drupal 8 databaser mellom miljøer. Sikkerhetskopien MySQL-filer er en viktig del av gjenoppretting Drupal 8 nettsteder under nødsituasjoner, maskinvarekrasj eller menneskelig feil.

Trinn fem: Arbeide med phpMyAdmin & cPanel-verktøy

Noen av MySQL-database backup & gjenopprette funksjonalitet er gjengitt i phpMyAdmin & cPanel til Drupal 8 webutgivere på delte Linux-hostingplaner.

I cPanel, se etter phpMyAdmin og klikk på lenken for å åpne applikasjonen. Alt domenenavnet ditt MySQL-databaser kan administreres gjennom programvaren.

Hvordan installere automatiserte sikkerhetskopier av MySQL-databaser i Drupal 8

Klikk på lenken for din Drupal 8 database i phpMyAdmin, Klikk deretter på “Eksport” fane. Det er innstillinger for en Rask & Tilpasset avhengig av kravene.

Bruke Avanserte innstillinger side med phpMyAdmin standard å eksportere Drupal 8 database med utf-8 som standard. I tillegg kan du merke av for følgende regelsett:

Legg til DROP-TABELL / VISNING / PROSEDYR / FUNKSJON / EVENT / TRIGGER-erklæring

Selv om phpMyAdmin databaseeksportfiler er ikke kompatible med MySQL-database sikkerhetskopifiler generert av Drupal 8 begge kan brukes etter behov i utviklingen & produksjon for å bygge et kompetent datasikkerhetssystem.

Merk: cPanel er Støttekonsulent er et annet alternativ på noen delte Linux-planer, men har ikke fleksibiliteten til å angi planlagt MySQL-database sikkerhetskopier for Drupal 8.

Konklusjon: Viktig for Drupal 8 Nettstedsadministrasjon

De backup & migrate modul for Drupal 8 er et utmerket verktøy for å planlegge automatiserte MySQL-sikkerhetskopier med regelmessige tidsintervaller, robuste nok for virksomhetens trafikknivå. Rute Sikkerhetskopiering av database av sekund, minutt, dag, uke, & måned.

Bruke backup & migrate modul med phpMyAdmin å gjenopprette Drupal 8 nettsteder til tidligere versjoner eller når du bytter webhotellfirmaer og flytter filer til en ny webserver. Hold sikkerhetskopier i tilfelle feil på maskinvare eller programvare.

Sjekk ut disse topp 3 Drupal hosting-tjenestene:

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitelighet
10


Priser
9.9


Brukervennlig
9.9


Brukerstøtte
10


Funksjoner
9.9

Les anmeldelser

Besøk ChemiCloud

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitelighet
9.3


Priser
9.3


Brukervennlig
9.4


Brukerstøtte
9.4


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Slik aktiverer du fulltekstsøk på MySQL-database
  mellomliggende
 • Hvordan sikkerhetskopiere og gjenopprette MSSQL på en Windows VPS eller dedikert server
  Ekspert
 • Slik installerer du PhpMyAdmin på en Ubuntu 18.04 VPS eller dedikert server
  mellomliggende
 • Hvordan fikse "Opprette en databasetilkobling" Feil i WordPress
  nybegynner
 • Slik sikkerhetskopierer du & Gjenopprett en database ved hjelp av kontrollpanel for hosting fra Plesk
  mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me