Hva er Drupal

Vil du bygge et nettsted, men ikke forstår kode? Da er Drupal tingen for deg. Med Drupal kan du opprette et hvilket som helst sted du ønsker uten å forstå koden.


Høres det nyttig for deg? Bare følg instruksjonene nedenfor for å installere Drupal. Etter å ha installert Drupal, kan du få nettstedet ditt til å løpe på noen få sekunder.

Starter

Trinn 1

Du kommer til å trenge FTP-program (f.eks. FileZilla) eller cPanels filbehandling, avhengig av tjenestene som leveres av webhotellleverandøren, for å få tilgang til rotmappen på nettstedet ditt.

Steg 2

Deretter må du logge deg på Drupal-nettstedet og deretter laste ned kjernefilen derfra. Hvis du blar litt nedover, vil du finne en stabil versjon av filen. Den siste versjonen er alltid den tryggeste og mest stabile versjonen. Du blir omdirigert til en annen side der du må klikke på alternativet som leser Last ned ZIP.

Trinn 3

Du kan enten bruke filbehandleren i cPanel eller FTP-programmet for å laste opp den nedlastede ZIP-filen. Denne filen må lastes opp til public_html-katalogen til webhotellet. Vi foretrekker filbehandleren i cPanel for denne opplæringen.

Trinn 4

Deretter må du trekke ut denne opplastede filen. Dette kan gjøres ved å høyreklikke på filen og deretter klikke på Extract-knappen i Windows og skrive Kommando + klikk for Mac. Deretter må du angi stedet hvor ZIP-filen må pakkes ut til. Av hensyn til denne opplæringen bruker vi underdomenet ‘drupaldemo’ som har blitt lokalisert i min / public_html.

Deretter klikker du på knappen som leser Extract File (s).

I tilfelle denne metoden ikke appellerer til deg, har vi gått en metode til. Denne gangen må vi bruke FTP-programmet. I denne metoden, etter å ha lastet ned ZIP-filen, kan du trekke den ut på datamaskinen din, og du kan laste opp alle disse filene ved hjelp av FTP-programmet.

Trinn 5

På dette tidspunktet vil du kunne se en ny mappe. Denne mappen vil ha navnet ‘drupal’ etterfulgt av serienummeret (for eksempel: “drupal8.5.3”). Klikk på denne mappen og klikk deretter på alternativet Velg alle for å velge alle filene og mappene som er der.

Trinn 6

Hvis du gjør dette, vil et popup-vindu vises. Dette vinduet viser “Flytt” øverst. Du må angi et sted i dette vinduet. Alle de valgte filene vil flytte til det angitte stedet. Av hensyn til denne opplæringen skal jeg sette domenekatalogen i banen.

Opprette en ny database

En installert database er obligatorisk for å installere Drupal. La oss lage en ny database.

Under databaseseksjonen i cPanel, finner du MySQL-databaseikonet. Nå må du opprette en ny bruker og passord og deretter opprette en ny database.

Installerer Drupal

Du vil være klar til å starte installasjonsprosessen for Drupal først etter at databasen er fullført.

Trinn 1

Åpne en nettleser og besøk deretter nettadressen som fører deg til alle Drupal-filene dine.

Steg 2

Det kan hende du får en melding om at PHP-installasjonen er gammel. I tilfelle du får denne meldingen, gå til PHP-velgeren og oppdater PHP i cPanel.

Først av alt blir du bedt om å velge språk. Når du har valgt et språk, klikker du på Lagre og fortsett-knappen rett under den.

Etter å ha klikket på Lagre og fortsett-knappen, blir du tatt til neste trinn du trenger å velge mellom to installasjonsalternativer, nemlig Standard og Minimal. Du bør gå til standardinstallasjonsalternativet i tilfelle du er ny på Drupal.

I neste trinn vil du bli presentert for en gjennomgang av kravene som er nødvendige for at Drupal skal drive nettstedet. Den nye oppdateringen vil også bli vist her, og du vil også få vist tilleggsprogramvare hvis noen trenger å lastes ned.

Nå blir du ført til databasekonfigurasjonstrinnet der du trenger å sette opp den databasen du nettopp opprettet.

Installasjonsprosessen, for Drupal, starter så snart du klikker på knappen som leser “Lagre og fortsett”..

Det siste trinnet er Konfigurer nettsted. I dette trinnet må du konfigurere nettstedet ditt. Du må gi litt informasjon, inkludert administratorpåloggingsinformasjon som vil hjelpe oss videre for kontinuerlig drift av nettstedet ditt av Drupal.

Det er alt. Nettstedet ditt er klart nå.

Vi håper at artikkelen vår hjalp deg.

Sjekk ut de tre beste Drupal-hosting-tjenestene:

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitelighet
10


Priser
9.9


Brukervennlig
9.9


Brukerstøtte
10


Funksjoner
9.9

Les anmeldelser

Besøk ChemiCloud

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitelighet
9.3


Priser
9.3


Brukervennlig
9.4


Brukerstøtte
9.4


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Slik oppdaterer Drupal til den nyeste versjonen
  nybegynner
 • Hvordan redigere WordPress sin wp-config.php fil ved hjelp av cPanel
  mellomliggende
 • Hvordan installere Joomla innenfra cPanel
  nybegynner
 • Slik redigerer du CSS for ditt WordPress-nettsted ved hjelp av cPanel Hosting Kontrollpanel
  Ekspert
 • Slik deaktiverer du alle dine WordPress-plugins samtidig fra cPanel
  mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me