Hva er OpenCart 2?

OpenCart 2 er den oppdaterte versjonen av en av de beste gratis og open source eCommerce-plattformene. OpenCart 2 viser seg å være en kraftig administrasjonsbutikk med mange temaer og utvidelser. Du får også integrert støtte fra de beste betalingsportene og forsendelsesmetodene som PayPal, Amazon Payments, Ups, FedEx og mange flere.


I den følgende artikkelen vil jeg guide deg gjennom prosessen med å installere OpenCart 2 ved hjelp av FTP på hostingkontoen din.

Spesiell merknad: Noen toppleverandører som A2hosting har et samarbeid med Opencart og kan sette det opp automatisk for deg.

Trinn 1: Last ned OpenCart 2

Først av alt, må du gå til OpenCart-nettstedet og se etter nedlastingssiden. Derfra må du laste ned den nyeste versjonen av OpenCart som er tilgjengelig der.

Når du klikker på koblingen Last ned under Handling ved siden av den nyeste versjonen, vil den begynne å laste ned for deg. Så snart nedlastingen er fullført, må du trekke ut arkivet på datamaskinen din. Når den er trukket ut, åpner du mappen. Du må finne mappen som heter opplasting inne i den. Det er alle filene og mappene som skal lastes opp, til stede i denne mappen. Du må laste dem opp for å fortsette med installasjonsprosessen.

Nå må du finne filene som heter “config-dist.php” og “config.-dist.php” og deretter gi dem nytt navn. Førstnevnte kan bli funnet under opplastningskatalogen, mens den senere vil være tilgjengelig under / admin / mappen. Finn begge filene, og endre navn på begge filene til “config.php”. Merk at du trenger å gi samme navn til begge filene.

Trinn 2: Last opp installasjonsfilene

For dette trinnet trenger du en FTP-klient. Du kan bruke hvilken som helst FTP-klient etter eget valg, som FileZilla eller andre.

Etter å ha sørget for at du har en tilgjengelig FTP-klient, må du velge en mappe der du vil installere OpenCart. Det er to scenarier. Det ene er at du kanskje vil at butikken din skal være tilgjengelig direkte via domenenavnet ditt.

Det andre er at du kanskje vil ha en underkatalog for butikken din. For det første scenariet, må du laste opp filene dine i katalogen “public_html”. Og for den andre, må du laste opp filene ved å opprette en katalog under “public_html” -mappen.

Etter å ha tatt ovennevnte beslutning må du bare dra alle nødvendige filer og mapper fra “last opp” -katalogen i arkivet til OpenCart 2 og deretter slippe dem i vertsmappen. Når opplastingsprosessen er fullført, ville du være tilstede med en liste over filer og mapper, som ser ut til listen nedenfor. Du vil kunne få tilgang til OpenCart 2-installasjonsveiviseren hvis alle filene og mappene nevnt i listen er der.

admin /
katalog/
config.php
crossdomain.xml
.htaccess.txt
bilde/
index.php
installere/
php.ini
system/

Trinn 3: OpenCart 2 installasjonsveiviser

I dette trinnet må du åpne nettleseren. I nettleseren din må du få tilgang til hostingkontoen din via domenenavnet ditt. Hvis du gjør dette, vil du omdirigere deg til installasjonssiden til OpenCart 2.

Dette er en fire-trinns prosess. I det første trinnet må du godta lisensavtalen og deretter klikke på knappen nederst som står “FORTSETT”. Dette vil ta deg til det andre trinnet.

I dette trinnet blir det utført en test som vil sjekke om alle filene og mappen for OpenCart 2 er til stede eller ikke.

I dette trinnet må du sørge for at alle filene er “skrivbare”. Hvis det ikke er skrivbart skrevet ved siden av noen av filene og mappene, må du gå gjennom install.txt-filen eller ganske enkelt kontakte hostingleverandøren. Det er sannsynligvis forårsaket av tillatelsesfeilen til filer og mapper. Når du har sørget for at alle filene er skrivbare, klikker du på “FORTSETTE” knapp. Dette tar deg til neste trinn.

I det neste trinnet, for å fortsette, må du MySQL-databasen med en bruker ha tilstrekkelige tillatelser. Dette er obligatorisk, da du i dette trinnet blir pålagt å fylle ut databasen og de administrative detaljene for innlogging.

Fyll ut alle feltene og klikk deretter på den nederste knappen som leser “FORTSETT”, som tar deg til den endelige skjermen i OpenCart-installasjonsveiviseren som sier “Klar til å begynne å selge!”.

Kongo! Du har installert OpenCart 2.

Vi anbefaler å fjerne ‘installer’ -katalogen og få tilgang til hostingkontoen din via FTP eller ved å bruke cPanel-filbehandler.

Sjekk ut disse topp 3 cPanel-hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitelighet
10


Priser
9.9


Brukervennlig
9.9


Brukerstøtte
10


Funksjoner
9.9

Les anmeldelser

Besøk ChemiCloud

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Slik installerer du OsCommerce i cPanel Hosting-kontoen
  nybegynner
 • Slik konfigurerer du SSL / TLS-kryptering på Magento
  mellomliggende
 • Hvordan installere Magento i Cpanel
  nybegynner
 • Slik konfigurerer du et WordPress e-handelsnettsted ved hjelp av Woocommerce Plugin
  mellomliggende
 • Hvordan installere og konfigurere Zen Cart på en Ubuntu 18.04 VPS eller dedikert server
  mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me