Konvertering av et WordPress-nettsted fra dynamiske til statiske sider er en måte å forbedre hastigheten på og redusere sikkerhetstrusler. I denne artikkelen vil vi se hvorfor og når det er nødvendig å konvertere WP-nettstedet til et statisk, de vanlige metodene og en trinnvis prosedyre.


WordPress er et populært innholdsstyringssystem som er enkelt å sette opp og drive av både tekniske og ikke-tekniske personer. Imidlertid bruker det et databasesystem og andre dynamiske nettstedskomponenter som potensielt kan bremse sideinnlastningstidene, eller utsette det for sikkerhetsproblemer.

Du kan derfor vurdere å konvertere WP-nettstedet ditt til HTML-basert nettsted hvis du vil forbedre hastigheten og sikkerheten. Et statisk nettsted utfører ikke databaseforespørsler, PHP-kode og andre oppgaver som tar lengre og treg lastetid for sider. I stedet laster den inn HTML-sidene nesten umiddelbart når en bruker ber om en forespørsel.

Det er flere forskjellige metoder for å konvertere WordPress nettsteder til HTML. Du kan bruke en WordPress-plugin, for eksempel Simply Static, eller et tredjeparts desktopverktøy som HTTrack.

Den grunnleggende prosessen innebærer å konvertere hvert innlegg og side til en statisk HTML-artikkel. Hver av konverteringsmetodene genererer HTML-filer og kataloger som følger en lignende struktur som WordPress-nettstedet. Du kan deretter laste opp HTML-filene, i samme struktur, til et underdomene eller det primære domenet, og fortsette å få tilgang til dem som om det var det opprinnelige WP-nettstedet.

Ved hjelp av et WordPress-plugins

WordPress-plugins som Bare Static og andre har muligheten til automatisk å konvertere hver av WordPress-sidene og innleggene til statiske HTML-filer.

Ved hjelp av Simply Static-plugin for å konvertere WP til statisk HTML

 • Logg deg på WP-dashbordet
 • Finn og åpne Legg til ny under plugins
 • Skriv og søk etter Simply Static i søkefeltet søkefelt
 • Installer og aktiver Rett og slett statisk plugg inn

Klikk innstillinger for å konfigurere hvordan du vil konvertere filene.

Dette vil gi deg en skjerm med tre forskjellige alternativer for destinasjonsadressene, og et valg av leveringsmetode.

Velg tilgjengelige destinasjonsadresse

Bruk absolutte nettadresser

Du kan konvertere og opprette HTML-filer som fungerer på en annen URL eller domene. I dette tilfellet bruker du det første alternativet og legger til nettadressen der du har tenkt å plassere det statiske nettstedet.

Spesifiser destinasjonsadressen hvor det resulterende HTML-innholdet skal plasseres. Dette kan være et underdomen, katalog eller i noen situasjoner hoveddomeneadressen.

Hvis du vil erstatte WordPress på hoveddomenet, bruker du URL-en. Men merk at dette vil erstatte WordPress-filene dine, og det kan hende du må flytte dem til en annen katalog.

Relative URL-er

Dette konverterer ditt WP-nettsted til statiske HTML-filer som kan fungere på ethvert nettsted uavhengig av navn. Det gir deg et alternativ å inkludere en bane, bare i tilfelle du ikke vil legge dem i rotkatalogen.

Lagre for offline bruk

Dette lar deg konvertere WP til statiske nettadresser som du kan lagre på din lokale stasjon eller et annet lagringsmedium. Dette alternativet lar deg surfe på nettstedet offline.

I alle alternativene må du spesifisere leveringsmetoden.

Velg leveringsmetode

Etter at du har valgt destinasjonen, går du til Leverings metode og bruk rullegardinlisten for å velge en Zip-arkiv eller a Lokal katalog.

Klikk Lagre endringer

Generer HTML-filer

Naviger til Rett og slett statisk delen og klikk generere. Klikk Generer statiske filer i vinduet som åpnes. Konverteringsprosessen begynner, og dette vil ta noen minutter eller mer, avhengig av størrelsen og kompleksiteten på WordPress-nettstedet.

Når den er fullført, viser den en kobling til den nedlastbare, komprimerte filen som du kan lagre lokalt og trekke ut til URL-en der du vil bruke den, eller en lokal hvis du vil bla uten nett.

 • Klikk på koblingen for å laste ned filen til en lokal stasjon.
 • Logg inn på cPanel og åpne arven Filbehandler, Du kan også bruke en FTP-klient. Gå til mappen for URLen der du vil laste inn HTML-nettstedet.
 • Klikk Laste opp

 • Finn den komprimerte filen du vil laste opp fra harddisken.
 • Velg og last den opp til nettadressen.
 • Prosessen tar noen minutter, avhengig av hastigheten på internettforbindelsen
 • Gå til nettadressen der du har lastet opp filen
 • Marker filen og klikk Ekstrakt for å dekomprimere filene. Du kan også høyreklikke på filen og velge Ekstrakt.

Velg den samme katalogen der du vil ha nettstedet ditt. I vårt tilfelle bruker vi / testing / katalogen i mappen example.com. Hvis du vil ha den i rotdomenekatalogen, gjør du det, men sørg for at dine tidligere WordPress-filer, hvis du bruker den samme katalogen, befinner seg på et annet sted for å unngå å overskrive dem.

Din statiske nettstedversjon er nå klar til å kjøres. Hvis du skriver URL-en i nettleseren, skal den åpne akkurat som WordPress-nettstedet ditt.

Bekreft at alle koblinger fungerer.

Bruke HTTrack for å konvertere WordPress til et statisk nettsted

HTTrack er et åpen kildekodeverktøy som laster ned et helt nettsted til en lokal lagring og samtidig beholder strukturen. Når den laster ned filene, oppretter den kataloger, bilder og HTML og andre nettstedfiler, samt en struktur som gjør det mulig for brukere å bla gjennom nettstedet offline.

Speilstedet på den lokale stasjonen har en koblingsstruktur som ligner den opprinnelige siden. Verktøyet kan tilpasses og har muligheten til å utføre oppdateringer for å holde det offline nettstedet det samme som liveversjonen.

Hvordan bruke HTTrack

 • Last ned åpen kildekodeverktøy fra http://www.httrack.com/page/2/no/index.HTML Velg versjon som er kompatibel med operativsystemet ditt.
 • Installer og start applikasjonen fra datamaskinen din
 • Gi det et navn for å skille det fra andre nettsteder som du kan laste ned i fremtiden
 • Velg Last ned nettsted (er) i Handling nedtrekksliste.
 • Skriv inn URL for WordPress du vil laste ned i URL-boksen (URL), du kan spesifisere flere nettsteder ved å klikke på Legg til URL-alternativet.
 • Klikk neste og så Bli ferdig starte konverterings- og nedlastingsprosessen.

  Det lokale nettstedet HTTrack vil følge WPs permalink-struktur. Det lagrer også det meste av det dynamisk genererte innholdet, for eksempel nylige innlegg, kommentarer, relaterte innlegg og andre som HTML.
 • Når prosessen er fullført, kan du laste opp hele nettstedet på et domene eller et underdomen samt få tilgang til det offline fra din lokale maskin.

Siden det lagrer alle de individuelle filene hver for seg, kan du bruke et komprimeringsverktøy for å sette filene i en ZIP- eller RAR-fil som er enklere å laste ned til nettstedet. Bruk den gamle filbehandleren, eller en FTP-klient, til å laste opp den zip-filen i URL-en der du vil ha HTML-nettstedet ditt. Etter å ha lastet opp filen, trekk ut filene i din foretrukne katalog / URL.

Konklusjon

Muligheten til å generere HTML-nettstedfiler for ditt WP-nettsted er noe du kanskje må vurdere om du vil øke hastigheten og sikkerheten til nettstedet ditt.

Konvertering av WordPress-nettstedet fjerner de dynamiske funksjonene som kommentarer, kontaktskjemaer, e-handel og andre som er avhengige av PHP.

Som sådan kan du vurdere tredjepartsverktøy som Diskut eller Facebook for kommentarer, så vel som andre tredjepartsløsninger for å utføre de dynamiske funksjonene en statisk nettside ikke gir.

Sjekk ut disse topp 3 WordPress hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitelighet
9.3


Priser
9.3


Brukervennlig
9.4


Brukerstøtte
9.4


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

eller klikk for å se hele listen over de beste WordPress-vertsfirmaene

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Hvordan installere WordPress med Nginx & Redis
  nybegynner
 • Hvordan håndtere bestillinger i WooCommerce
  mellomliggende
 • Hvordan legge til spesielle innlegg til navigasjonsmenyen i WordPress
  mellomliggende
 • Slik deaktiverer du wp-cron.php-filen for ditt WordPress-nettsted ved hjelp av cPanel
  Ekspert
 • Hvordan installere WordPress med Nginx & Gjenoppdater på en CentOS VPS eller dedikert server
  mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me