Du kan enkelt legge til bildefiler som er lagret i Joomlas Media Manager i artiklene dine. Dette alternativet lar deg bruke ett bilde i mange artikler. Et godt poeng å huske om Joomla er at nettsiden bare eksisterer når en bruker ber om siden.


Så snart en slik forespørsel samles, samler Joomla alle nødvendige websideelementer og informasjon fra de lagrede filene og oppretter siden i sanntid. Disse elementene inkluderer bildefiler.

Denne artikkelen forteller deg hvordan du legger til et bilde i Joomla gjennom bildeknappen under innholdsredigeringsvinduet og gjennom innholdsredigeringsvinduet i skjermbildet Rediger artikkel.

Følg denne trinnvise guiden for å sette inn bilder i en artikkel:

A: Last opp bilde gjennom Content Editor-vinduet

Trinn 1: Logg inn på baksiden av Joomla-nettstedet og åpne artikkelen for å sette inn bildet.

Du kan gjøre dette på en av følgende tre måter:

  • Klikk på Innhold, og klikk deretter på Article Manager fra rullegardinmenyen som åpnes. Flytt musen til artikkelen du vil redigere, og klikk på tittelen på artikkelen for å åpne den på artikkeldedigeringssiden. Så snart siden åpnes, trykker du på Redigere -fanen du finner på verktøylinjen og klikker deretter Bilde-fanen under innholdsvinduet for artikkel.
  • Alternativt kan du også sette inn et bilde ved å klikke på Legg til ny artikkel -fanen du finner i Kontrollpanel. Dette brukes mest når du lager en ny artikkel.
  • En annen måte å legge til et bilde til Joomla-artikkelen din er å logge på front-end av nettstedet. Det er mulig å legge til et bilde fra denne delen av Joomla nettsted hvis du har de nødvendige tillatelsene og sjekker ut artikkelen du planlegger å redigere. Hvis dette er situasjonen, klikker du på Redigere fanen for å åpne redigereren og sette inn bildet ditt.

Trinn 2: Bestem hvor du vil at bildet skal gå i artikkelen

Når du har bestemt deg for hvor du vil at bildet skal gå i artikkelen, klikker du på Image Editor-knappen nederst på skjermen. Dette tar deg til neste trinn ved å åpne skjermen for å sette inn bilde.

Trinn 3: Klikk på Sett inn bilde-fanen på skjermen

Hvordan legge til et bilde i en artikkel i Joomla

Klikk på Sett inn på siden vil åpne skjermbildet for innsetting. Du vil se skjermbildet for innsettingsbilde øverst til høyre i skjermbildet Rediger artikkel. Velg bildet du vil sette inn, og klikk på Sett inn knapp. Du kan også gå gjennom katalogen ved å slå musen på mappeikonene. Du kan bruke rullegardinmenyen Directory menyen for å velge en katalog raskt. Hvis du vil gå opp til nivået på katalogen, klikker du på Opp-knappen å gå opp på katalognivå.

Trinn 4: Angi bildegenskaper etter dine behov

Det er noen få bildeegenskaper du kan velge. Dette avhenger av de spesifikke behovene du har til hver gang. Disse inkluderer:

Bildebeskrivelse

Bildebeskrivelse er alt funksjon for bildet og en veldig betydelig egenskap ved bildet. Det gjør det lett tilgjengelig og hjelper det å oppfylle nettstandarder.

Bilde tittel

Dette fungerer som en alternativ bildetekst og fungerer også som tittel element i HTML.

Image Float

Dette er med på å justere bildet. Det innsatte bildet er vanligvis ikke justert som standard.

Bildetekst

Dette brukes til å gi en overskrift som ofte vises under bildet.

Bildetekstklasse

Denne funksjonen inkluderer den angitte klassen til figcaption Egenskap.

Trinn 5: Klikk på “Sett inn” -fanen for å sette inn bildet

Når du har klikket på fanen, vil skjermbildet Sett inn bilde låses, og bildet åpnes i redigeringsprogrammet. Hvis du ikke lenger vil ha bildet, kan du klikke på Avbryt kategorien avslutter Sett inn bilde-panelet.

Trinn 6: Lagre redigeringen

Når du er ferdig med å installere bildet, trykker du på på Lagre-fanen og deretter på Lukk-fanen. Når du er tatt tilbake til Article Manager-siden i artikkelen, kan du klikke på Vis nettsted fanen på toppen av siden for å undersøke arbeidet ditt. Gå til Personvern-siden for å se hvordan bildet ditt har forbedret sidene.

Hvordan legge til et bilde i en artikkel i Joomla

B: Legge til bilde til Joomla-artikkelen din gjennom skjermbildet Sett inn bilde

Du kan også laste opp nye bilder ved å bruke Last opp-delen i Sett inn bilde-panelet. Følg trinnene nedenfor for å gjøre dette:

Trinn 1: Klikk på Bla gjennom-knappen

Dette vil åpne en filleser der du kan velge bildet du vil ha.

Trinn 2: Velg bildefiler du vil laste opp

Når du har valgt filleseren, klikker du på den åpne fanen for å bekrefte valget. Det er viktig å merke seg at stilen til filleseren og oppsettet avhenger av nettleseren din og operativsystemet. De valgte filene vises vanligvis på basen av Sett inn bilde-panelet.

Trinn 3: Klikk på Start opplasting for å begynne å laste opp filer

Når du er ferdig med opplastingen, vil det sendes en grønn melding øverst på panelet.

Trinn 4: Sett inn bildet i artikkelen

På dette tidspunktet kan du velge og sette inn bildet du har lastet opp gjennom A-trinnene ovenfor. Du kan også inkorporere bilder fra en artikkel via alternativet du kan se bak Bilde-knappen under Artikkeltekst-panelet du har klikket på, i stedet for å gå gjennom Media Manager hver gang du planlegger å laste opp et bilde til en artikkel..

Hvis du har tenkt å bruke et bilde som er fra andre kilder utenfor PC-en din, som fra en Dropbox- eller Flikr-profil, må du skrive ned HTML-adressen til bildene. Alternativt kan du kopiere den fra nettleseren din og deretter skrive inn en del for URL-en for bilde.

Konklusjon

Dette er alle trinnene du trenger for å legge til et bilde i Joomla-artikkelen. Du må velge en passende bildedimensjon og størrelse før du integrerer dem i artikkelen på nettstedet ditt. Hvis du gjør dimensjonen for stor, vil den ødelegge designen til nettstedet i stedet for å forbedre designen. Store bildestørrelser kan også bremse sidene dine lastingshastighet og øke belastningstiden som kan motvirke noen brukere.

Sjekk ut disse topp 3 Joomla hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitelighet
10


Priser
9.9


Brukervennlig
9.9


Brukerstøtte
10


Funksjoner
9.9

Les anmeldelser

Besøk ChemiCloud

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

  • Hvordan legge til A "Lag artikkel" Menyelement Type og opprett en modul i Joomla 3
    mellomliggende
  • Slik setter du inn en liste i en Joomla-artikkel
    mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me